Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

το επιδομα ποικιλει αναλογα τη συλλογικη συμβαση και την προυπηρεσια της καθε μιας..

υπαρχουν κλασεις εργασιας που αφορουν τα παραπανω και το μισο του ποσου της κλασης πολλαπλασιαζεται με τις ημερες αυτες που αφορουν κυοφορια και βγαινει το τελικο ποσο..

Α, ωραια, ευχαριστω... αντε να δουμε τι μου επιφυλασσει εμενα το ΙΚΑ.. :rolleyes:

Τοκογραφος λεγεται, ναι.. Εμας δεν το κανει αυτο.. Και επισης δεν εχουμε θιξει το θεμα του θηλασμου καθολου.. Μεχρι στιγμης εχουμε κανει αναπνοες θωρακικες, κοιλιακες για χαλαρωση απο τις συσπασεις.. και επισης αλλες δυο αναπνοες για τις συσπασεις με το που ξεκινουν οι πονοι.. Σημερα, κανονικα θα καναμε και την εξωθηση αλλα δεν προλαβαμε, πιασαμε την κουβεντα και περασε το διωρο... Την Πεμπτη παλι...

Αριστεα, σημερα η μαια μας ειπε οτι με το χερι μας εξεταζει ο γιατρος για να δει αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος.. αν ειναι μαλακος σημαινει οτι ετοιμαζομαστε για γεννα.. αν ειναι σκληρος και ειναι η κοιλια φουσκωμενη προς τα πανω, σημαινει οτι εχουμε δρομο ακομη.. Αρα, ο κολποδιαστολεας δε θα ειναι παρον, θαρρω! :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα που το λετε κ γω εχω αυριο να παω στο ΙΚΑ για τα τελευταια της αδειας, αλλα και της αναρρωτικης που ειχα παρει!!

Ελπιζω να τελειωσω νωρις.. Παντως δεν πιστευω οτι θα βαλουν τα λεφτα στις 15...προβλεπονται καθυστερησεις:(

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Αριστεα, σημερα η μαια μας ειπε οτι με το χερι μας εξεταζει ο γιατρος για να δει αν εχει μαλακωσει ο τραχηλος.. αν ειναι μαλακος σημαινει οτι ετοιμαζομαστε για γεννα.. αν ειναι σκληρος και ειναι η κοιλια φουσκωμενη προς τα πανω, σημαινει οτι εχουμε δρομο ακομη.. Αρα, ο κολποδιαστολεας δε θα ειναι παρον, θαρρω! :D

Μακαρι γιατι το μισο αυτο το πραγμα!

Οταν κανω τεστ ΠΑΠ υποφερω λεμε..ολη την υπολοιπη μερα με ποναει η κοιλια μου.....

Τι καλα που κανετε μαθηματα... εμενα που το ΙΚΑ της περιοχη δεν κανει; Σκεφτηκα το μαιευτηριο Ελενα, εχω ακουσει οτι δεχονται κ γυναικες που δε θα γεννησουν εκει! Μαλλον πρεπει να ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα..:rolleyes:

Μακαρι γιατι το μισο αυτο το πραγμα!

Οταν κανω τεστ ΠΑΠ υποφερω λεμε..ολη την υπολοιπη μερα με ποναει η κοιλια μου.....

Τι καλα που κανετε μαθηματα... εμενα που το ΙΚΑ της περιοχη δεν κανει; Σκεφτηκα το μαιευτηριο Ελενα, εχω ακουσει οτι δεχονται κ γυναικες που δε θα γεννησουν εκει! Μαλλον πρεπει να ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα..:rolleyes:

βρε κοριτσι μπορεις να μπεις στο google και να βρεις τηλεφωνα απο τα ΙΚΑ προστασιας μανας και παιδιου γυρω περιοχων (Γλυφαδα, Ν Σμυρνη, Ν Κοσμο. Ηλιουπολη, Αργυρουπολη) και ισως καποιο απο αυτα να κανει..

εγω ζω Κολωνο και παω Αιγαλεω.. δεν ειναι διπλα και δεν ειναι ευκολο ειδικα για μενα που δεν οδηγω.. μονο ο ανδρας μου μπορει να με παει η με ταξι και αν εχω ορεξη με συγκοινωνια..

αν εχεις χρονο και διαθεση δεν εχεις κατι να χασεις..

ναι η εξεταση του τραχηλου γινεται με...δακτυλο και βλεπουν την ωριμοτητα (ελαστικοτητα) του τραχηλου..

αν δειτε και στα υπερηχα γραφουν Ωριμοτης 1, 2 , 3 αναλογα.. αυτο δειχνει και την ετοιμοτητα του πλακουντα..απο εκει και περα εξεταζουν τον τραχηλο.. σε μενα δνε χρειαζεται λογω περιδεσης ΑΛΛΑ δεν γλιτωνω το τεστ Παπ και τις κολπικες..θα πονεσω στανταρ, τα ξερω αλλα θα ναι για εκεινη την αβολη στιγμη..

