Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ρε κοριτσακια ποια θα μου στειλει την συμβουλη για αιμορροιδες????

πλυσιμο με κρυο η χλιαρο νερο και επανω κομπρεσες εμποτισμενες με ελαιολαδο κατεψυγμενες.. δεν κανει θαυματα με τη μια αλλα ανακουφιζει την ενοχληση και σε εντατικη εφαρμογη τις εξασθενει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!:oops::oops:

Οχι δεν ειναι Ρωμαικο το νινι μας, μιας κ οταν ειμασταν εκει μετα απο 2 μερες αδιαθετησα..

ααααααα δε πειραζει.. ειχατε παρει ομως τον αερα σας!!! μακαρι να κανετε και αλλα ταξιδακια στο μελλον..:D :D

ουφ.. παλι ξανακυλησε η καταρροη.. θα παω να ξαπλωσω μπας και ισιωσω με τη ξεκουραση καθολου αν και νοιωθω δυσφορια.. μεσα σε ολα ειναι και αυτη η εκνευριστικη υγρασια..:?

Ματινα μου τελειωνεις με το δωματιο σιγα σιγα ε;;

Αφου σας βοηθησαν οι μαμαδες μια χαρα! :D

Αντε μολις τελιωσετε να επανελθεις γιατι μας ελειψες.......

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ααααααα δε πειραζει.. ειχατε παρει ομως τον αερα σας!!! μακαρι να κανετε και αλλα ταξιδακια στο μελλον..:D :D

Μακαρι, τα ταξιδια ειναι αλλο πραγμα, ειδικα σε μερη που δεν εχουμε ξαναδει...!!

Καλο το εξωτερικο μα και η Ελλαδα εχει πολλα ωραια μερη που δεν εχουμε δει κ ουτε θα τα δουμε ολα..:( Γι'αυτο οτι προλαβαινουμε...χαχαχα!!

Διαφημίσεις

οτι προλαβουμε υπο πολλες εννοιες δυστυχως..

γιατι περαν των δυσκολιων με τα οικονομικα πχ εγω αν παω καπου θελω να χω και το παιδι μου μαζι, να μοιραστουμε την εμπειρια.. βεβαια πρεπει να ειναι και σε μια ηλικια να καταλαβαινει τι βλεπει, δηλαδη 7 και ανω..

ο μπεμπης δινει ρεστα.. κλωτσαει παντου!!

Οντως βρε Ματινα τελευταια χανεσαι με τις δουλειες και η απουσια ειναι αισθητη!!

ποια αλλαξιερα δεν ειχε το ΙΚΕΑ??? γιατι ητν πιο οικονομικη που ναι διπατη χωρις συρταρια την ειχε στον Κηφισσο πριν 3 μερες..

παντως ειναι μηνες με μεγαλο babyboom μου φαινεται.. του χρονου θα δουμε μαλλον καμψη με αυτα και αυτα..χαχα!

με εναυσμα το θεμα των ταξιδιων σκεφτομουν που καποτε ρωτουσα τις φιλες μου που ειχαν ηδη ενα η δυο παιδια ποτε δηλαδη σε ποια ηλικια του παιδιου υπαρχει καλυτερη ευελιξια για να κανεις καποια πραγματα χωρις να εχεις προβλημα χρονου, πιεσης κλπ.. και μου ελεγαν, οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα ειναι..(μιλαμε παντα για ηλικιες απο βρεφος εως νηπιο)

δεν το καταλαβαινα διοτι ως πρωτη φορα μανουλα και αγχωτικη κιολας ειχα ριξει ολο το βαρος μου στο μωρο και ηδη για πρωτη φορα μου φαινοντουσαν ολα περιπλοκα η δυσκολα μεχρι που προσαρμοστηκα..

