Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

22.01 έχω και εγώ σφακ.. πρώτο ραντεβού .

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

αρχιζει η εμπεδωση σιγα σιγα, δηλαδη μπαινει το κεφαλακι μεσα στη μικρη λεκανη μερα με τη μερα λιγο λιγο και νοιωθεις ετσι.. στην προκειμενη καλο ειναι να ξεκουραζεσαι.. αν ομως οι εβδομαδες προχωρησουν το περπατημα βοηθαει για να ρθει η ωρα η καλη!!

η εμπεδωση ξεκινα απο την 35η εβδομαδα σε αλλες γυναικες και πιο μετα.

Προσπ, υπαρχει περιπτωση να επιταχυνουμε τον τοκετο απο το πολυ περπατημα? Δηλ, να βγει το παιδι πριν την ωρα του? Σου μιλαω για ενα σωμα που δεν ειναι και πολυ μαθημενο να περπαταει , οπως το δικο μου, και τελευταια, δε βαζω κ..λο κατω.. :confused::confused:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη μας ημερα!!

Τι κανουν τα μπεμπινια;;

Ντινα και γω σημερα ελεγα να ξεκινησω το σιδερο,, τα 'χω 2 μερες κ καθονται τα ρουχαλακια!!! Εχτες βρηκες τιποτα στην αγορα;

Ελα τελειωνεις κ συ με το ΙΚΑ κ μετα θα ηρεμησεις..

Να ακους το σωμα σου, αν κουραζεσαι με το περπατημα μη βγαινεις τοσο...!

prosperous βοηθαει κ ο μπαμπας το βραδυ με τη μικρη ε;; Παλι καλα!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα, κοριτσια!!

Πωπω!! Βλεπω καινουριες φιλες!!! Καλωσηρθατε Αννιτα και Αρτεμη..

Αννιτα με το καλο ναρθει η κορη σου!!

Αρτεμη κι εσυ, με το καλο να ρθει ο γιοκας!!

Θελω να παω στο ΙΚΑ σημερα να καταθεσω για το επιδομα κυοφοριας, πηγα χτες στο γιατρο να μου γραψει τα χαρτια.. ουφ, και ποσο βαριεμαι.. ολο στους δρομους ειμαι τελευταια.. θελω να κατσω και λιγο σπιτι μου..

Σημερα θα σιδερωσω τα πρωτα ρουχαλακια του μωρου... :D

Θα κανω τις δουλιστες μου και θα επανελθω, δε σας διαβασα ακομη..

Κατα τ'αλλα, ειναι μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω, ελπιζω να ειναι το ιδιο κι εκει που ειστε εσεις..

Καλήμέρα και σε σένα! Μην αγχώνεσαι με το ικα εγώ ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα. Τι ωραία που είνα να σιδερώνεις τα ρουχαλάκια του παιδιού σου!!

Βαλίστα μαιευτηρίου έχετε φτιάξει?:?:

su.jpg?w=450&h=420

Φιλακιααα....

Καλήμέρα και σε σένα! Μην αγχώνεσαι με το ικα εγώ ξεμπερδεψα σχετικά γρήγορα. Τι ωραία που είνα να σιδερώνεις τα ρουχαλάκια του παιδιού σου!!

Βαλίστα μαιευτηρίου έχετε φτιάξει?:?:

dbLDp2.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!

Να ευχηθώ κι εγώ στην Άρτεμις, με το καλό να δεχθείτε τον μπεμπουλίνο σας και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Εγώ έχω νέα να σας πω από τον μπέμπη! Αν θυμάστε, είχα επισκεφθεί πριν 2 εβδομάδες και έναν άλλον γιατρό για να δούμε και μαζί τις μετρήσεις του μωρού. Μου είχε πει στο τέλος της επίσκεψης πως αν ήθελα να επαναλάβω τον υπέρηχο για μέτρο σύγκρισης θα ήταν στη διάθεσή μου και είχε αναφέρει να περάσουν 2 εβδομάδες.

