Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα μανούλες! Γεμάτες οι μερές όλων από τι διάβασα!

Εγω σήμερα παρήγγειλα τη ταπετσαρία του δωματίου και τη Δευτέρα επιτέλους περιμένω τα έπιπλα. Αναγκάστηκα να κόψω και τη βέρα μου γιατί είχε σφηνώσει!!! Εγώ καούρες δεν μπορώ να πω ότι έχω αλλά υποφέρω από αιμοροιδες! Καμια καλή ιδέα?

Α! ναι και εσυ snowflake 3 μερουλες διαφορα εχουμε!!!!!!!!!

Καλησπερα Αρτεμη, κριμα που εκοψες τη βερα,, τι θα την κανεις τωρα;;

Εμενα ξεκινανε σιγα-σιγα οι καουρες αλλα οχι οπως εχτες το βραδυ:rolleyes:

Για τις αιμορροιδες ειχε γραψει ενα γιατροσοφι η prosperous αλλα δεν το θυμαμαι, αν το βρω θα στο παραθεσω.....

Κομπρεσουλες αν θυμάμαι καλά με γαζουλα και ζεστό ελαιόλαδο .

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα βρε Αρτεμη που εκοψες τη βερα :( κοιτα να δεις!!

εγω σημερα ρωτησα το γιατρο γιατι πρηζονται τα ποδια μου και ειδικα το ενα απο τα δυο περισσοτερο και μου ειπε οτι η μητρα πιεζει τις φλεβες των ποδιων και σε αυτο το ποδι που γερνει περισσοτερο γινεται η πιο κακη αιματωση.

εγω ακομη τη βερα τη φοραω αν και εχουν υπαρξει στιγμες που πρηζομαι και στα δακτυλα.. μαλλον σιγα σιγα πρεπει να βγει και αυτη μεχρι να γεννησω..

σχετικα με το θεμα της προκλησης, δεν θα θελα να πιστευω οτι ειχε περιεργη προθεση απλα ισως να θελει να με διευκολυνει αφου εχω γεννησει ξανα φυσιολογικα αλλα ουτως η αλλως ξεκαθαρισα το οτι δεν θελω και ετσι δεν τιθεται πιστευω αλλο ζητημα.. αφηστε δε που δεν ξερουμε και ποσο πιο γρηγορα θα γεννησω μετα τη περιδεση συνεπως ειναι ατοπο περαιτερω συζητησης..

Κομπρεσουλες αν θυμάμαι καλά με γαζουλα και ζεστό ελαιόλαδο .
για ανακουφιση των αιμοροειδων,

κομπρεσες με ελαιολαδο παγωμενες στην καταψυξη, εντατικα, τις ξεπρηζει.

As μην μιλάω εγώ καλύτερα!!:-P

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

snowlake πιστευω οτι πλεον κοιμασαι καημενουλα..

εγω κλασικα εφαγα αργα, και εφαγα σα γουρουνι και τη νυχτα εκτος απο τα ξυπνηματα της κορης μου οπου εκ των πραγματων με εβγαζε απο τον υπνο ειχα δυσφορια στο στομαχι, συχνοουρια και ζεσταινομουν πολυ.. με κλιματισμο την εβγαλα..

ουφ, παλι ξημερωσε αλλο ενα μακρυ και βαρετο σκ.. αντε να περασει και αυτο.. και ειμαι και απο νωρις στο ποδι..

πρεπει να καταβαλλω πιο εντατικες προσπαθειες για να ρυθμισω (αν υπαρχει περιπτωση) τη δυσκοιλιοτητα διοτι αν θελει ο γιατρος να κοψω τα τοκολυτικα νωρις τουλαχιστον θα πρεπει να βοηθησω τον εαυτο μου να μην επιβαρυνεται με συσπασεις που προκαλουνται λογω της δυσκοιλιοτητας.. αυτο μεταφραζεται σε πολλα φρουτα σιγουρα πολλες φορες την ημερα κατι που δεν εχω κεφι καθολου και δεν ειναι εγγυηση κιολας για την περιοδο που διανυουμε..

αντε καλημερα κοριτσακια!!