τελικα τα χρονια περνουν, το παιδι μεγαλωνει, τωρα ερχεται και το δευτερο και ειλικρινα με συγκριση πχ περσι η προπερσι κατανοω οτι ετσι ειναι οπως τα λενε.. οσο πιο μικρο ως ενα βαθμο υπαρχει καλυτερη ευελιξια για να κανεις πχ τις δουλειες σου η πιο ανετα ταξιδια μιας και το αναφεραμε..ενω μεγαλωνοντας ειναι πιο απαιτητικα σε θεμα χρονου, προσοχης, πιο δυσκολα στην πειθαρχια ειδικα αν μιλαμε για διακοπες..σε αλλα παιδια θα ισχυει πολυ σε αλλα λιγοτερο..

αλλα τελος παντων για τα δικα μου δεδομενα ειναι οντως μια καταληξη σε αυτο το συμπερασμα και ειμαι απο τους γονεις που εχω το παιδι μου συμμετοχο σε οτιδηποτε κανουμε ως οικογενεια, ενω ετσι για το ιστορικο, ποτε δεν το εχουμε αφησει σε τριτο ατομο για να παμε διακοπες μονοι μας η μια ολοκληρη νυχτα μονο του με εξαιρεση οταν μπηκα για την περιδεση..

Γεια σας και απο μενα!! Το Σαββατο μας προεκυψε ταξιδακι στα πεθερικα μου (μενουν σε κοντινη πολη, τα ταξιδια τα εχουμε κοψει απο καιρο τωρα) και μολις γυρισαμε. Ηταν και η τελευταια φορα που φευγω εκτος πολης. Αυριο το πρωι παω για εξετασεις και την Τριτη το απογευμα εχουμε γιατρο να δουμε το μπεμπουλη. Πριν 2 1/2 βδομαδες ηταν 2100 τωρα ελπιζω να εχουμε φτασει τα 2500. Εγω δυστυχως στο θεμα του θηλασμου ειμαι ατυχη λογω θηλων. Οπως και η μαμα μου και η θεια μου αλλα και η γιαγια μου εχουμε εισεχουσες και παρα πολυ μικρες θηλες οποτε...ελπιζω με θηλαστρο να βγαζω και να του δινω. Δεν ξερω κατα ποσο θα τα καταφερω αλλα ελπιζω. Επειδη αλλαξα κρεβατι εχθες το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου. Να δουμε σημερα αν θα γινει κατι καλυτερο. Εμεις για το δωματι πηραμε κρεβατακι, το οποιο εβαλα για αρχη στην κρεβατοκαμαρα, και συρταριερα. Κουρτινα λεω να παω να δω αυτη τη βδομαδα και χαλι αργοτερα. Προσπ διαβασα αυτο με την κοπελα και τρελαθηκα. Ειναι δυνατον να τη διωχνουν απο νοσοκομειο εγκυο και με αιμοραγια. Ας κανει καμια καταγγελια η κοπελα ειναι κριμα να μενουν αυτοι οι ανθρωποι ατιμωρητοι.

Καναμε διαλλειμα για φαγητο και σιδερωσα καποια φορμακια του μπεμπη οποτε χαθηκα παλι για λιγο!!!!!

Και μενα μου λειψατε τσουπρες και τα νεα απο τα μπεμπακια σας! Θα σας απολαυσω απο αυριο ομως!

Sofiafil καλωσορισες στην παρεα μας!

109051s9yr6lye4q.gifempty.gif

Τωρα ειδα οτι εχουμε και 3ο νεο μελος....

Να εχεις καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σου στην αγκαλια σου γερος και δυνατος! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου και με το καλο να δεις τον μπεμπουλη σου! Περιμενουμε νεακια!

Παω να συνεχισω λοιπον και θα τα πουμε απο αυριο μεσημερακι πιθανον!

Φιλια πολλα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!

Πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!

Οντως βρε Ματινα τελευταια χανεσαι με τις δουλειες και η απουσια ειναι αισθητη!!

ποια αλλαξιερα δεν ειχε το ΙΚΕΑ??? γιατι ητν πιο οικονομικη που ναι διπατη χωρις συρταρια την ειχε στον Κηφισσο πριν 3 μερες..

