Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Σήμερα όλο το πρωί έτρεχα γιατί είχα να κάνω εξετάσεις (τον τυπικό μηνιαίο έλεγχο) και γύρισα σχετικά αργά στο σπίτι.. Τώρα ξεκουράζομαι!

Marialena καλώς ήρθες στην παρέα μας, να έχεις μια όμορφη και κυρίως τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! Σου εύχομαι με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου! :-)

Πολύ χρήσιμο αυτό με το χαμομήλι!! χμμ! ακούγεται πραγματικά ως βάλσαμο για το πρόβλημα της δυσκοιλιότητας! Εμένα πάντως με πολύ νερό και 2 ακτινίδια την ημέρα έχει λυθεί αυτές τις μέρες το πρόβλημα! Προσπαθώ βέβαια να αποφεύγω τροφές που το προκαλούν. Επίσης, και η σαλάτα ντομάτα μπορεί να βοηθήσει αρκετά!

Aristea με γεια τα παντελονάκια!! :-) Έκανες πολύ καλά που τα πήρες επειδή με το λάστιχο θα νιώθεις πολύ άνετα! Εγώ όλο το άφηνα και τελικά όταν πήγα και αγόρασα κι εγώ 2 παντελονάκια εγκυμοσύνης κατάλαβα πόσο καταπιεζόμουν το προηγούμενο διάστημα μέσα στα δικά μου παντελόνια.. (είχα μπει ήδη στην 15η εβδ τότε). Θέλω να πάω να ξανακοιτάξω στα μαγαζιά, όταν βρω και λίγο χρόνο, και χωρίς να το παρακάνω (έχω δυστυχώς μια μανία με τα ψώνια...), όμως αυτές οι αγορές πρέπει κυρίως να είναι έξυπνες από την άποψη να συνδυάζεις όσο το δυνατόν περισσότερα, καθώς είναι ρούχα μιας περιόδου.

Για το θέμα του μπάνιου και της θάλασσας γενικά, ακόμη δεν το έχω συζητήσει με το γιατρό μου. ΑΚούω βέβαια διάφορες απόψεις. Θα συμφωνήσω με την prosperous ότι δεν χρειάζονται υπερβολές, αρκεί φυσικά να είμαστε προσεχτικές και να τηρούμε ορισμένους κανόνες, ειδικά με την αλλαγή σε στεγνά ρούχα και μακριά από την άμμο-βότσαλα. Η ηλιοθεραπεία είναι τελείως απαγορευτική!

Prosp μου, πολύ χαίρομαι που σε βλέπω ενεργητική στο φόρουμ! :-) Αλήθεια, το τικεράκι σου με κάνει χαρούμενη επειδή ξέρω πόσο ανυπομονούσες να περάσει όλο το προηγούμενο διάστημα! Σε ευχαριστούμε και για τις συμβουλές ως η πιο έμπειρη! Εγώ με τα σουτιέν εγκυμοσύνης που πλέον μόνο χρησιμοποιώ (θυμάσαι ε;) είμαι πολύ καλύτερα! Πήρα και 2 σουτιέν ύπνου και πραγματικά είναι πολύ άνετα!

Σας φιλώ πολύ όλες και να έχουμε ένα όμορφο απόγευμα!! Ματινάκι που είσαι;;; Γράψε μας τα νέα σου! Είδες, μεγαλώνει η παρέα μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!

Σημερα ολο το απογευμα ειχα εναν περιεργο πονο κοντα στον αφαλο,οπως και χτες το βραδυ, περασε ομως, ελπιζω να μην ειναι κατι ή μπορει και να ειναι τα φιλαρακια μου τα εντερακια!!Ποιος ξερει;;

prosperous και εγω εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα, ειχα και εγω 1 μηνα αδεια μεχρι την περασμενη Παρασκευη λογω αποκολλησης. Πριν παρω αδεια ημουν υπευθυνη κ δουλευα 10 ωρες τη μερα, αλλα τωρα το γυρισα σε 8ωρο γιατι δεν παλευεται για κανενα λογο... Ειμαι πιο χαλαρη τωρα και ευτυχως στη δουλεια με εχουν στα οπα οπα και ετσι περναει σχεδον ευχαριστα το 8ωρο. Ελπιζω να βγαλω το καλοκαιρι χωρις προβληματα!!

Τωρα οσο αφορα το θεμα θαλασσας εδω που το ξανασκεφτομαι ισως να ειναι και ψιλοταλαιπωρια, σιγουρα δε θα ειναι οπως περυσι αλλα τουλαχιστον εφοσον το επιτρεπει η κατασταση ας κανουμε καμια πλατσουριτσα...!!

