Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

aristea, η συγκεκριμενη ειμαι βεβαιη οτι θα εχει δεχθει παρατηρησεις και απο αλλες πρωην θηλαζουσες αλλα επειδη απευθυνεται συνηθως σε πρωτοτοκες εχει τη δοξα και την πρωτια συνεπως με ατομα σαν εμας τα κανει γαργαρα.. βεβαια εγω αποφασισα να της κοτσαρω στα μουτρα τα εντυπα του Ελενα Βενιζελου για να μη νομιζει οτι αερολογω..οχι οτι θα αλλαξει κατι αλλα λεμε..την αποψη μου υποστηριζω στην τελικη με τεκμηρια

kyriak καλως δεχθηκες τον ανδρα σου!

με το καλο να πατε στο γιατρο

στειλε μου με πμ την ταχυδρομικη σου διευθυνση σε παρακαλω..

επισης την Τεταρτη 9.30 εχουμε ραντεβου στο ΙΚΑ για το επομενο μαθημα που ουσιαστικα ειναι το πρωτο της περιοδου αυτης, αν θες και μπορεις ελα μαζι μου..

τα ειδη σιλικονης (εκτος αν ειναι απο καουτσουκ) οταν βραζουν στο νερο εχω ξαναγραψει οτι βγαζουν ενα ταλκ επανω τους (δεν λιωνουν ουτε ισχυει για τις ψευδοθηλες αυτο...!!)

στο βρασμο μονο τα γυαλινα μπουκαλια βγαινουν μια χαρα, ΟΤΙ αλλο εχω βρασει (ισχυει το 5λεπτο του βρασμου ) στο στεγνωμα τους εμφανιζουν αυτο το περιεργο ταλκ που δεν ξερω αν ειναι καλο να υπαρχει...

στις θηλες και πιπιλες καουτσουκ δεν το χω διαπιστωσει διοτι δεν χρησιμοποιησα ποτε, μονο τωρα πηρα θηλες καουτσουκ γιατι δεν εβρισκα σιλικονης.

γαζουλα και φυσιολογικο ορο θα χρησιμοποιειτε λιγο πριν απο καθε θηλασμο.. παρτε μερικα πακετακια και θα δειτε εσεις ποσα θα χρειαζεστε.. μεσα τα κουτακια εχουν 12 γαζουλες..

σχετικα με το αμυγδαλελαιο η λανολινη μιας και το ελεγε σημερα και η μαια ισως να ειναι καλο να το βαλετε στη γυρω περιοχη του στηθους για να κραταει μαλακο το δερμα ωστε αν τσιτωνει με την καθοδο του γαλακτος να μην τραβαει.. τωρα οσες θελετε να το εφαρμοζετε και στις θηλες ειναι πραγματικα δικο σας θεμα, εγω προσωπικα δεν βαζω τιποτα εκει απλα επειδη το βαζει και το μωρο στο στομα.. αυτο ομως ειναι που εγω κανω, δεν ειναι απαραιτητο και αποτελεσματικο για ολες σας..

αλλωστε κατα την αποψη μου μεχρι να μαθει το μωρο να θηλαζει αποτελεσματικα και να πανει την αλω θηλαια σωστα και να συνηθισει το δερμα της θηλης την συνεχη υγρασια στανταρ θα πληγωθούν οι θηλες αρα θα περασετε το σταδιο αυτο με υπομονη και ελπιζω με επιμονη (οπως εχω πει οι ψευδοθηλες εναλλαξ οταν θα αρχισετε να αντιλαμβανεστε το πληγωμα πριν εκδηλωθει τρομερα και αφορητα θα βοηθησουν..επιμενω ομως στο εναλλαξ)

αυτα απο μενα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης, για τα επιθέματα της NUK. Πότε πρέπει να αρχίσουμε να τα φοράμε; Όταν έχει έρθει το κανονικό γάλα και είναι μεγάλη η ροή; Ή από τις πρώτες μέρες με το πύαρ; Και πόσο συχνά; Επιβαρύνουν το θηλασμό επειδή δεν θα παίρνουν αέρα οι θηλές ή δεν πειράζουν; Και τέλος, έχουν αυτοκόλλητα το καθένα ξεχωριστά;; Δεν έχω ανοίξει ακόμη τη συσκευασία για να δω πως είναι και δεν έχω καθόλου εικόνα..

