Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

prosperous τι ομορφη η ιστορια σου,,, πραγματικα το καλυτερο δωρο για την καινουρια χρονια!!

Αντε αυριο που θα μας πεις ποτε θα λυθει η περιδεση θα ξερουμε 1-2 μερες μετα να σε περιμενουμε!!!!:D;)

Merci!!

δεν ξερω αν θα κανει την εκπληξη ο μπεμπης και τυχει να μας καθυστερησει.. αλλα κατα τα προβλεπομενα η που θα γεννηθει σαν την κορη μου η που θα γεννηθει ανημερα της λυσης της περιδεσης..συνηθως τα δευτεροτοκα γεννιουνται πιο γρηγορα..

θα δειξει..και θα σας πω με το καλο να ρθει αυτη η ωρα..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η καταγωγη μου ειναι απο Εδεσσα..εμενα εκει μεχρι τα 19, μετα Θεσσαλονικη σπουδες, μετα Λαμια .. εσωτερικη μεταναστευση... εφερα λιγο απο το φως της Βορειας Ελλαδας και σε αυτους τους μαυρους τοπους "εδω σα κατ'" , οπως λενε και οι κατοικοι εδω χαρακτηριστικα!!! Χαχαχαχα.. αστειευομαι βεβαια.. :tongue:

Απο Εδεσσα, Δραμα και κειθε δεν εχω παει ποτε.. δυστυχως.. μονο μεχρι Θεσσαλονικα και Δυτικη Μακεδονια εχω παει (Καστορια, Κοζανη)

εχετε ωραια μερη..ο πατερας μου επειδη ζει λογω δουλειας Βουλγαρια παει συχνα ομως εκδρομες στην Β Ελλαδα και μου λεει πολυ καλα πραγματα..

Τα κοριτσακια θελουν την προσοχη μας γιατι που ξερεις μπορει να γινει η μελλοντικη νυφη! Σε ολες να ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και να ειναι γερα τα μπεμπακια μας.

:lol::lol::lol: Εχεις δικιο, Σοφακι!!! χαχαχαχα..

ειμαι χαρουμενη επισης επειδη ελαβα μια πολυ μεγαλη και καλη δωρεα παιδικων βιβλιων και επιτραπεζιων για χρηση τους στην παιδικη λεσχη που διατηρω στη Σαλαμινα.. κανω ξεσκαρταρισμα και θα τα στειλω ωστε με το νεο ετος να μπουν στην αρχειοθετηση..

(ο καθενας στον κοσμο του που λενε??? ε κατι τετοιο!!)

Μπραβο, αυτα ειναι υπεροχα νεα.. Ποσο καταλαβαινω τη χαρα σου, κι εγω τρελαινομαι για αυτα.. ;)

Οι κοριτσομανες θα εχουν πολλες επιλογες για να διαλεξουν γαμπρους...χαχαχα!!!

Καλα τα λες, Αριστακι!! ;)

Σας αφηνω για αποψε, παω να βρω τροπο να βολεψω τη μεση μου με 4-5 μαξιλαρια μπας και καταφερω να κοιμηθω (δυσκολο αλλα μενω αισιοδοξη).

Σας ευχαριστω και παλι για το θερμο καλωσορισμα.Τα λεμε αυριο.

Καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

Καληνυχτα Σοφια, και παλι καλωσορισες.. :D

Εγω χαιρομαι που δεν εχω καουρες σημερα!!! Yeahhhh!!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

παω να συμαζευτω σιγα σιγα και να ξαπλωσω (πριν λιγο εκανα ενα ξεκαθαρισμα με τη μικρη για να ηρεμησει και αναμενω να δω πως θα εξελιχθει η νυχτα..)..

καλο υπολοιπο κοριτσια και θα τα πουμε αυριο το πρωι.. καλο ξημερωμα και καλα βολεματα σε οσες παιδευεστε.. εγω ακομη περιμενω το duphalac να με πιασει αλλιως βλεπω να υποφερω παλι..

φιλια!

Μπραβο, αυτα ειναι υπεροχα νεα.. Ποσο καταλαβαινω τη χαρα σου, κι εγω τρελαινομαι για αυτα.. ;)

Εγω χαιρομαι που δεν εχω καουρες σημερα!!! Yeahhhh!!!!!

Ευχαριστω!!!

