Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και σε σενα!!

ειναι οντως η περιοδος που ολες κατι κανουμε και τελειωμω δεν εχουμε..

εγω σημερα απο το πρωι εχω πιαστει με καθημερινες δουλειες του σπιτιου, ειμαι μονη με τη μικρη και ακομη δεν εχω κανει τα βασικα..

Κουράστηκα και τελικά δεν έκανα και όλα όσα ήθελα... Δεν τελειώνουν ποτέ οι δουλειές στο σπίτι...

Πήγα να φτιάξω φρυγανιές με μαρμελάδα και εκνευρίστηκα τρελά!!! Πόσο μου τη δίνει να σπάνε οι φρυγανιές....:mad:

Νιώθω ένα απίστευτο βάρος χαμηλά.. Και ώρες-ώρες με σπρώχνει το μωράκι στη λεκάνη..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κυριακη, καλως δεχτηκες τον καλο σου!!! Ποσο θα χαρηκε και ο μπεμπης!!!! :D

Οταν παιρνει ο Αντ στο σταθερο, βαζω το τηλεφωνο στην κοιλια , ωστε να του μιλαει να μην ξεχασει το μωρο τη φωνη του.. :tongue:

Ντινάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ!! Η αλήθεια είναι ότι ο μπέμπης κουνιέται περισσότερο τώρα που είναι και ο μπαμπάς στο σπίτι! :P

Κι εγώ έβαζα το τηλέφωνο στην κοιλιά να τον ακούσει!! χαχα! Τι κάνουμε?!?! Αυτά είναι! Δεν ξέρω τελικά ποιός έχει χαζέψει περισσότερο! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κουράστηκα και τελικά δεν έκανα και όλα όσα ήθελα... Δεν τελειώνουν ποτέ οι δουλειές στο σπίτι...

Πήγα να φτιάξω φρυγανιές με μαρμελάδα και εκνευρίστηκα τρελά!!! Πόσο μου τη δίνει να σπάνε οι φρυγανιές....:mad:

Νιώθω ένα απίστευτο βάρος χαμηλά.. Και ώρες-ώρες με σπρώχνει το μωράκι στη λεκάνη..

αρχιζει η εμπεδωση σιγα σιγα, δηλαδη μπαινει το κεφαλακι μεσα στη μικρη λεκανη μερα με τη μερα λιγο λιγο και νοιωθεις ετσι.. στην προκειμενη καλο ειναι να ξεκουραζεσαι.. αν ομως οι εβδομαδες προχωρησουν το περπατημα βοηθαει για να ρθει η ωρα η καλη!!

η εμπεδωση ξεκινα απο την 35η εβδομαδα σε αλλες γυναικες και πιο μετα.

Καλό μεσημέρι μανούλες και μπεμπάκια,

να'μαι και εγώ. Αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά!!! Ανυπομονώ να κάτσω και εγώ στο σπιτάκι μου να κάνω τις δουλίτσες μου, γιατί τώρα.... κουράγιο μηδέν!

Κυριακή μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Με το που μπήκα στον όγδοο απίστευτο βάρος σε σημείο να νομίζω πως θα φύγει το μωρό!

NQt5p2.png

Ναι, το νυχτικο ειναι αυτο ακριβως που ηθελα, λεπτο, βαμβακερο, με κοντο μανικι κ κουμπια για να εξυπηρετουν στο θηλασμο!

Βεβαια θα κανω μια ψιλοεπεμβαση γιατι ειναι λιγο μακρυ για τα γουστα μου, οποτε η καλη μαμα μου θα μου το κοντυνει λιγακι..(μιας κ εχει ραπτομηχανη)

Αντε κ συ με το καλο στο γιατρο..

Να σε ρωτησω, τις ψευδοθηλες τις εχεις δοκιμασει στο στηθος σου; Υπαρχουν μεγεθη;

Εγώ αν τελικά καταφέρω να πάω στα μαγαζιά (δυστυχώς δεν είναι και δίπλα μου, πρέπει να κάνω μια σχετικά μεγάλη απόσταση..) θα κοιτάξω μήπως πάρω άλλο ένα.. Αλλά πια δεν έχω και το κουράγιο να πηγαίνω στα μαγαζιά..

