Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Απο το πρωι ηταν εδω η κουμπαρα μου και μια φιλη μας κ τωρα που εφυγαν ειπα να δω τα νεα σας!!! Με βοηθησαν και στο σιδερο που ειχε μαζευτει ενα βουνο...

Ματινα μια χαρα ο μπεμπακος σου! Απο λεφτα ο γιατρος καλα παει..Τουλαχιστον γλυτωνεις τα εξοδα της κλινικης... Τωρα δεν θα ξαναπας στον αλλο γιατρο;

Σημερα που εκατσα ορθια για να μαγειρεψω με πονεσε η μεση μου και η κοιλια μου, μετα με επιασε κ μια ζαλαδα ωραιοτατη!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επισης η φιλη μου, μου ειπε οτι διπλα της μενει μια μαια η οποια δουλευει στο σωματειο Ευτοκια αν εχετε ακουστα, κ της ειπα να ρωτησει μηπως κ κανω κ γω κανενα μαθημα ανωδυνου τωρα που προλαβαινουμε!!!!!!

Για να δουμε..:rolleyes:

Ματινάκι μια χαρά ο μπέμπης ωραία!!!

Τι καλά που έχεις την πεθερά σου μαζί σου!!! Και βοήθεια και παρέα!!

Τώρα όσον αφορά τα λεφτά για τα δεδομένα της Ρόδου είναι πάρα-πάρα πολλά, εδώ δεν ζητάν εσύ δίνεις ότι θες (200-400)Αλλα βέβαια δεν ξέρω τι γίνετε Αθήνα!!

Αριστεα και Προσπ. τι πάθατε και οι δυο σήμερα με της ζαλάδες!! Να προσέχετε καλέ!!! Αιματοκρίτης καλός?? Εγώ δεν παίρνω σίδηρο, δεν τον αντέχει το στομάχι μου!!

Υπάρχει περίπτωση να έχω συσπάσεις κ να μην το καταλαβαίνω?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Επισης η φιλη μου, μου ειπε οτι διπλα της μενει μια μαια η οποια δουλευει στο σωματειο Ευτοκια αν εχετε ακουστα, κ της ειπα να ρωτησει μηπως κ κανω κ γω κανενα μαθημα ανωδυνου τωρα που προλαβαινουμε!!!!!!

Για να δουμε..:rolleyes:

Γιατι δεν ρωτάς τον γιατρό σου?? :)

weBzp2.png

qUMVp3.png

οι ζαλαδες δεν ειναι πλεον μονο λογω σιδηρου, ειναι και η σταση που βρισκομαστε για αρκετη ωρα.. η aristea ηταν ορθια αρκετη ωρα και εγω ημουν καθιστη και με τον αυχενα σε λαθος θεση αλλο τοσο.. συνεπως μαζι με ολα τα παρελκομενα της εγκυμοσυνης γινεται το..πανηγυρι..

τελος παντων.. υπομονη.. λιγες εβδομαδες εμειναν για ολες..ας παιρνουμε τα χαπια μας για να κρατιομαστε και ας προσεχουμε τη διατροφη μας..

εγω τωρα ηπια παλι το duphalac μου και περιμενω μπαααααααααααας..:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μπεμπάκια!!

Snowflake και Αριστέα, όλα καλά με τις μπεμπούλες σας!! Μια χαρά, μεγαλώνουν τα μωράκια!! :-):smile:

Ματινάκι, και σένα όλα ωραία ο μπεμπούλης!! Και καλά τα νέα από το γιατρό! Μια χαρά μου ακούγονται τα χρήματα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα Κυριακή! Πολύ ευχάριστα νέα. Αφού είναι ήδη 2740 και ο τράχηλός σου είναι καλός θα φτάσετε τουλάχιστον στα 3500! Η κολπική εξέταση δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά αυτός ο μήνας τα έχει αυτά:rolleyes:.

Περιμένουμε νέα και αύριο!

Σε ευχαριστώ πολύ Αnnpan μου! Την κολπική εξέταση θα την κάνω τελικά την άλλη εβδομάδα επειδή ο γιατρός μου εκτάκτως έλειπε σήμερα και έτσι στο Ιασώ έκανα μεν το βιοφυσικό αλλά τα συζήτησα με τον γιατρό που μου έκανε τον υπέρηχο και ενημέρωσα τον δικό μου τηλεφωνικά. Θα με δει την άλλη εβδομάδα. Θα σας γράψω σε λίγο τα σημερινά μας νέα! Πάντως για τον τράχηλο που λες, το μήκος παραμένει ακόμη σχετικά μεγάλο και πρέπει να εξαλειφθεί στις επόμενες εβδομάδες, όσο το μωράκι εμπεδώνεται.. Για αυτο ο άλλος γιατρός προχθές μου είπε ότι έχω δρόμο μπροστά μου. Είμαι πάντως ευχαριστημένη από τις τελευταίες μετρήσεις!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aristea εγώ από Δευτέρα θα κάνω μαθήματα ανώδυνου στο Ελενα Βενιζελου, είναι 4, Δευτέρα-Πέμπτη. Έκανα και μαθήματα θηλασμού και ήταν πολύ καλά!