Αντε και απο Δευτερα λενε θα φτιαξει ο καιρος.. για να δουμε..

Φιλακια στις κοιλιτσες!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Aristea και εγω απο εχθες εχω κολικους του εντερου οπως συμβαινει παντα γυρω η πισω απο τη μητρα και αυτο ειδικα τις πρωτοεγκυουλες τις μπερδευει και τις προβληματιζει.. ενας τετοιος κολικος μπορει να κρατησει απο μια μερα εως τρεις τεσσερις καμια φορα.. ειναι η μετακινηση του εντερου καθως μεγαλωνει η μητρα και βεβαια τα αερια η το γεματο εντερο..

βεβαια εγω ειμαι σε μια περιεργη εξελιξη σχετικα με τη περιδεση αφου αυτη τη φορα επρεπε να κανω μια ενδοκολπικη αγωγη επειδη μου χαν διαγνωσθει μυκητες και τα υποθετα ηταν για εξι ημερες. Το συγκεκριμενο ομως σκευασμα δεν λιωνει καλα στον κολπο και ετσι καθυστερει να αποβληθει το υπολλειμα και εχθες που βγηκαν μερικα ειδα επανω τους και λιγο ροζ αιμα (ιχνη δηλαδη, οχι ποσοτητα) που σημαινει η οτι ακομη εχω ελαχιστο αιμα απο την επεμβαση και απλα το κατακρατουσαν τα υπολλειματα αυτα η θα ειχα καμια συσπαση μεγαλη και ισως τραυματισε την περιδεση..

οπως και να χει ειμαι σε αναμονη για να δω τι θα απογινει αφου πρεπει να πεσουν και τα βοηθητικα ραμματα..και ετσι ακομη κλεισμενη μεσα στο σπιτι περιμενοντας..μετα απο τοσα και τοσα.. γιατρος πρεπει να γινω.. χαχα!!

Prosp μου καλημέρα! Μάλλον το πρώτο σενάριο θα είναι, ότι ακόμη η επέμβαση θέλει λίγες μέρες να περάσουν και τα υπόθετα έβγαλαν λίγο αιματάκι από τον κόλπο. Δεν νομίζω να είναι από σύσπαση, αν ήταν έτσι δεν θα καταλάβαινες κάτι; Να μην ανησυχείς, αν και ήδη βλέπω ότι είσαι γενικά ψύχραιμη και αυτό είναι καλό! Να δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου και γενικά να ξεκουράζεσαι. Αυτό είναι που χρειάζεσαι αυτές τις μέρες. Και είναι καλό που βρέθηκαν οι μύκητες για να τους καταπολεμήσεις! Όλα καλά θα πάνε!!

Αριστέα, κι εγώ στο έντερο αποδίδω τα πονάκια και τις ενοχλήσεις. Εμένα την 15η εβδ με είχαν πιάσει κάτι φρικτοί πόνοι μέσα στη νύχτα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήταν ακριβώς, ανησύχησα τόσο πολύ που αποφάσισα να τηλεφωνήσω στο γιατρό μου στις 4.30 η ώρα και έτρεχα μετά στο Ιασώ να δούμε το μωράκι. Βέβαια, από όταν κατάφερα να σηκωθώ και περπάτησα λίγο, οι πόνοι σχεδόν είχαν εξαφανιστεί. Ήταν βλέπεις το αγαπημένο μου έντερο....! Νομίζω λοιπόν ότι βοηθάει να περπατήσεις λίγο εκείνη την ώρα που θα σε πιάσει και κυρίως να μην πιάνει πανικός.. (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!!) Ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα! :-)

Η Ματίνα και η Πένυ που έχουν εξαφανιστεί;;;; εεε;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα μανουλες!!!

prosperous πραγματικα με τοσα που εχεις περασει θα πρεπει να σου δωσουν υποτροφια σε Ιατρικη σχολη..χαχαχα!! Ευχομαι αυτη να ηταν η τελευταια σου αθωα ανησυχια που περνας..

Επειδη τα πονακια δεν εχουν σταματησει ακομα πηρα εχτες το γιατρο κ μου ειπε οτι προκειμενου να μην ειμαι ησυχη να κανουμε νωριτερα το ραντεβου μας, θα πηγαινα την Πεμπτη και ετσι το αλλαξαμε και θα παω τη Δευτερα το απογευμα.... Αχ, ανηπομονω να δω το μπεμπεκακι μου.....