Καλημέρα και πάλι κορίτσια!!!Μόλις ξανά ξυπνησα

Προσπ. και εγώ έφαγα αργά,:tongue::tongue::tongue: δεν το ξανακάνω με τίποτα!!

Μαγειρεύω αρακά και πάω μαγαζί!!

Εμένα μ' αρέσει το σκ !!

Η μικρή έχει λοξυγγα!! :P

weBzp2.png

qUMVp3.png

εγω πηγα σουπερ μαρκετ με τη μικρη ωστε να τη βγαλω εξω αφου δεν αντεχω να πηγαινω μαζι της παιδικη χαρα (θελει σηκωματα και να την εχω απο πισω στο κατοπι) και μετα μαγειρεψα λαχανικα στον ατμο και φρεσκο χταποδακι με μακαρονακι κοκκινιστο..

τωρα υποφερω στη μεση μου :tongue:..κλασσικα..

κοιμηθηκα με κλιματισμο χθες οπως ξαναγραψα και μαλλον κρυωσα τελικα..

τρελο κεφι εχω λεμε!!χαχα!!

Καλησπερα κοριτσια!

Αποψε κοιμηθηκα σα βοδι μπορω να πω!!:D

Εχτες τις προλαβα τις καουρες, εφτιαξα τραχανα της μαμας (2 πιατα :shock: ) και ηταν καλο το βραδυ μου!!

Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα, εχω μουσακα απο χτες και ετσι ειμαι πολυ χαλαρη!!!

snowflake μετα τον 2ο υπνο ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας κοριτσακια και μωρακια!!! :D

Επιστρεψαμε κι εμεις στο σπιτι μας!! Περασαμε πολυ ωραια στην Αθηνα (δε βγηκαμε εξω) αλλα ημασταν με καταπληκτικους ανθρωπους και επισης, εκανα και ψωνακια για τον παιδαρο!!;)

Τωρα θελω να κανω ενα μπανακι και να στανιαρω λιγακι και μετα θα σχολιασω τα δικα σας.. :D

(αλλαξε η σειρα με την οποια εμφανιζονται τα smilies.. μονο εγω το βλεπω ετσι ή και εσεις? :confused: )

Τα λεμε αργοτερα.. φιλιαααα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Απο το μεσημερι να μη μπορω να μπω για κανενα λογο;;;; τι σπασιμο!!!

Ντινα welcome back.... Τι καλα ψωνισες;; Ευτυχως ο καιρος δεν ειχε χαλασει οσο ησουν Αθηνα!

Εμεις εχτες πηραμε αυτοκολλητα για το παιδικο και τα ταιριαξαμε με το φωτιστικο οροφης (καρουζελ!!!)

Οταν θα συναρμολογησουμε και την κουνια θα ειναι ετοιμο και τοτε θα βαλω και καμια φωτογραφια να μου πειτε τη γνωμη σας!

Prosperous βλεπω καθυστερουν οι βροχες κ πολυ φοβαμαι μηπως τις ριξει μαζεμενες αυριο..:( Οπως και να'χει θα σε παρω το πρωι να δουμε τι θα κανουμε...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

aristea σου εστειλα πμ.. ειμαι ελαφρως χαλια καθως κρυολογησα και ετσι οπως ειμαι καλυτερα να μεινω στο σπιτι για να μη χειροτερεψω plus οτι εχω και τη μικρη με συναχι και περιμενω με..ενδιαφερον να δω πως θα εξελιχθει..:rolleyes:

ελπιζω στις επομενες 3 εβδομαδες να μας εχουν περασει αυτα τα χαζο εποχιακα.. οχι τιποτε αλλο δεν αρρωσταινουμε και τοσο συχνα..

οπως και να χει συγνωμη για το στησιμο αλλα πρεπει να προσεξουμε εκ των πραγματων..

Ντινα καλως ηρθες και καλοριζικα-καλοφορετα τα καινουργια του μπεμπε σας!!

aristea μεγια τα αυτοκολλητακια!!!! μου αρεσει που φτιαχνετε τα δωματιακια σας..!!

καλημερα σε ολες!

εμεις κλασικα πρωινοι πρωινοι..

