Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια....τι κανετε???? Δεν εχω χρονο ουτε να βηξω.....εχουμε 3 μερες που ετοιμαζουμε το δωματιο του μπεμπη με την πεθερα μου και τον αντρα μου....σημερα ηρθε και η μαμα μου και τελειωσαμε επιτελους με καθαριοτητες και μεταφορες ρουχων απο την μια ντουλαπα στην αλλη....με την ευκαιρια αλλαξαμε και τα καλοκαιρινα με τα χειμερινα τα πιο ελαφρια τουλαχιστον για αρχη και τωρα σιδερωνουμε τα τελευταια πραγματAκια του μπεμπακου για να τα αποθηκευσουμε!!!!!!!!! Μεσα στην εβδομαδα περιμενουμε την κουνια του και δυστυχως στα Ικεα δεν βρηκαμε την συρταριερα ειχε εξαντληθει....σε 2 εβδομαδες μας ειπαν! Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως τα ρουχα του χωρανε στην ντουλαπα οποτε η συρταριερα και αργοτερα να την παρουμε δεν μας χαλαει!

Δυστυχως οπως καταλαβαινετε δεν εχω διαβασει τιποτα απο νεα σας....αυριο με το καλο που θα φυγει και η πεθερα θα κατσω σιγα σιγα να σας διαβασω!!!!!

Ρε κοριτσακια ποια θα μου στειλει την συμβουλη για αιμορροιδες???? Καπου την ειχα αποθηκευσει και δεν μπορω να την βρω....υποφερει ο πατερουλης μου και θελω να του το πω μπας και ανακουφιστει!

Καλως το Ματινακι!!! Πραγματι μας ελειψες πολυ.. Φυσικα οι προετοιμασιες του παιδικου και των μωρουδιακων προεχουν... εγω απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με αυτα, κυριολεκτικα, δεν καταλαβαινω ποτε περναει η μερα!!! Καλη συνεχεια λοιπον Ματινακι, τα λεμε οταν χαλαρωσεις λιγακι.. ;)

Ματινα μου τελειωνεις με το δωματιο σιγα σιγα ε;;

Αφου σας βοηθησαν οι μαμαδες μια χαρα! :D

Αντε μολις τελιωσετε να επανελθεις γιατι μας ελειψες.......

Συμφωνω.. ;)

παντως ειναι μηνες με μεγαλο babyboom μου φαινεται.. του χρονου θα δουμε μαλλον καμψη με αυτα και αυτα..χαχα!

Δυστυχως, θεωρω, οτι αν δεν αλλαξει η κατασταση στην Ελλαδα γρηγορα, τα δικα μας θα ειναι απο τα τελευταια των μωρων που θα γεννηθουν.. Θα μου πειτε οι ανθρωποι παντα γεννουσαν ειτε με πολεμους ειτε με κακουχιες.. Ετσι ειναι, πραγματι.. Απλα, σκεπτομενη οτι πολλοι συνομηλικοι μου, πατημενα 30 και, μενουν με τους γονεις τους, δεν εχουν σχεση, πολλοι απολυονται, αρα και πως να μην μεινουν μονοι τους, δεν βγαινει, δυσκολο να βρουν και σχεση.. πως να κανουν παιδια και οικογενεια μετα?? Ειναι δυσκολες εποχες.. Εγω δεν αποκλειω το φαινομενο να μεταναστευσω με την οικογενεια μου.. εδω ουτως η αλλως ειμαστε ανεργοι.. Θα μου πειτε, μια μερα κοιμηθηκα σε ξενο κρεβατι και εχασα τον υπνο μου, θα φυγω απο τη χωρα μου??? :cry::cry: Δεν ξερω.. Αλλα δεν αποκλειω και τιποτα... Αν ηταν στο χερι μου, δε θα αλλαζα τιποτα απο την καθημερινοτητα μας.. Με στεναχωρει αυτο το θεμα, αρκετα μιλησα..

αλλα τελος παντων για τα δικα μου δεδομενα ειναι οντως μια καταληξη σε αυτο το συμπερασμα και ειμαι απο τους γονεις που εχω το παιδι μου συμμετοχο σε οτιδηποτε κανουμε ως οικογενεια, ενω ετσι για το ιστορικο, ποτε δεν το εχουμε αφησει σε τριτο ατομο για να παμε διακοπες μονοι μας η μια ολοκληρη νυχτα μονο του με εξαιρεση οταν μπηκα για την περιδεση..