Διαφημίσεις

τι καλα ε? λενε οτι συζητανε να επιβαλλουν στον ιδωτικο τομεα να κανουν περαιτερω μειωσεις μισθων πιο κατω και απο τα 540 καθαρα..

ο Ιδιωτικος τομεας εντωμεταξυ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με το ολο θεμα αλλα ηταν οι καλυτερες συνθηκες για να επωφεληθουν οι βιομηχανοι και οι επιχειρηματιες γενικα..

ηδη μειωσεις των 15% εγιναν το τελευταιο εξαμηνο σε αρκετες εταιρειες και γνωστοι μου εχουν φαει ηττα.. αντε και στα δικα μας..:-(

βρε κοριτσι μπορεις να μπεις στο google και να βρεις τηλεφωνα απο τα ΙΚΑ προστασιας μανας και παιδιου γυρω περιοχων (Γλυφαδα, Ν Σμυρνη, Ν Κοσμο. Ηλιουπολη, Αργυρουπολη) και ισως καποιο απο αυτα να κανει..

εγω ζω Κολωνο και παω Αιγαλεω.. δεν ειναι διπλα και δεν ειναι ευκολο ειδικα για μενα που δεν οδηγω.. μονο ο ανδρας μου μπορει να με παει η με ταξι και αν εχω ορεξη με συγκοινωνια..

αν εχεις χρονο και διαθεση δεν εχεις κατι να χασεις..

Δικιο εχεις, δεν ειχα σκεφτει να παρω κοντινα ΙΚΑ να ρωτησω......:shock:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!:P

Χάθηκα γιατί έχω ξεκινήσει γενική καθαριότητα στο σπίτι!! Τα κάνω σιγά - σιγά και χαλαρά!!!;)

Σας διαβάζω αλλά δεν θυμάμαι να σχολιάσω...:confused:

Μόνο να ευχηθώ καλούς υπερήχους σε Αριστέα, Κυριακή και Προσπ!!!!!!:P Κι εγώ έχω υπέρηχο την Πέμπτη το απόγευμα!!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να ψιλοαγχώνομαι....:confused: Θέλω να περάσουνε οι μέρες και να γεννήσω...θέλω να πάνε όλα καλά!!!!!!

Προσπ για το ΙΚΑ που ρωτάς αν πληρωθήκαμε, εγώ στις 20/09 κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ για το επίδομα κυοφορίας και σήμερα έκανε ενημέρωση ο άντρας μου στο βιβλιάριο και μου τα βάλανε από τις 29/09...:shock::D:D Πολύ γρήγοροι...φτου - φτου....:P

Την Τετάρτη θα πάω κι εγώ για το πρώτο μάθημα ανώδυνου τοκετού!! Βασικά μου είπε η μαία ότι είναι 5 δύωρες συναντήσεις κι έχει γίνει ήδη η μία αλλά δε με πειράζει!! Προλαβαίνω τις άλλες 4...

Ερώτηση:?::?:: Θέλω να αποστειρώσω κι εγώ ότι έχω πάρει (πιπίλες, θηλές, μπιμπερό)...πόσο καιρό κρατάει η αποστείρωση?? Εννοώ πως πρέπει να τα ξαναποστειρώσω πριν τα χρησιμοποιήσω??? Και πρέπει να τα βράσω πρώτα ή μπορώ να τα κάνω κατευθείαν στον αποστειρωτή???

Επίσης σήμερα πήρα αποτελέσματα από κάτι εξετάσεις: και το ινωδογόνο που έχει φυσ.τιμές 180-430 σε μένα βγήκε 569....:rolleyes: Ο μικροβιολόγος είπε ότι είναι φυσιολογικό να είναι αυξημένο στην εγκυμοσύνη!! Ξέρει καμία γι'αυτό??

Σας χαιρετώ για την ώρα...θα μπω αργότερα να δω απαντήσεις!!!

Φιλάκια!!!

η αποστειρωση πχ σε ατμο αν δεν βγει απο το δοχειο (και δεν ανοιχτει) κραταει 24 ωρες στους νεους γενιας αποστειρωτες..

η αποστειρωση σε βρασμο ουσιαστικα κραταει για λιγη ωρα απο τον βρασμο..

που σημαινει οτι ΣΕ ΚΑΘΕ χρηση σας η απο το μωρο παντα θα πρεπει να αποστειρωνετε..

εγω απλα τα παντα τα ειχα βρασει μια φορα οταν τα πρωτοαγορασα και μετα αφου τα επλενα καλα τα εβαζα στον αποστειρωτη ατμου..

