Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

aristea τι απεγινε με το στομαχι σου?? σε πιεζει το μπεμπε πλεον και δυσφορεις..

εγω εχω και τον μπεμπη και τη δυσκοιλιοτητα που ουτε αερια δεν μου επιτρεπει και τρια βραδυα τωρα ΥΠΟΦΕΡΩ, ποναει το στομαχι μου απο την πιεση και ειδικα ανασκελα ΔΕΝ μπορω να ξαπλωσω αφου ο πονος με χτυπαει και στη πλατη.. ουφ ..να δω τι θα απογινει αυτη η κατασταση..:(

dina με το καλο να ρθεις Αθηνα.. Το Ιλιον, η Πετρουπολη εχουν αγορα αλλα για το αν ειναι καλη η Κυριακη μαλλον θα μπορει καλυτερα να σου πει..

Helen πολυ καλα τα νεα σου.. αντρας ολοκληρος ο μικρος!! Μια χαρα θα παει και η γεννα.. τα 4 κιλα που λεει ειναι κατα προσεγγιση.. μη σε αγχωνουν!

Και χαιρομαι που ειχε θετικη αντιμετωπιση με το θεμα του που θα γεννησεις..

εγω τωρα θα συγυρισω τη κρεβατοκαμαρα (αφου φαγαμε πρωινο, επλυνα πιατα, μαζεψα λιγο το λοιπο σπιτι) και θα πιασω να σιδερωσω τα απειρα πλυντηρια που βαλαμε για τα καθημερινα μας εδω και λιγες μερες (πλεον σιδερωνω μια φορα την εβδομαδα γιατι δεν την παλευω..)

αργοτερα θα κανω μποτε για να ετοιμαστω για να παμε στο γιατρο το μεσημερι..

αντε να δουμε και εμεις τον δικο μας ανταρτη..:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!:D:D

Ελενη πολυ χαιρομαι που ολα πανε καλα και με τον δικο σου μπεμπη... Μπηκες και συ στην τελικη ευθεια!

Παλι καλα που δε σου κανε μουτρακια ο γιατρος σου!! Καταλαβαινει ο ανθρωπος τι γινετε γυρω του..

Αυτο με το τριψιμο των θηλων δεν το ηξερα....:rolleyes:

Κοριτσια οι καουρες με πιανουν συνηθως τα βραδια με αποκορυφωμα την ωρα που θα παω να κοιμηθω,, εχτες κ μονο που ανεπνεα ή καταπινα υπεφερα.....

Σημερα θα παρω το γιατρο να μου πει μηπως υπαρχει κατι για να μπορεσω να ηρεμησω.

Το στομαχι με πιανει σε συνδυασμο με τις καουρες οποτε εχουμε πανηγυρια,, που λεει και η prosperous χαχαχαχαχα!!!

Ελενη παντως η βολτα βοηθησε!!!!

prosperous τελικα το πηρα αποφαση... αν θες και συ ακομα να παμε στην ημεριδα!!!

Δε θα εχω κατι να κανω, οποτε ειναι και μια καλη ευκαιρια να μου κανεις ιδιαιτερα,,,χαχα, και να γνωριστουμε φυσικα....:D:D

Α! και με την ευκαιρια αν εχεις ακομα υλικο για το θηλασμο που εστειλες κ στα αλλα κοριτσια φερε και σε μενα τιποτις!!!!

Θα σας αφησω για τωρα, να παμε να δουμε καμια μοκετα-χαλακι για το παιδικο και θα επανελθω αργοτερα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

aristea ευχαριστως να παμε αν ο καιρος βεβαια ενδεικνυται διοτι ακουσα οτι θα βρεχει και χωρις αυτοκινητο δεν μετακινουμαι στην φαση αυτη γιατι οσο κουλο και να διαβαζεται φοβαμαι τα ατυχηματα πχ να γλιστρησω..

αν ειναι απλα υγρος ο καιρος και δεν ριχνει καρεκλες κανενα προβλημα..

θα σου στειλω με πμ τα τηλεφωνα μου και την Κυριακη το πρωι παρε με να κανονισουμε που θα βρεθουμε.. βεβαια αν ειναι να παμε με συγκοινωνια θα βολεψει να βρεθουμε στον Αγ. Αντωνιο και απο εκει με το 075 παμε μαζι στο Αττικο!! Ετσι θα χουμε και χρονο να γνωριστουμε και να τα πουμε ανετα..

