Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπερίζω όλες τις μανούλες!!!

Είμαι η snowflake κ αν πάνε όλα καλά θα γεννήσω στις 25/11 !!!! Έκανα αυχενική κ όλα καλά, αν εξαιρέσουμε τις αναγούλες και τους εμετούς που συνεχίζονται ακάθεκτοι!!!

Σας εύχομαι όλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη

Καλως ορισες στην παρεα μας κι εσυ μανουλα νοεμβριου snowflake!!

651171i085p8my3i.gif

Ολα καλα θα πανε μην βαζεις το αν μπροστα ποτε! Πιστη στον Θεο και αισιοδοξια κοριτσακι ναι??????

Εγω σου ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου υγιες!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαιρετω ολα τα κοριτσακια της παρεας μας! Τι κανετε καλε????Χαθηκαμε λιγουλακι ε?????

Εμεις πηγαμε την παρασκευη να δουμε το ζουζουνι μας και μολις εβαλε το μαραφετι ο γιατρος πανω στην κοιλια μου ειδαμε το μωρακι να κουναει χερια ποδια ρυθμικα λες και χορευε χιπ χοπ....τελειος συγχρονισμος μιλαμε!!!!! Οχι δεν ειμαι χαζομαμα!!!!χιχιχιχιχ.....!!!!!!!

Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος, 95 γραμμαρια το μετρησε, οσο μπορουσε βεβαια γιατι συνεχεια κουνιοταν και εκανε κωλοτουμπες......Τωρα σε ενα μηνα μας ειπε οτι θα ξαναπαμε....σνιφ! Ειχα συνηθησει που πηγαιναμε ανα 2 ή 3 εβδομαδες το αργοτερο και τωρα θα το ξαναδουμε σε εναν ολοκληρο μηνα....:-( θα μου λειψει πολυ....!!!!!!

Καλα να ειναι βεβαια και κανω εγω υπομονη τι να κανω?????

Αυτα λοιπον κοριτσακια μου! Σας φιλω και θα τα ξαναπουμε!!!!!!!

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες.. ειλικρινα ευχομαι για ολες μας μια ηρεμη και καλη, τελειομηνη συνεχεια..

Πώς είσαι prosp μου σήμερα; Ελπίζω να νιώθεις ολοένα και καλύτερα! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετω ολα τα κοριτσακια της παρεας μας! Τι κανετε καλε????Χαθηκαμε λιγουλακι ε?????

Εμεις πηγαμε την παρασκευη να δουμε το ζουζουνι μας και μολις εβαλε το μαραφετι ο γιατρος πανω στην κοιλια μου ειδαμε το μωρακι να κουναει χερια ποδια ρυθμικα λες και χορευε χιπ χοπ....τελειος συγχρονισμος μιλαμε!!!!! Οχι δεν ειμαι χαζομαμα!!!!χιχιχιχιχ.....!!!!!!!

Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος, 95 γραμμαρια το μετρησε, οσο μπορουσε βεβαια γιατι συνεχεια κουνιοταν και εκανε κωλοτουμπες......Τωρα σε ενα μηνα μας ειπε οτι θα ξαναπαμε....σνιφ! Ειχα συνηθησει που πηγαιναμε ανα 2 ή 3 εβδομαδες το αργοτερο και τωρα θα το ξαναδουμε σε εναν ολοκληρο μηνα....:-( θα μου λειψει πολυ....!!!!!!

Καλα να ειναι βεβαια και κανω εγω υπομονη τι να κανω?????

Αυτα λοιπον κοριτσακια μου! Σας φιλω και θα τα ξαναπουμε!!!!!!!