Προσπ, η κορη σου θα εχει τις καλυτερες αναμνησεις απο την παιδικη της ηλικια οταν θα μεγαλωσει. Στο εγγυωμαι αυτο.. Και αυτο σημαινει οτι θα εχει τα βαθυτερα θεμελια για να κανει και αυτη μια ευτυχισμενη οικογενεια σαν και αυτην μεσα στην οποια μεγαλωσε.. Κι εγω ετσι θελω να μεγαλωσω με τα παιδια μου.. (ελπιζω να κανουμε κι αλλο καποια στιγμη.. :P)

Τι να κανω η γυναικαααααα????????? Δεν θα εχω βοηθεια απο βδομαδα και μεσα σε τρεις μερες καναμε οσα πρεπει να γινουν λαου λαου..και παλι καλα να λεω γιατι αναγκαστικα μετα θα τα εκανα μονη μου!

Οχι αλλαξιερα, συρταριερα δεν ειχε το Ικεα....την λευκη με τα 3 συρταρια! Σε 2 εβδομαδες θα ερθει ομως μας ειπαν οπως και το υποποδιο της πολυθρονας που πηραμε....καλα, ειναι ολα τα λεφτα η πολυθρονα δεν παιζεται....για τον θηλασμο πιστευω οτι θα ειναι θεσπεσια απο θεμα βολικοτητας!!!!!!!!! Αυτα....τα λεμε απο αυριο παλι!!!!!

Καληνυχταααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ματινα, λες να πηραμε την ιδια?? :D Εγω αρχικα στης Θεσσαλονικης το ΙΚΕΑ ειχα δει μια αλλη, την οποια δυστυχως δε βρηκα στο καταστημα της Λαρισας... Κριμα... Αλλα και αυτη που πηραμε πολυ καλη..

Θελουμε να παμε παλι καποια στιγμη για να παρουμε και πολυθρονα για να καθομαι να θηλαζω... Την προηγουμενη φορα ειχε τιγκαρει το αμαξι και δεν χωρουσε τιποτα αλλο... Ξερεις αν μπορεις να προσαρμοσεις στις πολυθρονες οποιο υφασμα θες? Ή ειναι στανταρ?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο ερχεται και ο μπαμπας μας!!!!

sc0004661e.jpeg

Επιτελους, ηγγικεν η ωρα!!! Αυριο θα παω να παρω και το στρωμα για την κουνια και μετα θα παω στο μαθημα τοκετου.. την προηγουμενη φορα καναμε επαναληψη τις αναπνοες και την εξωθηση. Καναμε και θεωρια περι θηλασμου..

Θελω να παμε με τον Αντ μαζι οταν θα κανουμε την περιποιηση του βρεφους.. :rolleyes: Μας το προτεινε και η μαια να παρουμε τα ταιρια μας και να κανονισουμε συναντηση.. ετσι θα κανουμε λοιπον...

Αυτα προς το παρον.. Αν δε με παρει ο Μορφεας, θα τα ξαναπουμε, διαφορετικα, καληνυχταααααα...

Εχει και μια ωραια βροχουλα εξω...:rolleyes:

November-rain.jpg

Φιλιααααααααααααααα.............................

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!! :D

Προσπ μια χαρά ο μπεμπούλης σου κι εσένα από κιλά!!! Φτάνει ο καιρός να γεννήσεις δηλαδή ε?? Με το κόψιμο της περίδεσης….κοντά είναι!!!! Με το καλόόό!!!!!:P

Περαστικά σε σένα και στην κόρη σου!! Ο άντρας μου είναι έτσι και άλλοι γνωστοί μου!! Πιστεύω ότι φταίει ο καιρός….μία ζέστη, μία κρύο, δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε!!:rolleyes:

Απαράδεκτη η συμπεριφορά που αντιμετώπισε η ξαδέρφη σου!!!!!!:mad: Ευτυχώς όλα πήγανε καλά!! Ελπίζω και το μωράκι να είναι καλά και να μην έχει επηρεαστεί από τις καταχρήσεις….