ειχαμε μια σχετικα δυσκολη νυχτα με τη μικρη και απαντω σε σχετικο προηγουμενο ερωτημα..

η κορη μου ειναι απο τα παιδια που με τον υπνο δεν τα χει πολυ καλα (οχι οτι τα χω και εγω..:tongue:) και εκτος απο ενα διαστημα του περασμενου χειμωνα που εμενε στο δωματιο της και με πολυ μπλα μπλα και επιμονη την ειχα κανει να κοιμαται εκει και για αρκετες ωρες με ελαχιστα εως μηδαμινα βραδυνα ξυπνηματα δυστυχως απο το καλοκαιρι που συγκατοικησαμε στο εξοχικο η κατασταση παρεκλεινε, συν οτι εκοψε την βραδυνη πανα απο μονη της αλλα μεχρι σημερα δεν εχει με απολυτη επιτυχια συνδυασει την βραδυνη κουραση - μουρμουρα με το να ζηταει ηρεμα να παει τουαλετα και τελος και σημαντικο το οτι μαλλον διαισθανεται εντονα την αλλαγη που ερχεται με το νεο μωρο αφου (κατ εμε δεν μπορει να καταλαβει την υποσταση αυτου) η μαμα της εδω και καιρο δεν μπορει να την παιρνει αγκαλια συχνα οπως πρωτα, δεν μπορει να παιζει μαζι της οπως πρωτα, δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα οπως πρωτα και η μαμα βεβαια εδω και καιρο αρνειται να τη δεχεται στο κρεβατι της η να πηγαινει εκεινη στο δικο της..

γενικα ειναι μια δυσκολη κατασταση, δεν χρηζει υποστηριξης παιδοψυχολογου ακριβως επειδη απλα εχω ηδη δυο φιλες που χουν περασει κατα το ημιση παρομοιες καταστασεις και επειδη εχουν παει σε ειδικο ξερω την κατευθυνση που τους δινουν.. πχ του εξηγεις τι πρεπει να γινει και απο εκει και περα το αφηνεις ολη νυχτα να κλαιει αν χρειαζεται και να σπαραζει μεχρι να καταλαβει οτι η μαμα δεν ειναι λεωφορειο να εκτελει δρομολογια πηγαινε ελα μονο και μονο για να κανουν το κομματι τους προκειμενου να την εχουν μαζι τους ολη νυχτα..

και ετσι αφου εγω δοκιμασα επι πολλων ημερων τη μεθοδο μπλα μπλα, τελικα αναγκαστικα για καποια βραδυα να τηρησω πιο σκληρη σταση και να επιβαλλω πλεον την παρουσια και βοηθεια του μπαμπα της τις νυχτες κατι που εκεινη αρνουταν πεισματικα..

για τρια βραδυα το χαμε επιτυχει οπου ξυπνουσε μονο για τουαλετα και απο το κρεβατι της φωναζε ηρεμα τον μπαμπα της αλλα εχθες επειδη δεν κοιμηθηκε μεσημερι καθολου και ειχε υπερενταση τη νυχτα δεν μπορουσε να διαχειριστει τη γκρινια της κουρασης σε συνδυασμο με την ελλειψη της μαμας της απο διπλα της που ακομη της κοστιζει κακα τα ψεματα και βεβαια την αναγκη να παει τουαλετα..

αυτα περι της μικρης μου κουκουβαγιας..;)

Μαλιστα.. καταλαβα.. Καλη δυναμη σας ευχομαι.. Εγω πηρα μια μικρη γευση, του πως ειναι να εισαι εγκυος με την κοιλια να! και να πρεπει να φυλας και ενα παιδι που εχει τις απαιτησεις του και τις αξιωσεις του απο σενα σε ασταματητη καθημερινη βαση τωρα που κατεβηκα στο φιλικο μας σπιτι στην Αθηνα... Ομολογω οτι ειναι πολυ δυσκολο... :? Και πολυ κουραστικο.. :| Αφου μερικες φορες εκλεινα επιτηδες την πορτα στο δωματιο μου για να βρω λιγη ησυχια.. :tongue: Και τωρα που ηρθα σπιτι μου, στην απολυτη ησυχια, δεν πιστευω στα αυτια μου την τοση ησυχια!! χαχα:rolleyes: Αφηστε που νιωθω εξουθενωμενη.. Και μιλαμε βιωσα τετοια κατασταση μονο για καποιες ωριτσες! :eek: πωπω!!