για την προετοιμασια των θηλων..

υπαρχουν γιατροι η μαιες που ενθαρρυνουν την προετοιμασια..

αλλοι με το να προτεινουν τριψιμο, αλλοι με το να βαζουμε αμυγδαλελαιο, αλλοι να βαζουμε οινοπνευμα αραια και που..

και υπαρχει και η μεριδα που αποτρεπει τις γυναικες να τις πειραζουν επειδη με την τριβη ενεργοποιειται το αντανακλαστικο του θηλασμου (πολυ λογικο συμφωνα με τα δεδομενα) και κατεβαινει το πυαρ πιο γρηγορα..

προσωπικα δεν ξερω αν η οποια προετοιμασια βοηθαει πραγματικα αλλα ειμαι βεβαιη οτι η διαρκης επαφη του σαλιου του μωρου με τη θηλη επειδη αφηνει υγρασια συν την τριβη απο το στομα του εκ των πραγματων σε μια παρθενα θηλη προκαλει ρηγματωσεις στις θηλες και σταδιακα πληγες..

κατι το οποιο θελει προληψη κατ εμε την ιδια στιγμη που γινεται ο θηλασμος ητοι:

α) να μαθει η μαμα να βαζει στο στηθος σωστα το μωρο..

β) η μητερα πλενει το στηθος με αλατονερο η ορο πριν το θηλασμο (αυτη ειναι η δικη μου τεχνικη) και ασχετα αν το κανει η οχι αυτο φροντιζει να πλενει το στηθος πριν το θηλασμο οχι με πολυ σαπουνι και να το αεριζει τουλαχιστον 15 λεπτα καθημερινα για να στεγνωνει..

και βεβαια σε προχωρημενη πληγη μιλαμε για προαιρετικη χρηση ψευδοθηλων (επιμενω στο εναλλαξ και στην υπομονη γιατι δεν ειναι και η πιο ανετη κατασταση)

επισης να πω οτι και μια πληγωμενη θηλη δεν ειναι λογος να μη θηλαζει το μωρο..δηλαδη αν σας πουν επειδη εχει θηλασει σταματηστε, απλα μην το κανετε αν εχετε το κουραγιο να συνεχισετε..

με απλα λογια οπως σας χτυπαει ενα παπουτσι και πρεπει να επιμεινετε να το φορεσετε για να συνηθισει το δερμα σας και να ανοιξει το παπουτσι σας, ετσι πρεπει να γινει ως ενα βαθμο με το θεμα των πληγωμενων θηλων..

το πιο σημαντικο ειναι να προλαβαιτε το ματωμα κυριως που ειναι και το ζενιθ της καταστασης αυτης..

καλημερα ομοερφεσ μελλοντικεσ μανουλεσ!!!!ολα καλα?!

προσπερουσ με το καλο να πασ να δεισ το μπεμπακι σου!!ολα καλα!!!κ εγω θελω να περασει το σκ γιανα παω να τον δω!!!!!

αριστεα κ μενα χθεσ με ειχε πιασει απο το απογευμα το στομαχι μου ειχα καουρεσ!!!εφαγα γεμιστα κ μεχρι το βραδυ ετσι ημουν!!ο γιατροσ μου λεει γαλα κ μικρα γευματα!!κ το βραδυ νωρισ το βραδινο φαγητο!!!εγω αυτο το τελευταιο δε το κανω παντα γιατι δε μαρεσει να τρωω μονη μου κ ολο κ αργουμε μεχρι να μαζευτουμε να φαμε μαζι!!!

οσο για τισ θηλεσ ηθελα να ρωτησω κ εγω ,γιατι στο βιβλιο του ο γιατροσ μου αναφερει οτι τον τελευταιο μηνα πρεπει καθε βραδυ να πλενουμε ειτε με νερο ειτε με οινοπνευμα τισ θηλεσ κ να κανουμε μασαζ κ τωρα που θα παω θελω να τον ρωτησω κ απο κοντα τι πρεπει να κανω!!!

Διαφημίσεις

marialena ευχαριστω!!