Ντινάκι με γεια τα πραγματάκια του μπέμπη σου!!!! Με το καλό να υποδεχτείς τον αντρούλη σου αύριο κοπέλα μου!!!!! Άντε επιτέλους πέρασε ο καιρός και τώρα θα είσαστε πάλι τα δυο σας και σε λίγο καιρό θα γίνετε τρεις!!!!!!!:P:p

Αριστέα και Snowflake τα αυτοκόλλητα και τα φωτιστικά σας τέλεια!!!!! :D Κουκλίστικα δωμάτια θα φτιάξετε!!!!!!!:D

Άρτεμη, εγώ την έβγαλα τη βέρα εδώ και πολύ καιρό, πριν να αρχίσει το πρήξιμο, ακριβώς για το ότι μου είπανε πως ίσως χρειαστεί να μου την κόψουνε εάν πρηστούνε τα δάχτυλά μου κι έτσι από τότε τη φοράω σε αλυσίδα στο λαιμό!!!;)

Με το καλό να έρθει η ταπετσαρία και τα επιπλάκια του μωρού σου!!!!

Ματινάκι τελειώνεις και με το δωμάτιο, μια χαρά!!!!! Ευτυχώς που είχες και βοήθεια!!!!!!:D

Για τα βιβλιάριο υγείας μου το έχει πει μία κοπέλα σε άλλο σάιτ που γράφω!! Να ήτανε τα μόνα που λείπουνε?? Εγώ βέβαια δεν πήρα ακόμα τηλέφωνο την παιδίατρο να δω αν έχει εκείνη κάποιο!! Αν δεν έχει, θα τη βγάλουμε με φωτοτυπίες, τι να κάνουμε??:?

Εγώ μπορώ να πω ότι τέλειωσα με όλα!! Ετοίμασα τη βαλίτσα και άλλη μία τσάντα με τα πράγματα που θα χρειαστώ την ώρα της γέννας, έβρασα και αποστείρωσα μπιμπερό, πιπίλες, θηλές σιλικόνης…αχρείαστα να είναι τα μπιμπερό και οι πιπίλες αλλά ήθελα να τα κάνω και έστρωσα το πορτ μπεμπέ του καροτσιού γιατί με αυτό θα έρθει ο άντρας μου να μας πάρει από το νοσοκομείο και να μεταφέρουμε τον μπέμπη στο σπιτάκι μας!!!! Τα μόνα που άφησα για να κάνω την παραπάνω εβδομάδα είναι να στήσουμε το παρκοκρέβατο και να το βάλουμε δίπλα στο κρεβάτι μας κι ύστερα να το στρώσω με σεντονάκια όπως επίσης και την κούνια!!!!!

Η γενική καθαριότητα του σπιτιού έλαβε τέλος….βέβαια οι δουλειές δεν τελειώνουνε ποτέ αφού καθάρισμα το σπίτι χρειάζεται αρκετά συχνά, τουλάχιστον τα καθιερωμένα, αλλά τα βαριά και χοντρά πράγματα όπως μπαλκονόπορτες, τζάμια κλπ…..δε θα χρειαστεί να τα ξανακάνω μέχρι τη γέννα!!;)

Έπλασα και μερικά μπιφτέκια και κεφτεδάκια και τα έβαλα στην κατάψυξη για να διευκολυνθώ με το φαγητό τις πρώτες μέρες, μέχρι να πάρει σειρά ο μπέμπης!!! Βουρ για ψήσιμο κι έτοιμο το μαμ!!!;)

Διάβασα πάλι ορισμένα άρθρα για τον θηλασμό ειδικά των πρώτων τριών ημερών όπου οι μαίες στο νοσοκομείο θα επιμένουν να δώσω ξένο γάλα αλλά νομίζω πως πήρα δύναμη από αυτά που διάβασα για να το παλέψω!!! Ουφ…μακάρι να τα καταφέρω σε όλα και ειδικά στο θέμα θηλασμού…:?

Ντινάκι κι εγώ βλέπω κάτι όνειρά τώρα τελευταία….και καλά ότι κρατάω ένα μωρό αλλά είναι κοριτσάκι κι εγώ θέλω τον μπέμπη μου και λέω πως μας το έχουνε αλλάξει :cry:….ευτυχώς όταν ξυπνάω ηρεμώ!!

Χθες είδα ότι το παιδί μου ήτανε η ανιψιά μου που είναι 6 χρονών κι έλεγα ότι ήθελα να έχω ένα μωρό και να το μεγαλώσω κι όχι να ξεκινήσω να έχω παιδάκι από τα 6 και μετά, και τόσα πράγματα μωρουδιακά που πήρα τι θα τα κάνω?? Ο μπέμπης μου που είναι??:confused: Κλπ κλπ….. Μάλλον έχω αγχωθεί και μου βγαίνει σε διάφορα όνειρα….ουφ…..να πάνε όλα καλά!!!!!

