Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

http://hcbb.bioacademy.gr/index.php/2011-07-21-11-26-33

Λοιπον.. σχετικα με το θεμα Βλαστοκυτταρα που ειχε τεθει και πριν καιρο στο καφε μας.. εγω καλως η κακως ειχα πληροφορηση για το τι συνεβαινε μεχρι το 2009..

τελικα σε επαφη που ηρθα με μια κοπελα η οποια ασχοληθηκε με το θεμα προσφατα μου ειπε οτι το Ιδρυμα Ιατροβιολογικων ερευνων της Ακαδημιας Αθηνων το οποιο ειναι και η ελληνικη δημοσια τραπεζα φυλαξης βλαστοκυτταρων δινει τη δυνατοτητα και σε γυναικες που γεννουν σε ιδιωτικες κλινικες να συλλεξει ο γιατρος τους τα βαλστοκυτταρα και να τα μεταφερουν οι ιδιοι (ο συζυγος πχ) σε ευλογο χρονικο διαστημα στο ΙΙΒΕΕΑ.

Υπαρχουν ημερες ενημερωσης για τη φυλαξη στο κεντρο το συγκεκριμενο που μπορει κανεις να παει να παρακολουθησει, και η κοπελα μου ειπε οτι δεν υπαρχει χρεωση πραγμα για το οποιο δεν εχω ξεκαθαρη αποψη και θελω αυριο το πρωι να καλεσω για να δω αν ισχυει ΕΙΔΙΚΑ για οσες δεν γεννησουν σε δημοσια μαιευτηρια..

στην παραπανω ιστοσελιδα υπαρχουν πληροφοριες σχετικα με τη συλλογη και την ενημερωση..

οταν μαθω κατι περισσοτερο θα σας ενημερωσω..

παντως αν ειναι δωρεαν η φυλαξη και θελει καποιος γονιος να το κανει γιατι οχι απο το να πανε δηθεν πεταμενα.. (και λεω δηθεν διοτι ανεκαθεν απορουσα τι απεγιναν οσα βλαστοκυτταρα και υλικο του πλακουντα δεν ειχε συναινεση για να παει σε καποια φυλαξη).. οταν γεννησα τη κορη μου δεν υπηρχε η δυνατοτητα οι γυναικες που γεννουσαν σε ιδιωτικα μαιευτηρια να κανουν δωρεαν φυλαξη στη δημοσια τραπεζα και οι επιλογες ηταν η να μην κανουν καθολου φυλαξη η να πληρωνουν υπερογκα ποσα σε ιδιωτικες εταιρειες αμφιβολου προελευσης και χρησης..

και κατι μου ειπε οτι με ενα ποσο μαλλον εξασφαλιζεται ενα μερος των βάστοκυτταρων για χρηση στο αμεσο οικογενειακο περιβαλλον αφου δεν εχει αποδειχθει οτι ολο το υλικο ειναι χρησιμο για τον ιδιο τον δοτη και η συνεπεια της δημοσιας τραπεζας ειναι αν καποιος δοτης εχει αναγκη να μπαινει σε λιστα αναμονης μεχρι να βρεθει ο συμβατος του..σαν τη δωρεα οργανων δηλαδη περιπου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια1111------------03/11.........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1---------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11........Αγόρι - Γέννεσις

helen83------------14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11........Αγόρι -Λητώ

mp1979woman----18/11.........Αγόρι -

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

areti-eleni---------26/11.........Αγόρι -

_Aristea-----------28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina---------------28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*-------------02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

antridim-----------05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!------------15/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Η λιστα μας μεγαλωνει.................!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ολο ξεχναω να ρωτησω κατευθειαν το γιατρο τι ισχυει για το Μητερα, γιατι εχουμε επιλεξει να κανουμε δωρεα στη Δημοσια Τραπεζα.

prosp το θεμα με τα βλαστοκυτταρα το θυμαμαι που το ελεγες,

εγω τωρα ειμαι σε αναζητηση και ειμαι λιγο μπερδεμενη

που θα παει θα καταληξουμε καπου!!!