το βραδυ οντως πλεον πρεπει να τρωμε νωρις γιατι με γεματο στομαχι μολις ξαπλωσουμε το μωρο μας πιεζει και αρχιζει η δυσφορια..

για τις θηλες αφου το γραφει και στο εγχειριδιο του τοτε το ιδιο θα σου πει..

κοριτσια, το τι ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε σε καθε περιπτωση με το ΤΙ αποτελεσμα θα χει στην καθε μιας μας ειναι δυστυχως υποκειμενικο..

συνεπως παρτε γνωμες και καντε στο τελος οτι λεει η λογικη σας.. δεν σημαινει πως οτι λεει η ταδε τυχαπαρστη prosp η καθε γιατρος ειναι και το σωστο η το ιδανικο για μας.. αυτα τα λεω για οσες κοπελιες εχουν αγχος και φοβο..

Καλησπερα απο μενα!! Το πρωι πηγα στο ΙΚΑ ν αγραψω τα τελευταια χαπια (σιδηρου και μαγνησιου) γιατι απ οτι υπολογισα θα μου φτασουν μεχρι τις 15-20 Νοεμβρη οποτε λογικα θα εχει ερθει ηδη ο μπεμπης. Πηγα σημερα και πηρα δυο νυχτικακια για το μαιευτηριο γιατι εχω μονο πυτζαμες και δεν εχουν και ανοιγμα η κουμπια στο στηθος οποτε...ευτυχως ειχε ο Καπετανιος (εχει στην Αθηνα?) προσφορα τις καλοκαιρινες ολες 10 ευρω και πηρα δυο. Για την περιβοητη βαλιτσα ας μας ενημερωσουν οι πιο εμπειρες τι χρειαζεται για εμας και τι για τα ζουζουνακια μας? Επειδη την Τριτη μπαινω στο μηνα μου λεω να αρχισω να την ετοιμαζω. Τα πραγματα που μπεμπη τα εχω πλυνει ολα αλλα δεν εχω σιδερωσει ακομα τιποτα. Περιμενω να πεσει λιγο η θερμοκραδια γιατι με τη ζεστη δεν αντεχω. Καουρες εχετε σχεδον ολες?? Εγω ακομα ευτυχως τιποτα και ελπιζω ετσι να συνεχισει. Το μονο μεγαλο βασανο μου ειναι η μεση μου και ειδικα το βραδυ ειναι αδυνατο κα κοιμηθω πανω απο 1-2 ωρες συνεχομενα. Ευτυχως απο κιλα ακομα παω καλα, εχω παρει 4, και δεν την επιβαρυνω επιπλεον αν και η ορεξη μου εχει ανοιξει και ολο σκεφτομαι γλυκακια αλλα ακομα κρατιεμαι στο ενα τη μερα και απο λιγο. Θα δουμε. Παω να ξαπλωσω λιγο και θα τα πουμε το βραδακι.

Φιλια

Καλησπέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!

Αυτές τις μέρες όλο με κάτι τρέχω και όταν μπαίνω βλέπω πόσα έχετε γράψει και χάνω διαλόγους!! Σήμερα επιτέλους παραλάβαμε τα έπιπλα!!! Πάει κι αυτό!! Ήταν εδώ και η πεθερά μου για να με βοηθήσει σε διάφορα και πριν λίγη ώρα έμεινα μόνη, οπότε μόλις μπήκα και σας διάβασα!

Καταρχάς, ΣΟΦΙΑ με το καλό να δεχθείτε το μπεμπη σας, καλή λευθεριά και με έναν πόνο! Όλα να πάνε κατ' ευχήν!! Πολύ χαίρομαι που ολοένα και αυξάνεται η παρέα μας! Θυμάμαι κι εγώ όταν έλεγε η Prosp ότι από το φθινόπωρο θα μαζευτούμε αρκετές μανούλες!

Prosp μου, τι ωραία περιγραφή που μας έκανες για τη γέννηση της κόρης σου! Εγώ πάντως συγκινήθηκα και κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι που τα σκέφτεσαι τώρα εν αναμονή ότι θα έρθει ο μπεμπούλης! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ σήμερα στο γιατρό, να δείτε το μωράκι σας και να μας πεις μετά τα νέα σας!!!

