Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Εγω σήμερα παρήγγειλα τη ταπετσαρία του δωματίου και τη Δευτέρα επιτέλους περιμένω τα έπιπλα. Αναγκάστηκα να κόψω και τη βέρα μου γιατί είχε σφηνώσει!!!

Μεγεια την ταπετσαρια, Αρτεμη.. Με το καλο να σας ερθουν τα επιπλα... Εγω τη βερα μου την εβγαλα εδω και καιρο.. Οχι φυσικα απο δικη μου πρωτοβουλια.. εγω δεν το σκεφτηκα καν.. αλλα μια μερα μου λεει η φιλη μου " Καλε, πως πρηστηκαν τα χερια σου ετσι??" Χαμπαρι εγω... ε, και την εβγαλα γιατι μου ειπε οτι μπορει να χρειαστει να την κοψουν μετα για να βγει αμα σφηνωσει στο δαχτυλο.. :shock: Αλλα μην ανησυχεις! Φτιαχνεται πανευκολα.. οποτε ουτε γατα ουτε ζημια... ;)

Κομπρεσουλες αν θυμάμαι καλά με γαζουλα και ζεστό ελαιόλαδο .

Αχ, ποσο γελασα με αυτο!! Ζεστο λαδι στον πωπο με τις αιμορροϊδες??? :lol::lol::lol: Περα απο την πλακα, ανατριχιασα και μονο στη σκεψη!! χαχαχαχα!! :P

κοιμηθηκα με κλιματισμο χθες οπως ξαναγραψα και μαλλον κρυωσα τελικα..

:cry: Περαστικα Προσπ!

Α

Ντινα welcome back.... Τι καλα ψωνισες;; Ευτυχως ο καιρος δεν ειχε χαλασει οσο ησουν Αθηνα!

Εμεις εχτες πηραμε αυτοκολλητα για το παιδικο και τα ταιριαξαμε με το φωτιστικο οροφης (καρουζελ!!!)

Οταν θα συναρμολογησουμε και την κουνια θα ειναι ετοιμο και τοτε θα βαλω και καμια φωτογραφια να μου πειτε τη γνωμη σας!

Μεγεια τα αυτοκολλητα... μηπως τα εχει στο σάιτ να μας τα δειξεις?? τί εννοεις οτι τα ταιριαξατε με το φωτιστικο? στο σχεδιο? Ναι, ναι, οπωσδηποτε θα ανεβασουμε φωτο οταν ετοιμασουμε τα παιδικα μας... ;):D

Σε κούρασε η διαδρομή?

Οχι, η διαδρομη δε με κουρασε καθολου... Εννοειται οτι στον πηγαιμο καναμε σταση για να παω τουαλετα.. :oops: στο γυρισμο αντεξα.. :cool: Ηταν και καλυτερα επειδη δεν ειχαμε τον ηλιο να μας τυφλωνει λογω συννεφιας οποτε και η διαδρομη ηταν πιο απολαυστικη.. Απλα στεναχωρεθηκαμε επειδη, κοντα στη Θηβα, αν δεν απατωμαι, ειχε πολλες εστιες πυρκαγιας.. ηταν ποσα αεροπλανα που κουβαλουσαν νερο απο την Υλικη και τη θαλασσα.. Τραγικο, πραγματικα... :cry:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο Αθηνα ηρθαμε με γεματο αυτοκινητο.. Μας εδωσε η κουμπαρα μας λικνο (το οποιο θα παρει η πεθερα μου μαλλον στο δικο της σπιτι- γιατι εγω εχω ηδη καλαθουνα και κουνια- ) και ριλαξ.. Επισης, μας εδωσε μπιμπερο, τα οποια πιθανοτατα δε θα χρησιμοποιησω, για ευλογους λογους, αν χρειαστω -πραγμα που το απευχομαι - θα παρω δικα μου καινουρια.. και επισης μας εδωσε και πολλα ρουχααα... σαν καινουρια τα περισσοτερα... ;) Το πρωτο της παιδι ειναι αγορι οποτε μας βολεψε μια χαρα... Μας εδωσε και μπανακι, ενα κιτρινο, ωραιοτατο...:P

Εγω πηρα επιθεματα στηθους, θερμομετρο για το μπανιο, αναρροφητηρα για τη μυτουλα και φυσιολογικο ορο, κουδουνιστρες και παιχνιδακια, μια ωραιοτατη αλλαξιερα να τη βαλω πανω στη συρταριερα, μια κουβερτα αγκαλιας, πανες , σελτεδακια, ψαλιδακι, βουρτσακι, βαση για την καλαθουνα και μια τσαντα για να κουβαλαω τα μωρουδιακα μου στις εξοδους μας.. :cool:

Αυτα... τωρα μου εχουν μεινει τα ειδη απο το φαρμακειο και νομιζω ειμαι οκ..

