Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

γεια σασ κοιλιτσεσ!!!!τι κανετε?ολα καλα?

κυριακη 2700!!!!!!!!!!!!!μια χαρα!!συγχαριτηρια με το καλο!!

εγω εχω την δευτερα γιατρο!!!!

καλως ηρθατε κοριτσια με το καλο ολα να πανε!!!

φιλακια!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυριακη πολυ ωραια τα νεα απο το αγορακι σου.... Μια χαρα μεγαλωνει το παιδακι σου.. Αντε φτανει σιγα σιγα η ωρα η καλη!:D

Ντινα δεν εχω ακουσει κατι για καταργηση επιδοματος.. μηπως ειναι ραδιο αρβυλα;;

Εγω θα παω το απογευμα στο γιατρο!! Για να δουμε πως θα μας βρει....:rolleyes:

AXAAAA!!! Ωστε εσυ εισαι αυτη που χεις σημερα γιατρο εε? Αντε με το καλο..μια χαρα θα σας βρει!!!

γεια σου Μαριαλενα!!

Ντινα δεν εχω ακουσει κατι για καταργηση επιδοματος.. μηπως ειναι ραδιο αρβυλα;;

Εγω θα παω το απογευμα στο γιατρο!! Για να δουμε πως θα μας βρει....:rolleyes:

Ας ελπισουμε να μην ισχυσει κατι τετοιο, Αριστεα.. Θα δειξει...

Αντε με το καλο στο γιατρο!! Να δουμε ποση εγινε και η μπουμπου σου!! :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Για τις μανουλες που εχουν κι άλλα παιδακια αλλά και για τις μανουλες που περιμενουν, αν δεν εχετε να κανετε τιποτα σημερα το απογευμα ριξτε μια ματια..

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=46034

Στη χειροτερη δε θα φυγετε νηστικες, αποκλειεται να μην εχει μπουφε.. χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Για τις μανουλες που εχουν κι άλλα παιδακια αλλά και για τις μανουλες που περιμενουν, αν δεν εχετε να κανετε τιποτα σημερα το απογευμα ριξτε μια ματια..

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=46034

Στη χειροτερη δε θα φυγετε νηστικες, αποκλειεται να μην εχει μπουφε.. χαχαχαχα

Λογω της απεργιας και των δυσκολιων δεν μπορω να μετακινηθω προς τα εκει γιατι ειχα και κανονισμενη δουλεια σημερα στα μερη αυτα.. ωστοσο το Παραθυρο στην εκπαιδευση του παιδιου ειναι ΣΟΥΠΕΡ και εχω μια φιλη νηπιαγωγο και συνδρομητρια που μου δινει τευχη και μαθαινω αρκετα πραγματακια για απασχοληση των παιδιων

Καλησπέρα Μανούλες!!

Να καλωσορίσω και εγώ τις καινούργιες φίλες μας!!! Μια καλή γέννα σας εύχομαι :D

Πήγα και εγώ στον γιατρό μου σήμερα!! Η μπεμπούλα είναι 1900 από 1400 που την αφήσαμε!! Μια χαρά λέει ο γιατρός, δεν μου βγήκε να τον ρωτήσω για το έμφραγμα!!

Αυτό που με άγχωσε ήταν, όταν τον ρώτησα για το τηλέφωνο της μαίας, μου είπε'' κάτσε να δούμε αν θα γεννήσεις φυσιολογικά πρώτα!!''

Κόλλησα και δεν του απάντησα!! Αυτό ούτως η άλλος θα το ξέρουμε στο τέλος, τι να την κάνω μετά? Σε μια φίλη το έδωσε σε αυτήν την εβδομάδα!!

Ξέρω ότι λόγο μόνηρης αρτηρίας, πρέπει να είμαστε ποιο προσεκτική!! Αλλά μέχρι εκεί, τι να πω! Ραντεβού έχω σε 2 βδομάδες πάλι.

Μου έδωσε να κάνω και της τελευταίες εξετάσεις λέει(Απο τώρα????)

Κολπική,Ούρα,Τοξόπλασμα,Αίμα!!!

Τι να πω δεν ξέρω!!

Αριστέα περιμένουμε και τα δικά σου νέα!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Γεια σου SnowFlake!! Μια χαρα το μπουμπουκακι σου!!! Οσο για το γιατρο δεν ξερω πια τί να πω!!! Η φιλη σου στην οποια εδωσε το τηλεφωνο της μαιας σε ποια εβδομαδα ειναι?

Και για τις τελευταιες εξετασεις δε ξερω... Βρε κοριτσια, τον 9ο μηνα δεν κανουμε εξετασεις? Απο τη μια, λογικο ειναι? Τί να δουν στο αιμα ή στα ουρα?

Για ποτε κανονισατε επομενο ραντεβου?

Εγω σημερα εχω καουρες...:-( μαλλον θα πρεπει να τις συνηθιζω σιγα σιγα...

καλως τα κοριτσια!

μπραβο snowflake ολα καλα και εσυ.. εξετασεις μου χε δωσει και εμενα και ειχα κανει την 31η εβδομαδα και τωρα θα κανουμε κολπικες.. αιματολογικες δε πιστευω οτι θα ξανακανω..