Ελενάκι, ο μπέμπης καλέ πόσο έχει μεγαλώσει ε;; Φτου φτου!! Μπράβο το μωράκι, να είναι πάντα καλά!!

Ντινάκι, με ρώτησες, αν θυμάμαι σωστά, για την περιτύλιξη; Την έχει στο λαιμό του μωρέ..κλασικό και πολύ συχνό φαινόμενο μου είπαν και οι δύο γιατροί, αλλά εγώ δεν παύω να ψιλοαγχώνομαι.. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι καλά κι αυτό είναι που μετράει, όλοι αυτό μου λένε και προσπαθώ να τους ακούω ώστε να είμαι ήρεμη αυτό το διάστημα!

Αριστέα, οι καούρες και μένα όταν με πιάνουν είναι ό,τι χειρότερο (μάλλον το δεύτερο χειρότερο, μετά τη δυσκοιλιότητα...ε Prosp..; ) Το γάλα και εμένα με βοηθάει, και όταν με πιάνει ειδικά τη νύχτα, σηκώνομαι πάω στο ψυγείο και πίνω λίγες γουλιές.. κάνει θαύματα!

Το απογευματάκι θα πάω να κάνω μάθημα ανωδύνου τοκετού στη μαία που έχει ο γιατρός που βρήκα στην περιοχή μου!! Μου το πρότεινε τις προάλλες που είχα πάει να κάνω τονυπέρηχο και χάρηκα πολύ με αυτό! Για να δούμε!

Α, να μην το ξεχάσω! Ντινάκι, εγώ μένω Πετρούπολη αλλά στην περιοχή δεν θα βρεις και τόσα πολλά για βρεφικά είδη.. Εγώ πάω προς Περιστέρι αναγκαστικά που έχει σίγουρα μεγαλύτερη αγορά.. Εκεί είναι και τα πολυκαταστήματα Λητώ και Mothercare (δίπλα-δίπλα)! Στο Περιστέρι έχει επίσης Ήρα και Prenatal. Πάντως, εφόσον θα είσαι στο Ίλιον, αξίζει να περάσεις από το Ανατέλλω! Έχει πολλά πραγματάκια, εμείς από εκεί πήραμε τα έπιπλα! Καλές αγορές!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γυρισα και εγω!

πηγαμε στο γιατρο, ολα καλα για την ωρα, ο μπεμπης ειναι πλεον στα 2600 (οσο γεννηθηκε σχεδον η κορη μου 2650 εκεινη), εκανε και ενα γρηγορο doppler ξανα, ακουσε καρδια, καναμε τεστ Παπ και κολπικες εξετασεις ειδικα για τον στρεπτοκοκο (απο σποντα μου το πε οτι προκειται για το συγκεκριμενο βακτηριο αλλα δεν ειχα ορεξη και δεν ρωτησα τιποτε αλλο), μου γραψε και εξετασεις αιματος (Γενικη αιμ. ουρων και σακχαρο μονο) χωρις να τα απαιτει κιολας αλλα θα παω να τα κανω

θα με ξαναδει στις 21 στο Ιατρειο του και η στις 27 η στις 29 θα μου κοψει τη περιδεση και παροτι δεν μου το πε ανοιχτα τον εκοψα απο τα συμφραζομενα αισιοδοξω οτι μπορει να γεννησω συντομα ισως και την ιδια μερα..

βεβαια εν αντιθεση με τη κυηση της κορης μου, μου ειπε να κοψω τα σπασμολυτικα αλλα εγω θα τα κρατησω λιγες μερες ακομη (2-3) μπας και ρυθμισω τη δυσκοιλιοτητα γιατι με ταλαιπωρει και επιβαρυνει τις συσπασεις και ειπε πως οταν εχω πετρωματα να παιρνω buscopan..

στο τελος μου ειπε πως αν μετα τη περιδεση κρινει οτι ο τραχηλος ειναι ωριμος και ικανος ισως αν δεν εχω αμεσα συσπασεις να κανουμε ενα ραντεβου για προκληση ωστε να ολοκληρωσουμε προγραμματισμενα καιε φοσον θελω.. εγω βεβαια δεν θελω και το ξεκαθαρισα και θα το ξαναπω και τοτε αν επαναληφθει η ιδια κουβεντα..