Θα σας αφησω για τωρα, να παμε να δουμε καμια μοκετα-χαλακι για το παιδικο και θα επανελθω αργοτερα!!

Πηγες τελικα, Αριστεα, για μοκετοχαλακι?? Εγω ακομη δεν εχω ασχοληθει με αυτο το θεμα και με απασχολει πολυ.. Θυμησε μου, τι εκανες με το θεμα κουρτινες?

Πηγα σημερα και πηρα δυο νυχτικακια για το μαιευτηριο ...

Για την περιβοητη βαλιτσα ας μας ενημερωσουν οι πιο εμπειρες τι χρειαζεται για εμας και τι για τα ζουζουνακια μας?

Καουρες εχετε σχεδον ολες?? Εγω ακομα ευτυχως τιποτα και ελπιζω ετσι να συνεχισει. Το μονο μεγαλο βασανο μου ειναι η μεση μου και ειδικα το βραδυ ειναι αδυνατο κα κοιμηθω πανω απο 1-2 ωρες συνεχομενα.

Ευτυχως απο κιλα ακομα παω καλα, εχω παρει 4

Σοφακι μου, μεγεια τα νυχτικακια... Καλοφορετα.. ;)

Καουρες εχω κι εγω.. Νεοαποκτηθεν συμπτωμα.. Απαισιο!!! :? Με γαλατακι κι εγω προσπαθω να το κατευνασω..

Βρε πουλακι μου, (θα με τρελανετε :shock:) τί μεταβολισμο εχετε ορισμενα κοριτσια!! :tongue: ΜΟΝΟ 4 κιλα??? Ισα ισα το παιδι και τα υγρα!! Φτου φτου!!! :tongue:

Αααα!!! Και για τη βαλιτσα ηθελα να πω.. Στη λιστα βαλε και σερβιετες λοχειας ή κανονικες..

Σήμερα επιτέλους παραλάβαμε τα έπιπλα!!!

Ντινάκι, με ρώτησες, αν θυμάμαι σωστά, για την περιτύλιξη; Την έχει στο λαιμό του μωρέ..κλασικό και πολύ συχνό φαινόμενο μου είπαν και οι δύο γιατροί, αλλά εγώ δεν παύω να ψιλοαγχώνομαι.. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι καλά κι αυτό είναι που μετράει, όλοι αυτό μου λένε και προσπαθώ να τους ακούω ώστε να είμαι ήρεμη αυτό το διάστημα!

Το απογευματάκι θα πάω να κάνω μάθημα ανωδύνου τοκετού στη μαία που έχει ο γιατρός που βρήκα στην περιοχή μου!! Μου το πρότεινε τις προάλλες που είχα πάει να κάνω τονυπέρηχο και χάρηκα πολύ με αυτό! Για να δούμε!

Α, να μην το ξεχάσω! Ντινάκι, εγώ μένω Πετρούπολη αλλά στην περιοχή δεν θα βρεις και τόσα πολλά για βρεφικά είδη.. Εγώ πάω προς Περιστέρι αναγκαστικά που έχει σίγουρα μεγαλύτερη αγορά.. Εκεί είναι και τα πολυκαταστήματα Λητώ και Mothercare (δίπλα-δίπλα)! Στο Περιστέρι έχει επίσης Ήρα και Prenatal. Πάντως, εφόσον θα είσαι στο Ίλιον, αξίζει να περάσεις από το Ανατέλλω! Έχει πολλά πραγματάκια, εμείς από εκεί πήραμε τα έπιπλα! Καλές αγορές!!!!

