Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλως την.. εμεις μολις γυρισαμε απο επισκεψη σε σπιτι φιλων.. η μικρη ξεραθηκε.. για την ωρα..κλασικα περιμενω σε καμια ωρα να αρχισει παλι το πανηγυρακι της με τα κλαμματα μεχρι αργα τα ξημερωματα ποτε για τουαλετα, ποτε για νερο, ποτε επειδη ετσι της ηρθε..

απιθανη κατασταση..ειδικα τις δυο τελευταιες βραδυες στο αποκορυφωμα..

αυριο εχω δρομολογια παλι και θα μεταναστεψω στης μανας μου αφου δεν θα μπορω να γυρισω με συγκοινωνια (λογω απεργιας) απο το μαθημα ανωδυνου (δεν περιμενω και πολλα απο αυτο αυριο..)

κατα τ'αλλα καουρες και τα γνωστα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε προσεχουν τα πεθερικα μια χαρα!!!!!!;)

Να, με προσεχουν και με το παραπανω, Αριστεα! Και, οπως λενε χαριτολογωντας, δεν εχουν αλλη επιλογη, με εχουν χρεωθει και αλιμονο αν παθω κατι πριν γυρισει ο Αντ. :tongue:

Να προσεξετε τα αυτοκολλητα μην τα κολλησετε αμεσως, πρεπει να περασουν 3 εβδομαδες απο τη βαφη... Το γραφει και στο σαιτ του sticky... και μεις απο κει θα παρουμε αυτοκολλητα!!!!

Αχ, κοριτσια ποια πηρατε?? :P

Εγω εκανα μπανακι, χαλαρωσα, εκανα και μποτέ μετα απο πολυ καιρο... :tongue: Ξανανιωσα βρε παιδακι μου!!!! Εφαγα και μια τελεια βελουτε ψαροσουπα, το ιδιο φαγαμε και το μεσημερι... ΜΜΜΜ!!!! Αρεσε και στο μωρο μου, εκανε χαρουλες με το που κατεβασα την πρωτη κουταλια... :D

Αυριο θελω να παω πρωι πρωι στην αγορα να δω για παιδικες κουρτινες.. Ειχα παρει απο Θεσσαλονικη απο το motheracre ενα υφασμα για κουρτινες και παντα, ηθελα να τα κανω ασορτι, ειχε θεμα τα ζωα της ζουγκλας που μου αρεσε.. αλλα τωρα που το ειδα σε κουρτινα (στο μαγαζι ηταν μεσα σε φακελο με διαφανεια και δε φαινοταν ολο το σχεδιο) μου θυμησε πολυ σεντονι... και ειπα να το αφησω προς το παρον!! οποτε θελω να δω τι παιζει εξω.. Μετα, θελω να παω να παραγγειλω το στρωμα και μετα εχω μαθημα ανωδυνου..

Προσπ, καλη αρχη αυριο με τον ανωδυνο..

Καπου αναφερθηκατε στα Coco Pops!! :tongue: Ετρωγα μανιωδως μεχρι που διαβασα καπου σε ενα σάιτ για τα συστατικα του και τα Ε που εχει.. τα σταματησα για καιρο.... μεχρι που εμεινα εγκυος και με ρωτησαν μια μερα... τι θελεις απο το σουπερ? και ειπα εγω.. Δημητριακα... και μου εφεραν Coco Pops .. και ξανακυλισα!!!! :shock:

Ακου τα Coco Pops δημητριακα!! χαχαχαχαχαχα!!!

Παω να ολοκληρωσω το μποτέ μου βαφοντας τα νυχια μου... Και να ξαπλωσω να ισιωσω την κορμαρα διοτι αρχισα να αισθανομαι αβολα... ;)

Καληνυχτα και πολλα φιλιααααα..... Και για να μην ξεχνιομαστε...

Happy 32, Aristeaaaa!!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημεραααα.... Και καλο μηνα, δε σας ειπα χθες, ξεχαστηκα..

Η Αριστεα δεν εχει γενεθλια.. Καθε Δευτερα αλλαζουμε εβδομαδα κι επειδη η ΠΗΤ μας συμπιπτει το τονιζω για να το γιορτασουμε παρεα.. :tongue:

Παω στην αγορα.. πολλα φιλια, μανουλες.. :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλημερα μανουλες!!

Καλωσηρθες Ντινα,, και καλα ψωνια!!

8 βδομαδουλες!!!!! Ειναι πολλεεες;;;; χαχαχα!!!!

Παρεμπιπτοντως γενεθλια εχω 2 μερες μετα την ΠΗΤ...δηλ. 30/11!!!! (ειμαι αρκετα πιο κατω απο 32..χιχι,, μπορει κ να ειμαι η μικρουλα της παρεας...!!)