Έτσι, εχθές, το πήρα απόφαση να πάμε, είχαμε και καιρό να πάμε μαζί με τον άντρα μου, και είδαμε το μωράκι!! Έχει μεγαλώσει πολύ, είμαστε 2.740 και πάμε καλά!! Ο γιατρός είναι πολύ προσεχτικός στο χειρισμό του υπερήχου και τα έκανε όλα με μεγάλη δεξιοτεχνεία! Το μωράκι έχει αρχίσει να μπαίνει στη λεκάνη και η θέση του γενικά είναι καλή! Είδαμε μονάχα ότι έχει κάνει μια περιτύλιξη, αλλά μετρήσαμε τις ροές και είναι καλές. Δεν φαίνεται καμία δυσφορία και μου είπε πως είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Βέβαια, αύριο έχω ραντεβού για το βιοφυσικό και θα κάνω και τον καρδιοτοκογράφο και θα τα ξαναδούμε όλα. Πάντως, σε γενικές γραμμές όλα καλά! Ααα, και ένα άλλο νέο είναι ότι ο τράχηλος έχει ακόμη μεγάλο μήκος, οπότε μου είπε ότι έχω δρόμο μπροστά μου.. Αύριο λογικά θα με εξετάσει κολπικά και ο γιατρός μου...

Αυτά τα νέα που λέτε!! Στο τέλος που με καθάριζε η μαία από το τζελ, της έριξε και μια κλωτσιά ο μπεμπης και αυτή ενθουσιάστηκε!! χαχα! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αριστέα και Ντίνα, είναι πολύ ωραία διαδικασία το σιδέρωμα για τα ρουχαλάκια του μωρού!! Μπορεί να πρέπει να γίνει σχολαστικά και να μην είναι και τόσο εύκολο επειδή είναι πολύ μικρά, αλλά θυμάμαι ότι μέχρι και το τελευταίο που σιδέρωνα ένιωθα πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Προσπ, υπαρχει περιπτωση να επιταχυνουμε τον τοκετο απο το πολυ περπατημα? Δηλ, να βγει το παιδι πριν την ωρα του? Σου μιλαω για ενα σωμα που δεν ειναι και πολυ μαθημενο να περπαταει , οπως το δικο μου, και τελευταια, δε βαζω κ..λο κατω.. :confused::confused:

Ντινάκι, το περπάτημα δεν κάνει κακό, αρκεί να μην σε κουράζει σε υπερβολικό βαθμό. Γενικά, έχω ακούσει ότι οι απόψεις δυίστανται για το αν το περπάτημα επισπεύδει ή όχι τον τοκετό. Εγώ έχω ακούσει από πολλές φίλες μου πάντως ότι τον τελευταίο μήνα, ένα καθημερινό πρόγραμμα συγκεκριμένης ώρας κάνει καλό να έρθει και πιο εύκολα το μωράκι, δηλαδή να μην αργήσει και τόσο πολύ να ξεκινήσει ο τοκετός. Το πρόβλημα με το περπάτημα είναι σε πιο μικρούς μήνες, που ίσως η κούραση να επιβαρύνει την κατάσταση, ενώ η έγκυος έχει ακόμη δρόμο μπροστά της. Το παν, για μένα, είναι όχι υπερβολές και κυρίως αν αισθανόμαστε κούραση να μην το παρακάνουμε. Από την αντίθετη όχθη, ξέρω περιπτώσεις που, επειδή βαριόντουσαν να θέσουν ένα τέτοιο καθημερινό πρόγραμμα στον τελευταίο μήνα, όταν έφτασε η ώρα να γεννήσουν ή δεν είχε κατεβεί τόσο πολύ το μωράκι ή ο τοκετός αργούσε πολύ. Ο 8ος πάντως μήνας (στον οποίο είσαι) θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ξεκούραση και με το καλό στον 9ο μπορείς αν θέλεις να έχεις ένα πρόγραμμα περπατήματος. Όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις και τις λαμβάνεις στον βαθμό που εσύ θέλεις και μπορεί φυσικά να υπάρχουν και αντιρρήσεις! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!

Να ευχηθώ κι εγώ στην Άρτεμις, με το καλό να δεχθείτε τον μπεμπουλίνο σας και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Εγώ έχω νέα να σας πω από τον μπέμπη! Αν θυμάστε, είχα επισκεφθεί πριν 2 εβδομάδες και έναν άλλον γιατρό για να δούμε και μαζί τις μετρήσεις του μωρού. Μου είχε πει στο τέλος της επίσκεψης πως αν ήθελα να επαναλάβω τον υπέρηχο για μέτρο σύγκρισης θα ήταν στη διάθεσή μου και είχε αναφέρει να περάσουν 2 εβδομάδες.