Γεια σου Ματινάκι!! Μια χαρά όλα με το ζουζουνάκι σας! Κι εμείς τις τελευταίες φορές στον υπέρηχο το πετυχαίνουμε πάντα όταν ειναι πολύ δραστήριο και είναι τόσο ωραίο να το βλέπεις να κουνάει χεράκια-ποδαράκια!! Εμείς πια με τον άντρα μου έχουμε καθιερώσει και την "χορογραφία" του: όταν είμαστε χαλαροί και φέρνουμε στο μυαλό μας την εικόνα αυτή, αρχίζουμε και κάνουμε όπως κάνει το μωράκι και δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ γελάμε!!! Είναι πραγματικά σαν να χορεύει, ε; :)

Κι εμείς έχουμε ραντεβού από την τελευταία φορά σε ένα μήνα.... Είχαμε συνηθίσει πιο συχνά..

Σχεδόν καθημερινά πια νομίζω ότι το καταλαβαίνω! Είναι ακόμα αρκετά ελαφριές οι κινήσεις του και με κάνουν να απορώ αν όντως ήταν το μωράκι, αλλά νομίζω ότι το καταλαβαίνω πια πότε είναι. Κυρίως το αισθάνομαι μετά το φαγητό το μεσημέρι, σαν κάτι μικρές φυσαλίδες που κινούνται μέσα μου!, και μετά το βράδυ που είμαι χαλαρή και κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη! Θέλω όμως τόσο πολύ να το ξαναδώ σύντομα, πώς θα κρατηθώ;;

Σας φιλώ πολύ-πολύ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα,

Εγω δυστυχως δεν εχω νοιωσει ακομα το μωρακι μου και μεχρι να παω καθε φορα στο γιατρο εχω αγχος για το αν ειναι καλα...

Α! Σημερα ενας κυριος στη δουλεια (γιατρος ηταν) παρατηρησε οτι ειμαι εγκυος, ειναι η πρωτη φορα που μου το λεει καποιος που δεν με ξερει, και πολυ το χαρηκα! Πεταγεται το κοιλακι.... χιχιχι!

prosperous να γινεις γρηγορα καλα, να γυρισεις δραστικα και με το tickerακι σου......!!!

Φιλια σε ολες!!!:-):P

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

γεια σας κοριτσακια!!

εγω θα παω την μεθεπομενη Δευτερα και παροτι το ειδα το κυημα πριν 6 μερες και το ακουγα μεχρι και την Κυριακη με τον τοκογραφο παρ αυτα (επειδη χαπακονομαι περισσοτερο) εχω αγωνια για να το ξαναδω..

ειχα μια περιπετεια με τη δυσκοιλιοτητα αλλα σημερα το καταφερα το θεμα επειδη με τη ναρκωση αδρανησε το εντερο μου παρα πολυ και λιγο μου εφυγε ενα βαρος..

με τη μικρη βεβαια και με κατι αλλες υποχρεωσεις που εχουν ο ανδρας μου και η κουνιαδα μου εχω αναγκαστει να μεινω μαζι της κατ αποκλειστικοτητα για δυο πρωινα και δεν εχω την πολυτελεια να ξεκουραζομαι οπως οταν ημουν στην περιδεση της κορης μου αλλα τουλαχιστον δεν εχω αιμα απο χθες και νοιωθω καλα και βεβαια αποφευγω οποιαδηποτε βαρυα δουλεια.. αντε δηλαδη κανα ευκολο μαγειρεμα και κανα πλυσιμο των πιατων..

ολα θα πανε καλα..

σας φιλω!

Κοριτσια καλησπερα,

Εγω δυστυχως δεν εχω νοιωσει ακομα το μωρακι μου και μεχρι να παω καθε φορα στο γιατρο εχω αγχος για το αν ειναι καλα...

Α! Σημερα ενας κυριος στη δουλεια (γιατρος ηταν) παρατηρησε οτι ειμαι εγκυος, ειναι η πρωτη φορα που μου το λεει καποιος που δεν με ξερει, και πολυ το χαρηκα! Πεταγεται το κοιλακι.... χιχιχι!

prosperous να γινεις γρηγορα καλα, να γυρισεις δραστικα και με το tickerακι σου......!!!