Οποτε σιγουρα θα ειμαι αγκαλια με τη μπεμπαααα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Αυτοκολλητα δεν εχουμε διαλεξει ακομα, θελω να παω απο το μαγαζι να τα δω live...

Αντε καλα μαθηματα να εχετε σημερα κ να μας πειτε τι σας εμαθαν.....!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλεσ!!!καλημερα μπεμπακια!!!ολα καλα?!!

αριστεα με το καλο η μπεμπα κ με το καλο τα γεννεθλια σου διπλη γιορτη!!ποσο πιο κατω απο τα 32 εισαι?λεσ να εχουμε την ιδια ηλικια?εγω ειμαι 25!

σημερα βαριεμαι πολυ πολυ πολυ....

Καλημερα Μαριαλενα!!

Κλεινω τα 26 το Νοεμβρη.... κοντα ειμαστε!!

Καλα η βαρεμαρα μου κ μενα δεν περιγραφεται! Εχω ξυπνησει κ ειμαι ακομα στο κρεβατι, δε θελω να σηκωθω λεμεεε!!

Εχω κ φαγητο απο χτες αρα γιατι να σηκωθω;;;;;;; χαχαχα!!!

καλα κανεισ!!!!!εγω δε μπορω να κατσω ουτε στο κρεβατι βαριεμαι κ με πιανει νευρικοτητα!!!!εμεισ θα παμε στη μανα μου για φαγητο!!!

α κοντα ειμαστε!!!!συνομιλικεσ!!!

ξαναρθα..

ειμαι στο σπιτι των γονιων μο με τη μικρη λογω καποιων υποχρεωσεων και θα πρεπει να μεινω εδω μεχρι αργα το απογευμα.. προτιμουσα να μαι σπιτι αλλα για την ωρα θα προσπαθησω να βολευτω...

μολις γυρισα απο το μαθημα ψυχοπροφυλακτικης που εκανα στο ΙΚΑ..

όλα καλα και ολα ωραια τα περι τοκετου και χρησιμα ειναι..βασικα επεσα στο τελευταιο μαθημα του προηγουμενου κυκλου και εγω μαζι με αλλες δυο ξεκιναμε τον νεο κυκλο 7 συναντησεων.. ΑΛΛΑ μολςι αρχισε το θεμα θηλασμος..

ΕΛΕΟΣ....

κουβεντα μαιας (ανω των 50 ετων με δηθεν εμπειρια) ...

"τις πρωτες τρεις μερες βαζουμε το μωρο στο στηθος για να ενεργοποιηθει ο μηχανισμος του θηλασμου και δινουμε οτι γαλα μας δινει το μαιευτηριο.. εμεις στην αρχη τους δινουμε kinderte για να καθαρισει το στομαχι και εσεις μεχρι να ρθει το γαλα την 3η ημερα δινετε το γαλα που σας δινει το μαιευτηριο.." :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :eek: :eek: :rolleyes:

τα συμπερασματα δικα σας.........

εγω τι εκανα??? κρατηθηκα για δυο λεπτα με το ζορι για να μην μιλησω και την κανω ρομπιδι αλλα κλασικα δεν κρατηθηκα και αρχισα να την ακυρωνω απαντωντας το ενα πισω απο το αλλο..

μεχρι που μου ειπε οτι το πυαρ (που βγαινει και στους ηνες πριν τη γεννα σε ορισμενες γυναικες οπως εχουμε αναφερει αλλα ειδικα το πρωτο τριημερο μετα τον τοκτο) το χανουμε ουτως η αλλως μηνες πριν τη γεννηση του μωρου και δεν ειναι αρκετο για να τραφει το μωρο και οτι ενα τελειομηνο υγιες μωρο πρεπει να θηλαζει το λιγοτερο καθε 3 ωρες και να δινουμε συμπληρωμα..

ΛΥΠΗΘΗΚΑ τις αλλες 4 κοπελες που δεν ειχαν ιδεα απο θηλασμο γιατι πολυ απλα τις οδηγουσε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ειτε στον αποθηλασμο ειτε ειδικοτερα σε δυσκολιες στο να θηλασουν..

απιστευτη η τυπισσα.. και ελεγε συχνα πυκνα "εγω ξερω, εσεις δεν ξερετε κλπ κλπ"

και λεω εγω..

σαν μητερα τρια χρονια τωρα ψαχνω, ρωταω, διαβαζω, πηγαινω σε συνατησεις και σεμιναρια για να μαθω και να διασταυρωσω πληροφοριες, διαπιστωσεις και εμπειριες σχετικα με τον θηλασμο ωστε να προσφερω στο παιδι μου το καλυτερο κατ εμε και να μην αποπροσανατολιζω αλλες μελλουσες μανουλες..

