Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

ΕΥΓΕ στην γραμματεια μας!!! (ελπιζω να μην πειραζεσε.. αστειευομαι βεβαια!!!)

χαχαχαχα!! Οχι βεβαια!!!! το κανω με χαρα! Μ'αρεσει να μαζευομαστε, τελικα ειχες δικιο οτι απο φθινοπωρο θα εχουμε νεες αφιξεις!!!!!!!!!!:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι χαρουμενη επισης επειδη ελαβα μια πολυ μεγαλη και καλη δωρεα παιδικων βιβλιων και επιτραπεζιων για χρηση τους στην παιδικη λεσχη που διατηρω στη Σαλαμινα.. κανω ξεσκαρταρισμα και θα τα στειλω ωστε με το νεο ετος να μπουν στην αρχειοθετηση..

(ο καθενας στον κοσμο του που λενε??? ε κατι τετοιο!!)

Λοιπόν, τα νέα μου από σήμερα είναι τα εξήήήςςς:

Κάναμε το βιοφυσικό στο Ιασώ, ο καρδιοτοκογράφος βγήκε πολύ καλός, ακούσαμε και αρκετή ώρα την καρδούλα του μωρού και μετά κάναμε το doppler! Και τα αποτελέσματα του doppler είναι καλά, και το μωράκι έδειξε να πήρε 600 γρ από την προηγούμενη φορά και έτσι οι δύο υπέρηχοι που έκανα σε δύο εξεταστές αυτή την εβδομάδα δείχνουν να συμβαδίζουν και αυτό είναι σημαντικό! Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δυγνωμία και όλα προχωράνε καλά! Είδαμε και σήμερα την περιτύλιξη που υπάρχει, ο γιατρός μου είπε ότι σαν φαινόμενο είναι κάτι συνηθισμένο αν και δεν σας κρύβω την ανησυχία μου, που ναι μεν είναι λογική αλλά εγώ πάντα βρίσκω και κάτι να αγχώνομαι...! Δεν ξέρω κατά πόσο μια περιτύλιξη μπορεί να επηρεάσει την εμπέδωση και αργότερα το είδος του τοκετού... Αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι αυτά.. Όλοι μου λένε πάντως να κοιτάξω να χαρώ τον 9ο μήνα και να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έρθει με το καλό και το μωράκι! Πάντως, σε γενικές γραμμές όλα καλά, το μωράκι είναι αρκετά κινητικό και η κοιλιά παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις! Για τα κιλά που διάβασα, εγώ έκλεισα και τα 10 και βαδίζω αισίως στα 11.... Ο γιατρός μου θα με εξετάσει κολπικά την άλλη εβδομάδα.

Μπραβο Κυριακη, καταπληκτικα νεα!!!;)

Η περιτυλιξη που ειναι?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

ειμαι χαρουμενη επισης επειδη ελαβα μια πολυ μεγαλη και καλη δωρεα παιδικων βιβλιων και επιτραπεζιων για χρηση τους στην παιδικη λεσχη που διατηρω στη Σαλαμινα.. κανω ξεσκαρταρισμα και θα τα στειλω ωστε με το νεο ετος να μπουν στην αρχειοθετηση..

(ο καθενας στον κοσμο του που λενε??? ε κατι τετοιο!!)

Μπραβο αυτο ειναι πολυ καλο! Να'ναι καλα οσοι κανουν δωρεες...

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα και την Αριστεα για την προσθηκη στη λιστα! Αχ και μενα που αρεσει η ΠΗΤ μου οταν την εμαθα νομιζα οτι ο γιατρος με δουλευει! Τα κοριτσακια θελουν την προσοχη μας γιατι που ξερεις μπορει να γινει η μελλοντικη νυφη! Σε ολες να ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και να ειναι γερα τα μπεμπακια μας.

Οι κοριτσομανες θα εχουν πολλες επιλογες για να διαλεξουν γαμπρους...χαχαχα!!!

Σας αφηνω για αποψε, παω να βρω τροπο να βολεψω τη μεση μου με 4-5 μαξιλαρια μπας και καταφερω να κοιμηθω (δυσκολο αλλα μενω αισιοδοξη).

Σας ευχαριστω και παλι για το θερμο καλωσορισμα.Τα λεμε αυριο.

Καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια!

εγω αυριο το απογευμα εχω ραντεβου (ξερω σας το εχω πει ενα εκατομμυριο φορες) και περιμενω με αγωνια και για να δουμε τον μπεμπη και για να ορισουμε ημερομηνια για την λυση της περιδεσης..

Με το καλο αυριο Prosperous!!! Σημερα ελαβα και το υλικο που μου εστειλες.. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Θα τα μελετησω αυριο.. ;)

Διαφημίσεις

Αντε και σε λιγες εβδομαδες ολες θα αρχισουμε να διηγουμαστε τις εμπειριες μας απο τους τοκετους μας.. μεγαλες στιγμες!!