Τι να κανω η γυναικαααααα????????? Δεν θα εχω βοηθεια απο βδομαδα και μεσα σε τρεις μερες καναμε οσα πρεπει να γινουν λαου λαου..και παλι καλα να λεω γιατι αναγκαστικα μετα θα τα εκανα μονη μου!

Οχι αλλαξιερα, συρταριερα δεν ειχε το Ικεα....την λευκη με τα 3 συρταρια! Σε 2 εβδομαδες θα ερθει ομως μας ειπαν οπως και το υποποδιο της πολυθρονας που πηραμε....καλα, ειναι ολα τα λεφτα η πολυθρονα δεν παιζεται....για τον θηλασμο πιστευω οτι θα ειναι θεσπεσια απο θεμα βολικοτητας!!!!!!!!! Αυτα....τα λεμε απο αυριο παλι!!!!!

Καληνυχταααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καναμε διαλλειμα για φαγητο και σιδερωσα καποια φορμακια του μπεμπη οποτε χαθηκα παλι για λιγο!!!!!

Και μενα μου λειψατε τσουπρες και τα νεα απο τα μπεμπακια σας! Θα σας απολαυσω απο αυριο ομως!

Sofiafil καλωσορισες στην παρεα μας!

109051s9yr6lye4q.gifempty.gif

Τωρα ειδα οτι εχουμε και 3ο νεο μελος....

Να εχεις καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σου στην αγκαλια σου γερος και δυνατος! Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου και με το καλο να δεις τον μπεμπουλη σου! Περιμενουμε νεακια!

Παω να συνεχισω λοιπον και θα τα πουμε απο αυριο μεσημερακι πιθανον!

Φιλια πολλα και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!

Πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!!!!

Σ ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα!

Και γω απο αυριο λεω να ξεκινησω να σιδερωνω τα ρουχαλακια και τα πραγματα του μπεμπη. Τα εχω πλυνει ολα αλλα απο σιδερο τιποτα. Τωρα που επεσε και η θερμοκρασια θα το παρω πιο ευκολα αποφαση!

Καλο βραδυ σε ολες!

Τα λεμε αυριο!

Σοφια και γω το σιδερο ολο το αναβαλω... Μεχρι που μαζευεται βουνο κ αναγκαστικα το κανω!

Με το καλο να πατε στο γιατρο και να μας εχεις καλα νεα!!!

Καλησπερα κοιλιτσες!!!

Ντινα μεγεια ολα οσα πηρες...Καλοφορετα τα ρουχαλακια του μπεμπακου σου

Μοκετοχαλακι δε βρηκα, αλλα να σου πω και την αληθεια εχω ενα μαλλινο χαλι πολυ ζεστο σε ζαχαρι χρωμα κ ισως να μην παρω κατι αλλο εκτος κ αν εχει καλη τιμουλα... Θα δουμε.

Οσο για κουρτινα προτιμησα να κρατησω αυτη που εχω(ριγες σε πρασινο παλ) επειδη ειναι ρομαν ηταν πολλα τα λεφτα για να τη ραψουν και ας εβρισκα οικονομικο υφασμα..

Τα αυτοκολλητα που βαλαμε ειναι καρουζελ, το ιδιο σχεδιο εχει επανω και το φωτιστικο δες..

show_image_in_imgtag.php?filename=853747f11c47d51f66ec83bad870be47.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=3500252_list.jpg

τα αυτοκολλητα ειναι πιο σκουρο μωβ....

Ευχαριστω Αριστακι.. ;) Καταπληκτικο το σχεδιο και το θεμα που διαλεξες.. Μπραβο!!!

Σε καταλαβαινω απολυτα για τη ρομαν... Λογω βαψιματος κατεβασαμε το ρομανοβεργο και τωρα δεν μπορουμε να το βαλουμε.. :confused: Δεν το συζητω οτι ειναι οντως πανακριβες οι κουρτινες..

Καλημέρα κόρες!!

Πρέπει να φύγω δουλειά εχω αργήσει !!!

