Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Από Τρίκαλα είμαι Αριστέα

αααααα.. απο Τρικαλα Θεσσαλιας ειναι και ο πατερας μου και η γιαγια μου (ο πατερας μου εκει γεννηθηκε αλλα μεγαλωσε Πειραια), εχω συγγενεις μεσα στα Τρικαλα και συγγενεις Γοργογυρι, Πυρα και σιγουρα καπου αλλου εκει γυρω απλα δεν τους ξερω ολους και δεν προκειται και ποτε να τους μαθω..

I LOVE TRIKALA!!!!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομηνας ο Νοεμβρης.....!!!

Γερα να'ναι......

Ειναι κ ο αντρας μου απο Τρικαλα (καταγωγη δηλαδη) για την ακριβεια απο τον Προδρομο... Εγω βεβαια δεν εχω παει ποτε,,, ολο λεμε αλλα......

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Εγω για το Αρεταιειο δεν εχω αποψη απο καμια γνωστη μου, ξερω οτι ειναι Πανεπιστημιακο διοτι εχω κανει ανακατασκευη σε θαλαμους εκει και ειδικα σε πολυ μεγαλο πανεπιστημιακο καθηγητη που ειναι μαιευτηρας γυναικολογος και ξερω και μερικους αλλους μεγαλους γιατρους απο εκει.. αλλα προσφατα κατι διαβαζα για κλεισιμο του αλλα μαλλον για την ωρα δεν ισχυουν αυτα..

θεωρειται εξισου καλο οπως το Αλεξανδρας ως πανεπιστημιακο παντως.. απο ξενοδοχειακες υποδομες δεν γνωριζω σε τι κατασταση βρισκεται.

Αγορομηνας ο Νοεμβρης.....!!!

Γερα να'ναι......

Ειναι κ ο αντρας μου απο Τρικαλα (καταγωγη δηλαδη) για την ακριβεια απο τον Προδρομο... Εγω βεβαια δεν εχω παει ποτε,,, ολο λεμε αλλα......

Σωπα!!! κοιτα να δεις!!

Εγω βασικα αγαπω τα Τρικαλα γιατι σαν παιδι που πηγαιναμε καθε ανοιξη ειχα τελειες αναμνησεις...πηγαινα καθε χρονο απο μωρο μεχρι το 1998 μετα λογω καποιας συγγενικης απωλειας κοψαμε και ειχα παει παλι πριν 5 χρονια αλλα η σχεση με τους συγγενεις μου ειναι εντελως τυπικη και μακρινη και ετσι δεν εχω και κανενα σοβαρο κινητρο για να παω.. μονο δηλαδη αν με βγαλει ο δρομος πια η κανονισω (που καποτε για χαρη των παιδιων μου θα το κανω) θα ξαναπαω.. ορεινα εχει πολυ ομορφα μερη και η πολη των Τρικαλων ειναι εξισου καλη..το Λονδινο της Ελλαδος..λογω Ληθαιου!!!

Μαλιστα εχει διαφημιστει οτι εχει πολυ καλο δημαρχο και προηγμενες τεχνολογικες υποδομες και αυτο τιμα την τοπικη αυτοδιοικηση..

Διαφημίσεις

Ειναι καλο να υπαρχουν ευχαριστες αναμνησεις απο τα παιδικα χρονια,

ετσι κ γω συχνα αναπολω τα καλοκαιρια στο χωριο στην Κερκυρα με τη γιαγια κ τον παππου......!!!

Ααχ!!!

Αριστεα καλη μου εχεις γινει ο γραμματεας του Νοεμβρη..!!! Ευχαριστουμε που μας τηρεις την ταξη και μας φτιαχνεις την λιστα..!!

χαχαχα!!!:D ηταν να μη μαθω! ποιος με πιανει....;)

μολις εφαγα μια πρασινη σαλατα μπας και βοηθησει στο γνωστο θεματακι ( :tongue: ) και σε λιγο θα παω να ξαπλωσω..

εχθες μετα απο πολλες ημερες ειχαμε μια ηπια νυχτα με τη μικρη η οποια ναι μεν ξυπνουσε για τουαλετα και νερο αλλα φωναζε μονο τον μπαμπα της και δεν εκλαιγε συνεπως ηταν καπως πιο ξεκουραστα για μενα παροτι δεν κοιμομουν οταν ξυπνουσε (εγω κοιμαμαι πιο ελαφρα απο ολους συνεπως και το βογγητο της , μην πω την ανασα της την ακουω μετρα μακρυα.. τι να την κανω την ενδοεπικοινωνια λοιπον????!!).. για να δουμε αποψε?????!!!!