Έτσι, εχθές, το πήρα απόφαση να πάμε, είχαμε και καιρό να πάμε μαζί με τον άντρα μου, και είδαμε το μωράκι!! Έχει μεγαλώσει πολύ, είμαστε 2.740 και πάμε καλά!! Ο γιατρός είναι πολύ προσεχτικός στο χειρισμό του υπερήχου και τα έκανε όλα με μεγάλη δεξιοτεχνεία! Το μωράκι έχει αρχίσει να μπαίνει στη λεκάνη και η θέση του γενικά είναι καλή! Είδαμε μονάχα ότι έχει κάνει μια περιτύλιξη, αλλά μετρήσαμε τις ροές και είναι καλές. Δεν φαίνεται καμία δυσφορία και μου είπε πως είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Βέβαια, αύριο έχω ραντεβού για το βιοφυσικό και θα κάνω και τον καρδιοτοκογράφο και θα τα ξαναδούμε όλα. Πάντως, σε γενικές γραμμές όλα καλά! Ααα, και ένα άλλο νέο είναι ότι ο τράχηλος έχει ακόμη μεγάλο μήκος, οπότε μου είπε ότι έχω δρόμο μπροστά μου.. Αύριο λογικά θα με εξετάσει κολπικά και ο γιατρός μου...

Αυτά τα νέα που λέτε!! Στο τέλος που με καθάριζε η μαία από το τζελ, της έριξε και μια κλωτσιά ο μπεμπης και αυτή ενθουσιάστηκε!! χαχα! :tongue:

Μπραβοοοο!!!! Αυτα ειναι υπεροχα νεα!! Πολυ χαρηκα βρε Κυριακη!! 2.740, φτου φτου!! Να γιατι δεν μπορει να γυρισεις πλευρο βρε κοριτσι μου!!! :tongue: Αντε και αυριο με το καλο!!! Χαρα που θα εκανε και ο αντρας σου!! :D

Καλη μας ημερα!!

Τι κανουν τα μπεμπινια;;

Ντινα και γω σημερα ελεγα να ξεκινησω το σιδερο,, τα 'χω 2 μερες κ καθονται τα ρουχαλακια!!! Εχτες βρηκες τιποτα στην αγορα;

Ελα τελειωνεις κ συ με το ΙΚΑ κ μετα θα ηρεμησεις..

Να ακους το σωμα σου, αν κουραζεσαι με το περπατημα μη βγαινεις τοσο...!

Εγω θα τα κανω το απογευματακι... Μυριζει ακομη η συρταριερα ξυλο, την εχω ποσο καιρο ανοιχτη να αεριζεται.. αλλα ακομη..:o και λεω να παρω φυσικα λεβαντα να βαλω μεσα στα συρταρακια... και μετα οταν γεννηθει το παιδι να τη βγαλω .. τιποτα το χημικο.. φυσικη λεβαντουλα.. τι λετε??:rolleyes:

Με το ΙΚΑ τελειωσα.. πολυ γρηγορα.. Τουρλωσα και την κοιλια και μπηκα πριν απο τη σειρα μου... :rolleyes: Μου ειπαν οτι στις 14/10 θα μπουν τα λεφτα... μακαρι.. εγω παλι διατηρω τις επιφυλαξεις μου....

Στη Βεροια τους ειπαν οτι ενα επιδομα καταργηθηκε... ακουσατε κατι ? Παντως σε εμας εδω δεν μου ειπαν κατι τετοιο.... :confused:

Ετυχε εδω και ποσες μερες να ανεβαινω κεντρο και να περπαταω, λιγο και τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, λιγο και το ιδιαιτερο που κανω, λιγο και καφες με τις φιλες, ολο στους δρομους ειμαι... αλλα σημερα, το ειπα!!! Δεν παω πουθενα.. Ας κανω και καμια δουλεια στο σπιτακι μου!!