Απο αυριο αν δε χαλασει ο καιρος θα πλυνω και θα σιδερωσω τα ρουχαλακια που μας δωρισαν.

Γενικα, χτες δεν κοιμηθηκα καθολου καλα.. περα απο το οτι ημουν σε ξενο περιβαλλον, σε ξενο κρεβατι, ειδα κι εναν εφιαλτη, και ημουν απο τις 3.30 μεχρι τις 6.30 ορθια, πηγα, αν εχετε το θεο σας, 6-7 φορες τουαλετα μεσα σε 3 ωρες.. ΕΛΕΟΣ!!!! Ταρακουνηθηκα απο το κακο ονειρο κι ολας.. Ειδα τον Αντ. που γυρισε απο Βερολινο και ηταν αρρωστος και ζαρωμενος, :cry: και το σπιτι μας -το φρεσκοβαμμενο- ειχε πιασει μουχλα στους τοιχους και ειχε ξεφλουδισει και ηταν πρασινοι απο τη βρωμια οι τοιχοι!!! ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙ!!!! Που να κλεισω ματι, μου λετε???? Αντε, δυο μερες εμειναν να γυρισει, δεν μπορω αλλο.. :cry: ΚΑι οπως ειναι λογικο και επομενο, ολη μερα ημουν σαν χαζο, αγελαστη και κατσουφιασμενη... Και το παιδακι μου και μενα δεν ηταν ζωηρο πολυ σημερα... Οπως το δικο σου SnowFlake... Ετυχε ομως, δεν πειραζει... Μερα ηταν και περασε... ;)

Αυτα προς το παρον.. Παω να χαλαρωσω λιγο στον καναπεδακι μου τωρα.. Ελπιζω η αυριανη Κυριακη να ειναι συννεφιασμενη... Να μπαινουμε στο πνευμα των ημερων ρε παιδακι μου!!! ;)

good_night_026.gif

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

γραφω εν ταχει καθως ειναι πολυ ζωηρος ο μπεμπης και ποναω ορθια στον τραχηλο συν οτι θελω τουαλετα καθε ενα τεταρτο..:rolleyes:

dina σχετικα με το γιατρο μου, οταν του απαντησα οτι δεν θα θελα να επισπευσω τον τοκετο μου ειπε αμεσως οτι μου ειπε μια σκεψη του αφου και εφοσον κρινει μετα το λυσιμο της περιδεσης οτι ο τραχηλος μου ειναι σε θεση να ανταπεξελθει χωρις να ταλαιπωρηθω και αυτο προφανως για να τελειωνουμε ολοι μας μια ωρα νωριτερα αφου ηδη εχω ξαναγεννησει φυσιολογικα και εχουμε την σχετικη εμπειρια.. δεν ξερω αν υπαρχει αλλη δευτερη σκεψη απο πισω και του το ειπα ευθεως αυτο χωρις να θελω να τον προσβαλλω αλλα δεν το πιστευω αυτο ουτως η αλλως.. συνηθως οι δευτεροτοκες θελουν να ξεμπερδευουν συντομα αφου εχουν υποχρεωσεις φορτωμενες και πιθανοτατα να ηθελε να με ελαφρυνει αφου το διαστημα εκεινο θα ειναι και ασφαλες..

δεν το ψαχνω παραπερα.. αλλωστε εωχ μπροστα αλλη μια επισκεψη να με δει και καπακι να βρεθουμε και να κοψουμε τη περιδεση που εκει ολα θα δειξουν πως θα πανε αφου οι πιθανοτητες να γεννηθει και αμεσα ο μπεμπης ειναι αρκετες..

dina ηθελα να σου πω για το πρηξιμο..

μου ειπε πως οταν η πιεση ειναι νορμαλ η δεν υπαρχει σακχαρο τοτε ο ενοχος ειναι τοβαρος της μητρας το οποιο επιβαρυνει τις φλεβες που τροφοδοτουν τα ποδια μας και η κακη τροφοδοσια προκαλει τα πρηξιματα.. και επειδη εμενα το ενα ποδι πρηζεται πιο πολυ απο το αλλο εχει να κανει με το προς τα που κλινει το βαρος της μητρας..