οσο για τις καουρες.. σε καταλαβαινω..

εμενα τελικα καουρες μου κανουν τα τυρια..γενικως σε αυτη την εγκυμοσυνη..και ετσι μονο φετουλα αντεχω και το γαλα μου..

Διαφημίσεις

Καλα μιλαμε οι καουρες δεν παιζονται!! Εγω εχω καθημερινα.... Συνηθως με γαλα μου περναει, αλλα αποψε εχω προβλημα:(:(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αντε και σε λιγες εβδομαδες ολες θα αρχισουμε να διηγουμαστε τις εμπειριες μας απο τους τοκετους μας.. μεγαλες στιγμες!!

εγω στην κορη μου θυμαμαι ηταν παραμονη πρωτοχρονιας και ειχα ξυπνησει απο τις 7 το πρωι με σκοπο να κανω δουλειες για να ναι ολα γιορτινα, καθαρα και ετοιμα το βραδυ για το νεο χρονο παροτι θα μασταν μονο εγω, ο ανδρας μου και η κουνιαδα μου..δυο μερες πριν ειχα κοψει την περιδεση και ειχα κοψει και τα σπασμολυτικα χαπια συνεπως καπως ειχα στο μυαλο μου οτι υπηρχε περιπτωση να γεννησω απο μερα σε μερα..

την παραμονη λοιπον ειχα ξεπατωθει στις δουλειες, ο δε ανδρας μου απο ενα γνωστο που χε φαρμα ειχα αγορασει αγριογουρουνο και κατι αλλα διαφορα και εφτιαχνε ολη μερα λουκουλειο δειπνο..

κατα το απογευμα ειχα αρχισει να νοιωθω περιεργα και ετσι απο τις 9 το βραδυ και μετα αρχισαν οι συσπασεις να ειναι παρουσες και τακτες ενω απο τις 22.00 και μετα ειχαν ενταση και μιλησα τηλεφωνικα με τη μαια..

ο νεος χρονος με υποδεχθηκε στον καναπε του σαλονιου να περναω τις ωδυνες και να τις καταγραφω για να παρακολουθω τη συχνοτητα τους και οχι στο καταμεστο απο φαγητα και λιχουδιες γιορτινο τραπεζι και στις παυλες (οταν δεν ειχα συσπασεις) με ταιζαν στο στομα και μαλιστα ηπια και μια γουλια σαμπανια για την υποδοχη του χρονου..

το ωραιο ηταν πως το χρισοτυγεννιατικο δενδρο ηταν διπλα μου και ηδη ειχαμε απο κατω του και πανω του μικρα δωρακια για τη μπεμπα που περιμεναμε..

τελικα κατα τις 2 το ξημερωμα του νεου ετους φυγαμε για μαιευτηριο, στις 3 εφτασα με διαστολη 5 (στα μισα σχεδον) και μιαμιση ωρα μετα ειχα γεννησει μια κουκλιτσα..

βεβαια δεν κοιμηθηκα ποτε μου απο τοτε σερι 8ωρο και αν το ξερα θα χα φροντισει να χα κοιμηθει τουλαχιστον την παραμονη χωρις να ξεπατωθω στις δουλειες :tongue: :tongue: αλλα καθε στιγμη που εχω ζησει μαζι με τη μικρη αξιζει ολα τα λεφτα του κοσμου..

ημουν τυχερη γιατι ειχα γρηγορη και ευκολη γεννα χωρις καν επισκληριδιο (σαφως και πονουσε αλλα ξεχνιουνται αυτα) αλλα οπως εχω επαναλαβει μια δυσκολη αλλα μακροπροθεσμα καλη αναρρωση..

αντε και στα δικα μας, στα δικα σας.. στα επομενα μας..

Ax, τι τελεια και καταπληκτικη και συγκινητικη ιστορια, Prosperous! Διαβαζα την περιγραφη σου και εβλεπα να ξετυλισσονται οι εικονες μπροστα μου σαν ταινια... :D Ολα καλα πηγαν τοτε, ολα καλα θα πανε και τωρα!!! ;)

Merci!!

δεν ξερω αν θα κανει την εκπληξη ο μπεμπης και τυχει να μας καθυστερησει.. αλλα κατα τα προβλεπομενα η που θα γεννηθει σαν την κορη μου η που θα γεννηθει ανημερα της λυσης της περιδεσης..συνηθως τα δευτεροτοκα γεννιουνται πιο γρηγορα..

