Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Μια άλλη ερώτηση!! Πότε ένα μωράκι πάει σε νεογνολογική κλινική?

Εδώ στην Ρόδο δεν υπάρχει και στέλνουν τα μπεμπάκια Αθήνα η Κρητη, υπάρχει περίπτωση και απλά πρόωρο να βγει να χρειαστεί νεογνολογικο?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!

Έχει μεγαλώσει πολύ, είμαστε 2.740 και πάμε καλά!! Ο γιατρός είναι πολύ προσεχτικός στο χειρισμό του υπερήχου και τα έκανε όλα με μεγάλη δεξιοτεχνεία! Το μωράκι έχει αρχίσει να μπαίνει στη λεκάνη και η θέση του γενικά είναι καλή! Είδαμε μονάχα ότι έχει κάνει μια περιτύλιξη, αλλά μετρήσαμε τις ροές και είναι καλές. Δεν φαίνεται καμία δυσφορία και μου είπε πως είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Βέβαια, αύριο έχω ραντεβού για το βιοφυσικό και θα κάνω και τον καρδιοτοκογράφο και θα τα ξαναδούμε όλα. Πάντως, σε γενικές γραμμές όλα καλά! Ααα, και ένα άλλο νέο είναι ότι ο τράχηλος έχει ακόμη μεγάλο μήκος, οπότε μου είπε ότι έχω δρόμο μπροστά μου.. Αύριο λογικά θα με εξετάσει κολπικά και ο γιατρός μου...

Αυτά τα νέα που λέτε!! Στο τέλος που με καθάριζε η μαία από το τζελ, της έριξε και μια κλωτσιά ο μπεμπης και αυτή ενθουσιάστηκε!! χαχα! :tongue:

Καλησπέρα Κυριακή! Πολύ ευχάριστα νέα. Αφού είναι ήδη 2740 και ο τράχηλός σου είναι καλός θα φτάσετε τουλάχιστον στα 3500! Η κολπική εξέταση δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά αυτός ο μήνας τα έχει αυτά:rolleyes:.

Περιμένουμε νέα και αύριο!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Με το ΙΚΑ τελειωσα.. πολυ γρηγορα.. Τουρλωσα και την κοιλια και μπηκα πριν απο τη σειρα μου... :rolleyes: Μου ειπαν οτι στις 14/10 θα μπουν τα λεφτα... μακαρι.. εγω παλι διατηρω τις επιφυλαξεις μου....

Μπράβο, βρε, Ντίνα, με έκανες και γέλασα:D:D! Και εγώ στις προηγούμενες εγκυμοσύνες όταν πήγαινα για τέτοιες δουλειές με εξυπηρετούσαν αμέσως! Εύχομαι να μη σου δημιουργήσουν πρόβλημα με τα χρήματα! Όταν είναι να μας τα πάρουν δε ρωτάνε κανέναν, αν είναι να πάρουμε μας βγάζουν το λάδι!:confused:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

aristea μια χαρα κιλακια εχει το μικρουλι σου.. ολα καλα!!

εγω [ιστευω οτι η χρωμοπαγιδα θα χει το κατι της της αλλα αν την χσηιμοποιησετε καλο ειναι να κανετε διπλο ξεβγαλμα στο πλυντηριο..

αλλωστε τα απορρυπαντικα ειναι απο μονα τους προβληματικα για ενα νεογεννητο μωρο.. το θεμα ειναι να πλενονται τα ρουχα σε ζεστο νερο, να ΞΕΒΓΑΖΟΝΤΑΙ καλα και να σιδερωνονται πολυ καλα..

βεβαια οι περισσοτεροι λενε οχι λευκαντικα και λοιπα τους πρωτους μηνες.. ας κανει η καθε μια οτι νομιζει, εγω απλα επιμενω στο καλο ξεβγαλμα και στο πολυ καλο σιδερο..

Μια άλλη ερώτηση!! Πότε ένα μωράκι πάει σε νεογνολογική κλινική?

Εδώ στην Ρόδο δεν υπάρχει και στέλνουν τα μπεμπάκια Αθήνα η Κρητη, υπάρχει περίπτωση και απλά πρόωρο να βγει να χρειαστεί νεογνολογικο?

στην προωροτητα και εφοσον αυτο κριθει αναγκαιο για εντατικη φροντιδα και πολυημερη παραμονη..

κατα τ αλλα αν μιλαμε για προωροτητα 34-35 εβδομαδων πχ δεν ειναι υποχρεωτικο να μπουν σε νεογνολοικη κλινικη..νωριτερα ναι.. και βεβαια ακομη και στα τελειομηνα υπαρχουν κινδυνοι αλλα δεν ειναι ης παρουσης..

Διαφημίσεις

aristea μια χαρα κιλακια εχει το μικρουλι σου.. ολα καλα!!

εγω [ιστευω οτι η χρωμοπαγιδα θα χει το κατι της της αλλα αν την χσηιμοποιησετε καλο ειναι να κανετε διπλο ξεβγαλμα στο πλυντηριο..