Φιλια σε ολες!!!:-):P

Καλημέρα Αριστέα!! Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες με την αναμονή μέχρι το επόμενο ραντεβού στο γιατρό.. Εμένα με είδε πριν 2 βδομάδες και μου είπε ξανά σε ένα μήνα από τότε και δεν μπορώ να κρατηθώ μέχρι να περάσουν και οι υπόλοιπες 2 βδομάδες.. Πάντως και στην 17εβδ που είμαι τώρα, οι κινήσεις είναι τόσο απαλές που πολλές φορές αμφιβάλλω αν ήταν το μωράκι.. Γι' αυτό και ανυπομονώ τόσο πολύ για το ραντεβού με το γιατρό, που έτσι κι αλλιώς θα το περίμενα με αγωνία! :)

Υπομονή λοιπόν και θα φτάσει και σε σένα η στιγμή που θα καταλαβαίνεις το μωράκι!

Ωραία που φαίνεται πια η κοιλίτσα και το καταλαβαίνουν και οι άλλοι ε; Τώρα σε ποιά εβδομάδα είσαι;

Φιλάκια πολλά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κοριτσακια!!

εγω θα παω την μεθεπομενη Δευτερα και παροτι το ειδα το κυημα πριν 6 μερες και το ακουγα μεχρι και την Κυριακη με τον τοκογραφο παρ αυτα (επειδη χαπακονομαι περισσοτερο) εχω αγωνια για να το ξαναδω..

ειχα μια περιπετεια με τη δυσκοιλιοτητα αλλα σημερα το καταφερα το θεμα επειδη με τη ναρκωση αδρανησε το εντερο μου παρα πολυ και λιγο μου εφυγε ενα βαρος..

με τη μικρη βεβαια και με κατι αλλες υποχρεωσεις που εχουν ο ανδρας μου και η κουνιαδα μου εχω αναγκαστει να μεινω μαζι της κατ αποκλειστικοτητα για δυο πρωινα και δεν εχω την πολυτελεια να ξεκουραζομαι οπως οταν ημουν στην περιδεση της κορης μου αλλα τουλαχιστον δεν εχω αιμα απο χθες και νοιωθω καλα και βεβαια αποφευγω οποιαδηποτε βαρυα δουλεια.. αντε δηλαδη κανα ευκολο μαγειρεμα και κανα πλυσιμο των πιατων..

ολα θα πανε καλα..

σας φιλω!

Καλημέρα prosp μου!!! Πώς είσαι σήμερα; Ελπίζω με τη δυσκοιλιότητα να πέρασε το πρόβλημα! Εγώ είχα για 2-3 μέρες ξανά έντονο πρόβλημα και αγανάκτησα... Τώρα πίνω περισσότερο νερό και απαραιτήτως 2 ακτινίδια τη μέρα, διαφορετικά δεν την βγάζω καθαρή..

Με τις δουλειές στο σπίτι να μην κουράζεσαι, αυτές δεν τελειώνουν ποτέ, μόνο τα τελείως απαραίτητα να κάνεις και αυτά με μέτρο και να ξεκουράζεσαι συχνά! Ελπίζω σταδιακά να νιώθεις και καλύτερα!! :)

Έχεις δηλ. ραντεβού στις 6 Ιουνίου; Αχ, πώς περνάνε τόσο αργά αυτές οι μέρες όταν θέλουμε να δούμε το μωράκι...;;

Περιμένουμε το τικεράκι σου prosp μου!!! φιλάκια πολλά-πολλά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

με τη δυσκοιλιοτητα δεν τα παω ακομη καλα και θελω να δω τωρα που σταματησα την αντιβιωση μηπως συνελθω καθολου..παντως τρωω και πινω διαφορα αλλα..τζιφος.. δεν εχω κινητικοτητα.. τετοιο πραγμα δεν το θυμαμαι ξανα..ειλικρινα

κατα τ'αλλα νοιωθω λιγο πιο βαρυα, ειναι και το κλιμα καπως..

