Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτήσω κάτι γενικά? Εσεις με το καλό θα γυρίσετε σύντομα στη δουλειά ή θα πάρετε και το εξάμηνο? Εγώ μάλλον θα γυρίσω το Φεβρουάριο καλώς εχόντων των πραγμάτων...Δε ξέρω και με αυτά που γίνονται...

Εγώ θα το πάρω σίγουρα αν και αργώ ακόμη για αυτό γιατί συνεννοήθηκα να πάρω και το μειωμένο ωράριο σε ισόχρονη άδεια 3,5 μηνών και έτσι το 6μηνο θα ξεκινήσει αρκετά αργότερα..Ελπίζω να μην έχουν κόψει είτε το επίδομα είτε το ίδιο το 6μηνο ως τότε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υπαρχουν πολλων ειδων στρωματα.. Να υποθεσω οτι κανετε ερευνα αγορας ε ??

Εγω πηρα ενα με λατεξ και κοκοφοινικα... Αλλα ενα δεν εχω ξεκαθαρισει ακομη....διοτι οι αποψεις, διίστανται , ενιοτε και τριίστανται μεταξυ των ειδικων..:? Με ποια πλευρα ξεκιναμε το νεογεννητο? Με το λατεξ ή τον κοκοφοινικα? :rolleyes:

με επιασε ενας πονοκεφαλος απο οταν βγηκα απο το σπιτι... ακομη να περασει... :mad:

Τα λεμε αργοτερα κοριτσακια... Καλο μεσημερι...:-P

Δεν ξέρω έχουμε μπερδευτεί βασικά..:rolleyes::rolleyes:Λέμε μήπως δεν πάρουμε κοκοφοίνικα καθόλου,μήπως πάρουμε αφρό ή σκέτο λάτεξ αλλά να σου πω την αλήθει δεν έχω ιδέα τι θα κάνουμε.Με αυτά και με αυτά δεν προλαβαίνουμε να το δούμε και αυτό και επειδή έτσι και αλλιώς δεν θα τον κοιμίσουμε από την αρχή εκεί είπαμε να το τρενάρουμε λίγο:) Έχω σκοπό να δω και κάποιους παιδιάτρους από κοντά αυτή τη βδομάδα οπότε λέω να τους ρωτήσω σχετικά..Εσείς με το θέμα του παιδιάτρου τι σκέφτεστε??:confused::confused:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

ονειρακι εγω εχω καταληξει σε παιδιατρο, ωστοσο δεν εχω επικοινωνησει ακομα μαζι του, σκεφτομαι απο αρχες Νοεμβριου μιας και αργω ακομα!!

Οσο αφορα τα στρωματα εμεις εχουμε παρει για το λικνο ενα στρωμα που ειναι απο τη μια μερια λατεξ κ απο την αλλη κοκοφοινικας.. Δεν ξερω ομως απο ποια μερια πρεπει να το βαλουμε,, θα ρωτησω κ γω τον παιδιατρο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ονειρακι εγω εχω καταληξει σε παιδιατρο, ωστοσο δεν εχω επικοινωνησει ακομα μαζι του, σκεφτομαι απο αρχες Νοεμβριου μιας και αργω ακομα!!

Οσο αφορα τα στρωματα εμεις εχουμε παρει για το λικνο ενα στρωμα που ειναι απο τη μια μερια λατεξ κ απο την αλλη κοκοφοινικας.. Δεν ξερω ομως απο ποια μερια πρεπει να το βαλουμε,, θα ρωτησω κ γω τον παιδιατρο..

Εγώ ψάχνω κάποιον να είναι συμβεβλημένος με τον στρατό και κοντά μας φυσικά οπότε..