Για τις ψευδοθηλές, δεν τις έχω ανοίξει ακόμη (απορώ γιατί δεν το έχω κάνει..). Αυτές που πήρα εγώ, της Medela, έχουν μεγέθη, ναι. Έψαξα και βρήκα κάτι οδηγίες στο ίντερνετ σχετικά με τον καθαρισμό πριν από την πρώτη χρήση (για τις συγκεκριμένες θηλές) οπότε θα τις εφαρμόσω και θα δείξει το αποτέλεσμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλό μεσημέρι μανούλες και μπεμπάκια,

να'μαι και εγώ. Αύριο τελευταία μέρα στη δουλειά!!! Ανυπομονώ να κάτσω και εγώ στο σπιτάκι μου να κάνω τις δουλίτσες μου, γιατί τώρα.... κουράγιο μηδέν!

Κυριακή μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Με το που μπήκα στον όγδοο απίστευτο βάρος σε σημείο να νομίζω πως θα φύγει το μωρό!

Καλησπέρα Σοφία!! Άντε άλλη μια μέρα έμεινε στη δουλειά! Με το καλό, να ηρεμήσεις και να κάνεις το πρόγραμμά σου όπως σε βολεύει!

Το πιο έντονο αίσθημα το έχω κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν πάω να αλλάξω πλευρό..κάνω υπερπροσπάθεια... Ειδικά, όταν πρέπει να σηκωθώ, νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω...! Τώρα νιώθω συνέχεια μια πίεση στη λεκάνη μου..

Αχ έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα είναι οι ωδίνες και αγχώνομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αχ έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα είναι οι ωδίνες και αγχώνομαι..

Δεν ξέρω τίποτα για ωδίνες γιατί και τα δύο μου παιδιά τα έκανα με καισαρική. Όμως ο φυσιολογικός τοκετός γι' αυτό λέγεται και φυσιολογικός! Μην αγχώνεσαι! Τόσες και τόσες γυναίκες πέρασαν το ίδιο... Όλα θα πάνε καλά!!

NQt5p2.png

sofia γεια σου!! με το καλο η αδεια σου!!!

πως ειναι οι ωδινες??? σκεψου οτι εχεις πονο περιοδου αλλα σε τακτα χρονικα διαστηματα και οσο περναει η ωρα επι πολλες φορες σε μεγλυτερη ενταση..

βεβαια οπως μου λεγε και η μανα μου..οι πονοι της γεννας ξεχνιουνται.. οπερ και εγενετο..ειμαστε ετσι κατασκευασμενες..

εγω οταν ειμαι ξαπλωμενη αριστερα νοιωθω ενα εξογκομα οταν κουνιεται ο μπεμπης και μαλλον ειναι η χερι η ποδι, θα μαθω τη Παρασκευη, παντως καθε μερα ειναι και πιο αισθητο σχεδον σε σημειο να το πιανω κιολας!χαχα!

εγω οταν ειμαι ξαπλωμενη αριστερα νοιωθω ενα εξογκομα οταν κουνιεται ο μπεμπης και μαλλον ειναι η χερι η ποδι, θα μαθω τη Παρασκευη, παντως καθε μερα ειναι και πιο αισθητο σχεδον σε σημειο να το πιανω κιολας!χαχα!

Prosp μου, κι εγώ το ίδιο!! Και πάντα όταν είμαι ξαπλωμένη στα αριστερά! Πιστεύω ότι είναι ποδαράκι!! :D

Για τους πόνους περιόδου, εγώ δεν είχα ποτέ, κάθε φορά ερχόταν η περίοδος χωρίς να την καταλάβω και δεν είχα αυτό που οι περισσότερες γυναίκες έχουν να πρέπει να είναι ξαπλωμένες την πρώτη μέρα ή να παίρνουν παυσίπονο.

Αναίσθητη;! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...