ουφ.. περιμενουμε!!

Διαφημίσεις

με τη δυσκοιλιοτητα δεν τα παω ακομη καλα και θελω να δω τωρα που σταματησα την αντιβιωση μηπως συνελθω καθολου..παντως τρωω και πινω διαφορα αλλα..τζιφος.. δεν εχω κινητικοτητα.. τετοιο πραγμα δεν το θυμαμαι ξανα..ειλικρινα

κατα τ'αλλα νοιωθω λιγο πιο βαρυα, ειναι και το κλιμα καπως..

ουφ.. περιμενουμε!!

Prosp μου εγώ τρόμαξα την τελευταία φορά που είχα ξανά πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα και από εκείνη τη μέρα κάνω το εξής: μόλις ξυπνήσω πίνω ένα ποτήρι νερό, όπως και πριν κοιμηθώ. Επίσης, πινώ πολύ νερό πια -κάτι που δεν έκανα πριν (όχι σε τέτοιο βαθμό όπως τώρα)- και τρώω ανάμεσα σε πρωινό και μεσημεριανό 2 ακτινίδια. Νομίζω ότι εμένα με βοήθησε το νερό. Αυτές τις μέρες δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, μάλιστα μπορώ να πω ότι είναι και τελείως φυσιολογικό. Και είχα φτάσει σε σημείο, επειδή έχω και χρόνιο πρόβλημα, να πάθω και τις συμπαθητικούλες αιμορροίδες (συγγνώμη που σας τα λέω αυτά..) και πέθανα από τον πόνο.... Δεν θέλω να ξαναφτάσω σε τέτοιο σημείο, όσο περνάει από το χέρι μου θα κάνω ότι μπορώ. Είδα λοιπόν ότι το πολύ νερό είναι σωτήριο!! Επίσης, μια φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες και τα λέγαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, μου είχε αναφέρει ότι το μαγνήσιο μπορεί να καλυτερεύσει το θέμα της δυσκοιλιότητας. Η αλήθεια σίγουρα είναι ότι όλα αυτά εξαρτώνται από τον εκάστοτε οργανισμό...χμμμ...

Επίσης, θέλω να πω ότι το τικεράκι σου είναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!! :):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και είχα φτάσει σε σημείο, επειδή έχω και χρόνιο πρόβλημα, να πάθω και τις συμπαθητικούλες αιμορροίδες (συγγνώμη που σας τα λέω αυτά..) και πέθανα από τον πόνο.... Δεν θέλω να ξαναφτάσω σε τέτοιο σημείο, όσο περνάει από το χέρι μου θα κάνω ότι μπορώ.

ασε.. απευθυνεσαι και σε εμενα που εχω αιμορροειδες απο μικρο παιδι και το θεμα μου εχει επιδεινωθει με την γεννα της κορης μου.. δεν ξερω τι να περιμεν σε αυτ τη γεννα!

Επίσης, θέλω να πω ότι το τικεράκι σου είναι ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!! :-):smile:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Το χαιρομαι και το καμαρωνω!! :D

γεια σας!!ειμαι ι μαριαλενα κ ειμαι καινουργια εδω δεν εχω γραψει παλι!!!!ειμαι στον τεταρτο μηνα κ εγω!ευχομαι σε ολες μια υπεροχη εγκυμοσθνη να εχουμε!!!ειδα την συζητηση σασ για την δυσκοιλιοτητα περασα κ εγω πριν μια εβδομαδα απο αυτη την φαση δραμα η κατασταση αλλα το ξεπερασα προσ το παρον.....με βοηθησε πολυ μια κουπα χαμομηλι με μελι πρωι πρωι πριν φαω πρωινο κ μετα ενα ακτινιδιο!!πραγματικα το δευτερο πρωι που το δοκιμασα εφερε αποτελεσματα!!