Ντινάκι, το περπάτημα δεν κάνει κακό, αρκεί να μην σε κουράζει σε υπερβολικό βαθμό. Γενικά, έχω ακούσει ότι οι απόψεις δυίστανται για το αν το περπάτημα επισπεύδει ή όχι τον τοκετό. Εγώ έχω ακούσει από πολλές φίλες μου πάντως ότι τον τελευταίο μήνα, ένα καθημερινό πρόγραμμα συγκεκριμένης ώρας κάνει καλό να έρθει και πιο εύκολα το μωράκι, δηλαδή να μην αργήσει και τόσο πολύ να ξεκινήσει ο τοκετός. Το πρόβλημα με το περπάτημα είναι σε πιο μικρούς μήνες, που ίσως η κούραση να επιβαρύνει την κατάσταση, ενώ η έγκυος έχει ακόμη δρόμο μπροστά της. Το παν, για μένα, είναι όχι υπερβολές και κυρίως αν αισθανόμαστε κούραση να μην το παρακάνουμε. Από την αντίθετη όχθη, ξέρω περιπτώσεις που, επειδή βαριόντουσαν να θέσουν ένα τέτοιο καθημερινό πρόγραμμα στον τελευταίο μήνα, όταν έφτασε η ώρα να γεννήσουν ή δεν είχε κατεβεί τόσο πολύ το μωράκι ή ο τοκετός αργούσε πολύ. Ο 8ος πάντως μήνας (στον οποίο είσαι) θέλει ιδιαίτερη προσοχή και ξεκούραση και με το καλό στον 9ο μπορείς αν θέλεις να έχεις ένα πρόγραμμα περπατήματος. Όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις και τις λαμβάνεις στον βαθμό που εσύ θέλεις και μπορεί φυσικά να υπάρχουν και αντιρρήσεις! :-)

Ευχαριστω, γλυκουλα μου, για τις συμβουλες.. ;) Η αληθεια ειναι οτι μερικες φορες νιωθω λιγη κουραση, ισως κι επειδη δεν ειμαι και μαθημενη.. οπου ηθελα παντα με το αυτοκινητο, δεδομενου οτι μενουμε μακρια απο το κεντρο.. αλλα ξερω κι εγω περοιπτωσεις στις οποιες η μανουλα που περπατουσε αρκετα, γεννησε και τα δυο παιδια της σε χρονο dt που λενε.. ταχιστα και χωρις πονους.. :rolleyes:

Βαλίτσα μαιευτηρίου έχετε φτιάξει?:?:

Εγω οχι ακομη... Να σιδερωσω και τα ρουχαλακια του μωρου, να παω και στο φαρμακειο να παρω τα απαραιτητα για τις πρωτες μερες και σιγα σιγα θα μπουν ολα σε μια σειρα..

;)

Διαφημίσεις

καλησπερα..μολις γυρισα απο το μαθημα ανωδυνου και επλυνα κατι αλλα που προεκυψαν..

λοιπον το περπατημα και η βαρυτητα βοηθουν στην εμπεδωση του μωρου.. οχι οτι επιταχυνουν τον τοκετο..βεβαια θελει προσοχη να μην κουραζομαστε αρκετα

Καλη μας ημερα!!

prosperous βοηθαει κ ο μπαμπας το βραδυ με τη μικρη ε;; Παλι καλα!

ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!!!! Δεν μας παιρνει να γινεται και αλλιως, οχι οτι το χει με το βραδυνο πηγαινε ελα αλλα αλλιως δεν παιζει..

Μπραβοοοο!!!! Αυτα ειναι υπεροχα νεα!! Πολυ χαρηκα βρε Κυριακη!! 2.740, φτου φτου!! Να γιατι δεν μπορει να γυρισεις πλευρο βρε κοριτσι μου!!! :tongue: Αντε και αυριο με το καλο!!! Χαρα που θα εκανε και ο αντρας σου!! :D

Σε ευχαριστώ πολύ Ντινάκι!! Ναι χαρήκαμε και οι δύο πολύ! Ο άντρας μου είχε και καιρό να έρθει μαζί μου σε υπέρηχο, επειδή έλειπε τόσο καιρό, και ήταν πολύ ευχάριστο απόγευμα γι αυτόν! Και για μένα φυσικά!! Αύριο έχω το ραντεβού στο Ιασώ, να δούμε τι θα λένε αυτοί (σαν να τους έχω χωρήσει σε στρατόπεδα!! :tongue::tongue:). Για μένα, πάντως, ήταν πολύ σημαντικό που βρήκα αυτόν τον γιατρό! Η καλή ψυχολογία παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπραβο kyriak!! ωραια τα νεα σου για τον μπεμπη και ολα καλα θα πανε μεχρι τελους!!

ποια εχει σημερα η αυριο ραντεβου με το γιατρο?? μαλλον η Ματινα..

εγω την Παρασκευη κλασικα..

Κυριακη πολυ ωραια τα νεα απο το αγορακι σου.... Μια χαρα μεγαλωνει το παιδακι σου.. Αντε φτανει σιγα σιγα η ωρα η καλη!:D

Ντινα δεν εχω ακουσει κατι για καταργηση επιδοματος.. μηπως ειναι ραδιο αρβυλα;;

Εγω θα παω το απογευμα στο γιατρο!! Για να δουμε πως θα μας βρει....:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...