Από καλλυντικά τι έχετε πάρει?Προς το παρόν πήρα τον αφρό της frezyderm γιατί σκέφτηκα ότι θα με βολέψει τον πρώτο καιρό αλλά θέλω να πάρω και το αφρόλουτρο τώρα. Σκεφτόμουνα μήπως έπαιρνα προδερμ αλλά έχουν parabens ε?Μήπως να πάρω apivita?:confused::confused:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Δε θα ηθελα να παρω αφρολουτρα johnsons και προδερμ για τον λογο που λες..

Για την frezyderm λεγαμε εχτες με την prosperous οτι ειναι πολυ καλη σε οτι βγαζει... Θα τον παρω κ γω αυτο τον αφρο...

Διαφημίσεις

Τον πήρα γιατί σκέφτηκα ότι θα μας βολέψει για τον πρώτο καιρό και μετά ίσως και για έξω.Μπορείς και να μην το ξεβγάλεις αν θέλεις,αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει και τις οδηγίες ακόμη..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Εγώ ψάχνω κάποιον να είναι συμβεβλημένος με τον στρατό και κοντά μας φυσικά οπότε..

Από καλλυντικά τι έχετε πάρει?Προς το παρόν πήρα τον αφρό της frezyderm γιατί σκέφτηκα ότι θα με βολέψει τον πρώτο καιρό αλλά θέλω να πάρω και το αφρόλουτρο τώρα. Σκεφτόμουνα μήπως έπαιρνα προδερμ αλλά έχουν parabens ε?Μήπως να πάρω apivita?:confused::confused:

ή εχω κανει λαθος στη λιστα;;:confused: ή εχεις κανει λαθος στο τικερακι;;; :confused:

κοριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!

ειχα μπει εδω και πολλους μηνες αλλα λογο δουλεις, ελλειψης χρονου και χαλασμενου υπολογιστη σας διαβαζα μονο απο το κινητο.

Λοιπον ας ξανασυστηθω ειμαι η Αρετη απο Κερκυρα και περιμενω τον μπεμπη μου στις 26/11.(Αριστεα σαν καλη γραμματεας θα με βαλεις στην λιστα!):D

εως τωρα εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη οπως λεει και η αδελφη μου "δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι εγκυος" γιατι ολη μερα στην δουλεια δεν καθομαι λιγο!!!!:)

gEsQp2.png

JjRCp2.png

γεια σας κοριτσια!!

χαιρετω και τα καινουργια μας κοριτσακια, καλως να δεχθειτε τα μωρακια σας!! με ενα πονο να ναι!!!

τα προιοντα της frezyderm εξισου εχουν κατηγορηθει για Parabens (οχι σε ολα τα ειδη της) αλλα μετα το 2009 αρχισαν να βγαζουν ενδειξη οτι δεν εχουν..

βεβαια παιδια απο που να το πιασετε και που να το αφησετε το πραγμα?? ακομη και τα δηθεν φυτικα ποσο φυτικα να ειναι?? αφου ολα παρασκευασματα ειναι..

και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απο ολα.. το μωρακι σας και ΜΟΝΟ αυτο θα σας δειξει τι ανεχετε και τι οχι.. δηλαδη η ταδε εταιρεια μπορει να ειναι καλη γενικα αλλα ειδικα για ενα συγκεκριμενο δερμα μωρου να μην οφελει.. για αυτο το λεω ξανα και ξανα, μονο με ..πειραματα θα τα διαπιστωσετε..

εγω αφρολουτρο της προδερμ χρησιμοποιησα για καιρο αφου ειχα βιαστει και ειχα παρει δυο μεγαλες συσκευασιες αλλα

α) ειναι αρκετα λιπαρα και δεν ξεπλενονται ευκολα

β) μου εκαναν ξηροδερμια στο δερμα του μωρου.. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλαω για την νινιδα.. δηλαδη ενα ειδος πιτυριδας που βγαινει στα μωρακια στο πρωτο τριμηνο και στα περισσοτερα αργει να φυγει (αλλοι λενε οτι της frezyderm το ειδικο σαμπουαν εκανε θαυματα , αλλοι μονο η επαλειψη με ελαιολαδο και αφου το χτενισουν για να φυγει η κρουστα μετα ξεπλυμα με ουδετερο σαμπουαν)

Το Sebamed ηταν σχετικα καλο για τη δικη μου κορη αλλα οπως ειπα και παλι ειναι τι θα κατσει στο παιδι..