θα δειξει..και θα σας πω με το καλο να ρθει αυτη η ωρα..!!

Λοιπον, εγω εχω σκεφτει πολυ τη στιγμη που θα αρχισουμε μια μια να γεννοβολαμε.. Και επειδη ειμαι απο τις τελευταιες (δεδομενου οτι ολα θα μου πανε καλα και θα τον φαω το Νοεμβριο) εμενα θα με τρωει η αγωνια για το αν θα γεννατε καλα ή οχι, λιγο να λειψει καμια , θα βγαλω τεφτερι και θα κραταω απουσιες.. Γι΄αυτο , μια παρακληση αν ειναι ευκολο... Οταν με το καλο μπειτε στο μαιευτηριο, πειτε σε καποιον να μπει στο καφε μας, να μας ενημερωνει τουλαχιστον για την πορεια της καθεμιας... Αλλιως , εγω θα γεννησω πριν την ωρα μου λογω αγωνιας.. χαχαχαχα..

Απο Εδεσσα, Δραμα και κειθε δεν εχω παει ποτε.. δυστυχως.. μονο μεχρι Θεσσαλονικα και Δυτικη Μακεδονια εχω παει (Καστορια, Κοζανη)

εχετε ωραια μερη..ο πατερας μου επειδη ζει λογω δουλειας Βουλγαρια παει συχνα ομως εκδρομες στην Β Ελλαδα και μου λεει πολυ καλα πραγματα..

Πραγματι, prosperous, ειναι πολυ ωραια πανω.. Απο ακρη σε ακρη.. αυτο που μου λειπει στη Λαμια πολυ ομως (και δε συνηθιζεται με τιποτα, κι ας μετραω πλεον 8 χρονια εδω) ειναι το πρασινο.. :-( δεν υπαρχει παρκο και δεντρακι ουτε για δειγμα μεσα στην πολη.. Κριμα, πολυ κριμα.. :mad:

παω να συμαζευτω σιγα σιγα και να ξαπλωσω (πριν λιγο εκανα ενα ξεκαθαρισμα με τη μικρη για να ηρεμησει και αναμενω να δω πως θα εξελιχθει η νυχτα..)..

Βρε Προσπ, μπορει να το εχεις πει στο παρελθον, συγχωρεσε με, δε θυμαμαι, γιατι η μικρουλα δεν κοιμαται ευκολα? Την ενοχλει κατι συγκεκριμενο? Επειδη πρεπει να πηγαινει τουαλετα και την ενοχλει αυτο? Παντως, επειδη ειναι ταλαιπωρια, αν συνεχιστει η κατασταση αυτη, πως θα σου φαινοταν να συμβουλευοσουν ενα παιδοψυχολογο? Εγω μαλλον αυτο θα εκανα ... Αντιλαμβανομαι την κουραση σου και πριν ερθει το μωρο, καλυτερα να ηρεμησει λιγο η μικρουλα.. Με προβληματιζει το γεγονος οτι μπορει να ενταθει η συμπεριφορα αυτη με την αφιξη του μπομπιρα για να σου τραβαει και την προσοχη..

Με συγχωρεις αν κατι καταλαβα λαθος και λεω μπουρδες.. :rolleyes:

Εγω απο το πρωι ηθελα να σας γραψω αλλα με το που μπηκα κατι επαθε το router και μετα μεχρι το απογευμα τιποτα, δε δουλευε... μου αρεσει που ειχα ηδη γραψει το πρωινο μου καλημερουδι και με το παω να πατησω "καταχωρηση" δεν εκανε τιποτα.. γκρρ.. :confused: Βιαζομουν γιατι ηθελα να παω και στον ανωδυνο.. Τελικα πηγα, μετα περπατησα μεχρι το κεντρο, πληρωσα λογαριασμους, εφτασα σπιτι καλες 2 το μεσημερι... μεχρι να φαω λιγακι, με πηρε 3, μετα απο μια ωρα πηγα για μαθημα και μετα για καφε, και γυρισα σπιτι κατα τις 10.. (η αληθεια ειναι οτι μπηκα στο καφε μας απο της φιλης μου το σπιτι,να δω οτι ολα βαινουν καλως.. :tongue:)... Πολυ κουραστικη μερα.. Και τωρα θελω να κανω ενα ντουζακι να ξεκουραστω , να απλωσω κορμαρα και τα σχετικα!!! :tongue::tongue:

Αυριο θα κατεβω με πεθερο και πεθερα στην Αθηνα να παμε για ψωνακια για το μωρο... Θα μας φιλοξενησει η κουμπαρα μας (της πεθερας μου).. Δεν ξερω αν εχουν ιντερνετ εκει για να επικοινωνουσαμε με καποιον τροπο... Εγω θα μενω Ιλιον (νομιζω.. ) Εχει εκει κοντα μαγαζια με μωρουδιακα και καλες τιμες προπαντος? Να μην ξεχασω και τις λιστες που εχουμε κανει κατα καιρους εδω στο καφε, γιατι θα ειναι ο συμβουλος-οδηγος μου αυτες οι λιστες.. :D

(σαν να τα ειπα με μια ανασα μου φανηκε!!! :mrgreen:)

Αν ειστε εδω αργοτερα, θα τα πουμε και παλι.. φιλιαααααααααα.....

Διαφημίσεις

Ειναι τοσο χαλια το στομαχι μου.... δεν ξερω τι να κανω,,

Ειπα στο Νικο να παμε μια βολτα με το αυτοκινητο να πιω ενα αναψυκτικο και να ξελαμπικαρω λιγο!! Ευτυχως εχει ρεπο αυριο:P

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εχεις διαπιστωσει να σε πειραζει κατι συγκεκριμενο? ή μπορει και με τον αερα που αναπνεεις να σε πιασουν καουρες?? Εγω νομιζω οτι και με τον αερα αμα ειναι να με πιασει θα με πιασει.. :confused:

ευτυχως σημερα ειναι καλα...

Ματινάκι μια χαρά ο μπεμπούλης σου!!!!!!!!!!!!:P:p Και τα λεφτά σε σχέση με την κλινική, άψογα!!

Πάντως στο νοσοκομείο που θα γεννήσω εγώ ζητάνε ακόμα λιγότερα!!! Όπως και να'χει, καμία σχέση με τα χρήματα της κλινικής!!!!!!!;)

Κυριακή μου πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!!!!!!:D

Σοφάκι καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σου!!!!!! Πάντως το 11 θα είναι ο τυχερός του αριθμός...;)

Προσπ μου πολύ μου άρεσε η ιστορία σου.........:P Και σ'ευχαριστούμε και πάλι για το υλικό που μας έστειλες!!! Εγώ δεν το πήρα ακόμη αλλά μόλις έρθει θα σε ενημερώσω!!!!!!

Αριστέα τόσο χάλια με τις καούρες?? Ελπίζω να βοηθήσει η βολτίτσα!!!!!;)

Εγώ βρε κορίτσια δεν έχω καούρες....:confused:

Τέσπα.....Ώρα να σας πω τα νέα του υπερήχου μου!!!!!!

Ο μπεμπούλης μου είναι 2770 γρ.:shock::shock: μιλάμε θα βγάλω μοσχαράκι έτοιμο για μαγείρεμα!!! χαχαχα...μου είπε ο γιατρός ότι θα γεννηθεί κοντά στα 4 κιλά...:shock::shock: Πως θα το βγάλω από μέσα μου?:rolleyes: Χαλάλι όμως!!!!!!! Έχει πάρει καλή θέση...έχει βάλει τα χεράκια και παίρνει την κλίση που πρέπει!! Μου είπε να περπατάω μία ώρα την ημέρα, να μην τρώω πολύ το βράδυ και γενικά όλα τα είδε πολύ καλά!!!!! Φαίνεται λέει ότι τρέφεται σωστά...:tongue: Από κιλά είμαι στα +8 αλλά με τέτοιο θρεφτάρι λογικό δεν είναι???:D Και τον ενδιαφέρει να τον νιώθω ζωηρό!! Αυτά!!!