αλλωστε τα απορρυπαντικα ειναι απο μονα τους προβληματικα για ενα νεογεννητο μωρο.. το θεμα ειναι να πλενονται τα ρουχα σε ζεστο νερο, να ΞΕΒΓΑΖΟΝΤΑΙ καλα και να σιδερωνονται πολυ καλα..

βεβαια οι περισσοτεροι λενε οχι λευκαντικα και λοιπα τους πρωτους μηνες.. ας κανει η καθε μια οτι νομιζει, εγω απλα επιμενω στο καλο ξεβγαλμα και στο πολυ καλο σιδερο..

Με τα χρωματιστά τι έκανες? Δεν ξεβάφουν??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Να'μαι και γω...

Ολα καλα! Το λουλουδι μου ειναι 1.915 γρ. και ολες οι μετρησεις συμβαδιζουν με την ηλικια της κυησης...... Συνεχιζει με το κεφαλι κατω κ κοιταει προς τα πισω.

Καναμε κ το ντοπλερ, καλο ειναι λεει!

Το μονο κακο ειναι οτι μου εβαλε χερι για τα κιλα....

Ειμαι στα +10 μεχρι τωρα και στην αρχη μου ειχε πει οτι μεχρι 12-13 να παρω,,,, κ εχω σχεδον 2 μηνες μπροστα μου...

Κομμενα τα γλυκα λοιπον απο σημερα!! Το πηρα αποφαση..

Μου εγραψε εξετασεις αιματολογικες κ καλλιεργειες κολπικου...

snowflake ιδια ειναι τα κοριτσακια μας!!!!!

Μην αγχωνεσαι με αυτο που σου ειπε κ γιατρος για τη γεννα, ολα καλα θα πανε! Αν σου πει το ιδιο κ την αλλη φορα, ρωτα τον γιατι το λεει αυτο..

Μπράβο, Αριστέα! Όλα καλά! Τώρα για τα κιλά, και μισό κιλό να παίρνεις από εδώ και έπειτα δε θα ξεπεράσεις τα 14, οπότε η απόκλιση είναι μόνο 1-2 κιλά από αυτά που σου είχε πει. Δεν είναι και τόσο τραγικό!

Εγώ δεν τολμάω να ζυγιστώ. Αυτές τις μέρες με έχει πιάσει μια πείνα...άλλο πράγμα! Δεν ξέρω πώς να το κλείσω:rolleyes::rolleyes:.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Μπράβο, Αριστέα! Όλα καλά! Τώρα για τα κιλά, και μισό κιλό να παίρνεις από εδώ και έπειτα δε θα ξεπεράσεις τα 14, οπότε η απόκλιση είναι μόνο 1-2 κιλά από αυτά που σου είχε πει. Δεν είναι και τόσο τραγικό!

Εγώ δεν τολμάω να ζυγιστώ. Αυτές τις μέρες με έχει πιάσει μια πείνα...άλλο πράγμα! Δεν ξέρω πώς να το κλείσω:rolleyes::rolleyes:.

Ηξερα οτι ολη τη ζημια την εκαναν τα γλυκα.... Δε μπορουσα να αντισταθω! Αλλα τερμα, τωρα το ραβω... Μονο Σ/Κ μου ειπε να τρωω γλυκο, κ οταν λεμε γλυκο οχι μια τουρτα!!!!!χαχα!

Η αληθεια ειναι πως οταν εισαι μεσα σε ενα σπιτι, το μυαλο ειναι συνεχως στο φαγητο! Τι να κανουμε..θα'ρθει κ ο καιρος που δε θα προλαβαινουμε να κανουμε μπανιο...χαχαχα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Με τα χρωματιστά τι έκανες? Δεν ξεβάφουν??

αλλο πλυντηριο για τα λευκα, αλλο για τα ηπια χρωματιστα και αλλο για τα πολυ χρωματιστα..

εκ πειρας κατι πολυ εντονα χρωματιστα η τζιν αφορετα τα πλυνα σε λεκανη για να δω αν βγαζουν χρωμα..αν ηταν πολλα εβαζα ενα μικρο πλυντηριο μονο με αυτα..

Καλησπέρα Μανούλες!!

Να καλωσορίσω και εγώ τις καινούργιες φίλες μας!!! Μια καλή γέννα σας εύχομαι :D

Πήγα και εγώ στον γιατρό μου σήμερα!! Η μπεμπούλα είναι 1900 από 1400 που την αφήσαμε!! Μια χαρά λέει ο γιατρός, δεν μου βγήκε να τον ρωτήσω για το έμφραγμα!!

Αυτό που με άγχωσε ήταν, όταν τον ρώτησα για το τηλέφωνο της μαίας, μου είπε'' κάτσε να δούμε αν θα γεννήσεις φυσιολογικά πρώτα!!''

Κόλλησα και δεν του απάντησα!! Αυτό ούτως η άλλος θα το ξέρουμε στο τέλος, τι να την κάνω μετά? Σε μια φίλη το έδωσε σε αυτήν την εβδομάδα!!