Καλως ηρθες marialena στην παρεα, μακαρι να εχεις μια ευχαριστη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

kyriak εχω μπει στην 14η εβδομαδα, σημερα μαλιστα πηρα και 2 παντελονακια εγκυμοσυνης με λαστιχο, πολυ βολικα!!

Εγω ευτυχως ακομα δεν εχω προβλημα με δυσκοιλιοτητα..

Να θεσω ενα ερωτημα;;; Για μπανακι στη θαλασσα πως το σκεφτεστε φετος;; (καλα.. οοοοταν φτιαξει ο καιρος) Εχω ακουσει τρελα και απιστευτα πραγματα, μεχρι και υποθετα βαζουν καθε 3 μερες για τυχον μολυνσεις..

Ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε οχι παγωμενη ή βρωμικη θαλασσα,οχι πολυκοσμια και οχι ηλιοθεραπεια, αυτονοητα πραγματα δηλαδη....

Αυτα για αποψε!!!

Φιλακια φουσκιτσες!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλως ηρθες marialena στην παρεα, μακαρι να εχεις μια ευχαριστη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

kyriak εχω μπει στην 14η εβδομαδα, σημερα μαλιστα πηρα και 2 παντελονακια εγκυμοσυνης με λαστιχο, πολυ βολικα!!

Εγω ευτυχως ακομα δεν εχω προβλημα με δυσκοιλιοτητα..

Να θεσω ενα ερωτημα;;; Για μπανακι στη θαλασσα πως το σκεφτεστε φετος;; (καλα.. οοοοταν φτιαξει ο καιρος) Εχω ακουσει τρελα και απιστευτα πραγματα, μεχρι και υποθετα βαζουν καθε 3 μερες για τυχον μολυνσεις..

Ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε οχι παγωμενη ή βρωμικη θαλασσα,οχι πολυκοσμια και οχι ηλιοθεραπεια, αυτονοητα πραγματα δηλαδη....

Αυτα για αποψε!!!

Φιλακια φουσκιτσες!!

καλημερα σε ολες

καλως όρισες marialena!! να χεις και εσυ μια ομορφη και τελειομηνη κυηση!!

Εγω με το θεμα μπανιο κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης εχω τελειωσει εδω και χρονια γιατι θελαμε παντα να αποφυγουμε τυχον μολυνσεις και ειδικα στην εγκυμοσυνη της κορης μου η και στην τρεχουσα που εχω κανει περιδεση δεν τολμω γιατι αν πιασω μυκητες και αλλα σχετικα ισως να μολυνθει και η περιδεση..

παρ αυτα δεν θα πρεπει να τρελλαινεστε αν δεν εχετε αλλα προβληματα.. αν ο γιατρος σας δεν βλεπει καποια σοβαρη επικινδυνοτητα και αν μετα απο καθε μπανιο ξεπλενεστε με καθαρο νερακι και αλλαζετε μαγιο η εσωρουχο (και δεν καθεστε στην αμμο η στα βοτσαλα) πιστευω οτι δεν θα διατρεχετε καποιο κινδυνο..

και το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας που λενε..

οσο και να προσεχετε να θυμαστε πως οτι ειναι να συμβει θα συμβει, εσεις απλα κανετε χωρις αγχος και πιεση αυτα που πρεπει ως μετρο προληψης.

Το ιδιο θεμα με το μπανιο στη θαλασσα ειναι και το αν κανουμε σεξ στη διαρκεια της εγκυμοσυνης.. εξισου αθωο οσο και ενοχο..

που και σε αυτο το θεμα παλι εγω προσωπικα δεν εχω επαφες..οχι τουλαχιστον διεισδυτικες.

Ελπιζω να ειναι ενα οσο το δυνατον ευκολο και ξεκουραστο καλοκαιρι για ολες μας..

εργαζεται καμια απο εσας? εγω ναι (ιδ. υπαλ) αλλα ειμαι σε αδεια ασθενειας πλεον και οταν θα ξαναπαω θα ειμαι part time.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...