στην μικρη κοψαμε την ιδια μερα περιδεση και φαρμακα και παροτι ηξερε οτι μπορει να πεσει πρωτοχρονια η γεννα (η μαλλον δεν το σκεφθηκε) εκατσε δυο μερες μετα να γεννησω..

τωρα εχει αλλαξει τακτικη..

δεν τον κατηγορω αλλα δεν μου αρεσουν οι αλλαγες αυτου του ειδους και ετσι θετω και εγω την δικη μου γνωμη.. συνεπως εχουμε ακομη ψωμια μπροστα μας για 3 τουλαχιστον εβδομαδες.

παντως ολα καλα.

prosperous ωραιος ο μπεμπης!! τσουπωτος θα βγει σε σχεση με το κοριτσι σου! Ε!αλλο ενα κιλο σιγουρα θα το παρει μεχρι τελος του μηνα....

ε,ρε θα αρχισουν τα γεννητουρια...χαμος!!!!!!!

Εγω με την Ντινα θα μεινουμε τελευταιες,,χαχαχα!;)

Σοφια ουτε και γω εχω φτιαξει ακομα τη βαλιτσα μαιευτηριου, εχω ομως ετοιμα αρκετα απο τα πραγματα που θα χρειαστω σε μια γωνια και μολις τα μαζεψω ολα θα αρχισω να τη γεμιζω...

Σε γενικες γραμμες μια τετοια βαλιτσα περιεχει:

• νυχτικα
  • πιτζαμες
  • ρομπα
  • παντοφλες + σαγιοναρες πλαστικες για το μπανιο
  • σουτιεν θηλασμου
  • επιθεματα στηθους
  • 1 πακετο εσωρουχα μιας χρησεως
  • εσωρουχα
  • ρουχα εξοδου
  • παπουτσια
  • σαμπουαν-μαλακτικο-αφρολουτρο-σφουγγαρι
  • ξυραφακι
  • κρεμα σωματος
  • χτενα
  • πιστολακι για τα μαλλια
  • μακιγιαζ
  • οδοντοκρεμα-οδοντοβουρτσα
  • αποσμητικο
  • πετσετες
  • φυσιολογικο ορο+γαζουλες αποστηρωμενες(για το στηθος)
  • καθισματα 1 χρησης για τη λεκανη της τουαλετας
  • ρουχαλακια για την εξοδο του μωρου απο το μαιευτηριο!!!!:D

Αν ξεχναω κατι βασικο ή αν εχω καπου λαθος ας με διορθωσουν τα κοριτσια που εχουν φτιαξει ηδη τη βαλιτσα......

Διαφημίσεις

aristea ευχαριστως να παμε αν ο καιρος βεβαια ενδεικνυται διοτι ακουσα οτι θα βρεχει και χωρις αυτοκινητο δεν μετακινουμαι στην φαση αυτη γιατι οσο κουλο και να διαβαζεται φοβαμαι τα ατυχηματα πχ να γλιστρησω..

αν ειναι απλα υγρος ο καιρος και δεν ριχνει καρεκλες κανενα προβλημα..

θα σου στειλω με πμ τα τηλεφωνα μου και την Κυριακη το πρωι παρε με να κανονισουμε που θα βρεθουμε.. βεβαια αν ειναι να παμε με συγκοινωνια θα βολεψει να βρεθουμε στον Αγ. Αντωνιο και απο εκει με το 075 παμε μαζι στο Αττικο!! Ετσι θα χουμε και χρονο να γνωριστουμε και να τα πουμε ανετα..

τωρα που το πηραμε αποφαση λες να μας τα χαλασει ο καιρος;;

ειδα κ στο ιντερνετ τον καιρο κ οντως λεει βροχη...:(

καλα τα γραφεις Aristea..νομιζω οτι τα χεις καλυψει βεβαια οποια θελει μπορει να χει μαζι της και θηλες σιλικονης για τυχον πληγωμα των θηλων κατα τον θηλασμο..αχρειαστα να ειναι

για τη Κυριακη θα δουμε Aristea.. το θεμα δεν ειναι να εχει συννεφια η να ειναι υγρος ο καιρος, αλλα να μην βρεχει διοτι με συγκοινωνια δεν νομιζω οτι θα βολεψει καμια μας η θα ειναι και ασφαλες στην κατασταση μας..