Κυριακη, μεγεια τα επιπλααααα!! Αργησαν κομματακι, αλλα το αποτελεσμα μετραει.... ;) με το καλο να μπει το μωρακι σας!!! :-P

Μην ανησυχεις για την περιτυλιξη.. περα απο το οτι ειναι το συνηθεστερο φαινομενο, ακομη ειναι καιρος, μπορει να αλλαξει η περιτυλιξη, και οι γιατροι ειναι μαθημενοι σε αυτα.. ολα καλα λοιπον.. :P

Εγω τωρα που κατεβηκα Αθηνα, εμενα στο Ιλιον.. (στη Θηβων), καλα τα λεω?? Οποτε πηγαμε στο Λητω που ειναι εκει κοντα.. Σε συγκριση με αυτα που εχω εδω "στας εξοχας" το Λητω μου φανηκε super duper μωροπαραδεισος!!! :cool: χαχαχαχα!!!!

(δυστυχως, δεν ειχα προσβαση σε νετ εκει οποτε τις συμβουλες σου τις διαβασα σημερα που επεστρεψα.. δεν πειραζει...την επομενη φορα θα επισκεφτω τα υπολοιπα καταστηματα...... ;)

Ας ειμαστε καλα , να εχουμε και φραγκα και ολα γινονται...

πηγαμε στο γιατρο, ολα καλα για την ωρα, ο μπεμπης ειναι πλεον στα 2600 (οσο γεννηθηκε σχεδον η κορη μου 2650 εκεινη), εκανε και ενα γρηγορο doppler ξανα, ακουσε καρδια, καναμε τεστ Παπ και κολπικες εξετασεις ειδικα για τον στρεπτοκοκο (απο σποντα μου το πε οτι προκειται για το συγκεκριμενο βακτηριο αλλα δεν ειχα ορεξη και δεν ρωτησα τιποτε αλλο), μου γραψε και εξετασεις αιματος (Γενικη αιμ. ουρων και σακχαρο μονο) χωρις να τα απαιτει κιολας αλλα θα παω να τα κανω

θα με ξαναδει στις 21 στο Ιατρειο του και η στις 27 η στις 29 θα μου κοψει τη περιδεση και παροτι δεν μου το πε ανοιχτα τον εκοψα απο τα συμφραζομενα αισιοδοξω οτι μπορει να γεννησω συντομα ισως και την ιδια μερα..

βεβαια εν αντιθεση με τη κυηση της κορης μου, μου ειπε να κοψω τα σπασμολυτικα αλλα εγω θα τα κρατησω λιγες μερες ακομη (2-3) μπας και ρυθμισω τη δυσκοιλιοτητα γιατι με ταλαιπωρει και επιβαρυνει τις συσπασεις και ειπε πως οταν εχω πετρωματα να παιρνω buscopan..

στο τελος μου ειπε πως αν μετα τη περιδεση κρινει οτι ο τραχηλος ειναι ωριμος και ικανος ισως αν δεν εχω αμεσα συσπασεις να κανουμε ενα ραντεβου για προκληση ωστε να ολοκληρωσουμε προγραμματισμενα καιε φοσον θελω.. εγω βεβαια δεν θελω και το ξεκαθαρισα και θα το ξαναπω και τοτε αν επαναληφθει η ιδια κουβεντα..

στην μικρη κοψαμε την ιδια μερα περιδεση και φαρμακα και παροτι ηξερε οτι μπορει να πεσει πρωτοχρονια η γεννα (η μαλλον δεν το σκεφθηκε) εκατσε δυο μερες μετα να γεννησω..

τωρα εχει αλλαξει τακτικη..

δεν τον κατηγορω αλλα δεν μου αρεσουν οι αλλαγες αυτου του ειδους και ετσι θετω και εγω την δικη μου γνωμη.. συνεπως εχουμε ακομη ψωμια μπροστα μας για 3 τουλαχιστον εβδομαδες.

παντως ολα καλα.

Μπραβο, Προσπ, ο αγοραρος σου ειναι αντρακλας!! :D Οσο για τα λεγομενα του γιατρου εσυ ξερεις καλυτερα.. κι εμενα θα μου κακοφαινοταν να επισπευδε τοσο πολυ τον τοκετο.. Εσυ ξερεις και το σωμα σου καλυτερα και πως λειτουργει φυσικα.. Αν σου πει παλι να σταματησεις τα σπασμολυτικα και εσυ δεν τα σταματησεις θα του το πεις?

Ασχετο: Τελικα σου μπηκε το επιδομα του ΙΚΑ? Πες ναι, πες ναι!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...