Αριστεα το νησι μας καλα ειναι,

εμεις θα "βουρλιστουμε" με τον καιρο μια κρυο μια ζεστη!!!!

στο νοσοκομειο θα γεννησω αφου ειναι το καινουριο ας το τημησουμε!!!!:D

gEsQp2.png

JjRCp2.png

Διαφημίσεις

Ουφφ!! Δεν μπορω να κοιμηθω, ουτε ξαπλωμενη να κατσω ετσι λιγο να ηρεμησω.. τί τσιτα ειναι αυτη!!! :shock:

ονειρακι εγω εχω καταληξει σε παιδιατρο, ωστοσο δεν εχω επικοινωνησει ακομα μαζι του, σκεφτομαι απο αρχες Νοεμβριου μιας και αργω ακομα!!

Οσο αφορα τα στρωματα εμεις εχουμε παρει για το λικνο ενα στρωμα που ειναι απο τη μια μερια λατεξ κ απο την αλλη κοκοφοινικας.. Δεν ξερω ομως απο ποια μερια πρεπει να το βαλουμε,, θα ρωτησω κ γω τον παιδιατρο..

Με παιδιατρο κι εγω δεν εχω επικοινωνησει ακομη, ξερω ομως ποια θα παρω.. Εχω ακουσει καλα λογια.. Επισης, το αλλο συγκλονιστικο ειναι οτι στο νοσοκομειο το δικο μας, η παιδιατρικη εκλεισε!!! :shock: με αποτελεσμα οταν γεννας να σου κοιταει το παιδι, και αν ειναι παρων κι ολας καποιος απο γειτονικες περιοχες... Μπορει και να μην ειναι βεβαια!!! :shock::shock: Αμα παλι θελεις, φωναζεις τον ιδιωτη στο νοσοκομειο και σου εξεταζει το μωρο σου!!! (Παραααλογοο!!!! Δεν απαντα! Αρα λογικο!) Θα μου πειτε, ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα αυτο μας πειραξε?? Τεσπα!

Από καλλυντικά τι έχετε πάρει?Προς το παρόν πήρα τον αφρό της frezyderm γιατί σκέφτηκα ότι θα με βολέψει τον πρώτο καιρό αλλά θέλω να πάρω και το αφρόλουτρο τώρα. Σκεφτόμουνα μήπως έπαιρνα προδερμ αλλά έχουν parabens ε?Μήπως να πάρω apivita?:confused::confused:

Εγω απο καλλυντικα θα παρω της Weleda.. Μου τα συνεστησε μια φιλη μου..Λεει οτι ειναι καλα και δοκιμασμενα.. Ας ελπισουμε να αρεσουνε και στον μπομπιρα.. ;)

κοριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!

ειχα μπει εδω και πολλους μηνες αλλα λογο δουλεις, ελλειψης χρονου και χαλασμενου υπολογιστη σας διαβαζα μονο απο το κινητο.

Λοιπον ας ξανασυστηθω ειμαι η Αρετη απο Κερκυρα και περιμενω τον μπεμπη μου στις 26/11.(Αριστεα σαν καλη γραμματεας θα με βαλεις στην λιστα!):D

εως τωρα εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη οπως λεει και η αδελφη μου "δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι εγκυος" γιατι ολη μερα στην δουλεια δεν καθομαι λιγο!!!!:)

Καλωσηρθες στην παρεα μας, Αρετη!! Με το καλο το μωρακι σου και με εναν πονο!! Μαζι γενναμε, στο τελος!! Ας ελπισουμε να μην ρεθουν νωριτερα απο το προβλεπομενο..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

prosp το θεμα με τα βλαστοκυτταρα το θυμαμαι που το ελεγες,

εγω τωρα ειμαι σε αναζητηση και ειμαι λιγο μπερδεμενη

που θα παει θα καταληξουμε καπου!!!