QUOTE]

τα επιθεματα μπορουμε να τα φοραμε οταν διαπιστωσουμε οτι ρεει γαλα το στηθος μας.. αυτο μπορει να γινει και απο την πρωτη ωρα μετα τη γεννα αλλα σιγουρα η μεγαλη ποσοτητα ειναι μετα το 3ο 24ωρο οπου το γαλα κατεβαινει μαζικα και μεχρι να ρυθμιστει η υπερπαραγωγη στις συμφορησεις μεχρι να θηλασει το μωρακι ισως να σταζει μονο του..

και καλο ειναι να αλλαζεις τακτικα γιατι γαλα ειναι και οσο μαζευεται (ειναι σαν χαρτοβαμβακας το επιθεμα) μυριζει..

ναι εχουν αυτοκολλητα το καθενα ξεχωριστα για να στεκονται στο σουτιεν αλλιως πανε περα δωθε με τη κινηση

το στηθος σου θα φροντιζεις να το αεριζεις ουτως η αλλως καθημερινα τουλαχιστον ενα 15λεπτο, ανοιχτο, εκτεθειμενο στο αερα αφου θα το εχει πλυνει καλα με ζεστο νερο και σαπουνι και θα το εχεις σκουπισει σχολαστικα.. την υπολοιπη μερα θα φορας σουτιεν.

αληθεια, πηρε καμια σας χρηματα απο το ΙΚΑ? απο εσας που υποβαλλατε τα χαρτια σας για το επιδομα..

εμενα που μου οφειλουν ενα ποσο απο το επιδομα ασθενειας (ασχετο απο της κυοφοριας) ακομη δεν μου το εχουν καταβαλλει ενω μεχρι τις 15/10 μου τα ειχαν βαλει κανονικα..

κατι ακουσα οτι θα καθυστερησουν και οι συνταξεις και θα καταβληθουν στις 1/11 (μαλλον λογω 6ης δοσης..) τι να πω???? τωρα που τα χρειαζομαστε δεν θα τα εχουμε..:(

Prosp μου, ΣE EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ για όλες τις πληροφορίες!! Όπως πάντα, κατατοπιστικές και πολύ-πολύ χρήσιμες!

Προβληματίστηκα με την αποστείρωση... Λες να βάλω τις ψευδοθηλές (που είναι σιλικόνης) να βράσουν και να βγουν με ταλκ....;;;;;..... πφφ... Εσύ έχεις επίσης σιλικόνης; Αλλά θα τις κάνεις στον αποστειρωτή; Αχ, δεν ξέρω τι να κάνω....

Για τα επιθέματα, νομίζω κι εσύ της NUK έχεις, έτσι δεν είναι; Δεν μπορούσα να διακρίνω αν έχουν αυτοκόλλητο και δεν ήθελα να ανοίξω την συσκευασία.. Είδα και ένα χαρτάκι που γράφει πάνω NUK και σκεφτόμουν μήπως αυτό έχει αυτοκόλλητα...

Για το ΙΚΑ, τελικά εμένα μπήκαν τα χρήματα στις 30 Σεπτ. ενώ μου είχαν πει 15 Οκτ. Πάλι καλά! Βέβαια, η απόφαση που περίμενα να σταλεί με το ταχυδρομείο, δεν έχει φτάσει, αλλά αυτό μας είναι αδιάφορο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

kyriak καλως δεχθηκες τον ανδρα σου!

