Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινα χειμωνας και δω... δε σταματαει η βροχη και απο βαθμους οπως λεει το pc 16.... Καλα παμε..

Ποσο χαιρομαι που αλλαξε ο καιρος, να ερθουν και τα μπεμπακια μας να κανουμε αγκαλιτσες να ζεσταινομαστε.....

ονειρακι σου χουν πεσει ολα μαζεμενα ε;;

το πρωτο σου μωρο ειναι;

Αν θες γραψε σε ποιο μαιευτηριο γεννας, για να εμπλουτισουμε τη λιστα μας!!!!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ονειρακι σου χουν πεσει ολα μαζεμενα ε;;

το πρωτο σου μωρο ειναι;

Αν θες γραψε σε ποιο μαιευτηριο γεννας, για να εμπλουτισουμε τη λιστα μας!!!!!!!!!!!

Ναι το πρώτο μου είναι:) Στο Ρέα θα είμαστε!εσείς?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

μια χαρα εγκυμοσυνη ειχα.αν εξαιρεσεις τους εμετους μεχρι τον 6,κατα ταλλα ηρεμια,ταξη και ασφαλεια.το μονο ασχημο,ειναι οτι στην καμπυλη ζαχαρου ειχα ελαφρως ανεβασμενες τιμες και κανω μια ειδικη διατροφουλα,ετσι για σιγουρια,αλλα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.α,και κατι προωορες συσπασεις ειχα,πηρα κατι χαπακια για λιγο καιρο και ολα κομπλε.

το βραδυ εχω γιατρο,και περιμενω να περασει η ωρα,ευτυχως εχω και την ζουζουνα παρεουλα μου και ετσι παιζουμε και περναει σιγα-σιγα.

Βεβαια,θα μπορουσα να κανω και καμμια δουλεια,αλλα ελα μωρε...και αυριο μερα ειναι...:D:D:D

ντινα,και δω 10 βαθμους,πολυ κρυο εχουμε

Ανδριανα απο που εισαι;;

Και εγω στην αρχη ειχα κατι εμετους αλλα οχι τρελα πραγματα, ζαλαδες ειχα πιο πολλες....

Με το καλο στο γιατρο, να μπεις μετα να μας πεις νεακια!!!!

Γραψε μου και συ αν θες που γεννας να σε βαλω στη λιστα!!!!!!!!;)

Λια1111------------03/11.........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1---------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11........Αγόρι - Γέννεσις

helen83------------14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11........Αγόρι -Λητώ

mp1979woman----18/11.........Αγόρι -

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

_Aristea------------28/11........Κορίτσι - Μητέρα

Dina----------------28/11........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*--------------02/12........Κορίτσι - Ιασώ

αννιτα!-------------15/12........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Απο αθηνα ειμαι.καπανδριτι μενω,λιγο πιο πανω απο α.στεφανο.Βεβαια η καταγωγη μου ειναι Σπαρτη,μεναμε εκει μεχρι τα 12 μου,μετα ηρθαμε αθηνα.αν με ρωτησεις,ξαναγυρναω πισω με τα χιλια...στο μητερα θα γεννησω εγω,ηδη κλαιω τα λεφτακια μου,αλλα ας οψεται ο ντοκτορις,που δεν τον αλλαζω με τιποτα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα εγκυμοσυνη ειχα.αν εξαιρεσεις τους εμετους μεχρι τον 6,κατα ταλλα ηρεμια,ταξη και ασφαλεια.το μονο ασχημο,ειναι οτι στην καμπυλη ζαχαρου ειχα ελαφρως ανεβασμενες τιμες και κανω μια ειδικη διατροφουλα,ετσι για σιγουρια,αλλα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.α,και κατι προωορες συσπασεις ειχα,πηρα κατι χαπακια για λιγο καιρο και ολα κομπλε.

το βραδυ εχω γιατρο,και περιμενω να περασει η ωρα,ευτυχως εχω και την ζουζουνα παρεουλα μου και ετσι παιζουμε και περναει σιγα-σιγα.