αυτη τη θεωρια περιπου εξηγησε..

αυτα για την ωρα.. με ενοχλει τρομερα ο λαιμος μου και η καταρροη.. εχω και το ιγμοριο που αρχιζει να εμφανιζεται και καλα θα κανει να κατσει ησυχο..

δνε ξερω αν κρυωσαμε απο τον κλιματισμο..ισως απο την υγρασια και τις εναλλαγες της θερμοκρασιας..

οπως και να χει εγω σκαω τις νυχτες απο τη ζεστη ..

σας αφηνω.. παω να ξαπλωσω γιατι δεν την παλευω..

φιλια

καλημερα σε ολες

σημερα ειμαι καλυτερα, εχει υποχωρησει ο λαιμος (ηπια πολλα ζεστα εχθες) αλλα εχω την καταρροη και εχω βαρεθει να φταρνιζομαι...:cool:

θα κατσω μεσα σημερα μπας και ισιωσει το θεμα γιατι εχθες ειχα κατι δεκατα, η μικρη ακομη εχει λιγες μυξουλες.. ελπιζω οτι θα την σκαπουλαρουμε.. αυτο μας ελειπε τωρα να ειμαστε χαλια κοντα στη γεννα..απαπαπααααααα...

κατα τ'αλλα ησυχια.. απο το συναχι συν τη ζεστη της υγρασιας δεν μπορουσα να κλεισω ματι.. κοιμηθηκα στις 3 αφου εβλεπα μια ταινια με το ζορι και ειχα και τα ξυπνηματα της μικρης αφου και αυτη επιπλεον δυσφορει..

Καλησπερα κοιλιτσες!!!

prosperous μακαρι αυριο να εισαι περδικι..!

Καλα θα κανεις να μεινεις μεσα,,, αν φας κ καμια σουπιτσα,,οτι πρεπει μ'αυτο τον καιρο!!

Ντινα μεγεια ολα οσα πηρες...Καλοφορετα τα ρουχαλακια του μπεμπακου σου

Μοκετοχαλακι δε βρηκα, αλλα να σου πω και την αληθεια εχω ενα μαλλινο χαλι πολυ ζεστο σε ζαχαρι χρωμα κ ισως να μην παρω κατι αλλο εκτος κ αν εχει καλη τιμουλα... Θα δουμε.

Οσο για κουρτινα προτιμησα να κρατησω αυτη που εχω(ριγες σε πρασινο παλ) επειδη ειναι ρομαν ηταν πολλα τα λεφτα για να τη ραψουν και ας εβρισκα οικονομικο υφασμα..

Τα αυτοκολλητα που βαλαμε ειναι καρουζελ, το ιδιο σχεδιο εχει επανω και το φωτιστικο δες..

show_image_in_imgtag.php?filename=853747f11c47d51f66ec83bad870be47.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=3500252_list.jpg

τα αυτοκολλητα ειναι πιο σκουρο μωβ....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοιλιτσες!!!

prosperous μακαρι αυριο να εισαι περδικι..!

Καλα θα κανεις να μεινεις μεσα,,, αν φας κ καμια σουπιτσα,,οτι πρεπει μ'αυτο τον καιρο!!

Ντινα μεγεια ολα οσα πηρες...Καλοφορετα τα ρουχαλακια του μπεμπακου σου

Μοκετοχαλακι δε βρηκα, αλλα να σου πω και την αληθεια εχω ενα μαλλινο χαλι πολυ ζεστο σε ζαχαρι χρωμα κ ισως να μην παρω κατι αλλο εκτος κ αν εχει καλη τιμουλα... Θα δουμε.

Οσο για κουρτινα προτιμησα να κρατησω αυτη που εχω(ριγες σε πρασινο παλ) επειδη ειναι ρομαν ηταν πολλα τα λεφτα για να τη ραψουν και ας εβρισκα οικονομικο υφασμα..

Τα αυτοκολλητα που βαλαμε ειναι καρουζελ, το ιδιο σχεδιο εχει επανω και το φωτιστικο δες..

show_image_in_imgtag.php?filename=853747f11c47d51f66ec83bad870be47.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=3500252_list.jpg

τα αυτοκολλητα ειναι πιο σκουρο μωβ....

Καλημέρα κόρες!!

Πρέπει να φύγω δουλειά εχω αργήσει !!!