με το καλο να πατε στο γιατρο

επισης την Τεταρτη 9.30 εχουμε ραντεβου στο ΙΚΑ για το επομενο μαθημα που ουσιαστικα ειναι το πρωτο της περιοδου αυτης, αν θες και μπορεις ελα μαζι μου..

σχετικα με το αμυγδαλελαιο η λανολινη μιας και το ελεγε σημερα και η μαια ισως να ειναι καλο να το βαλετε στη γυρω περιοχη του στηθους για να κραταει μαλακο το δερμα ωστε αν τσιτωνει με την καθοδο του γαλακτος να μην τραβαει.. τωρα οσες θελετε να το εφαρμοζετε και στις θηλες ειναι πραγματικα δικο σας θεμα, εγω προσωπικα δεν βαζω τιποτα εκει απλα επειδη το βαζει και το μωρο στο στομα.. αυτο ομως ειναι που εγω κανω, δεν ειναι απαραιτητο και αποτελεσματικο για ολες σας..

Σε ευχαριστώ Prosp μου! Είναι διαφορετικά τώρα στο σπίτι!! Επιτέλους, είχα μαραζώσει με τόση μοναξιά...

Μακάρι να τα καταφέρω για την Τετάρτη! Αλλά δεν είμαι σίγουρη από τώρα, μας έχουν κάνει και άνω κάτω το πρόγραμμα τα έπιπλα.. Τη μία το αλλάζαμε εμείς λόγω βαφής του δωματίου, την άλλη λόγω του ότι περίμενα να επιστρέψει ο άνρας μου πιο νωρίς, την επόμενη λόγω έλλειψης κάποιων πραγμάτων και έχουμε φτάσει να μην τα έχουμε παραλάβει ακόμη.. Καλά, εμένα το άγχος με έχει πιάσει ήδη, επειδή ήθελα να το τελείωνω αυτό... Οπότε, εξαρτάται από το τι χρόνο θα έχω την Τετάρτη.. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μεθαύριο; Σήμερα είχε μόνο απλή συζήτηση για άλλα θέματα; Καλά, όλα αυτά με το θηλασμό και έμενα με εξαγρίωσαν με το που τα διάβασα, πόσο μάλλον εσένα.. Καλά έκανες και μίλησες, κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου.. Είναι άσχημο πραγματικά να περιμένουν τόσα άτομα να μάθουν για κάτι τόσο σημαντικό, και τελικά το υπεύθυνο άτομο περισσότερο να αποπροσανατολίζει παρά να βοηθάει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγω εκλεισα ραντεβου με το γιατρο μου την Τεταρτη στις 18:45 και ανυπομωνω....!!:D

Με το καλό Αριστέα μου!!! Να δείτε τη μπεμπουλίτσα σας!!! Θα έχετε μεγάάάλη ανυπομονησία, ε; Αχ, τι ωραία όταν πάμε να δούμε τα μωράκια μας!! Όλα με το καλό την Τετάρτη! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω Κυριακη μου!!

Καλως τα δεχτηκες κιολλας!! Δε θα ξαναφυγει τωρα εε;

Στο γιατρο εσυ ποτε πας; θα σε βλεπει πιο συχνα τωρα στον 9ο;;;

Κανε μια αποπειρα να τα αποστειρωσεις με βραστο νερο, κ αν δεις οτι δε σου αρεσει το αποτελεσμα τοτε ισως να σκεφτεις να προμηθευτεις εναν αποστειρωτη για να χεις το κεφαλι σου ησυχο!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Σ' ευχαριστώ πολύ Αριστέα μου! Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να ξαναφύγει! Βρήκαμε ξανά τους ρυθμούς μας και είναι ωραία!