αλλωστε οπως σου ειπα δεν προκειται για σεμιναριο αλλα για ομιλιες που απλα λυνουν καποιες παρεξηγησεις οσον αφορα το θηλασμο και εξηγουν καλυτερα τις μεθοδους και τις διαδικασιες..

γυρισα και εγω!

πηγαμε στο γιατρο, ολα καλα για την ωρα, ο μπεμπης ειναι πλεον στα 2600 (οσο γεννηθηκε σχεδον η κορη μου 2650 εκεινη), εκανε και ενα γρηγορο

.......

παντως ολα καλα.

Ωραία prosp, μια χαρά ο γαμπρός, χαχα!!! Τι έχουν πάθει όλοι οι γιατροί με της προκλήσεις? Παντού για προκλήσεις ακούω!! Να επιμένεις prosp!!

*Κατάσυγκινήθηκα με την περιγραφή της γέννας , τι γλυκό, τι οικογενειακό!!

ν

[quote name=_Aristea;1228473

Εγω με την Ντινα θα μεινουμε τελευταιες' date=',χαχαχα!;)

Σοφια ουτε και γω εχω φτιαξει ακομα τη βαλιτσα μαιευτηριου, εχω ομως ετοιμα αρκετα απο τα πραγματα που θα χρειαστω σε μια γωνια και μολις τα μαζεψω ολα θα αρχισω να τη γεμιζω...

Σε γενικες γραμμες μια τετοια βαλιτσα περιεχει:

• νυχτικα
  • πιτζαμες
  • ρομπα
  • παντοφλες + σαγιοναρες πλαστικες για το μπανιο
  • σουτιεν θηλασμου
  • επιθεματα στηθους
  • 1 πακετο εσωρουχα μιας χρησεως
  • εσωρουχα
  • ρουχα εξοδου
  • παπουτσια
  • σαμπουαν-μαλακτικο-αφρολουτρο-σφουγγαρι
  • ξυραφακι
  • κρεμα σωματος
  • χτενα
  • πιστολακι για τα μαλλια
  • μακιγιαζ
  • οδοντοκρεμα-οδοντοβουρτσα
  • αποσμητικο
  • πετσετες
  • φυσιολογικο ορο+γαζουλες αποστηρωμενες(για το στηθος)
  • καθισματα 1 χρησης για τη λεκανη της τουαλετας
  • ρουχαλακια για την εξοδο του μωρου απο το μαιευτηριο!!!!:D

Αν ξεχναω κατι βασικο ή αν εχω καπου λαθος ας με διορθωσουν τα κοριτσια που εχουν φτιαξει ηδη τη βαλιτσα......

Kαι εγώ και εγώ θα μείνω!!! :-P Thanks για την λιστα!!

Kyriak!! Καλορίζικα τα επιπλακια!!

Ντινάκι καλά ψώνια!!

Σήμερα η μπέμπα είναι πολύ ήρεμη!! :(:(

weBzp2.png

qUMVp3.png

Καλησπέρα και απο μένα μανούλες! Γεμάτες οι μερές όλων από τι διάβασα!

Εγω σήμερα παρήγγειλα τη ταπετσαρία του δωματίου και τη Δευτέρα επιτέλους περιμένω τα έπιπλα. Αναγκάστηκα να κόψω και τη βέρα μου γιατί είχε σφηνώσει!!! Εγώ καούρες δεν μπορώ να πω ότι έχω αλλά υποφέρω από αιμοροιδες! Καμια καλή ιδέα?

dbLDp2.png

Α! ναι και εσυ snowflake 3 μερουλες διαφορα εχουμε!!!!!!!!!

Καλησπερα Αρτεμη, κριμα που εκοψες τη βερα,, τι θα την κανεις τωρα;;

Εμενα ξεκινανε σιγα-σιγα οι καουρες αλλα οχι οπως εχτες το βραδυ:rolleyes:

Για τις αιμορροιδες ειχε γραψει ενα γιατροσοφι η prosperous αλλα δεν το θυμαμαι, αν το βρω θα στο παραθεσω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...