εγω σημερα εχω πετρωματα αρκετα οταν ειμαι ορθια και γενικα εχω μια δυσφορια, μονο η μεση μου με ενοχλει λιγο και ετσι εκατσα ξαπλα ολο το απογευμα..παιρνω και τα φαρμακα μου και κανω την παπια..χαχα!!

αυριο εχω το επομενο μαθημα ψυχοπροφυλακτικης και ελπιζω να ειμαι σε πιο καλη κατασταση.. αρχιζει να βαραινει η κατασταση!!

αντε να ρθει η Παρασκευη να με δει και να εκτιμησουμε την κατασταση μου..

κατα τάλλα δεν ανησυχω..ολα καλα..

Διαφημίσεις

Να'μαι και γω...

Ολα καλα! Το λουλουδι μου ειναι 1.915 γρ. και ολες οι μετρησεις συμβαδιζουν με την ηλικια της κυησης...... Συνεχιζει με το κεφαλι κατω κ κοιταει προς τα πισω.

Καναμε κ το ντοπλερ, καλο ειναι λεει!

Το μονο κακο ειναι οτι μου εβαλε χερι για τα κιλα....

Ειμαι στα +10 μεχρι τωρα και στην αρχη μου ειχε πει οτι μεχρι 12-13 να παρω,,,, κ εχω σχεδον 2 μηνες μπροστα μου...

Κομμενα τα γλυκα λοιπον απο σημερα!! Το πηρα αποφαση..

Μου εγραψε εξετασεις αιματολογικες κ καλλιεργειες κολπικου...

snowflake ιδια ειναι τα κοριτσακια μας!!!!!

Μην αγχωνεσαι με αυτο που σου ειπε κ γιατρος για τη γεννα, ολα καλα θα πανε! Αν σου πει το ιδιο κ την αλλη φορα, ρωτα τον γιατι το λεει αυτο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Να'μαι και γω...

Ολα καλα! Το λουλουδι μου ειναι 1.915 γρ. και ολες οι μετρησεις συμβαδιζουν με την ηλικια της κυησης...... Συνεχιζει με το κεφαλι κατω κ κοιταει προς τα πισω.

Καναμε κ το ντοπλερ, καλο ειναι λεει!

Το μονο κακο ειναι οτι μου εβαλε χερι για τα κιλα....

Ειμαι στα +10 μεχρι τωρα και στην αρχη μου ειχε πει οτι μεχρι 12-13 να παρω,,,, κ εχω σχεδον 2 μηνες μπροστα μου...

Κομμενα τα γλυκα λοιπον απο σημερα!! Το πηρα αποφαση..

Μου εγραψε εξετασεις αιματολογικες κ καλλιεργειες κολπικου...

snowflake ιδια ειναι τα κοριτσακια μας!!!!!

Μην αγχωνεσαι με αυτο που σου ειπε κ γιατρος για τη γεννα, ολα καλα θα πανε! Αν σου πει το ιδιο κ την αλλη φορα, ρωτα τον γιατι το λεει αυτο..

Ax τι ωραία Αριστέα, μαζί βαδίζουμε!! Έχουμε 3 μέρες διαφορά μόνο, τι ωραία!! Μια χαρά οι κορακλες μας!! (Ο άντρας μου με ρωτάει γιατί γελάω μόλις είδα τα κιλά της δικιά σου :-P) Ακόμα και τις εξετασεις!!Πότε έχεις ξανά ραντεβού??

weBzp2.png

qUMVp3.png

Για τα κιλάκια μην αγχώνεσαι βρε σιγά!! Στο τέλος θα φουσκώσουμε και δεν θα θέλουμε να τρώμε πολύ!! (ελπίζω) Εγώ έχω πάρει μόνο 3, αλλά κ άλλα 15 να πάρεις εμένα δεν με φτάνεις!!:P Τα εχω απο πριν τα κιλάκια μου!!

Χθες έβαλα πλυντήριο τα άσπρα του μωρού και τώρα θέλω να βάλω τα χρωματιστά, αλλά φοβάμαι με τα χρώματα να βάλω χρωμοπαγίδα ή δεν κάνει?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αυτο με την χρωμοπαγιδα το 'χα και γω απορια!!!

Αλλα πιστευω δεν κανει τιποτα, δεν εχει απορρυπαντικο πανω, ουτε καν αρωμα.. Εγω λεω να βαλω!

3 κιλακια μονο;;;; μπραβο ρε θυριο!! Εσυ εισαι καλη, πως κ ετσι;

Ραντεβου σε δυο εβδομαδες παλι, οπως και συ :tongue: !!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αυτο με την χρωμοπαγιδα το 'χα και γω απορια!!!

Αλλα πιστευω δεν κανει τιποτα, δεν εχει απορρυπαντικο πανω, ουτε καν αρωμα.. Εγω λεω να βαλω!

3 κιλακια μονο;;;; μπραβο ρε θυριο!! Εσυ εισαι καλη, πως κ ετσι;

Ραντεβου σε δυο εβδομαδες παλι, οπως και συ :tongue: !!!!

Είχα πολλούς εμετούς στην αρχή, ακόμα και τώρα κάνω καμιά φορά, πρέπει δηλ να εχω χασει!!! Εχω ακούσει επίσης ότι αν έχεις παραπάνω κιλά όπως εγώ παίρνεις ποιο δύσκολα!! Δεν προσέχω πολύ πάντως!!

Τι είναι αυτό όμως που τραβάει τα χρώματα , κάτι χημικό θα έχει!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...