Στο γιατρό έχω ραντεβού την Πέμπτη, θα πάω στο Ιασώ το πρωί! Ανυπομονώ κι εγώ! Θα πάμε μαζί με τον άντρα μου, θα πάρει άδεια, έχει και αρκετό καιρό να δει το μωράκι, τώρα που έλειπε το προηγούμενο διάστημα. Δεν ξέρω πόσο συχνά θα με βλέπει, ίσως το πολύ σε 2 εβδομάδες. Θα μου πει την Πέμπτη λογικά! Μου είχε αναφέρει ότι θα με εξετάσει και από τον κόλπο και έχω να σου πω λίγο άγχος για αυτό.. Αλλά νομίζω, επειδή το ρώτησες, ότι δεν γίνεται με τον κολποδιαστολέα... Απαπαπα, πως το αντέχουμε αυτό το εργαλείο;;:shock:

Έψαξα κάποιες οδηγίες για τις ψευδοθηλές και το βράσιμο.. Θα δω τελικά τι θα κάνω, απλά πρέπει να αποφασίσω σύντομα ώστε να τα έχω όλα πια έτοιμα για την βαλίτσα. Πιο μετά, αν δω τελικά ότι δεν μπορώ να κάνω χωρίς αποστειρωτή, σκέφτομαι να πάρω έναν, ξέρω και ποιον θέλω, οπότε λέω στον άντρα μου και το παίρνει.

Α τώρα που το θυμήθηκα! Με γεια το νυχτικό και την φόρμα εξόδου για την μπέμπα!!!! Καλοφόρετα!!! Είσαι ευχαριστημένη με το νυχτικό; Εγώ θα ήθελα πάντως ακόμη ένα να έχω, οπότε αν καταφέρω να πάω καμιά μέρα να χαζέψω στα μαγαζιά, θα επιδιώξω να αγοράσω άλλο ένα να έχω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το νυχτικο ειναι αυτο ακριβως που ηθελα, λεπτο, βαμβακερο, με κοντο μανικι κ κουμπια για να εξυπηρετουν στο θηλασμο!

Βεβαια θα κανω μια ψιλοεπεμβαση γιατι ειναι λιγο μακρυ για τα γουστα μου, οποτε η καλη μαμα μου θα μου το κοντυνει λιγακι..(μιας κ εχει ραπτομηχανη)

Αντε κ συ με το καλο στο γιατρο..

Να σε ρωτησω, τις ψευδοθηλες τις εχεις δοκιμασει στο στηθος σου; Υπαρχουν μεγεθη;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Γεια σας μανουλες!

Εριξα εναν υπνο!!! Το ευχαριστηθηκα!! Κουνιοταν και ο μπομπιρας.. Ενιωθα (στον υπνο μου) το σωμα μου να ειναι σφιγμενο.. και δεν ξερω.. ζοριζομουν πολυ... μετα λιγο ηρεμησα.. και κοιμηθηκα τον βαθυ υπνο... να δω τι ωρα θα με παρει τωρα... :rolleyes:

Προσπ, εγω αυριο θα παω να κανω τα χαρτια μου.. οταν πληρωθω θα σας ενημερωσω. Οταν ειχα παει στο γιατρο ειχα πιεση 5 μικρη και 10 μεγαλη... λιγο δεν ειναι ρε παιδια?

Κυριακη, καλως δεχτηκες τον καλο σου!!! Ποσο θα χαρηκε και ο μπεμπης!!!! :D

Οταν παιρνει ο Αντ στο σταθερο, βαζω το τηλεφωνο στην κοιλια , ωστε να του μιλαει να μην ξεχασει το μωρο τη φωνη του.. :tongue:

Αριστεα και Μαριαλενα, ειστε πιτσιρικουλες μαμαδες εσεις.. Απο μικρες στα βασανα που λενε.. :tongue: Μια χαρα, ναστε καλα, να χαιρεστε τα μωρακια σας και τους αντρες σας!!! ;)

Γεια σου, Ματινακι... Με το καλο να ερθουν ολα σας τα επιπλακια.. Υπαρχει χρονος ακομη..μην αγχωνεσαι... Ελπιζω να μην κουραζεσαι πολυ..;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