Να σκεφτειτε οτι πιανω συνεχως το στηθος μου μηπως και εχει παψει να ειναι ευαισθητο. (απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ετσι ειναι)

Παρολα αυτα,προσπαθω κατα βαθος να σκεφτομαι θετικα για μην επηρεαζω και το μπουμπουκακι!!

kyriak ποσο ανακουφιζομαι που εχεις περασει και συ το ιδιο, εχω αρχισει και πειθω τον εαυτο μου οτι ειναι το εντερακι!! Το ατιμο ποσο μας μπερδευει...

Αληθεια που ειναι οι υπολοιπες??

εγω στο ειπα και πριν..

σιγουρα ειναι το εντερο.. και το ατιμο θα το χεις για πολυ να σε τυρραναει κατ ατα γνωστα αν ηδη το κανει..

προσοχη με τη διατροφη ωστοσο αν και οι ορμονες και η μεταθεση του λογω της αυξησης του ογκου κανουν την ολη δουλεια..

μην αγχωνεσαι.. το να εχεις αγωνια ειναι λογικο..αλλα το αγχος κανει τη μιση κακη δουλεια..believe me..

το στηθος και καποια στιγμη να μη το νοιωθεις πρησμενο δεν λεει τιποτε.. δεν θα ειναι παντα ετσι.. απλα θα ειναι σιγουρα ελαφρως πιο μεγαλο απο οτι προ εγκυμοσυνης..

κατα τ'αλλα ηρεμαααα..

βασικα εχω βαρεθει στο σπιτι.. πολυ ομως ..μεχρι την αυλη βγαινω αντε μεχρι το ψιλικατζιδικο και κανω ελαφρες δουλειες στο σπιτι για να κινουμαι μπας και λειτουργει το εντερικο μου..

αχ κοριτσακια.. θα δειτε οτι μπορει να βαραινετε σιγα σιγα αλλα υπαρχει μια ομορφια στα συναισθηματα αυτα που θα περασει στην πραγματικοτητα τοσο γρηγορα ο χρονος που θα τον νοσταλγειτε..(τουλαχιστον οσες θα χετε νορμαλ εγκυμοσυνες)

μολις αρχισετε να νοιωθετε τις κλωτσιες θα εχετε και την αμεση επικοινωνια με το μπεμπε..και θα ειναι μια πραγματικη γιορτη..

επισης οσες εχετε το προνομιο να σας κανακευουν και ΕΙΔΙΚΑ να μπορειτε να ξεκουραζεστε, καντε το ανετα και με καθε ευκαιρια διοτι θηλασετε δεν θηλασετε μετα την γεννηση του παιδιου θα πεσουν καμποσα ξενυχτια..

Αχ Αριστέα, μου θυμίζεις πολύ τον εαυτό μου!! Εγώ είμαι όλη την ώρα σχεδόν να πιάνω το στήθος μου μήπως ξεπρίστηκε...! Τις τελευταίες δύο βδομάδες είμαι καλύτερα ψυχολογικά σε αυτό το θέμα, γιατί που και που το νιώθω το μωράκι -όχι φυσικά ακόμη με κλωτσίτσες αλλά κάτι φτερουγισματάκια ειδικά μετά το φαγητό το μεσημέρι. Στην αρχή όμως έπιανα το στήθος συνέχεια, αφού είχε γίνει τέτοια συνήθεια που όταν ήμουν στη δουλειά, πήγαινα στην τουαλέτα και στο γυρισμό στο διάδρομο έκανα ξανά το ίδιο! Αν με είχε δει κανείς, θα με είχε περάσει για σούργελο!!!! :D

Πάντως θα δεις ότι το εντεράκι είναι και θα ηρεμήσεις! Να μας στείλεις τα νεάκια σας μετά το γιατρό!! :-)

Prosp, έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα! ελπίζω μέρα με τη μέρα να είσαι και καλύτερα! Πότε θα πας ξανά στο γιατρό;

Φιλάκια πολλά μανούλες! Καλή εβδομάδα να έχουμε! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Καλως ορισες κι εσυ στην παρεα μας μαριαλενα 994458so4ceb6k9e.gif

Να εχεις πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!!!!!

Εγω κοριτσια δεν χαθηκα απλα οποτε ειμαι μεσα εγω δεν εισαστε εσεις....μου αρεσει να εχουμε αμεση επαφη αλλα δυστυχως μαλλον δεν εχουμε συγχρονισμο!!!!! Δεν πειραζει ομως καποια στιγμη θα συγχρονιστουμε πιστευω!!!!!!!!!

Εγω ειμαι καλα και μετραω τις μερες που θα ξαναερθει η στιγμη να ξαναδω το μωρακι μου.....περασαν οι πρωτες 10 μερες οποτε εχουμε αλλες 18 για το επομενο ραντεβου με τον γιατρο!