Αριστέα και εγώ το ίδιο πήρα (απίστευτο)σε μοβ σκούρο!! χαχαχα

Και ένα αλλο αυτο!! show_image_in_imgtag.php?filename=239c3fdf1567654a734f745576b584fa.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=

Αλλά ρόζ!!

Το φωτιστικό από που???

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλημέρα κόρες!!

Και ένα αλλο αυτο!! show_image_in_imgtag.php?filename=239c3fdf1567654a734f745576b584fa.jpg&newxsize=160&newysize=160&fileout=

Αλλά ρόζ!!

Το φωτιστικό από που???

Αχ κ αυτο μου αρεσε πολυυυυυυ...

Και γω μωβ το πηρα το καρουζελ.. Τα κολλησες;; Τελικα ειναι πολυ ευκολη η τοποθετηση...

Το φωτιστικο το βρηκα τυχαια στη laura ashley!

aristea εχω κανει ενα νεροζουμο να "πιω" αλλο πραγμα.. προσπαθω να μην φαω κατι με ρυζι οπως συνηθως εχουν τα σουποειδη γιατι ειμαι καταστουμπωμενη.. και τωρα που ο γιατρος θελει να σταματησω τα τοκολυτικα πρεπει να ρυθμισω παση θυσια τη δυσκοιλιοτητα γιατι οι συσπασεις θα πανε συννεφο..

εχω λιγες ζαλαδες ομως και ειμαι σα ζομπι.. ισως να οφειλεται και στην συνεχη αλλαγη του καιρου.. ποτε συννεφια ποτε ηλιο..ελεος..

ΠΟΛΥ μου αρεσει η ιδεα του καρουσελ στο δωματιο.. πολυ καλη επιλογη!!!!!

Καλοριζικα!!

Εγω βασικα οταν κληθηκα να φτιαξω το παιδικο δωματιο το φερα απο εδω, το εφερα απο εκει και τελικα κατεληξα οτι επειδη η μικρη θα ειναι..πολυ μικρη.. για να το απολαυσει και να κατανοησει το οποιοδηποτε θεμα, ετσι κατεληξα για να μη παει στραφι η προσπαθεια και να μην γινει σπαταλη ανευ λογου και αιτιας, στο να βαψω δυο διαφορετικα χρωματα τους τοιχους και απλα πηρα στικερς με ζωακια απο το jumbo σε δυο τονους αποχρωσεων και τα εχω βαλει κατα μηκος των τεμνοντων δυο τοιχων καθως οι αλλοι δυο αποτελουνται απο επιπλα και ντουλαπες..και απλα εβαλα ενα φωτιστικο (λιγο κοριτσιστικο αλλα εκεινη τη περιοδο στα καταστηματα δεν υπηρχε πληθωρα παιδικων φωτιστικων που να με ικανοποιει μιας και εχω ψηλοταβανο σπιτι) και μια ουδετερη κουρτινα με παιδικη παρασταση που ταιριαζει με αρκετους μελλοντικους συνδυασμους..

ετσι λοιπον αποφασισα και αφησα για μετα τα 4 χρονια της να φτιαξω το δωματιο με ποιο εξειδικευμενο τροπο και υφος ωστε να το χαρει και αυτη και ο αδελφος της (δυστυχως θα πρεπει να το μοιραζονται αφου το τριτο υπνοδωματιο το χρησιμοποιει η κουνιαδα μου) και να καταλαβουν καπως την αξια της προσπαθειας αισθητικα..

ηδη δηλαδη η αποφαση μου αυτη αποβαινει σοφη αφου η μικρη παει σποραδικα και προσπαθει να ξεκολλησει τα αυτοκολλητα για να τα κολλησει αλλου η λεει οτι δεν της αρεσουν και τετοια διαφορα..συν οτι δεν προσεχουν και τους τοιχους καθολου στα 2-3 χρονια αν και εμενα ειναι λιγο προσεκτικη..

επισης λογικο ειναι πως μεχρι να φθασει σε ηλικια που να μαθει να σεβεται την αισθητικη των χωρων που ζει θα ειναι τουλαχιστον 3 ετη συνεπως εκ των πραγματων το δωματιο της θα πρεπει να βαφτει ξανα για φρεσκαρισμα..

τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοο πολυ το ανελυσα το θεμα.. του πεταξα τα μυαλα στον αερα..χαχα!!