Καλώς σας βρήκα! Ακόμα ψάχνομαι με τη χρήση του forum! Που θα πάει θα το βρω!

μολις το μαθεις ειναι ευκολακι και θα γινει ρουτινα..

κανουμε και καλες παρεες εδω μεσα.. απλα αν ψαχνεις για πληροφοριες οιασδηποτε φυσεως (ιατρικα, εγκυμοσυνης, θηλασμου, μετα τον τοκετο, κλπ) θα τα βρεις σε μεγαλο ποσοστο στο Parents.gr.

Εδω θα ανταλασσουμε γνωμες, εμπειριες και ενημερωσεις σαν παρειτσα και ως συνομιληκες στις γεννες μας!!

Διαφημίσεις

Καλε κιαλλη μανουλα σημερα;;;;;; Τι καλα!!!

Artemh καλως μας ηρθες!!!!!! Με το καλο να ερθει ο γιοκας σου κ με εναν πονο..Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης!:D

Στο Αρεταιειο ειχε γεννησει η αδελφη μου πριν 4 χρονια βεβαια, κ ηταν αρκετα ευχαριστημενη, εγω δε θυμαμαι κ πολλα να σου πω, κ ισως να εχουν αλλαξει κιολλας....

Ευχαριστώ για τις ευχές σου, και συ εύχομαι με το καλό! Ελπίζω να είναι καλό γιατί δεν μας πέρνει και κάτι άλλο με αυτά που γίνονται!;)

dbLDp2.png

Κοριτσια κλεινουν τα ματια μου... Παω να ξαπλωσω σε λιγακι!!

prosperous μακαρι να ειναι ενα ησυχο βραδυ για σενα κ την κορη.;)

σας φιλω,, καληνυχτα!

καλημερα σε ολες!!

εχθες οντως ηταν μια σχετικη επαναληψη της προχθεσινης βραδυας, δηλαδη η μικρη γκρινιαξε λιγο αλλα συνεργαστηκε με τον μπαμπα της και μαλιστα ξυπνησε λιγοτερες φορες που σημαινει οτι εγω κοιμηθηκα περισσοτερο σε βαθμο να μην μπορω να ανοιξω τα ματια μου οταν επρεπε..

απο τις 5 εχω μαλλον κολικο του εντερου και δεν μου περνουσε με τιποτε και αφου με επιασε το σπασμολυτικο ηρεμησα καπως και ξανακοιμηθηκα, τωρα επρεπε να σηκωθω για να ετοιμαστω καθως στις 9.30 αν δεν αλλαξει κατι εχω το μαθημα του ανωδυνου..

θα τα πουμε αργοτερα λοιπον..

φιλια!

Καλησπέρα μέλλουσες μανούλες! Είπα και εγώ να δοκιμάσω το forum τώρα που υπάρχει άπλετος χρόνος!! Κατά τις 10 Νοεμβρίου περιμένω το αγοράκι μου και θα γεννήσω στο Αρεταίειο. Έχει κάποια πληροφορίες για το νοσοκομείο?:-P

Καλημέρα όλη μέρα!

Άρτεμη, καλωσήρθες!:D Με το καλό να δεχθείς το παιδάκι σου. Είναι το πρώτο σου?

Σε λιγότερο από μήνα ξεκινάνε οι γέννες!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλημερα, κοριτσια!!

Πωπω!! Βλεπω καινουριες φιλες!!! Καλωσηρθατε Αννιτα και Αρτεμη..

Αννιτα με το καλο ναρθει η κορη σου!!

Αρτεμη κι εσυ, με το καλο να ρθει ο γιοκας!!

Θελω να παω στο ΙΚΑ σημερα να καταθεσω για το επιδομα κυοφοριας, πηγα χτες στο γιατρο να μου γραψει τα χαρτια.. ουφ, και ποσο βαριεμαι.. ολο στους δρομους ειμαι τελευταια.. θελω να κατσω και λιγο σπιτι μου..

Σημερα θα σιδερωσω τα πρωτα ρουχαλακια του μωρου... :D

Θα κανω τις δουλιτσες μου και θα επανελθω, δε σας διαβασα ακομη..

Κατα τ'αλλα, ειναι μια υπεροχη ηλιολουστη μερα εδω, ελπιζω να ειναι το ιδιο κι εκει που ειστε εσεις..

su.jpg?w=450&h=420

Φιλακιααα....

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...