Να σας κανω μα ερωτηση???? Εσας ο γιατρος σας εχει κανει θεμα για ενα αλλον υπερηχο πριν τον β'επιπεδου οπου συνοδευεται επισης απο εξετασεις αιματος? Α-test λεγεται....οταν δουλευα στο διαγνωστικο κεντρο, εγραφα τις μετρησεις στους υπερηχους εγκυμοσυνης και θυμαμαι και αυτον τον υπερηχο,τον οποιο ο δικος μου γιατρος δεν μου τον ανεφερε καθολου γιατι αν ηταν να τον κανω δεν θα μου ελεγε να παω σε εναν μηνα να με δει γιατι τοτε θα εχει περασει η ημερομηνια που θα επρεπε να τον κανω! Μετα απο αυτη την επισκεψη που θα κανουμε σε καμια 10αρια μερες θα ειναι ο β'επιπεδου.....τεσπα....θα τον παρω τηλ.για να του πω τις απαντησεις απο τις εξετασεις αιματος που μου ειπε να κανω και θα τον ρωτησω να μου φυγει η απορια!

Εσεις τι αλλα νεα κοριτσια?

Με την δυσκοιλιοτητα τα καταφερα τελικα να με αφησει ησυχη και αυτο απο τα αχλαδια....φατε αχλαδια κοριτσια θα σωθειτε....!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααα!!

mp1979woman καλημερα, ουτε και εμενα ο γιατρος μου εχει κανει λογο γι'αυτη την εξεταση.. Αλλα το απογευμα (18:00) που θα παω θα τον ρωτησω και εννοειται οτι μολις γυρισω θα μπω να σας τα πω οοολα!!

Απο οτι εχω διαβασει ομως το Atest ειναι μια παλιοτερη εξεταση που αντικατασταθηκε απο την αυχενικη κ το pappA. Παρολα αυτα μπορει να στη ζητησει ο γιατρος να την κανεις αν κατι δεν ηταν καλο στην αυχενικη..Αν λεω κατι ακυρο ας με διορθωσει καποια!!!

Φιλια σε ολες...

Καλημερααα!!

mp1979woman καλημερα, ουτε και εμενα ο γιατρος μου εχει κανει λογο γι'αυτη την εξεταση.. Αλλα το απογευμα (18:00) που θα παω θα τον ρωτησω και εννοειται οτι μολις γυρισω θα μπω να σας τα πω οοολα!!

Απο οτι εχω διαβασει ομως το Atest ειναι μια παλιοτερη εξεταση που αντικατασταθηκε απο την αυχενικη κ το pappA. Παρολα αυτα μπορει να στη ζητησει ο γιατρος να την κανεις αν κατι δεν ηταν καλο στην αυχενικη..Αν λεω κατι ακυρο ας με διορθωσει καποια!!!

Φιλια σε ολες...

Λεγε με Ματινα!!!!!

Τι κανεις αριστεα μου????Τι καλα θα δεις το νινακι σου σημερα!!!!!

Ναι και γω το ξερω αυτο για το Α-test αλλα μου εκανε εντυπωση τοτε που ο ιδιος γιατρος εστελνε αυχενικη και μετα και Α-test γι'αυτο και αναρωτιεμαι! Παντως η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειναι απαραιτητο οπως η αυχενικη καλυτερα...μια και καλη η β'επιπεδου που εναι και ο πιο μεγαλος υπερηχος!!!!

Φιλακια πολλα και περιμενουμε τα νεακια σου για το μπεμπε!!!!!

Αχ ναι τι καλα!!! Σε λιγο θα αρχισω να ετοιμαζομαι!! Τωρα δεν ξερω μπορει να παρω τη βαρκα να παω γιατι εριξε καρεκλοποδαρα και παπαδες μαζι..!!

Δεν ημουν σιγουρη για το Ματινα κ λεω ασε μην κανω καμια γκαφα, αλλα τωρα που μου το επιβεβαιωσες οκ, δεν το ξεχναω.. Αντε υπομονη θα περασουν κ οι δικες σου οι μερες για να δεις το μπεμπη σου..

Αχ ισως να μου πει κ το φυλο!! Μακαρι να κατσει καλα!!

καλησπερα

ο καθε γιατρος τηρει ενα πρωτοκολλο.. υπαρχουν τα πανεπιστημιακα πρωτοκολλα και μερικα του εξωτερικου.

