Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

prosperous αυριο θα τηλεφωνησω στο νουμερο που ειχες παραθεσει τιε προαλλες να ρωτησω...

Οσο για την ημεριδα θα σου πω σιγουρα μεχρι το Σαββατο, μπηκα κ ειδα το προγραμμα κ ειναι πολλες ωρες κ πολλοι ομιλητες ,, εσυ για τι ωρα το βλεπεις;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και απο μενα!! Ειμαι και γω μαμα σε αναμονη για το Νοεμβριο.Σας διαβαζω εδω και πολυ καιρο αλλα λογω δουλειας και ελλειψης χρονου δεν σας ειχα συστηθει. Ειμαι η Σοφια απο Θεσσαλονικη και περιμενουμε το μπεμπη μας (ΠΗΤ) στις 11/11/11!

Τωρα που σταματησα απο τη δουλεια ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα!

Σοφια καλωσηρθες στην παρεα μας!!

Με το καλο να υποδεχτεις το αγορακι σου, μ'ενα πονο και καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης..... Οποτε εχεις χρονο να μπαινεις να μας λες τα νεα σου! Εχεις αλλο παιδακι;;

Χρονο απο δω και περα και μεχρι να μας ερθει ο μπεμπουλης μας πιστευω πως θα εχω αρκετο.Ειναι το πρωτο μας παιδακι και το περιμενουμε με φοβερη ανυπομονησια! Του εχουμε ετοιμασει τα παντα εδω και σχεδον ενα μηνα και περιμενουμε να ερθει!

Χρονο απο δω και περα και μεχρι να μας ερθει ο μπεμπουλης μας πιστευω πως θα εχω αρκετο.Ειναι το πρωτο μας παιδακι και το περιμενουμε με φοβερη ανυπομονησια! Του εχουμε ετοιμασει τα παντα εδω και σχεδον ενα μηνα και περιμενουμε να ερθει!

Ωστε ετοιμη και συ!!!! Μια χαρα λοιπον,,, Εχεις κ ωραια ΠΗΤ.....!!Τυχερο μωρο αν γεννηθει αυτη τη μερα..

Ειχες καλη εγκυμοσυνη μεχρι τωρα;;

Αν θες πες μου που θα γεννησεις να σε βαλω στη λιστα μας!!!!:D

Διαφημίσεις

aristea αν ψηθεις για τη Κυριακη να παμε στην ημεριδα θηλασμου στειλε μου πμ μεχρι και το Σαββατο και το κανονιζουμε!

Μπηκα στο σαιτ του Αττικου τωρα και εχει ευκολη προσβαση.. Ενα μετρο ειναι απο'δω και το λεωφορειο 075!!

Ο μπεμπουλης αν και πολυ ζωηρουλης δεν με παιδεψε καθολου. Η εγκυμοσυνη μου ειναι παρα πολυ καλη χωρις προβληματα. Ναι ναι βαλε με στη λιστα. Θα γεννησω στο Γεννεσις. Ειμαι η μονη απο Β. Ελλαδα?

aristea εγω ειμαι υπερ του τελευταιου διωρου 14.30-16.30 καθως εκει θα μιλησουν πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου και θα πουν για μυθους και πραγματικοτητες και βεβαια αν βρεθουμε επειδη εχω παρακολουθησει τετοια σεμιναρια θα μπορω ευκολα να σε βαλω και στο κλιμα..

νωριτερα ειναι πιο πανεπιστημιακο το επιπεδο και δεν βρισκω τοσο απαραιτητη την συμμετοχη..

αυτα βεβαια αν εχεις διαθεση και χρονο για να ρθεις μεχρι το Αττικο καθως για σενα ειναι και στην αλλη ακρη του κοσμου απο τον Αλιμο..

δεν προκειται ομως για σεμιναριο που καποιος θα σου μαθει η θα σου δειξει πραγματα.. απλα θα ειναι μια γενικοτερη συζητηση πανω στον θηλασμο που εχει χρησιμοτητα αλλα περισσοτερο αφου εχεις παρει τα βασικα.. που μαλλον και απο εδω αν εχεις ενδιαφερθει μια μυρωδια την εχεις λαβει πιστευω..

εσυ αποφασιζεις παντα!

Λια1111------------03/11.........Κορίτσι - Λητώ

kyriak_-------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1---------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11........Κορίτσι - Μητέρα

Artemh-------------10/11........Αγόρι - Αρεταίειο

sofiafil--------------11/11........Αγόρι - Γέννεσις

helen83------------14/11........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous---------16/11.......Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11.......Αγόρι -Λητώ

mp1979woman----18/11........Αγόρι -

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

SnowFlake---------25/11........Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

_Aristea------------28/11.......Κορίτσι - Μητέρα

Dina----------------28/11.......Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*--------------02/12.......Κορίτσι - Ιασώ

αννιτα!-------------15/12.......Κορίτσι - Ιασώ Λάρισας

Ετοιμη Σοφια!!!!!

Καλησπερα Σοφια.. καλως όρισες και με το καλό ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΠΕΜΠΗΣ!!καθως ειμαστε η πλειοψηφια σε αγορια και τα κοριτσια πρεπει να τα χουμε στα ωπα ωπα..χαχα!!

και εγω αγορι περιμενω..

μου αρεσει η ΠΗΤ σου..με το καλο!!

Διαφημίσεις

Ετοιμη Σοφια!!!!!

ΕΥΓΕ στην γραμματεια μας!!! (ελπιζω να μην πειραζεσε.. αστειευομαι βεβαια!!!)

Ετοιμη Σοφια!!!!!

Μπλε ο Νοεμβριος!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Μπηκα στο σαιτ του Αττικου τωρα και εχει ευκολη προσβαση.. Ενα μετρο ειναι απο'δω και το λεωφορειο 075!!

καλα που μου το ειπες γιατι ειχα κολλησει και δεν μπορουσα να σκεφθω πως να παω.. κατεληγα στο ταξι βεβαια :tongue: αλλα ειμαι κοντα στα Σεπολια και ετσι απο Αγ Αντωνιο εξυπηρετει..φανταζομαι..!!

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα και την Αριστεα για την προσθηκη στη λιστα! Αχ και μενα που αρεσει η ΠΗΤ μου οταν την εμαθα νομιζα οτι ο γιατρος με δουλευει! Τα κοριτσακια θελουν την προσοχη μας γιατι που ξερεις μπορει να γινει η μελλοντικη νυφη! Σε ολες να ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και να ειναι γερα τα μπεμπακια μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...