αλλα στην αρχη ειχα τρελλες διαφορες ιδεες να εφαρμοσω, τωρα ομως με την διαφορετικοτητα των φυλλων πλεον ψαχνω ιδεες για ενα unisex, ζεστο και ανετο παιδικο δωματιο οπου θα μπορει ταυτοχρονα να ειναι και πρακτικο για τον καθενα χωριστα.. (αν μπορει να υπαρχει κατι τετοιο!!)

Καλημέρα κόρες!!

Αλλά ρόζ!!

Το φωτιστικό από που???

παιδια ειναι ΤΕΛΕΙΑ τα αυτοκολλητα!! Μπραβο για τα γουστα σας!!!

Καλα κουραγια snowflake κυριακατικα που δουλευεις!!

Εννοειται οτι το μωρο δεν προκειται να καταλαβει τι εχουμε ετοιμασει γι'αυτο, αλλα απο την αλλη ειναι τετοια η χαρα του γονιου που δε θα μπορουσε να βαλει ενα μωρο σε ενα δωματιο με λευκους τοιχους...

Το δωματιο της μικρης μας ηθελε βαψιμο γιατι αν και καινουριο το σπιτι, οι τοιχοι ειχαν μικροφθορες (οχι οτι θα ειναι οι τελευταιες χαχαχα) , οποτε διαλεξαμε 2 χρωματα ροζ και πρασινο (παλ οχι εντονα) και τα αυτοκολλητα ηταν πολυ οικονομικα!!

Το αποτελεσμα του δωματιου θα ελεγα ειναι κοριτσιστικο,,, μεχρι να κανουμε 2ο παιδακι θα εχουμε κορη ομως!! Αν θελει ο Θεος να μας δωσει κ αλλο μωρο, ισως να περιμενω να μεγαλωσει ωστε να κανω (οπως λες prosperous) ενα ουδετερο, λειτουργικο και ξεκουραστο δωματιο...

Μηπως κ γω το ανελυσα πολυ;;;; χαχα!!

Απο τη διπλανη μου ερχετε μια μυρωδια αλλο πραγμα... πρεπει να φτιαχνουν αρνακι στο φουρνο..εχω να το φαω απο το Πασχα!!!!!

Αλλα εχω κεφια για εναν απλο-απλουστατο λαπα:D:shock::shock:

Διαφημίσεις

ENNOEITAI οτι σε ενα απλο δωματιο με ασπρους σκετους τοιχους δεν θα ηθελα ουτε εγω να βαλω κανενα παιδι μου απλα για τους λογους της μικρης ηλικιας που ανεφερα φυλαξα την προσωπικη μου χαρα για το μελλον και αρκεστηκα σε απλες, ζεστες και παιδικες παρ αυτα οικονομικες λυσεις..

οχι οτι το δωματιο ειναι κατι το ιδιαιτερο και το φοβερο.. ειναι λιγο αλλα ντ αλλων αφου φιλοξενει μια συρταριερα επιπλεον ασχετου χρωματος και εχει μεγαλη πολυχρωμια ωστε να θυμιζει παιδοτοπο γενικοτερα μιας και αυτο μονο αισθητικα βλεπω οτι νοιαζει τη κορη μου στη φαση που διανυει..για την ακριβεια ολο το σπιτι παιδοτοπο προσπαθει να το χει..

παντως προσωπικα το πιο χρησιμο καλλυντικο για τα παιδια που μεχρι σημερα μεχει εξυπηρετησει φοβερα και με εχει ικανοποιησει στο αποτελεσμα του ειναι το σαπουνι- αφρος της frezyderm (ειναι σε φιαλη με πιεση) και κοστιζει γυρω στα 11 ευρω.

Δεν ειναι οικονομικος ειδικα για ενα νεογεννητο το οποιο θελει πλυσιμο πολλες φορες την ημερα (8-10 φορες αν το αλλαζουμε κκαθε 2-3 ωρες) αλλα κατ εμε ειναι βολικος διοτι μεταφερεται παντου, σαπουνιζει καλα με μικρη μονο ποσοτητα και ξεπλενεται παααααααρα πολυ ευκολα ειτε με νερακι ειτε με απλο μαντηλι χωρις να προκαλει ερεθισμους ευκολα..

αυτη ειναι η εμπειρια μου με το προιον αυτο και επειδη σπανια μενω ικανοποιημενη με τετοια εμπορικα προιοντα οταν αυτο συμβαινει ειλικρινα το λεω.. βεβαια το να υπαρχει παιδακι με ερεθισμους αυτο μπορει παντα να συμβαινει και να μη του κανει το συγκεκριμενο προιον αλλα αυτο και αλλα πολλα καλλυντικα μονο με τεστ θα τα διαπιστωσετε.

