Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

τα χω παρει στο κεφαλι γιατι ελεγα για μια δευτεροξαδελφη μου χρηστη ουσιων η οποια γεννησε προωρα το μωρο της προχθες (ηταν στο προγραμμα της μεθαδονης) με αιμοραγια κλπ και εκεινη νοσηλευεται στο Τζανειο οπου και εκει γεννησε ενω το μωρο ειναι στο Ελενα στην εντατικη οπως και πρεπει να ειναι και λογω προωροτητας και λογω εθισμου στις ουσιες (πρεπει να ακολουθησει προγραμμα αποτοξινωσης το νεογεννητο)

τελος παντων η κοπελα οταν την επιασε η αιμοραγια πηγε αρχικα στο Ελενα και εκει λεει την εδιωξαν λεγοντας της οτι και καλα εδω εχουμε κριση για εσας θα δουλευουμε?? (εννοουσαν τους τοξοκομανεις) και ετσι η κοπελα κατεληξε στο Τζανειο.. παντως παρολιγο να την χασουν και αυτην και το μωρο..τεσπα..

αλλα η απαντηση του μαιευτηριου αν ισχυει (γιατι οχι κιολας??????) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!

Νεογεννητο σε αποτοξινωση;;;:shock:

Οπως κ να χει απαραδεκτοι που την εδιωξαν.. Τι κι αν ειναι τοξικομανης; να το καταπιει το μωρο;;

Σε ποια εβδομαδα γεννησε, ξερεις;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεογεννητο σε αποτοξινωση;;;:shock:

Οπως κ να χει απαραδεκτοι που την εδιωξαν.. Τι κι αν ειναι τοξικομανης; να το καταπιει το μωρο;;

Σε ποια εβδομαδα γεννησε, ξερεις;

δεν ξερω, δεν εχω σχεσεις με το σοι της μητερας μου και μαλιστα τα συγκεκριμενα παιδια ειναι και τα μονα δευτεροξαδελφια μου που εχω γνωρισει απο τη μερια της αλλα τα χω δει 2-3 φορες.. ειναι νεα κοπελα και ειχε μεινει εγκυος απο εναν πρωην χρηστη ο οποιος και προσπαθουσε κατα τα λεγομενα της μανας μου να τη βοηθησει να ξεφυγει.. η μανα μου λεει οτι γεννουσαμε μαζι κοντα.. δεν ξερω ποια θα προηγουταν..

εκεινη επαθε αιμοραγια και γεννησε προωρα με επεμβαση καισαρικης..

κακως η καλως εγκυμονουν και οι τοξικομανεις αλλα εφοσον τα πραγματα πανε στο σημειο να γεννησουν δεν ειναι τωρα απαντηση απο νοσοκομειο να μην του δεχεται..

τα μωρα των χρηστων μενουν εστω και προληπτικα 20 μερες στην εντατικη για παρακολουθηση και κανουν ενα προγραμμα απεξαρτησης διοτι ως ειναι λογικο εχουν μεγαλωσει σε εναν εθισμενο οργανισμο..

το κακο ειναι οτι οι μαναδες δεν μπορουν να θηλασουν και τα βλεπουν ελαχιστα μεχρι να βγουν απο την εντατικη (ποσο η κοπελα αυτη που ειναι και σε αλλο νοσοκομειο λογω της επεμβασης και σε αλλο το μωρο λογω της προωροτητας) και απο οτι ειχα δει στο ντοκυμαντερ του Θεοδωρακη (Πρωταγωνιστες) τα μωρα αυτα ισως να τα θηλαζουν εθελοντριες..

εννοειται πως αν ειχα γεννησει πριν την κοπελα (οχι απο προωροτητα βεβαια αλλα να ηταν οι μηνες μας τετοιοι) και να θηλαζα το μωρο μου θα αντλουσα και θα εστελνα μητρικο γαλα για το μωρο της.. (δεν το λεω στο ασχετο ειναι κατι που με εχει ξανααπασχολησει στο παρελθον)

Σε ευχαριστω κ για την απαντηση περι στηθους... Μακαρι να μην εχω προβλημα!

υπομονη και επιμονη να εχεις.. πιστη σε αυτα που ξερεις

και να διασταυρωνεις οτι σου λενε οι μαιες και δεν εισαι σιγουρη ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.. στο υποσχομαι.

Ευχομαι να πανε ολα καλα για την κοπελα και για το μωρακι φυσικα!

Μπραβο που το σκεφτεσαι ετσι με το θηλασμο, που ξερεις μπορει οταν γεννησεις και συ να καταφερεις να δωσεις και σ'αυτο το μωρο γαλατακι!! Μακαρι!!!:D

Διαφημίσεις

Ευχομαι να πανε ολα καλα για την κοπελα και για το μωρακι φυσικα!