Αφήστε που σκέφτομαι πως θα μου λείψει η κοιλίτσα μου και ότι νιώθω όλο αυτό τον καιρό…..βέβαια θα έχω τον μπεμπούλη μου αγκαλιά οπότε μάλλον θα μου φύγει μετά….:rolleyes:

Ολόκληρη έκθεση έγραψα???? Δεν βλέπω – δεν βλέπω…:tongue::tongue:

Καληνύχτα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!!!!!:D

Οπως και η μαμα μου και η θεια μου αλλα και η γιαγια μου εχουμε εισεχουσες και παρα πολυ μικρες θηλες οποτε...ελπιζω με θηλαστρο να βγαζω και να του δινω. Δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερω αλλα ελπιζω. Επειδη αλλαξα κρεβατι εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. Να δουμε σημερα αν θα γινει κατι καλυτερο. Εμεις για το δωματι πηραμε κρεβατακι, το οποιο εβαλα για αρχη στην κρεβατοκαμαρα, και συρταριερα. Κουρτινα λεω να παω να δω αυτη τη βδομαδα και χαλι αργοτερα. Προσπ διαβασα αυτο με την κοπελα και τρελαθηκα. Ειναι δυνατον να τη διωχνουν απο νοσοκομειο εγκυο και με αιμοραγια. Ας κανει καμια καταγγελια η κοπελα ειναι κριμα να μενουν αυτοι οι ανθρωποι ατιμωρητοι.

δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχω συχνα διαβασει οτι γυναικες με εισεχουσες θηλες ΜΠΟΡΟΥΝ να καταφερουν να θηλασουν αποτελεσματικα..

υπαρχουν μικρες οικονομικες συσκευες αναστροφης των θηλων (εχω και εγω μια τετοια εκ παραδρομης) και αν η μαια γνωριζει και εσυ εχεις επιμονη και υπομονη ολα θα γινουν.. στο ευχομαι οσο θα μπορεις..

τραπεζα γαλακτος δεν εμαθα ποτε αν κανουν αλλα μου χαν πει πως αν ενδιαφερομαι μπορω να πηγαινω επι τοπου να θηλαζω..

λοιπον καλημερα σε ολες..

μαζευτηκαμε παλι βλεπω.. καλη εβδομαδα να χουμε.. ετοιμαζομαι να παω στο μαθημα του ανωδυνου.. βεβαια εχω συναχι και αναπνοες μονο με το στομα θα μπορω να κανω.. βασικα δεν ηθελα να βγω εξω μη γινω χειροτερα αλλα θα με παει ο ανδρας μου και δεν θελω να τους αναβαλλω το μαθημα μιας και η μαια βιαζεται να τελειωσει τους κυκλους..

θα τα πουμε αργοτερα

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!! :D:D

Χειμωνιασε τελειως ρε παιδακι μου!! :shock: Κι εγω ανεβαλα λιγο την εξοδο μου για το στρωμα, θα παω μετα το μαθημα ανωδυνου.. (ηδη εχω αργησει)...

Ελενη, τι να πω για σενα κοριτσι μου!! Εισαι αξιεπαινη πραγματικα!!! Χιλια μπραβο!!!

Τρεχω να ετοιμαστω! Τα λεμε μετααα....

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...ειμαι η Ανδριανα,28,και περιμενω την δευτερη κορουλα μου.εχω πητ 5/12,αλλα δεν το βλεπω να φτανω μεχρι εκει,μαλλον για μεσα νοεμβρη το βλεπω.

Εχω πολυ μεγαλη αγωνια,θελω να δω το κοριτσακι μου επιτελους,και επειδη τα μωρουδιακα τα εχω ολα απο την Κατερινουλα μου,δεν εχω και τοσες πολλες ετοιμασιες.μονο τα ρουχαλακια της και την τακτοποιηση στις ντουλαπες που θα αρχισω να τα κανω τωρα.

χωραω στην παρεουλα σας ε?ε?:tongue::tongue::tongue:

Καλη συνεχεια σε ολες,και με ενα υγιες μωρακι.