Βεβαια,θα μπορουσα να κανω και καμμια δουλεια,αλλα ελα μωρε...και αυριο μερα ειναι...:D:D:D

ντινα,και δω 10 βαθμους,πολυ κρυο εχουμε

Με το καλο να πατε στο γιατρο.. Να μας πεις μετα για το μωρακι σου.. Εμεις παμε αυριο για το Doppler...:rolleyes:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Τι άλλο μπορώ να κάνω?Έχουν τύχει τόσα μαζεμένα κάθε φορά που πλέον μου φαίνεται ότι κάποιος μου κάνει πλάκα!Και ξέχασα να αναφέρω ΚΑΙ τον θυροειδή:tongue::tongue:

Εμείς ακόμη δεν πήραμε στρώμα για την κούνια..ακόμη το ψυρίζουμε το θέμα!!:rolleyes::rolleyes:

Υπαρχουν πολλων ειδων στρωματα.. Να υποθεσω οτι κανετε ερευνα αγορας ε ??

Εγω πηρα ενα με λατεξ και κοκοφοινικα... Αλλα ενα δεν εχω ξεκαθαρισει ακομη....διοτι οι αποψεις, διίστανται , ενιοτε και τριίστανται μεταξυ των ειδικων..:? Με ποια πλευρα ξεκιναμε το νεογεννητο? Με το λατεξ ή τον κοκοφοινικα? :rolleyes:

με επιασε ενας πονοκεφαλος απο οταν βγηκα απο το σπιτι... ακομη να περασει... :mad:

Τα λεμε αργοτερα κοριτσακια... Καλο μεσημερι...:-P

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Απο αθηνα ειμαι.καπανδριτι μενω,λιγο πιο πανω απο α.στεφανο.Βεβαια η καταγωγη μου ειναι Σπαρτη,μεναμε εκει μεχρι τα 12 μου,μετα ηρθαμε αθηνα.αν με ρωτησεις,ξαναγυρναω πισω με τα χιλια...στο μητερα θα γεννησω εγω,ηδη κλαιω τα λεφτακια μου,αλλα ας οψεται ο ντοκτορις,που δεν τον αλλαζω με τιποτα

Στη Σπαρτη μενει η μια αδελφη μου, εχει παντρευτει Σπαρτιατη κ ευτυχως γιατι παντα ηθελε να φυγει απο την Αθηνα.. Και τα Σ/Κ πανε στο χωριο Αναβρυτη αν ξερεις... Πολυ μ'αρεσει εκει πανω,,, ηρεμεις!;)

Καλησπέρα κορίτσια! Καλωσηρθατε καινουριες μανούλες! Τι μέρα και η σημερινή!! Και σήμερα ξεκίνησα τα μαθήματα ανωδυνου τοκετού στο Έλενα. Καλό ήταν για αρχή, περιμένω να δω και πως θα είναι οι αναπνοές. Και εγώ για τις εισερχουσες θηλές ξέρω ότι μπορείς να θηλάσεις ή με θηλές σιλικόνης ή με θήλαστρο! Το σημαντικότερο όπως λέει η prosper είναι υπομονή και επιμονή!:-P:razz:

dbLDp2.png

Λια1111------------03/11.........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1---------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11.........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11........Αγόρι - Γέννεσις

helen83------------14/11.........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11........Αγόρι -Λητώ

mp1979woman----18/11.........Αγόρι -

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

oneiraki------------24/11.........Αγόρι - Ρέα

SnowFlake---------25/11.........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

_Aristea------------28/11........Κορίτσι - Μητέρα

Dina----------------28/11........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*--------------02/12........Κορίτσι - Ιασώ

antridim------------05/12........Κορίτσι - Μητέρα

αννιτα!-------------15/12........Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Ετοιμο το πινακακι μας!!!!

Για να δουμε θα μας ερθουν κ αλλες μανουλες;;;

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι γενικά? Εσεις με το καλό θα γυρίσετε σύντομα στη δουλειά ή θα πάρετε και το εξάμηνο? Εγώ μάλλον θα γυρίσω το Φεβρουάριο καλώς εχόντων των πραγμάτων...Δε ξέρω και με αυτά που γίνονται...

dbLDp2.png

Να ρωτήσω κάτι γενικά? Εσεις με το καλό θα γυρίσετε σύντομα στη δουλειά ή θα πάρετε και το εξάμηνο? Εγώ μάλλον θα γυρίσω το Φεβρουάριο καλώς εχόντων των πραγμάτων...Δε ξέρω και με αυτά που γίνονται...

Εγω θα το παρω το εξαμηνο, εννοειται βασικη προυποθεση ειναι να επιδοτειται, αλλιως δε βγαινουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...