Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας και απο μενα ειμαι μανουλα δεκεμβριου αλλα επειδη δεν βρισκω το αναλογο καφε ειπα να γραψω εδω :D

Γεια σου Αννίτα! Καλώς ήρθες στο καφέ μας! Σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά την μπέμπα σου! Είσαι στην 30η εβδ ε; Πότε έχεις ΠΗΤ; Τα άλλα σου παιδάκια είναι τρία αγοράκια; Πωπω, έρχεται με το καλό και μια μπέμπα τώρα!

Καλά έκανες και έγραψες εδώ! Όποτε θέλεις να μιλάμε! Όλες έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς και βοηθάει πολύ η μία την άλλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω για το καλοσορισμα ναι ειμαι 30εβδομαδων και γενναω με το καλο εχω ππητ δηλαδη 15/12,κοντα στα χριστουγεννα αν και πιστευω πως θα γεννησω τελη νοεμβρη..Εσυ τι περιμενεις?Εισαι αρκετα κοντα ε?

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

ε τοτε kyriak θα ναι οντως πρωτογνωρη εμπειρεια για σενα..χαχα!! ολα καλα θα πανε, υπομονη θελει αρκετη, να ακους το γιατρο και τη μαια σου και με ενα πονο που λενε!!

Αννιτα καλως ορισες, ολοι οι καλοι χωρανε εδω!!!!

με το καλο να δεχθεις το μωρακι σας!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα,θα βγω ομως γιατι με την κοιλαρα πιανομαι αμα καθομαι πολυ ωρα,φιλια σε ολες

ΑΛΕΞΗΣ 10/8/2003--ΓΙΩΡΓΟΣ 30/3/2005--ΝΤΙΝΟΣ 23/10/2007

9Cj1p2.png

Καλησπερα στην καινουρια μανουλα του καφε μας!!!

Αννιτα καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να εχεις και να μπαινεις να τα λεμε!!!!

Θα σε βαλω λοιπον και στη λιστα μας!!!!!

Λια1111-----------03/11........Κορίτσι - Ιασώ

kyriak_------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1--------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11........Κορίτσι - Μητέρα

helen83------------14/11........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous--------16/11........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11.......Αγόρι -Λητώ

mp1979woman----18/11.......Αγόρι -

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

SnowFlake---------25/11........ Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

_Aristea------------28/11.......Κορίτσι - Μητέρα

Dina----------------28/11.......Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*--------------02/12.......Κορίτσι - Ιασώ

αννιτα!-------------15/12.......Κορίτσι -

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ντινα τι εγινε με το ΙΚΑ;; ξεμπερδεψες;; Εγω αν και εφαγα 1 ωρα εκει μεσα τελειωσα!!!!

Μεχρι τις 3 ημουν για καφε με την κουμπαρα μου, κ μελλουσα νονα,,, και πολυ το ευχαριστηθηκα! Ειχα καιρο να παω για καφε με μια φιλη...

παντως οποια κοπελα εκ των Αθηνων εχει χρονο τη Κυριακη και μπορει να ρθει στο Αττικο μπορει να παρακολουθησει την ημεριδα για τον θηλασμο και να συναντηθουμε και εκει και να πουμε μερικα πραγματα..

μαλιστα στο διαστημα 14.30-16.30 οι δυο ομιλητριες Κ. Μιχαηλιδου και η Αγλαια Παπαδημα (η πλεον γνωστη σωτηρας θηλασμου στο παρον φορουμ του parents) ειναι πιστοποιημενες συμβουλοι θηλασμου και θα δωσουν το παρον...συνεπως περιμενω οτι θα ακουστουν πολυ σημαντικα πραγματα και θα υπαρχει και χρονος για ανταλλαγες αποψεων..

Διαφημίσεις

παντως οποια κοπελα εκ των Αθηνων εχει χρονο τη Κυριακη και μπορει να ρθει στο Αττικο μπορει να παρακολουθησει την ημεριδα για τον θηλασμο και να συναντηθουμε και εκει και να πουμε μερικα πραγματα..