Του είπαμε ότι θα γεννήσω στο νοσοκομείο...μια χαρά ο άνθρωπος δεν είπε τίποτα και φυσικά θα συνεχίσει να είναι ο γυναικολόγος μου και μετά τη γέννα!!!!!! Ξανά υπέρηχο σε δύο εβδομάδες που θα έχω μπει στο μήνα μου!!!!:D

Επίσης μου είπε ότι σίδηρο θα συνεχίσω να παίρνω για ένα μήνα μετά τη γέννα κι όσο θηλάζω θα παίρνω ασβέστιο!!!!! Εξετάσεις αίματος και ούρων θα χρειαστεί να κάνω ακόμα μία φορά προς το τέλος!!!!!! Και ο αιμαοτκρίτης μου από 29,7 ανέβηκε στο 31,4, οπότε όλα καλά κι από κει!!!!

Κάτι άλλο που μου είπε αφού σκοπεύω να θηλάσω είναι να κάνω μασάζ γύρω από τις θηλές και να τις τρίβω με τα χέρια μου κάθε μέρα για να βγούνε προς τα έξω και να σκληρύνουνε!!!!!!;)

Δεν θυμάμαι να είπαμε κάτι άλλο.....

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλες!!!!!!!:D

καλημερα σε ολες!

εμεις κλασικα πρωινοι πρωινοι..

ειχαμε μια σχετικα δυσκολη νυχτα με τη μικρη και απαντω σε σχετικο προηγουμενο ερωτημα..

η κορη μου ειναι απο τα παιδια που με τον υπνο δεν τα χει πολυ καλα (οχι οτι τα χω και εγω..:tongue:) και εκτος απο ενα διαστημα του περασμενου χειμωνα που εμενε στο δωματιο της και με πολυ μπλα μπλα και επιμονη την ειχα κανει να κοιμαται εκει και για αρκετες ωρες με ελαχιστα εως μηδαμινα βραδυνα ξυπνηματα δυστυχως απο το καλοκαιρι που συγκατοικησαμε στο εξοχικο η κατασταση παρεκλεινε, συν οτι εκοψε την βραδυνη πανα απο μονη της αλλα μεχρι σημερα δεν εχει με απολυτη επιτυχια συνδυασει την βραδυνη κουραση - μουρμουρα με το να ζηταει ηρεμα να παει τουαλετα και τελος και σημαντικο το οτι μαλλον διαισθανεται εντονα την αλλαγη που ερχεται με το νεο μωρο αφου (κατ εμε δεν μπορει να καταλαβει την υποσταση αυτου) η μαμα της εδω και καιρο δεν μπορει να την παιρνει αγκαλια συχνα οπως πρωτα, δεν μπορει να παιζει μαζι της οπως πρωτα, δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα οπως πρωτα και η μαμα βεβαια εδω και καιρο αρνειται να τη δεχεται στο κρεβατι της η να πηγαινει εκεινη στο δικο της..

γενικα ειναι μια δυσκολη κατασταση, δεν χρηζει υποστηριξης παιδοψυχολογου ακριβως επειδη απλα εχω ηδη δυο φιλες που χουν περασει κατα το ημιση παρομοιες καταστασεις και επειδη εχουν παει σε ειδικο ξερω την κατευθυνση που τους δινουν.. πχ του εξηγεις τι πρεπει να γινει και απο εκει και περα το αφηνεις ολη νυχτα να κλαιει αν χρειαζεται και να σπαραζει μεχρι να καταλαβει οτι η μαμα δεν ειναι λεωφορειο να εκτελει δρομολογια πηγαινε ελα μονο και μονο για να κανουν το κομματι τους προκειμενου να την εχουν μαζι τους ολη νυχτα..

και ετσι αφου εγω δοκιμασα επι πολλων ημερων τη μεθοδο μπλα μπλα, τελικα αναγκαστικα για καποια βραδυα να τηρησω πιο σκληρη σταση και να επιβαλλω πλεον την παρουσια και βοηθεια του μπαμπα της τις νυχτες κατι που εκεινη αρνουταν πεισματικα..

για τρια βραδυα το χαμε επιτυχει οπου ξυπνουσε μονο για τουαλετα και απο το κρεβατι της φωναζε ηρεμα τον μπαμπα της αλλα εχθες επειδη δεν κοιμηθηκε μεσημερι καθολου και ειχε υπερενταση τη νυχτα δεν μπορουσε να διαχειριστει τη γκρινια της κουρασης σε συνδυασμο με την ελλειψη της μαμας της απο διπλα της που ακομη της κοστιζει κακα τα ψεματα και βεβαια την αναγκη να παει τουαλετα..

αυτα περι της μικρης μου κουκουβαγιας..;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...