Οι νεοι γιατροι ακολουθουν τα πρωτοκολλα των καθιερωμενων εξετασεων οπως:

α) στην 12η-16η εβδομαδα max αυχενικη σε συνδυασμο με PAP-A για τον υπολογισμο κατα πιθανοτητων υπαρξης χρωμοσωματικων ανωμαλιων.

Οι περισσοτεροι προσπαθουν να την κανουν την 12η εβδομαδα ωστε να αποφυγουν αν προλαβουν την εκτρωση σε μεγαλυτερη ηλικια κυησεως αν αυτο κριθει απαραιτητο.

Εγω στην αυχενικη της πρωτης μου εγκυμοσυνης ειχα βρει γαστροσχιση και απουσια ενος ποδιου και συνδρομο down φυσικα λογω ανωμαλης αναπτυξης του εμβρυου που κατα τα λεγομενα τους δεν θα επιβιωνε πανω απο τις 22 εβδομαδες κυησεως.. σαφως και δεν ειχα επιλογη να το αφησω να ζησει και επρεπε να διακοψω αλλα επεσα στην 13η εβδομαδα οπου επιβαλλει το ιατρικο πρωτοκολλο βαση νομου κιολας να γινεται τεχνητη γεννα και οχι εκτρωση.

β) εξεταση για κυστικη ινωση που δεν κρινεται ακομη απαραιτητη απο ολους τους γιατρους αλλα αν υπαρχει κληρονομικοτητα η αν ο γιατρος ειναι σχολαστικος με τον προγεννητικο ελεγχο την "επιβαλλει"

γ) αμνιοπαρακεντηση αν υπαρχει ιστορικο, υποψια για καποιο συνδρομο η η εγκυος ειναι ανω των 35 ετων

δ) υπερηχογραφημα β επιπεδου

ε) καμπυλη σακχαρου

δ) doppler

ολες οι παραπανω εχουν σκοπο την προφυλαξη της εγκυου και του φερομενου εμβρυου απο τυχον σοβαρες παθησεις αν και κατα ποσοστα μπορουν ολα αυτα να διαγνωσθουν..ΟΜΩΣ το οτι υπαρχουν αυτες οι εξετασεις εχουν συνεισφερει στο να ερχονται στο κοσμο πιο υγιη μωρα και με τα λιγοτερα δυνατα προβληματα, οπως πχ με συνδρομα η με κινητικα προβληματα απο απουσια ακρων, υποαναπτυξη καρδιακης η εγκεφαλικης λειτουργιας κλπ

το θεμα ειναι πως καθε γιατρος αποφασιζει ποιο πρωτοκολλο θα ακολουθησει και πιστευω πως αν η εγκυος εχει αποριες για καποια εξεταση που δεν γινεται να ρωταει αμεσα το γιατι δεν το κανει..

ο γιατρος ΟΦΕΙΛΕΙ να απανταει και να ενημερωνει την εγκυο..

πρεπει να ειναι σχεση εμπιστοσυνης ασχετα με το τι θα πεσει στη τσεπη του.

Οταν φευγετε απο το ιατρειο να εχετε φυγει με τις αποριες σας λυμενες..

ξερω απο πρωτο χερι πως οι πανεπιστημιακοι γιατροι και ειδικοτερα οι μεγαλυτεροι σε ηλικια πχ την αυχενικη και την pap a ή την a test τις παρακαμπτουν και δεν τις συστηνουν μειωνοντας τα πιθανα οφελη της διαγνωσης αλλα προσωπικα δεν συμφωνω γιατι η δικη μου εμπειρια εχει δειξει οτι υπαρχει και ενας χρησιμος σκοπος πλην του κερδους..

βεβαια το να μην κανει καποια κοπελα μια εξεταση απο αυτες ΔΕΝ καταδικαζει οτι θα της συμβουν τα χειροτερα..αν ειναι δυνατον! Απλα αν ειναι να εχει την επιλογη να το κανει, κατ εμε καλως να το κανει για κακο δεν θα ειναι σε οποιο αποτελεσμα...

Αχ ναι τι καλα!!! Σε λιγο θα αρχισω να ετοιμαζομαι!! Τωρα δεν ξερω μπορει να παρω τη βαρκα να παω γιατι εριξε καρεκλοποδαρα και παπαδες μαζι..!!

Δεν ημουν σιγουρη για το Ματινα κ λεω ασε μην κανω καμια γκαφα, αλλα τωρα που μου το επιβεβαιωσες οκ, δεν το ξεχναω.. Αντε υπομονη θα περασουν κ οι δικες σου οι μερες για να δεις το μπεμπη σου..

Αχ ισως να μου πει κ το φυλο!! Μακαρι να κατσει καλα!!

αντε αντε..περιμενουμε νεα σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...