Α,και το θεμα του θηλασμου,μην σας αγχωνει.Σας το λεω εγω,που στην Κατερινα,το ειχα τοσο δεδομενο οτι θα θηλασω,που ουτε μπιμπερο δεν ειχα παρει σπιτι μου πριν την γεννα,ουτε σε σαιτ εμπαινα να διαβασω και ελεγα...ε,καλα θα μου δειξουν στο μαιευτηριο,χαλαρα...φυσικα μου δειξανε λιγα πραγματα,αλλα το μωρακι μου ηξερε καλυτερα απο τον καθενα τι επρεπε να κανει,και ετσι θηλασαμε 9 μηνες,χωρις ποτε κανενα προβλημα.χαλαρα

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Τι ωραια!! Εξω βρεχει κ εχω κουκουλωθει μεσα.... Πως μ'αρεσει αυτος ο καιρος, βεβαια αν εχει κανεις εξωτερικες δουλειες τοτε δεν ειναι κ οτι καλυτερο..

Ειχα πει εχτες να παω για τις εξετασεις σημερα αλλα με το που σηκωθηκα το πρωι το ανεβαλα για αυριο!

Ντινα με το καλο να ερθει ο Αντωνης σου σημερα..καλως να τον δεχτεις!!:D

Ελενη τι να πω; μεχρι και φαγητο στην καταψυξη;;; Εισαι πολυ μπροστα λεμε!!!!! Μπραβο κοπελα μου...:P;)

prosperous προσοχη που θα βγεις εξω, ελπιζω να ντυθηκες καλα για να μην ξανακυλησεις...!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...ειμαι η Ανδριανα,28,και περιμενω την δευτερη κορουλα μου.εχω πητ 5/12,αλλα δεν το βλεπω να φτανω μεχρι εκει,μαλλον για μεσα νοεμβρη το βλεπω.

Εχω πολυ μεγαλη αγωνια,θελω να δω το κοριτσακι μου επιτελους,και επειδη τα μωρουδιακα τα εχω ολα απο την Κατερινουλα μου,δεν εχω και τοσες πολλες ετοιμασιες.μονο τα ρουχαλακια της και την τακτοποιηση στις ντουλαπες που θα αρχισω να τα κανω τωρα.

Α,και το θεμα του θηλασμου,μην σας αγχωνει.Σας το λεω εγω,που στην Κατερινα,το ειχα τοσο δεδομενο οτι θα θηλασω,που ουτε μπιμπερο δεν ειχα παρει σπιτι μου πριν την γεννα,ουτε σε σαιτ εμπαινα να διαβασω και ελεγα...ε,καλα θα μου δειξουν στο μαιευτηριο,χαλαρα...φυσικα μου δειξανε λιγα πραγματα,αλλα το μωρακι μου ηξερε καλυτερα απο τον καθενα τι επρεπε να κανει,και ετσι θηλασαμε 9 μηνες,χωρις ποτε κανενα προβλημα.χαλαρα

Καλημερα Ανδριανα, εννοειται οτι χωρας στην παρεα μας!!!!!

Με το καλο να ερθει το κοριτσακι σου και καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να εχεις!!!!

Πως τα πηγες μεχρι εδω; Ειχες ηρεμη εγκυμοσυνη;

Καλημέρα!!!Περιμένουμε τον μπεμπάκο μας με ΠΗΤ 24/11 αλλά μάλλον είναι πολύυυ βιαστικός για να φτάσει ως εκεί!Δεν ξέρω καν αν θα προλάβω να μπω στον Νοέμβριο:-/ Θα γεννήσουμε στο Ρέα, είχαμε κάτι ψιλοθεματάκια ως τώρα (πρώτα ένα ινομύωμα, μετά διαβήτη κύησης, μετά πρώορες συσπάσεις και ξάπλα, μετά ινσουλίνη,ενέσεις κορτιζόνης, μετά ξανά συσπάσεις και άλλες ενέσεις και έτσι φτάσαμε 33+4 σήμερα!) αλλά ελπίζω να προλάβω να μπω στον μήνα μου πριν έρθει ο μικρούλης μας!Μα τι βιαστικοί αυτοί οι άνδρες!!!Από την κοιλιά ακόμη να σε αγχώσουν!!!:)