οι μαιες που ειναι και επαγγελμα τους (λειτουργημα ουσιαστικα) και ζουν ομως απο αυτο δεν οφειλουν να κανουν το ιδιο????? και οχι να καθονται σε μια δημοσια καρεκλα λεγοντας..εγω ξερω, εσεις δεν ξερετε.. κλπ κλπ..

ειλικρινα οπως πολλα αλλα ετσι και εδω με τον θηλασμο ποτε δεν θα αλλαξουν καποιες νοοτροπιες..

τεσπα..στη πορεια προσπαθησα να ισορροπησω την κατασταση και δεν επεμεινα αλλο και απλα οσα κοριτσια ειχαν το ενδιαφερον να ρωτησουν τους απαντησα σχετικα με οτι ηθελαν..βεβαια επειδη ειχα εγκυρες πηγες να επικαλεσθω στα λεγομενα μου απο αναγνωρισμενα κρατικα ιδρυματα ρωτουσε και η μαια με μικρη δοση ειρωνειας...

αυτα..

κοριτσακια προσοχη.. η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.. για αυτο οσο εχετε χρονο διαβαστε, ρωτηστε, επιμεινετε οταν θα ρθει η ωρα για να επιλεξετε με ευθυνη σας τι θα κανετε με το θεμα θηλασμου και οχι επειδη καποια τυχαια μαια η παιδιατρος επισης σας ειπε κατικαι σας αποπροσανατολισε...

ευχαριστω για την αναγνωση και συγνωμη προκατ αν διαβαζομαι φορτωμενη και σκληρη..

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε? Αν και καθυστερημενα καλο μηνα να εχουμε!!!! Και καλη εβδομαδα...

Δεν σας εχω παρακολουθησει καθολου δυστυχως....εχουμε αρχισει τα καθαρισματα, χθες ειχε ερθει η μαμα μου και απο πεμπτη εως και κυριακη θα εχω την πεθερα μου και θα ερθει και η μαμα μου παλι την αλλη κυριακη να βοηθησει να τελειωνουμε με την καθαριοτητα στο δωματιο του μπεμπη....την τεταρτη πρωτα ο Θεος θα παρουμε και την συρταριερα οποτε θα τα τελειωσουμε αυτη την εβδομαδα τις συναρμολογησεις! Η κουνια θα ερθει μεχρι 10 του μηνα οποτε μια χαρα πιστευω ειμαστε απο θεμα χρονου!

Αν μπορει καποια να με ενημερωσει για τα νεα σας χονδρικα θα μου εκανε μεγαλη χαρη γιατι δεν προκειται να προλαβω να σας διαβασω...please........!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

να λεω ομως και τα καλα, στο τελος η μαια μας βαζει και ακουμε το μωρακι με τον τοκογραφο και μας παιρνει και την πιεση..εγω κλασικα χαμηλη πιεση αλλα ο μπεμπακος ειναι μια χαρουλα εκει στην ιδια θεση του..

σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσουμε την ελλειψη καταρτισης στο θεμα θηλασμος για τα λοιπα ειναι μια φιλικη, ευχαριστη και κατατοπιστικη μαια..

εγω την Τεταρτη θα παω παλι για το επομενο μαθημα και το ιδιο απογευμα αν δεν στραβωσει με τον συζυγο θα παω σε συναντηση του Συνδεσμου θηλασμου Ελλαδος στο Μαρκοπουλο οπου εισηγειται η leader μου.

και Παρασκευη θα παμε επιτελους στο γιατρο και αν ολα πανε καλα θα μπουμε και εμεις στην τελικη ευθεια!! :D

Ματινα μου καλημερα και καλο μηνα!!!

Δεν εχασες πολλα μιας κ το Σ/Κ ηταν νεκρο το καφε μας!!

Οι περισσοτερες εχουμε καταπιαστει με τα δωματια των μπουμπουκιων κ γι'αυτο δεν ειχαμε πολλες κουβεντουλες!!

Αλλα ολες ειμαστε μια χαρα!!!!!!!!!! Και τα μωρα ακομα καλυτερα!!!!!!!!!!!

Εγω εκλεισα ραντεβου με το γιατρο μου την Τεταρτη στις 18:45 και ανυπομωνω....!!:D

prosperous καταλαβαινω οτι τα νευρα σου δεν ειναι καλα!!!!!!