Διαφημίσεις

Τον πήρα γιατί σκέφτηκα ότι θα μας βολέψει για τον πρώτο καιρό και μετά ίσως και για έξω.Μπορείς και να μην το ξεβγάλεις αν θέλεις,αλλά να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει και τις οδηγίες ακόμη..

ειμαι βεβαιη οτι ο αφρος θα αφησει αρκετες ευχαριστημενες.. ειναι ευκολος και στην εφαρμογη και στο ξεπλυμα και στη μεταφορα.. ειδικα αν οι αλλεγες γινονται στο υπνοδωματιο η οταν μετακινειστε εκτος σπιτιου..

ειμαι βεβαιη οτι ο αφρος θα αφησει αρκετες ευχαριστημενες.. ειναι ευκολος και στην εφαρμογη και στο ξεπλυμα και στη μεταφορα.. ειδικα αν οι αλλεγες γινονται στο υπνοδωματιο η οταν μετακινειστε εκτος σπιτιου..

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ..:) Για την νινίδα λέω να βάζω baby oil μου είπανε ότι και αυτό κάνει..Αλλά θα ρωτήσω σχετικά και τον παιδίατρο όταν καταλήξω και σε αυτό!!Πωπω πράγματα που πρέπει να κάνω πριν έρθει ο μπεμπάκος μας..!!!:tongue::tongue:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ..:) Για την νινίδα λέω να βάζω baby oil μου είπανε ότι και αυτό κάνει..Αλλά θα ρωτήσω σχετικά και τον παιδίατρο όταν καταλήξω και σε αυτό!!Πωπω πράγματα που πρέπει να κάνω πριν έρθει ο μπεμπάκος μας..!!!:tongue::tongue:

και εγω με Baby oil το εκανα στην αρχη αλλα μετα το γυρισα στο ελαιολαδο..το αφηνεις για λιγη ωρα 10-20 λεπτα να μαλακωσει και μετα με τη χτενουλα το χτενιζεις αντιστροφα ωστε να ξεφλουδισει χωρις να ερεθισει ομως το δερμα..

αυτο δε σημαινει οτι σταματα κιολας.. εμενα η κορη μου ειχε για πολλους μηνες..

απλα της frezyderm για παραδειγμα λενε οτι μετα απο μερικες εφαρμογες την εξαφανιζει αλλα εγω πιστευω οτι εχει να κανει με την ευαισθησια του καθε παιδιου..εμενα η κορη μου τωρα ακομη εχει τοπικα ξηροδερμια και ΠΟΣΑ σαμπουαν παιδικα της εχω αλλαξει δεν ξερω..:?

κοριτσια καλησπερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!

ειχα μπει εδω και πολλους μηνες αλλα λογο δουλεις, ελλειψης χρονου και χαλασμενου υπολογιστη σας διαβαζα μονο απο το κινητο.

Λοιπον ας ξανασυστηθω ειμαι η Αρετη απο Κερκυρα και περιμενω τον μπεμπη μου στις 26/11.(Αριστεα σαν καλη γραμματεας θα με βαλεις στην λιστα!):D

εως τωρα εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη οπως λεει και η αδελφη μου "δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι εγκυος" γιατι ολη μερα στην δουλεια δεν καθομαι λιγο!!!!:)

Γεια σου πατριδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανει το ομορφο νησι μας;;;;; Εκει θα γεννησεις;

Καλωσηρθες και παλι στην παρεα...

εννοειται θα σε βαλω στη λιστα.. τι σοι γραμματεας ειμαι..;):tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...