Μπραβο που το σκεφτεσαι ετσι με το θηλασμο, που ξερεις μπορει οταν γεννησεις και συ να καταφερεις να δωσεις και σ'αυτο το μωρο γαλατακι!! Μακαρι!!!:D

αν εχει μια μητερα γαλα που φθανει για το παιδι της και περισσευει, και εφοσον μπορει γιατι να μην το κανει???

ο ανδρας μου με κοροιδευει και μου λεει οτι οπως η γιαγια του στην Τηνο πριν ενα αιωνα ετσι και γω να το γυρισω σε τροφος επι πληρωμη!!:tongue: :tongue: ανδρες!!!χαχα!!

λοιπον, μου το πε και εχθες η μανα μου η οποια εχει αναλαβει καθηκοντα γραφειοκρατικα για την εξαδελφη αλλα επεσα και στο parents πανω σε σχετικο τοπικ τυχαια προ ολιγου..

τα μαιευτηρια απο περσι δεν εχουν βιβλιαρια υγειας να δωσουν για τα νεογεννητα και τα δημοσια και τα ιδιωτικα!!!!!

και αυτο γιαι το υπουργειο εχει ελλειψη λενε.. ετσι σπανια δινουν βιβλιαρια, συνηθως δινουν φωτοαντιγραφα απο το εσωτερικο των βιβλιαριων και καποια κοπελα εγραψε προσφατα οτι τα ιδιωτικα (Ιασω, Γαια και αν θυμαμαι Μητερα..δεν ειμαι βεβαιη για το τελευταιο) εκδιδουν δικα τους βιβλιαρια και δινουν στον κοσμο αφου δεν τα βρισκουν με το υπουργειο..αλλα και αυτα μεχρι προσφατα που ειδα απο σχετικες εγγραφες εδιναν φωτοτυπιες και μετα απο μηνες ισως να εστελναν τα κανονικα στις μαναδες..

τι να πω???????????? εμενα η παιδιατρος μου παντως επειδη εχθες την ρωτησα σχετικα μου πε οτι οντως αυτο συμβαινει και οτι εκεινη ως ιδιωτης δεν εχει να μου δωσει αν χρειαστω, αυτο το κανουν μαλλον οσοι εχουν διασυνδεσεις..

για να δουμε τι θα δουμε..:rolleyes::?

λοιπον, μου το πε και εχθες η μανα μου η οποια εχει αναλαβει καθηκοντα γραφειοκρατικα για την εξαδελφη αλλα επεσα και στο parents πανω σε σχετικο τοπικ τυχαια προ ολιγου..

τα μαιευτηρια απο περσι δεν εχουν βιβλιαρια υγειας να δωσουν για τα νεογεννητα και τα δημοσια και τα ιδιωτικα!!!!!

και αυτο γιαι το υπουργειο εχει ελλειψη λενε.. ετσι σπανια δινουν βιβλιαρια, συνηθως δινουν φωτοαντιγραφα απο το εσωτερικο των βιβλιαριων και καποια κοπελα εγραψε προσφατα οτι τα ιδιωτικα (Ιασω, Γαια και αν θυμαμαι Μητερα..δεν ειμαι βεβαιη για το τελευταιο) εκδιδουν δικα τους βιβλιαρια και δινουν στον κοσμο αφου δεν τα βρισκουν με το υπουργειο..αλλα και αυτα μεχρι προσφατα που ειδα απο σχετικες εγγραφες εδιναν φωτοτυπιες και μετα απο μηνες ισως να εστελναν τα κανονικα στις μαναδες..

τι να πω???????????? εμενα η παιδιατρος μου παντως επειδη εχθες την ρωτησα σχετικα μου πε οτι οντως αυτο συμβαινει και οτι εκεινη ως ιδιωτης δεν εχει να μου δωσει αν χρειαστω, αυτο το κανουν μαλλον οσοι εχουν διασυνδεσεις..

για να δουμε τι θα δουμε..:rolleyes::?

Ωραια πραγματα..!!! Εδω δεν εχουν αλλα κ αλλα θα ειχαν βιβλιαρια; Θα τη βγαλουμε με φωτοτυπιες δηλαδη..

Τωρα που ειπες παιδιατρος.. Μου ειπαν για εναν στη Ν.Σμυρνη, τον οποιο τον εχουν 2 κοπελες για τα παιδια τους κ δεν τον αλλαζουν με τιποτα:rolleyes:

Θα παω σ'αυτον για αρχη και μακαρι να μας κανει οπως κανει και στις αλλες 2... Ειναι κ νεογνολογος λενε..

αν ειναι και νεογνολογος μαλλον καλυτερα θα ειναι..να πας.. αλλωστε για αρχη καπου θα πρεπει να πας, απο εκει και περα αναλογα των περιστασεων θα κρινεις κιολας..