Αριστεα το νησι μας καλα ειναι,

εμεις θα "βουρλιστουμε" με τον καιρο μια κρυο μια ζεστη!!!!

στο νοσοκομειο θα γεννησω αφου ειναι το καινουριο ας το τημησουμε!!!!:D

Δε μπορεις να καταλαβεις πως μου λειπει αυτο το μερος... Δε μπορω τρελαίνομαι, αν μου ελεγαν τωρα οτι οι δουλειες μας μεταφερονται εκει θα εκανα 10 μερες παρτυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το καλοκαιρι πρωτα ο Θεος θα ερθουμε με τη μπεμπα να δει το νησι της μαμας..... (μιλαμε για πολυ παθος κ ερωτα με την Κερκυρα, μη με παρεξηγειτε..)

Λια1111------------03/11.........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1---------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11........Αγόρι - Γέννεσις

helen83------------14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11........Αγόρι - Λητώ

mp1979woman----18/11.........Αγόρι - Αλεξάνδρας

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

areti-eleni---------26/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Κέρκυρας

_Aristea-----------28/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Dina---------------28/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*-------------02/12.........Κορίτσι - Ιασώ

antridim-----------05/12.........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!------------15/12.........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Η Ματινα τελικα στο Αλεξανδρας θα γεννησει; ή εκανα πατατα που το συμπληρωσα;;

Μπραβο, Αριστεα, που αγαπας την πατριδα σου τοσο πολυ...:-P

Αν εχεις java εγκατεστημενο στο πισι σου, απολαυσε την Κερκυρα, σε ψηφιακη μορφη βεβαια... Οταν ειδα το αντιστοιχο για την Εδεσσα, δακρυσα απο τη συγκινηση.. :oops:

http://www.digitalcorfu.com/default.aspx?lang=en

;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινα μηπως ανυπομονεις να ερθει ο αντρουλης σου κ γι'αυτο δε σε πιανει υπνος.....;;;

Ωραιο κ αυτο με την παιδιατρικη, οποτε λογικα θα πεις στον παιδιατρο σου να ερθει να σας δει;

Διαφημίσεις

(Παραααλογοο!!!! Δεν απαντα! Αρα λογικο!)

καλα..!! που το θυμηθηκες!! χαχα!! επεσα απο τα γελια!!

απαραδεκτο εντελως το θεμα με τον παιδιατρο..οπως και αλλα πολλα κιολας!!!

εχω ακουσει καλα λογια για τα προιοντα της weleda ειναι στην κατηγορια των φυτικων και αυτα..

για τα βλαστοκυτταρα εμενα η θεση μου ηταν κατα στο να δινονται σε ιδιιωτικες τραπεζες επι πληρωμη ειδικα αφου εκβιαζαν συναισθηματικα εμμεσα τους υποψηφιους γονεις.. εφοσον ομως μπορει να δινεται η δυνατοτητα δωρεαν να γινεται φυλαξη στην δημοσια τραπεζα και να χρησιμοποιηθουν για καποιον που τα εχει αναγκη γιατι οχι..

αλλωστε ξανα θετω το ερωτημα..

ειναι δυνατον να τα πετανε ετσι στα σκουπιδια αν υποθεσουμε οτι καποια μητερα δεν εχει αποδεχθει να τα φυλαξουν σε καποια τραπεζα δημοσια η ιδιωτικη??? Δυσκολακι το κοβω στα χρονια της εκμεταλλευσης και της παραγωγης..

Ολο ξεχναω να ρωτησω κατευθειαν το γιατρο τι ισχυει για το Μητερα, γιατι εχουμε επιλεξει να κανουμε δωρεα στη Δημοσια Τραπεζα.

αυτο σου λεω, οτι οι γυναικες που θα γεννησουν σε ιδιωτικα πλεον μπορουν με δικη τους ευθυνη ομως να συλλεξουν και να στειλουν στη δημοσια τραπεζα τα βλαστοκυτταρα..