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Περιμένουμε τον μπεμπάκο μας με ΠΗΤ 24/11 αλλά μάλλον είναι πολύυυ βιαστικός για να φτάσει ως εκεί!Δεν ξέρω καν αν θα προλάβω να μπω στον Νοέμβριο:-/ Θα γεννήσουμε στο Ρέα, είχαμε κάτι ψιλοθεματάκια ως τώρα (πρώτα ένα ινομύωμα, μετά διαβήτη κύησης, μετά πρώορες συσπάσεις και ξάπλα, μετά ινσουλίνη,ενέσεις κορτιζόνης, μετά ξανά συσπάσεις και άλλες ενέσεις και έτσι φτάσαμε 33+4 σήμερα!) αλλά ελπίζω να προλάβω να μπω στον μήνα μου πριν έρθει ο μικρούλης μας!Μα τι βιαστικοί αυτοί οι άνδρες!!!Από την κοιλιά ακόμη να σε αγχώσουν!!!:)

Καλημερα oneiraki καλωσηρθες και συ στην παρεα!!!

Ευχομαι να φτασεις οσο το δυνατον πιο μακρυα.... βιαστικο το αγορακι σου;; πες του να κατσει εκει μεσα που εχει ζεστουλα!!

Να μπαινεις εδω να τα λεμε οσο εχεις χρονο και κεφι!!!!!!:D

Καλωσηρθες στην παρεα μας Ανδριανα... Σου ευχομαι ολα να πανε καλα... Να ερθει με το καλο η μπεμπα σου στην ωρα της... Τυχερη, με δυο κορες!!! Θα σου φερουν και ενα ποτηρι νερο στα γεραματα!! :tongue::tongue::tongue: (αστειευομαι φυσικα, αναπαραγω λογια παλαιοτερων γενεων.. :tongue: )

Πω, πω... Πολλες μανουλες μαζευτηκαμε!! Τελεια!!! Καλωσόρισες, Ονειρακι!!! Σου ευχομαι ολοψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.. Καλη δυναμη και μακαρι ο μπεμπης να μην επισπευσει την αφιξη του... Το αντιμετωπιζεις με χιουμορ ομως, μπραβο σου... ;)

Αριστεα μου, σε ευχαριστω για την ευχη.. Πηγα και πηρα το στρωμα για την κουνια σημερα, θα ερθει ο Αντ και θα βρει ετοιμο το κρεβατακι με τα σεντονακια τα ωραια και τα παιχνιδακια... Απο αυριο θα διακοσμησουμε μαζι το παιδικο δωματιο.....

Κοριτσια, δεν ξερω τι καιρο κανει σε σας, εδω παντως, πολυ χειμωνας.. 10 βαθμους εχει εξω..:shock:

Πω, πω... Πολλες μανουλες μαζευτηκαμε!! Τελεια!!! Καλωσόρισες, Ονειρακι!!! Σου ευχομαι ολοψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.. Καλη δυναμη και μακαρι ο μπεμπης να μην επισπευσει την αφιξη του... Το αντιμετωπιζεις με χιουμορ ομως, μπραβο σου... ;)

Τι άλλο μπορώ να κάνω?Έχουν τύχει τόσα μαζεμένα κάθε φορά που πλέον μου φαίνεται ότι κάποιος μου κάνει πλάκα!Και ξέχασα να αναφέρω ΚΑΙ τον θυροειδή:tongue::tongue:

Εμείς ακόμη δεν πήραμε στρώμα για την κούνια..ακόμη το ψυρίζουμε το θέμα!!:rolleyes::rolleyes:

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

μια χαρα εγκυμοσυνη ειχα.αν εξαιρεσεις τους εμετους μεχρι τον 6,κατα ταλλα ηρεμια,ταξη και ασφαλεια.το μονο ασχημο,ειναι οτι στην καμπυλη ζαχαρου ειχα ελαφρως ανεβασμενες τιμες και κανω μια ειδικη διατροφουλα,ετσι για σιγουρια,αλλα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.α,και κατι προωορες συσπασεις ειχα,πηρα κατι χαπακια για λιγο καιρο και ολα κομπλε.

το βραδυ εχω γιατρο,και περιμενω να περασει η ωρα,ευτυχως εχω και την ζουζουνα παρεουλα μου και ετσι παιζουμε και περναει σιγα-σιγα.

Βεβαια,θα μπορουσα να κανω και καμμια δουλεια,αλλα ελα μωρε...και αυριο μερα ειναι...:D:D:D

ντινα,και δω 10 βαθμους,πολυ κρυο εχουμε

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...