Η frezyderm οτι βγαζει ειναι καλο... Οτι εχω δοκιμασει απο αντιηλιακη προσωπου μεχρι κρεμα για τις ραγαδες κ σαμπουαν ειναι τελεια...

Θα το βαλω στη λιστα μου να το παρω το σαπουνακι να δουμε πως ειναι!!

prosperous ηθελα να σε ρωτησω κατι με τοσα που εχεις ακουσει για το θηλασμο...

Το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου :? , μονο οι θηλες εχουν διπλασιαστει σχεδον σε μεγεθος... λες να μην εχω γαλα αργοτερα;;

Οσα βιντεακια κι αν εχω δει στο you tube ΟΛΕΣ εχουν πλουσιο στηθος.. Λες να πρηστει τελευταια στιγμη;

Εχω αρχισει και το σκεφτομαι, χωρις να αγχωνομαι φυσικα, οτι ειναι να γινει θα γινει!!!:rolleyes:

Η frezyderm οτι βγαζει ειναι καλο... Οτι εχω δοκιμασει απο αντιηλιακη προσωπου μεχρι κρεμα για τις ραγαδες κ σαμπουαν ειναι τελεια...

Θα το βαλω στη λιστα μου να το παρω το σαπουνακι να δουμε πως ειναι!!

prosperous ηθελα να σε ρωτησω κατι με τοσα που εχεις ακουσει για το θηλασμο...

Το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου :? , μονο οι θηλες εχουν διπλασιαστει σχεδον σε μεγεθος... λες να μην εχω γαλα αργοτερα;;

Οσα βιντεακια κι αν εχω δει στο you tube ΟΛΕΣ εχουν πλουσιο στηθος.. Λες να πρηστει τελευταια στιγμη;

Εχω αρχισει και το σκεφτομαι, χωρις να αγχωνομαι φυσικα, οτι ειναι να γινει θα γινει!!!:rolleyes:

KAMIA ΣΧΕΣΗ!!!!!! Μην σκεφτεσαι τιποτε τετοιο.. εμενα εχει μεγαλωσει λιγο περισσοτερο απο το κανονικο του αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση.

Οταν γεννησεις θα ζητησεις να σου βαλουν το μωρο στο στηθος συντομα, κατα τα γνωστα το γαλα που θα παραγεις θα φαινεται ελαχιστο αλλα θα εχεις το μωρο στο στηθος εναλλαξ ανα 15 λεπτο μεχρι να δειξει οτι ειναι ικανοποιημενο (οχι να αποκοιμηθει).. το 3ο 24ωρο θα κατεβει το κανονικο (λιπαρο) γαλα οπου εκει πια (θα το καταλαβεις για τα καλα) θα πρηστει το στηθος σου και εκει βεβαια θα θηλαζεις το ιδιο οπως πριν αλλα θα προσεχεις τις συμφορησεις ειδικα τις βραδυνες ωρες που ο οργανισμος παραγει το περισσοτερο γαλα..

και εν καιρο το νου σου στις θηλες γιατι αναμενεται να πληγωθουν..να τις περιποιεισαι και να τις κρατας στεγνες, αερισμενες κλπ

τα χω παρει στο κεφαλι γιατι ελεγα για μια δευτεροξαδελφη μου χρηστη ουσιων η οποια γεννησε προωρα το μωρο της προχθες (ηταν στο προγραμμα της μεθαδονης) με αιμοραγια κλπ και εκεινη νοσηλευεται στο Τζανειο οπου και εκει γεννησε ενω το μωρο ειναι στο Ελενα στην εντατικη οπως και πρεπει να ειναι και λογω προωροτητας και λογω εθισμου στις ουσιες (πρεπει να ακολουθησει προγραμμα αποτοξινωσης το νεογεννητο)

τελος παντων η κοπελα οταν την επιασε η αιμοραγια πηγε αρχικα στο Ελενα και εκει λεει την εδιωξαν λεγοντας της οτι και καλα εδω εχουμε κριση για εσας θα δουλευουμε?? (εννοουσαν τους τοξοκομανεις) και ετσι η κοπελα κατεληξε στο Τζανειο.. παντως παρολιγο να την χασουν και αυτην και το μωρο..τεσπα..

αλλα η απαντηση του μαιευτηριου αν ισχυει (γιατι οχι κιολας??????) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...