μαλιστα στο διαστημα 14.30-16.30 οι δυο ομιλητριες Κ. Μιχαηλιδου και η Αγλαια Παπαδημα (η πλεον γνωστη σωτηρας θηλασμου στο παρον φορουμ του parents) ειναι πιστοποιημενες συμβουλοι θηλασμου και θα δωσουν το παρον...συνεπως περιμενω οτι θα ακουστουν πολυ σημαντικα πραγματα και θα υπαρχει και χρονος για ανταλλαγες αποψεων..

Θα πας εσυ;; Εγω το σκεφτομαι... Τι ωρα θα εισαι εκει;;

αν και εχω παει σε παρομοιες συναντησεις (ημεριδες) θα ηθελα να παω αλλα επειδη δεν εχω παρεα δεν το βλεπω.. αν τυχον ψηνεσαι και εχεις διαθεση μπορουμε να το κανονισουμε..

Καλησπέρα, κορίτσια!

Σήμερα από το μεσημέρι μπαίνω για να γράψω και όλο και κάποιος με διακόπτει!!

Αννίτα, να σε καλωσορίσω και εγώ με τη σειρά μου! Και εγώ κανονικά Δεκέμβρη είμαι αλλά λόγω ιστορικού περιμένω το Νοέμβρη:!:

Prosperous, μακάρι να μπορούσα να έρθω, αλλά δεν με αφήνει η γιατρός (την είχα ρωτήσει πρόσφατα για να βγω έξω αλλά μου το απαγόρευσε ρητά:(). Από το Νοέμβρη θα μπορώ, οπότε και θα τρέχω και δε θα προλαβαίνω τότε!!

Ελένη σχετικά με το ινωδογόνο, το έψαξα λίγο και αναφέρεται ότι στην εγκυμοσύνη είναι πάντα αυξημένο. Μάλιστα σε ένα άλλο φόρουμ σε μία κοπέλα με αυξημένο ινωδογόνο ο γιατρός της της είπε να μην ανησυχεί και ότι έτσι πρέπει να είναι στην εγκυμοσύνη. Πάντως το ινωδογόνο από ό,τι διάβασα έχει να κάνει με την πήξη του αίματος.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Κυριακή, καλώς τον δέχτηκες τον άντρα σου! Άντε δύο μέρες έμειναν για τον υπέρηχο!

Αριστέα και εσύ την Πέμπτη? Με το καλό!

Εγώ μόλις πριν μία εβδομάδα πήγα, έχω άλλες 3!!!! :rolleyes:

Sofia μία ημέρα για την άδεια και μετά ξεκούραση! Ή μάλλον ό,τι δουλειές-αγορές δεν έχεις προλάβει?! Όσο για το βάρος που νιώθεις, μου είπε η γιατρός ότι σε κάθε επόμενη εγκυμοσύνη το μωρό το καταλαβαίνουμε πιο χαμηλά καθώς τα τοιχώματα της μήτρας είναι και πιο λεπτά.

Prosp τεστ ΠΑΠ θα κάνεις πριν ή αφού βγάλεις την περίδεση? Εγώ που τη ρώτησα αν θα χρειαστεί μου είπε ότι δεν μπορεί να πειράξει τον τράχηλο, ειδικά με την περίδεση. Επίσης είχα κάνει μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος, οπότε δε χρειάζεται ξανά τόσο σύντομα. Μόνο κολπικές νομίζω θα κάνω αρχές Νοέμβρη.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

annpan εγω στις 16 του Οκτωβρη μπαινω στον μηνα μου συνεπως ο γιατρος θελει να κανουμε κολπικες και τεστ παπ διοτι στις 37 εβδομαδες (θα μπω στην 34η μεθαυριο) θα λυθει η περιδεση και πρεπει να ξερει αν θα κανω κοπικη αγωγη γιατι πριν τη περιδεση ειχα μια ποικιλια μυκητων και παει πανω απο 6μηνο που χω κανει τεστ παπ. Επισης εγω προπερσι εκανα και εκτομη τραχηλου λογω HPV και πρεπει να το ελεγχουμε..

αρα δεν εχουμε εναλλακτικη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...