εγω πηγαινω τη μικρη σε μια παιδικη φιλη του ανδρα μου η οποια εχει το ιατρειο της κοντα στο σπιτι μας, κανει επισκεψεις κατ οικον και ειναι και στο ΙΚΑ Ν. Σμυρνης.. ειναι ευχαριστος ανθρωπος αλλα δεν την θεωρω καμια αυθεντια στην παιδιατρικη.. με τη μια δινει φαρμακα απο τηλεφωνου και βεβαια απο θηλασμο δεν εχει και την καλυτερη κατευθυνση, αλλα οταν ειχε δει οτι θηλαζα αποτελεσματικα επεμενε να συνεχιζω για να προστατευω το παιδι απο διαφορες ιωσεις που ειχαν προκυψει τοτε..

σε κατι σοβαρο δεν εχει δοκιμασθει και ελπιζω (αν και αυτα δεν αποφευγονται) να μη χρειασθει..ουτε για το ενα, ουτε για το αλλο.

Καλησπέρα σε όλες!

Έλειψα μερικές μέρες γιατί είχα πάει στην κουμπάρα μου για να αλλάξω

λίγο παραστάσεις. Πέρασαν οι μέρες. Όταν έχεις παρέα, περνάει ο καιρός.

Βέβαια πάλι ξάπλα ήμουν την περισσότερη ώρα, αλλά περασαμε καλά.

Λέμε να το ξανακάνουμε την άλλη βδομάδα μπας και περάσουν πιο γρήγορα

οι βδομάδες έτσι!:)

Σας διαβάζω και τα λέμε μετά.

Φιλιά

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα annpan.. Και ξαπλα να 'σαι αν εχεις καλη παρεουλα περναει ευχαριστα η ωρα!!

Εμεις ειχαμε παει μια βολτα με το αμαξι,, μας επιασε κ μια ψιλη βροχουλα και το ευχαριστηθηκα! Μ'αρεσει πολυ η βροχη..

Ντινα; που εισαι; Δευτερα αυριο......... χαχαχα!!!!:D:D:D:D:D

Περνανε οι εβδομαδες..

aristea τωρα ειδα τις φωτο σας στο fcb.. ειστε ομορφο ζευγαρακι!!! καλα και εσυ κουκλιτσα σκετη!!! οπως σε ρωτησα και εκει ετσι θα σε πειραξω και απο εδω.. δηλαδη το μπεμπε ειναι Ρωμαιικο????

Καλησπερα κοριτσακια και μπεμπακια....τι κανετε???? Δεν εχω χρονο ουτε να βηξω.....εχουμε 3 μερες που ετοιμαζουμε το δωματιο του μπεμπη με την πεθερα μου και τον αντρα μου....σημερα ηρθε και η μαμα μου και τελειωσαμε επιτελους με καθαριοτητες και μεταφορες ρουχων απο την μια ντουλαπα στην αλλη....με την ευκαιρια αλλαξαμε και τα καλοκαιρινα με τα χειμερινα τα πιο ελαφρια τουλαχιστον για αρχη και τωρα σιδερωνουμε τα τελευταια πραγματAκια του μπεμπακου για να τα αποθηκευσουμε!!!!!!!!! Μεσα στην εβδομαδα περιμενουμε την κουνια του και δυστυχως στα Ικεα δεν βρηκαμε την συρταριερα ειχε εξαντληθει....σε 2 εβδομαδες μας ειπαν! Δεν πειραζει ετσι κι αλλιως τα ρουχα του χωρανε στην ντουλαπα οποτε η συρταριερα και αργοτερα να την παρουμε δεν μας χαλαει!

Δυστυχως οπως καταλαβαινετε δεν εχω διαβασει τιποτα απο νεα σας....αυριο με το καλο που θα φυγει και η πεθερα θα κατσω σιγα σιγα να σας διαβασω!!!!!

Ρε κοριτσακια ποια θα μου στειλει την συμβουλη για αιμορροιδες???? Καπου την ειχα αποθηκευσει και δεν μπορω να την βρω....υποφερει ο πατερουλης μου και θελω να του το πω μπας και ανακουφιστει!

aristea τωρα ειδα τις φωτο σας στο fcb.. ειστε ομορφο ζευγαρακι!!! καλα και εσυ κουκλιτσα σκετη!!! οπως σε ρωτησα και εκει ετσι θα σε πειραξω και απο εδω.. δηλαδη το μπεμπε ειναι Ρωμαιικο????

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!:oops::oops:

Οχι δεν ειναι Ρωμαικο το νινι μας, μιας κ οταν ειμασταν εκει μετα απο 2 μερες αδιαθετησα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...