για οσες ειστε Αθηνα και εχετε διαθεση και χρονο να πατε στο ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για να παρακολουθησετε το 2ωρο και κατατοπιστικο σεμιναριο θηλασμου..ειναι δωρεαν και δεν θελει προεγγραφη.. σας παραθετω το σχολιο και την αναφορα που εκανε ενα αλλο μελος του parents σχετικα:

"Το μάθημα μητρικού θηλασμού ήταν όντως φοβερό και κατατοπιστικό. Δεν χρειάζεται να γραφτεί κανείς ή να έχει σειρά προτεραιότητας. Γίνεται σε μεγάλη αίθουσα και χωράνε 60 άτομα. Νομίζω τις προάλλες είδα ένα χαρτί που έλεγε ότι το επόμενο μάθημα είναι γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Το τηλέφωνο που μπορείτε να πάρετε πληροφορίες είναι 210-6462782 Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, 11.30-13.30."

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.. :D

Ενα απο τα καλα της Αθηνας ειναι οτι μπορεις να βρεις σεμιναρια για θεματα που σε ενδιαφερουν.. οπως πχ για το θηλασμο.. Εδω δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα.. Βεβαια και οι αποστασεις στην Αθηνα ειναι τεραστιες και , υποθετω, για να παρευρεθει καποιος πρεπει να αφιερωσει οχι μονο χρονο αλλα και χρημα για βενζινη.. :rolleyes: τι να κανεις? ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους..

Γεια σου Ελενηηη!!!! Και εσεις υπ'ατμον με τις δουλιτσες!! Πολυ ωραια.. Καλο πρωτο μαθημα ανωδυνου σου ευχομαι .. Εγω δεν ξερω τι ειναι το ινωδογονο, δεν εχω κανει τετοια εξεταση, μεχρι στιγμης..

Παω τωρα, να ετοιμαστω να ανεβω προς το κεντρο να παω ΙΚΑ και να δω καμια κουρτινα στο παζαρι.. 140 ευρω ζητανε παρακαλω για ψιλη και χοντρη κουρτινα για παιδικο... :shock: Κι επειδη δε θα γεννηθει ο πριγκηπας του Καταρ αλλα ο πριγκηπας ο δικος μου, ας παω και στο παζαρι να ριξω μια ματια... Τα λεμεεε... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2164656&posted=1#post2164656

καλημερα επανω παραθετω το σχετικο τοπικ για τα επιδοματα και αλλο ενα με τις αλλγες στο Ενιαιο μισθολογιο και τις παροχες

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=11002&spec=job&type=1

Καλημερα κοριτσια.. :D

Παω τωρα, να ετοιμαστω να ανεβω προς το κεντρο να παω ΙΚΑ και να δω καμια κουρτινα στο παζαρι.. 140 ευρω ζητανε παρακαλω για ψιλη και χοντρη κουρτινα για παιδικο... :shock: Κι επειδη δε θα γεννηθει ο πριγκηπας του Καταρ αλλα ο πριγκηπας ο δικος μου, ας παω και στο παζαρι να ριξω μια ματια... Τα λεμεεε... ;)

Σωστη!! χαχα!! καλες δουλιτσες!!

καλημερα

και σχετικα με την ερωτηση μου αν εχετε πληρωθει απο το ΙΚΑ την κυοφορια σε οσες κανατε χαρτια μεσα στον Σεπτεμβρη, τελικα το προβλημα ηταν στο δικο μου ΙΚΑ, λογω λενε καποιας στασης εργασιας δεν ειχαν οριστικοποιησει το αιτημα και ετσι η πληρωμη (αν δεν εχει καταστραφει το συμπαν) θα μπουν 15 Οκτωβρη..αντε να δουμε ΤΙ θα προλαβουμε να παρουμε μεχρι να γεννησουμε και να σαραντησουμε με τους καραγκιοζηδες..:rolleyes:

Καλημερα κοριτσια!!

Ελενη μην αγχωνεσαι και θα περασει ο καιρος ρηγορα μεχρι τη γεννα, ευχομαι να μη σε ταλαιπωρησει ο μικρος σου κ να βγει νωρις!!! Δεν ξερω τι ειναι το ινωδογονο!!Ελπιζω να μην εχεις προβλημα με το αποτελεσμα,,θα στα πει κ ο γιατρος εε;;

Καλο υπερηχο και σε σενα, αν κ πιστευω να τα ξαναπουμε μεχρι την Πεμπτη.........;)

Ντινα και συ ΙΚΑ σημερα εε;; Και γω τα ιδια! Παω να κανω μπανακι κ να φυγω... Πολυ γελασα με τους πριγκιπες και τις κουρτινες.......:tongue:

prosperous καλημερα! Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα με το θεμα των

πληρωμων και να μην απελπιζομαι απο τωρα!

Σας φιλω στις κοιλιτσες, θα τα πουμε αργοτερα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...