οι ψευδοθηλες απο οτι ξερω εχουν ενα στανταρ μεγεθος αλλα το θεμα ειναι οτι μπορειτε να τις ανοιξετε απο τωρα να τις βαλετε πανω στο στηθος για να δειτε πως ειναι και να τις αποστειρωσετε με βρασμο για να δειτε αν βγαζουν το ταλκ η οχι.. (μαλλον τελικα τα ειδη σιλικονης το κανουν αυτο) εμενα παντως σητν κορη μου δυο φορες που τις ειχα βρασει (σιλικονης της chicco) δεν μου ειχαν λιωσει.. τωρα η chicco ειχε στο Λητω μονο καουτσουκ και αγορασα..

τα ειδη απο καουτσουκ για τα βρεφη ειναι επισης ιδανικα (οταν βγαινουν τα δοντια πρεπει να διακοπτονται γιατι κοβονται ευκολοτερα) αλλα πρεπει να αλλαζονται συχνα ενω της σιλικονης εινια πιο ανθεκτικα

παντως μην πεσετε με τα μουτρα στις ψευδοθηλες με τη μια.. μονο οταν θα αρχισετε να βλεπετε οτι οι θηλες πληγωνονται (οχι βεβαια στο σημειο να μην μπορουν να αγγιχτουν)

η πιεση μας απο εδω και μπρος ειναι λογικο να ειναι χαμηλη καθως η φυσικη αναιμια αρχιζει να ελαττωνεται καθως η παραγωγη ερυθρων αιμοσφαιριων προλαβαινει αυτην του πλασματος.

Και εμενα ειναι σημερα 6 και 10

Μακάρι να τα καταφέρω για την Τετάρτη!

μην αγχωνεσαι, αν μπορεσεις μπορεσες.. σημερα ηταν το τελευταιο μαθημα του κυκλου 7 μαθηματων της προηγουμενης φουρνιας και εκαναν τις αναπνοες για ωδυνες και εξωθησεις και παραλληλα ειπαν και μερικα πραγματα σπαρμενα για διαφορα θεματα.. και επειδη υπηρχε ενδιαφερον απο νεες εγκυους μας εκλεισε ραντεβου σημερα για να δουμε γενικοτερα τι παιζει..

ειναι 7 συναντησεις και θα καλυφθουν θεματα που αφορουν την γυναικολογικη, μαιευτικη και μετα τοκετου περιοδο (γαλουχια, φροντιδα μωρου κλπ)

η μαια ειναι ευχαριστη γενικα παροτι μου κανε νερα με το θεμα θηλασμος και συζητησιμη γενικοτερα και στο τελος μας εβαλε να ακουσουμε και τα μωρακια μας με τοκογραφο (νομιζω ετσι το λενε..χαχα)

η διαρκεια ειναι 1 ωρα ισως και 2 αναλογα πως πανε οι συζητησεις και το κεφι της ομαδας.. ειναι γενικα μια χαλαρη συναντηση μελλουσων μαμαδων..

Για το ΙΚΑ, τελικά εμένα μπήκαν τα χρήματα στις 30 Σεπτ. ενώ μου είχαν πει 15 Οκτ. Πάλι καλά! Βέβαια, η απόφαση που περίμενα να σταλεί με το ταχυδρομείο, δεν έχει φτάσει, αλλά αυτό μας είναι αδιάφορο!!

Το επιδομα ποικιλλει απο μανουλα σε μανουλα ή ειναι στανταρ?

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Το επιδομα ποικιλλει απο μανουλα σε μανουλα ή ειναι στανταρ?

το επιδομα ποικιλει αναλογα τη συλλογικη συμβαση και την προυπηρεσια της καθε μιας..

υπαρχουν κλασεις εργασιας που αφορουν τα παραπανω και το μισο του ποσου της κλασης πολλαπλασιαζεται με τις ημερες αυτες που αφορουν κυοφορια και βγαινει το τελικο ποσο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...