εγω στην κορη μου θυμαμαι ηταν παραμονη πρωτοχρονιας και ειχα ξυπνησει απο τις 7 το πρωι με σκοπο να κανω δουλειες για να ναι ολα γιορτινα, καθαρα και ετοιμα το βραδυ για το νεο χρονο παροτι θα μασταν μονο εγω, ο ανδρας μου και η κουνιαδα μου..δυο μερες πριν ειχα κοψει την περιδεση και ειχα κοψει και τα σπασμολυτικα χαπια συνεπως καπως ειχα στο μυαλο μου οτι υπηρχε περιπτωση να γεννησω απο μερα σε μερα..

την παραμονη λοιπον ειχα ξεπατωθει στις δουλειες, ο δε ανδρας μου απο ενα γνωστο που χε φαρμα ειχα αγορασει αγριογουρουνο και κατι αλλα διαφορα και εφτιαχνε ολη μερα λουκουλειο δειπνο..

κατα το απογευμα ειχα αρχισει να νοιωθω περιεργα και ετσι απο τις 9 το βραδυ και μετα αρχισαν οι συσπασεις να ειναι παρουσες και τακτες ενω απο τις 22.00 και μετα ειχαν ενταση και μιλησα τηλεφωνικα με τη μαια..

ο νεος χρονος με υποδεχθηκε στον καναπε του σαλονιου να περναω τις ωδυνες και να τις καταγραφω για να παρακολουθω τη συχνοτητα τους και οχι στο καταμεστο απο φαγητα και λιχουδιες γιορτινο τραπεζι και στις παυλες (οταν δεν ειχα συσπασεις) με ταιζαν στο στομα και μαλιστα ηπια και μια γουλια σαμπανια για την υποδοχη του χρονου..

το ωραιο ηταν πως το χρισοτυγεννιατικο δενδρο ηταν διπλα μου και ηδη ειχαμε απο κατω του και πανω του μικρα δωρακια για τη μπεμπα που περιμεναμε..

τελικα κατα τις 2 το ξημερωμα του νεου ετους φυγαμε για μαιευτηριο, στις 3 εφτασα με διαστολη 5 (στα μισα σχεδον) και μιαμιση ωρα μετα ειχα γεννησει μια κουκλιτσα..

βεβαια δεν κοιμηθηκα ποτε μου απο τοτε σερι 8ωρο και αν το ξερα θα χα φροντισει να χα κοιμηθει τουλαχιστον την παραμονη χωρις να ξεπατωθω στις δουλειες :tongue: :tongue: αλλα καθε στιγμη που εχω ζησει μαζι με τη μικρη αξιζει ολα τα λεφτα του κοσμου..

ημουν τυχερη γιατι ειχα γρηγορη και ευκολη γεννα χωρις καν επισκληριδιο (σαφως και πονουσε αλλα ξεχνιουνται αυτα) αλλα οπως εχω επαναλαβει μια δυσκολη αλλα μακροπροθεσμα καλη αναρρωση..

αντε και στα δικα μας, στα δικα σας.. στα επομενα μας..

Με το καλο αυριο Prosperous!!! Σημερα ελαβα και το υλικο που μου εστειλες.. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Θα τα μελετησω αυριο.. ;)

αααααα.. χαιρομαι.. αυτο σας εγραφα πριν οτι καπου στις μερες αυτες θα το λαβετε..

ελπιζω να σας δωσει καποιες στοιχειωδεις πληροφοριες αλλα χρησιμες..

Καλησπερα και απο μενα!! Ειμαι και γω μαμα σε αναμονη για το Νοεμβριο.Σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο αλλα λογω δουλειας και ελλειψης χρονου δεν σας ειχα συστηθει. Ειμαι η Σοφια απο Θεσσαλονικη και περιμενουμε το μπεμπη μας (ΠΗΤ) στις 11/11/11!

Τωρα που σταματησα απο τη δουλεια ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα!

Καλωσορισες, Σοφια..

welcome_stake201.jpg

Με το καλο ναρθει ο γιοκας σου.. Πω, πω, αγορομανες που μαζευομαστε!!! Μα τι χρονια και αυτη!!! :rolleyes: Πολυ χαιρομαι που μεγαλωνει η παρεα μας... Θα τα λεμε συχνα λοιπον.. ;)

prosperous τι ομορφη η ιστορια σου,,, πραγματικα το καλυτερο δωρο για την καινουρια χρονια!!

Αντε αυριο που θα μας πεις ποτε θα λυθει η περιδεση θα ξερουμε 1-2 μερες μετα να σε περιμενουμε!!!!:D;)

Ο μπεμπουλης αν και πολυ ζωηρουλης δεν με παιδεψε καθολου. Η εγκυμοσυνη μου ειναι παρα πολυ καλη χωρις προβληματα. Ναι ναι βαλε με στη λιστα. Θα γεννησω στο Γεννεσις. Ειμαι η μονη απο Β. Ελλαδα?

Η καταγωγη μου ειναι απο Εδεσσα..εμενα εκει μεχρι τα 19, μετα Θεσσαλονικη σπουδες, μετα Λαμια .. εσωτερικη μεταναστευση... εφερα λιγο απο το φως της Βορειας Ελλαδας και σε αυτους τους μαυρους τοπους "εδω σα κατ'" , οπως λενε και οι κατοικοι εδω χαρακτηριστικα!!! Χαχαχαχα.. αστειευομαι βεβαια.. :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...