Μιλαμε η τυπισσα δεν παιζεται ετσι;;; καλα ειμαστε σοβαροι;;;

δηλαδη ειναι να μην τρελλαθεις;

9 μηνες τα εχουμε στην κοιλια μας κ ξαφνικα με το που γεννιουνται δεν ειναι ικανο το σωμα μας να τους προσφερει γαλατακι;;

Καλα εκανες κ της την ειπες!!!:cool:

Θελω να κανω μια ερωτηση... σε οσες εχουν ηδη εμπειρια..

Οταν ο γιατρος λεει θα κοιταξει τον τραχηλο, (οχι οτι μου ειπε κατι ο γιατρος αλλα ισως αργοτερα μου το πει) τι ακριβως κανει; Βαζει κ τον κολποδιαστολεα;;; εγω αυτο το εργαλειο το σιχαινομαι,,,,

Γεια σας μανουλίτσες και μπεμπάκια!!

Εγώ καταρχάς χάθηκα επειδή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψε ο άντρας μου την Παρασκευή και είχαμε τόσα πολλά να πούμε και τόσο καιρό να καθήσουμε μαζί!! Αχ, επιτέλους μπήκαμε ξανά στο γνωστό μας πρόγραμμα! Ωστόσο, όταν είχα χρόνο προσπάθησα να μπω να σας διαβάσω και είχε ξανά πρόβλημα ο σέρβερ...:mad::mad: Ούτε στην αρχική σελίδα του parentscafe δεν με άφηνε να συνδεθώ... Και έχω προσέξει ότι αυτό το παθαίνω πιο πολύ μέσα στο σκ... έλεος...

Θα σας διαβάσω και θα επανέλθω! Σήμερα ήταν να έρθουν τα έπιπλα αλλά κάτι άλλαξε στο πρόγραμμα και θα τα παραλάβουμε τελικά σε λίγες μέρες. Όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα! Ελάάάάχιστες αγορές έχουν μείνει, έτσι για να έχω και κάτι άλλο να ασχολούμαι! Άρχισα να γεμίζω και την βαλίτσα..!! Αχ!!! Πάντως, πάλι καλά που τα έχω όλα γράψει σε μία λίστα και με βοηθάει πολύ.

Τελικά, δεν κατάφερα να πάω κι εγώ στο ΙΚΑ μαζί με την Prosp σήμερα, επειδή περίμενα τα έπιπλα, αλλά επειδή αυτό άλλαξε, πετάχτηκα μέχρι το κομμωτήριο να κόψω τα μαλλιά μου! Οπότε, το έκανα κι αυτό!

Κάτι δουλειές έχουν μείνει ακόμη στο σπίτι και πρέπει να αρχίσω να τις μαζεύω.. :rolleyes:

Για την ώρα, σας φιλώ πολύ-πολύ, καλό μήνα και από εμένα!! (να σας πω, άρχισα να νιώθω πλέον ένα άγχος τώρα που σε 2 μέρες μπαίνω και στο μήνα μου...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ να κάνω κι εγώ τις ερωτήσεις μου γιατί θα τις ξεχάσω..;

Πόσες γαζούλες χρειάζονται κάθε μέρα στο μαιευτήριο με χρήση των Clinofar; Κάθε φορά μετά το θηλασμό; Και αν ναι, πόσες περίπου είναι αυτές μέσα σε μια ημέρα;

Επίσης, για τα επιθέματα της NUK. Πότε πρέπει να αρχίσουμε να τα φοράμε; Όταν έχει έρθει το κανονικό γάλα και είναι μεγάλη η ροή; Ή από τις πρώτες μέρες με το πύαρ; Και πόσο συχνά; Επιβαρύνουν το θηλασμό επειδή δεν θα παίρνουν αέρα οι θηλές ή δεν πειράζουν; Και τέλος, έχουν αυτοκόλλητα το καθένα ξεχωριστά;; Δεν έχω ανοίξει ακόμη τη συσκευασία για να δω πως είναι και δεν έχω καθόλου εικόνα..

Διάβαζα πάνω στα μπιμπερό για το θέμα της αποστείρωσης ότι 5 λεπτά σε βραστό νερό κάνει τη δουλειά του, για όλα τα μέρη του μπιμπερό, και για τα πλαστικά. Οπότε, σκέφτομαι για τη θήκη (πλαστική) των ψευδοθηλών, να την αφήσω μέσα σε νερό που βράζει 5 λεπτά και θα είναι έτοιμη. Τι λέτε κι εσείς; Στα Λητώ μου είπαν ότι θα λιώσει μέσα σε βραστό νερό.... (ακόμη και σε 5';;;;) Έκαναν βέβαια σαν τρελοί να αγοράσω αποστειρωτή..! Τον οποίο δεν έχω πάρει ακόμη, αλλά σκέφτομαι να τον αγοράσω πιο μετά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...