Αριστέα και εγώ το ίδιο πήρα (απίστευτο)σε μοβ σκούρο!! χαχαχα

Και ένα αλλο αυτο!! show_image_in_imgtag.php?filename=239c3fdf1567654a734f745576b584fa.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=

Αλλά ρόζ!!

Το φωτιστικό από που???

Μπραβο SnowFlake!!! Πολυ ωραιο το αυτοκολλητο... Α ρε τυχερες οι κορες σας!!!! :P

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

τα χω παρει στο κεφαλι γιατι ελεγα για μια δευτεροξαδελφη μου χρηστη ουσιων η οποια γεννησε προωρα το μωρο της προχθες (ηταν στο προγραμμα της μεθαδονης) με αιμοραγια κλπ και εκεινη νοσηλευεται στο Τζανειο οπου και εκει γεννησε ενω το μωρο ειναι στο Ελενα στην εντατικη οπως και πρεπει να ειναι και λογω προωροτητας και λογω εθισμου στις ουσιες (πρεπει να ακολουθησει προγραμμα αποτοξινωσης το νεογεννητο) .....αλλα η απαντηση του μαιευτηριου αν ισχυει (γιατι οχι κιολας??????) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!

Λυπάμαι πολυ για την κοπελα.. :cry: Μακαρι τοσο αυτη οσο και το μωρο της να αναρρωσουν γρηγορα και να μπουν σε υγιεις ρυθμους ζωης... Ειναι και σημαντικο βεβαια το παιδακι να μην εχει νοητικες δυσλειτουργιες λογω εθισμου της μαμας του.. Πραγματικα πιστευω οτι δεν κανουν ολοι οι ανθρωποι για να γινουν γονεις. Μακαρι η κοπελα να φανει ανταξια του νεου της ρολου διοτι τωρα θα δεχτει ακομη μεγαλυτερη πιεση απο την κοινωνια.. Καλη της δυναμη και γρηγορα να κρατησει αγκαλια το μωρο της.;) Οσο για το νοσοκομειο, οσο και να θελω να φανω εκπληκτη, δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση στα νοσοκομεια αλλα και στη νοοτροπια του Ελληνα. Γι' αυτο εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια..

εννοειται πως αν ειχα γεννησει πριν την κοπελα (οχι απο προωροτητα βεβαια αλλα να ηταν οι μηνες μας τετοιοι) και να θηλαζα το μωρο μου θα αντλουσα και θα εστελνα μητρικο γαλα για το μωρο της.. (δεν το λεω στο ασχετο ειναι κατι που με εχει ξανααπασχολησει στο παρελθον)

Ευγε, κοριτσαρα μου.. Συμφωνω απολυτα... Υπαρχει καποιος φορεας που να οργανωνει τετοιες τραπεζες γαλακτος?

και αυτο γιαι το υπουργειο εχει ελλειψη λενε.. ετσι σπανια δινουν βιβλιαρια, συνηθως δινουν φωτοαντιγραφα απο το εσωτερικο των βιβλιαριων...

τι να πω???????????? εμενα η παιδιατρος μου παντως επειδη εχθες την ρωτησα σχετικα μου πε οτι οντως αυτο συμβαινει και οτι εκεινη ως ιδιωτης δεν εχει να μου δωσει αν χρειαστω, αυτο το κανουν μαλλον οσοι εχουν διασυνδεσεις..

Φωτοτυπιες στα σχολεία, φωτοτυπιες και στα νοσοκομεια!!! :twisted::twisted::twisted: Μα καλα για ποση παρακμη μιλαμε!!!

Ντινα; που εισαι; Δευτερα αυριο......... χαχαχα!!!!:D:D:D:D:D

Περνανε οι εβδομαδες..

Χαιρομαι που το ανεφερες... Ας το διαλαλησουμε δεοντως λοιπον!!!! Γιουπιιιιιι!!!!!!

cheers_to_thirty_four_birthday_invitation-p1610137792107679572diue_152.jpg

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...