Ξέρω ότι λόγο μόνηρης αρτηρίας, πρέπει να είμαστε ποιο προσεκτική!! Αλλά μέχρι εκεί, τι να πω! Ραντεβού έχω σε 2 βδομάδες πάλι.

Μου έδωσε να κάνω και της τελευταίες εξετάσεις λέει(Απο τώρα????)

Κολπική,Ούρα,Τοξόπλασμα,Αίμα!!!

Τι να πω δεν ξέρω!!

Αριστέα περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!

Snowflake, καλησπέρα! Τα ίδια κιλά με την Αριστέα:D είναι το μωρό! Κοίταξα στο gyn.gr και ο γιατρός απαντάει ότι σε περίπτωση που όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά (απαντάει σε μία κοπέλα που έχει και εκείνη μονήρη ομφαλική αρτηρία) και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τότε ξεκινάνε με φυσιολογικό τοκετό! Σου παραθέτω ακριβώς τι λέει:

"Αν ολα βαινουν καλως - και θα βαινουν βεβαια καλως - θα περιμενα τον φυσιολογικο τοκετό.."

Σε δύο εβδομάδες ξαναρώτα για ποιο λόγο στο λέει αυτό. Και ίσως να επιμείνεις και λίγο να σου εξηγήσει...

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

τι λετε βρε κοριτσια?? 17 εχω παρει μεχρι τωρα :mrgreen::oops: αλλα δεν το ραβω αν θελω να φαω γλυκακι..απλα προσπαθω οχι καθε μερα η οχι μεγαλη ποσοτητα..

το βραδυ σαλατα, το πρωι το πρωινο μου και το μεσημερι το μεσημεριανο μου..

βαζει το μωρο βαρος..χαχα!!

Ηξερα οτι ολη τη ζημια την εκαναν τα γλυκα.... Δε μπορουσα να αντισταθω! Αλλα τερμα, τωρα το ραβω... Μονο Σ/Κ μου ειπε να τρωω γλυκο, κ οταν λεμε γλυκο οχι μια τουρτα!!!!!χαχα!

Η αληθεια ειναι πως οταν εισαι μεσα σε ενα σπιτι, το μυαλο ειναι συνεχως στο φαγητο! Τι να κανουμε..θα'ρθει κ ο καιρος που δε θα προλαβαινουμε να κανουμε μπανιο...χαχαχα!

Δεν μπορείς να φανταστείς πώς περιμένω να ρθει αυτή η μέρα!!!!!!:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

τι λετε βρε κοριτσια?? 17 εχω παρει μεχρι τωρα :mrgreen::oops: αλλα δεν το ραβω αν θελω να φαω γλυκακι..απλα προσπαθω οχι καθε μερα η οχι μεγαλη ποσοτητα..

το βραδυ σαλατα, το πρωι το πρωινο μου και το μεσημερι το μεσημεριανο μου..

βαζει το μωρο βαρος..χαχα!!

Μπράβο, βρε, prosperous! Εγώ σε αυτήν την εγκυμοσύνη είμαι πιο χαλαρή στο θέμα των κιλών. Στις δύο προηγούμενες ήμουν συνέχεια με τη ζυγαριά και δεν ευχαριστήθηκα καθόλου το φαγητό:rolleyes:. Τώρα τουλάχιστον δεν το σκέφτομαι...παρά μόνο όταν ανεβαίνω στη ζυγαριά...κάνω την έκπληκτη:tongue::tongue:. Πώς μπαίνουν τα άτιμα, μόνα τους!:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

εμενα ειναι στο φαγητο και ας μην προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω εδω και αρκετο καιρο (που λεει ο λογος παντα..) ;) ;)

Έτσι ακριβώς!! Αν και κάποιες φορές που αγχώνομαι λέω ''Μια χαρά είναι εκεί μέσα σώα και αβλαβής''

Και εγώ τα ίδια είμαι, μετά όμως ΓΛΥΚΑΙΝΟΜΑΙ πολύ και θέλω τίποτα αλμυρό και μετά πάλι γλυκό!! χαχαχα

Snowflake, καλησπέρα! Τα ίδια κιλά με την Αριστέα:D είναι το μωρό! Κοίταξα στο gyn.gr και ο γιατρός απαντάει ότι σε περίπτωση που όλα τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά (απαντάει σε μία κοπέλα που έχει και εκείνη μονήρη ομφαλική αρτηρία) και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα τότε ξεκινάνε με φυσιολογικό τοκετό! Σου παραθέτω ακριβώς τι λέει:

"Αν ολα βαινουν καλως - και θα βαινουν βεβαια καλως - θα περιμενα τον φυσιολογικο τοκετό.."

Σε δύο εβδομάδες ξαναρώτα για ποιο λόγο στο λέει αυτό. Και ίσως να επιμείνεις και λίγο να σου εξηγήσει...

Ναι όντως έτσι είναι, απλά λέω μήπως βλέπει κάτι και δεν το λέει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...