Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα snowflake...

Καλαθι για τα απλυτα θα παρω εννοειται, ειναι χρησιμο!!!

Να προσεξετε τα αυτοκολλητα μην τα κολλησετε αμεσως, πρεπει να περασουν 3 εβδομαδες απο τη βαφη... Το γραφει και στο σαιτ του sticky... και μεις απο κει θα παρουμε αυτοκολλητα!!!!

Κοιτα εγω δε θα τα πλυνω τα καλλυματα απο καροτσι κ καθισμα γιατι ειναι καινουριο, αλλα και παλι θα εχω ενα πανακι-σεντονακι και δε θα ακουμπαει το μωρο απ'ευθειας στο υφασμα του καροτσιου...

Κρεπα εσυ εεεε;;; ΑΑχχ!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Φοβερη η κουκουβαγια!!! Μ'αρεσουν πολυ τα πλεχτα!!

μμμ δεν ξερω τι θα κανουμε, να δουμε πως θα ειναι κ ο καιρος,,, θελω πολυ να παμε το πρωι μια βολτα για καφε (οχι οτι πινω.... χυμο εστω)

Διαφημίσεις

καλημερα..

ολα τα καλλυματα βγαινουν στα καθισματακια παντως τυπου (αλλα με ευκολια και αλλα με δυσκολια:mad:).εγω ουτως η αλλως επειδη τα εχω απο την χρηση της κορης μου το καθισμα αυτοκινητου, το πορτ μπεμπε και το καθισμα του καροτσιου τα εχω ηδη βγαλει και πλυνει..

εγω εχω ενα μικρο κουβαδακι που μπαινει πλαι στην αλλαξιερα και εκει βαζω τα ρουχαλακια τα βρωμικα.. το καλο ειναι οτι για τα πρωτα 1-2 χρονια δεν πιανουν πολυ χωρο και συνηθως μολις γεμισουν αποτελουν ενα ολοκληρο πλυντηριο..

στους πρωτους μηνες οτι λερωνεται ειναι συνηθως απο γουλιες και απο διαρροες πανας.. δηλαδη μπορει το μωρο να μη λερωθει και καθολου καποιες φορες (να θυμαστε ομως να πλενετε αμεσα και συνηθως με μουλιασμα σε καυτο νερο αν ειναι απο γαλα η απο κακακια γιατι ποτιζουν και βγαινουν πολυυυυυυυ δυσκολα..βγαινουν συνηθως με σαπουνι μασσαλιας η πρασινο πιο αποτελεσματικα, λευκαντικα να αποφευγετε στα μωρουδιακα ειναι βαρυα χημικα)

μετα οταν μπαινουν οι στερεες ειδικα με τις φρουτοκρεμες βαφουν τα ρουχα και δεν καθαριζουν ευκολα αλλα μολις αρχισουν να περπατανε και να παιζουν πιο συνθετα τοτε γινεται Ο ΧΑΜΟΣ καθε μερα ενα η δυο σετ καθαρα ρουχα αλλαζω στη μικρη αναλογα την δραστηριοτητα.. που να πανε και σχολειο δηλαδη που εκει θα γινονται χαλι μαυρο και μετα τα ιδια και στο σπιτι..ρουχα να χουμε να αλλαζουμε και κεφια να πλενουμε..:rolleyes:

και εμενα μου αρεσουν τα σκουφακια..ειναι πολυ χαριτωμενα αυτα τα πλεκτα!

εμεις σημερα υποτονικα.. μεχρι το απογευμα θα ειμαι μονη με τη μικρη και πιο αργα θα παμε οικογενειακα σε μια επισκεψη σε ενα σπιτι με παιδακια μεγαλυτερα..

αυριο επιτελους Δευτερα!!!

Καλημερα στο καφεεεε!!!

Ακουει κανειειειειεις;;;;;;

Εμεις τελικα δε βγηκαμε το πρωι μιας και προτιμησα σημερα που ειμαστε κ οι δυο να κανουμε δουλειες στο σπιτι...

Το βραδακι θα ερθει η αδελφη του Νικου με τον αντρα της να φαμε τιποτις..... Και για να μην ξεχνιομαστε εχω κανει κ τη θεικη τουρτα σοκολατα!! (αλλα τη μιση θα τους τη δωσω γιατι πρεπει να βαλω ενα μετρο στα γλυκα..:rolleyes:)

Κατα τα αλλα η μικρη μου ειναι πολυ δραστηρια!!!!!