δεν ξερω ομως αν υπαρχει κοστος..θα παρω αυριο τηλεφωνο μπας και μου πουν

Kορίτσια μου, καλησπέρα!!

Αχ πόσο μου λείψατε, είχα να σας διαβάσω 2 ολόκληρες μέρες και κάτι! Πολύ χαίρομαι που η παρέα μας έχει μεγαλώσει τόσο πολύ!! Τις καλύτερες ευχές μου στα νέα μέλη του καφέ μας, με έναν πόνο και καλή λευθεριά!!

Δεν κατάφερα να μπω μέσα στο σκ γιατί αφενός κάναμε μια γενική καθαριότητα όλο το σπίτι και δεν υπήρχε χρόνος για τίποτα άλλο και αφετέρου το Σάββατο το βράδυ ήρθαν κάποιοι φίλοι μας στο σπίτι να μας δουν και να τους δούμε και την άλλη μέρα ξανακαθαρίζαμε το σπίτι.. Πολλή κούραση...

Έχω κόψει και το μαγνήσιο εδώ και μέρες και δεν μπορώ να σας περιγράψω τό πόσο "όμορφα" νιώθω... Κάνω συχνά συσπάσεις, τη νύχτα δεν μπορώ να αλλάξω πλευρό και λόγω βάρους αλλά και λόγω ότι νιώθω κάτι πόνους μέσα στον κόλπο, με έχει πιάσει η μέση μου, σήμερα νόμιζα ότι με είχαν πιάσει και κάτι πόνοι χαμηλά και πήγα αμέσως να ξαπλώσω, σας λέω για μια τρελή ομορφιά......!!!! Την Τετάρτη θα πάμε στο γιατρό όπου θα με εξετάσει κολπικά να δει τον τράχηλο. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το πόσο έχουν πλησιάσει οι μέρες και με πιάνει μια αγωνία, ένα άγχος αλλά ευτυχώς ακόμη όλα σε ελεγχόμενα επίπεδα!

Prosp μου, ο μπεμπούλης μια χαρά ε; Άντε και στην επόμενη επίσκεψη τώρα με το καλό και να συζητήσετε ξανά το θέμα του τοκετού.

Ντινάκι, με γεια όλα τα πραγματάκια του μωρού!!

Για την Ελένη, τι να σχολιάσω κι εγώ..; Ακόμη και φαγητό στην κατάψυξη; Είσαι πανέτοιμη και είσαι άξια θαυμασμού! Μπράβο που είσαι τόσο οργανωμένη!

Για τα προϊόντα της Frezyderm κι εγώ μόνο καλά λόγια έχω να πω, από ότι έχω χρησιμοποιήσει και όσα μου έχουν πει. Έχω πάρει κι εγώ ήδη τον αφρό, την ενυδατική και την κρέμα αλλαγής, καθώς και τα προϊόντα για το μπάνιο του μωρού, αλλά ακόμη δεν τα έχω ανοίξει, τα έχω απλά στο ράφι. Πάντως ο αφρός που μυρίζει και κλειστός μυρίζει καταπληκτικά!!! :P

Απότομη αλλαγή εντωμεταξύ του καιρού και έχω αγχωθεί με το ντύσιμο καθώς και για το θέμα ρουχισμός στο μαιευτήριο.. Σκέφτομαι μήπως χρειάζομαι και κάτι μακρυμάνικο.....; :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kyriak να αρχισεις να ξεκουραζεσαι περισσοτερο.. μετα την 36η εβδομαδα ξεκιναει η εμπεδωση συνεπως ισως τα πονακια στον κολπο αντανακλαστηκα οπως λες και η αισθηση του βαρους να οφειλονται εκει..

στα μαιευτηρια επικρατει ζεστο κλιμα συνεπως μη σκεφτεσαι και για τιποτε σουπερ βαρυ.. νομιζω ενα ζακετακι η μια ρομπιτσα με μακρυ μανικι θα ειναι οκ για να καλυφθεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...