Α!! Για πες.. με ενδιαφερει.. Χρειαζεται καποια εγγραφη;

Στο σαιτ του Ελενα ελεγε οτι ειναι για τις γυναικες που θα γεννησουν εκει.. Ισως ειναι παλια πληροφορια κ δεν εχουν ανανεωσει το σαιτ....

Διαφημίσεις

Λοιπόν, τα νέα μου από σήμερα είναι τα εξήήήςςς:

Κάναμε το βιοφυσικό στο Ιασώ, ο καρδιοτοκογράφος βγήκε πολύ καλός, ακούσαμε και αρκετή ώρα την καρδούλα του μωρού και μετά κάναμε το doppler! Και τα αποτελέσματα του doppler είναι καλά, και το μωράκι έδειξε να πήρε 600 γρ από την προηγούμενη φορά και έτσι οι δύο υπέρηχοι που έκανα σε δύο εξεταστές αυτή την εβδομάδα δείχνουν να συμβαδίζουν και αυτό είναι σημαντικό! Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δυγνωμία και όλα προχωράνε καλά! Είδαμε και σήμερα την περιτύλιξη που υπάρχει, ο γιατρός μου είπε ότι σαν φαινόμενο είναι κάτι συνηθισμένο αν και δεν σας κρύβω την ανησυχία μου, που ναι μεν είναι λογική αλλά εγώ πάντα βρίσκω και κάτι να αγχώνομαι...! Δεν ξέρω κατά πόσο μια περιτύλιξη μπορεί να επηρεάσει την εμπέδωση και αργότερα το είδος του τοκετού... Αλλά προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι αυτά.. Όλοι μου λένε πάντως να κοιτάξω να χαρώ τον 9ο μήνα και να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έρθει με το καλό και το μωράκι! Πάντως, σε γενικές γραμμές όλα καλά, το μωράκι είναι αρκετά κινητικό και η κοιλιά παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις! Για τα κιλά που διάβασα, εγώ έκλεισα και τα 10 και βαδίζω αισίως στα 11.... Ο γιατρός μου θα με εξετάσει κολπικά την άλλη εβδομάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυριακη μου πολυ καλα τα νεα σου!!

Οντως η περιτυλιξη ειναι κατι συχνο, οταν ρωτησα το γιατρο μου παντως για το τι γινετε σε αυτη την περιπτωση μου ειπε οτι δεν καθοριζει το ειδος του τοκετου...(εξαρταται κ την περιτυλιξη φυσικα)

Παντως καλα σου λενε, μην αγχωνεσαι!!!! Ολα ειναι καλα.....

Αντε να δουμε τι λεει αυτη η κολπικηη εξεταση....:rolleyes::confused:

Στο σαιτ του Ελενα ελεγε οτι ειναι για τις γυναικες που θα γεννησουν εκει.. Ισως ειναι παλια πληροφορια κ δεν εχουν ανανεωσει το σαιτ....

μεχρι το 2009 ηξερα οτι τα σεμιναρια μητρικου θηλασμου ειναι για ολες τις γυναικες και εκτος Ελενας Βενιζελου (ρωτηστε αλλα ξερω οτι μαλλον ισχυει ακομη αυτο)... τα μαθηματα ανωδυνου ηταν μονο για οσες γεννησουν στο συγκεκριμενο μαιευτηριο.. αν ισχυει καθολικα και για εκτος του συγκεκριμενου τοτε μια χαρα μου ακουγεται καθως ειναι πολυ καλες στο θεμα αυτο οι μαιες και ειδικα το σεμιναριο ειναι 90% κατατοπιστικο.

aristea αν ψηθεις για τη Κυριακη να παμε στην ημεριδα θηλασμου στειλε μου πμ μεχρι και το Σαββατο και το κανονιζουμε!

Όλοι μου λένε πάντως να κοιτάξω να χαρώ τον 9ο μήνα και να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό θα έρθει με το καλό και το μωράκι!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ αυτοι που τα λενε διοτι θα ερθει η στιγμη που θα γεννησεις και ολα θα πανε οπως πρεπει.. αλλωστε εν ετη 2011 αλοιμονο να μην μπορουν να προβλεψουν και να φροντιζουν για την καλυτερη εκβαση μιας γεννας με τοση τεχνολογια αλλα και εμπειρια..

ολα καλα λοιπον καλη μου!!

εγω αυριο το απογευμα εχω ραντεβου (ξερω σας το εχω πει ενα εκατομμυριο φορες) και περιμενω με αγωνια και για να δουμε τον μπεμπη και για να ορισουμε ημερομηνια για την λυση της περιδεσης..

αυτα για την ωρα..!!

να επαναλαβω πως οποια κοπελα ενδιαφερετια να λαβει πληροφοριακο υλικο σχετικο με το θηλασμο (απο πηγες α. το Ελενα Βενιζελου και β. την La Leche League Grece στην οποια ειμαι μελος) μπορει να μου στειλει πμ με την ταχυδρομικη της διευθυνση..

dina και helen σας τα εχω στειλει απο την Τριτη αρα καποια απο τις προσεχεις ημερες θα τα εχετε λαβει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...