Αραγε θα συνεχισει να ειναι ετσι και εκτος μητρας;;;;;;:?::?:

Καθε μερα εντωμεταξυ εχει τουλαχιστον μια φορα λοξυγγα, και την ωρα που την πιανει εγω ανακατεβομαι...:shock:

καλως την!! εγω εδω ειμαι, μπαινω βγαινω.. βαριεμαι γενικως..

εκανα τις λιγες δουλειες μου, παιζω με τη μικρη και περιμενω μπας και ερθει η μανα μου για παρεα..

και εμενα ειναι δραστηριος ο μπεμπης αλλα η συμπεριφορα στη κοιλια δεν ειναι δεδομενη για την εκτος κοιλιας ζωη..

εγω εχω κατι σιροπιασμενα κρουασαν επισης που δεν τα χα δει :tongue: :tongue: :tongue: αλλα για την ωρα δεν εχω ορεξη για τοσο γλυκα..

σημερα εχω παριε ξανα duphalac και εχω πιει και καφε μπαααααααααας και ενεργηθω αλλα για την ωρα απλα ειμαι τσιτα στην κοιλια και εχω μια δυσφορια.. αναμενω μηπως και ηρεμησω λιγακι..ζορια ζορια!!

Διαφημίσεις

Αχ τι τραβας με τη κ%λοδυσκοιλιοτητα!!

Εγω δεν κακομελεταω γιατι μπορει να το παθω μετα...:confused:

Οποτε να χεις ευκαιρο το γιατροσοφι που μας ελεγες τις προαλλες μηπως εμφανιστουν κ τιποτα αιμορροιδες..;)

Με πονεσε η μεση με τις δουλειες κ κανει κρακ-κρακ οταν αλλαζω θεση...χαχα σα τρανσφορμερ ειμαι!!

δυστυχως εγω εχω αιμορροειδες και πολλες μαλιστα εξωτερικες και εσωτερικες που θελουν χειρουργειο.. και δεν μπορω να κανω απο μονη μου πολλα αυτη τη περιοδο εκτος απο το να βαζω κομπρεσουλες..

και το μονο αγχος μου ειναι πως θα γινουν αυτες κατα τον τοκετο...βασικα δεν θελω να ξερω αλλα αναγκαστικα θα μαθω..

by the way και εμενα εχει λοξυγγα ο μπεμπης τωρα.. η κορη μου ειχε καθε μερα πολλες φορες.. εδω εχει συνηιως 1-2 φορες..

Καλημέρα και από μένα!

Ή μάλλον καλησπέρα! Ξύπνησα στις 11 σήμερα!!!!!!!!!! Δεν το πίστευα όταν είδα το ρολόι. Σήμερα νιώθω βαριά και ασήκωτη. Έχει και μία ωραία ψυχρούλα. Ο δε μπέμπης κάνει τούμπες ακομα!!!!

Ωραία τα σκουφάκια....αλλά λίγο τσιμπημένα δεν είναι?:rolleyes: Μήπως να αρχίσουμε να μαθαίνουμε και πλέξιμο (να περνάει και η ώρα) ή έστω να δώσουμε παραγγελίες σε γιαγιάδες και θείες!!!!!!!

Έκανα μια έρευνα αγοράς (μέσω ιντερνετ) για τις πάνες και κόντεψα να πάθω συγκοπή! Τις ίδιες πάνες (pampers) εδώ τις πουλάνες προς 0.25 περίπου τη μία ενώ μέσω amazon τις δίνουν 0.10!!!!!!!:shock::shock: Δυστυχώς όμως δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Το προσπάθησα αλλά λέει ότι δεν εξυπηρετείται η συγκεκριμένη χώρα.:mad:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, δεν σας διάβασα ακόμα τι κάνετε? ΕΜΕΙΣ σήμερα αγοράσαμε βαφές μου ήρθαν και τα ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ από το sticky και αύριο μόλις κλείσουμε το μαγαζί θα κάτσουμε να βάψουμε!!

Καλά βαψίματα!! Ευτυχώς προβλέπεται να φυσάει αέρας για αρκετές μέρες ακόμα και θα ξεμυρίσει και πιο γρήγορα!:D:D:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Γεια σας μανουλιτσες!!! Επιστρεψαμε... ;) Μπαινω για μπανακι και τα λεμε σε λιγακι... (λιγακι, τροπος του λεγειν, κινουμαι με ρυθμους χελωνας....)

:lol:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...