Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Βρε που εξαφανιστηκατε ολες;;;

Σημερα εβαλα και γω το πρωτο μου πλυντηριο με τα μωρουδιακα..:D:D:D

Τωρα τα καμαρωνω στην απλωστρα.......:P;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε που εξαφανιστηκατε ολες;;;

Σημερα εβαλα και γω το πρωτο μου πλυντηριο με τα μωρουδιακα..:D:D:D

Τωρα τα καμαρωνω στην απλωστρα.......:P;)

καμαρι εεε?? και εγω και στη μικρη και στον μπεμπη ειχα την ιδια χαρα.. αλλα και παλι ασυλληπτο μου ηταν..

ποσο βαριεμαι τα Σαββατοκυριακα δεν περιγραφεται.. ανεκαθεν το χα το κουσουρι αυτο αλλα τωρα ειδικα ακομη περισσοτερο..

Μια απ'τα ιδια κ'γω... ειδικα τις Κυριακες, που σχεδον παντα θα δουλευει ο αντρας μου κ τη βγαζω μονη..!! (αυριο εχει ρεποοοοο ομως χιχι)

Κανω υπομονη λιγο καιρο ακομη,,, μετα θα εχω να ασχολουμαι επι 24 βασεως....χαχαχα!!!

Να σε ρωτησω κατι prosperous... την παντα την εχεις πλυνει στο χερι;; φοβαμαι αν τη βαλω στο πλυντηριο μηπως μπει...

την παντα του λικνου που ειναι κοντη την εχω πλυνει στο πλυντηριο και τις δυο φορες..

την παντα της κουνιας που ειναι πιο ογκωδης την ειχα πλυνει στο χερι και επειδη δεν μπορουσα να την στιψω λογω ογκου την ειχα αφησει στο μπανιο να στραγγιξει και οταν την εβγαλα εξω να στεγνωσει θυμαμαι ειχε στεγνωσει γρηγορα..αλλα αν μπαινει στο πλυντηριο και εχεις κανενα ηπιο προγραμμα σε κρυα θερμοκρασια δε νομιζω οτι θα χεις προβλημα..και θα χει στιφτει κιολας..

εμενα ο ανδρας μου ανεκαθεν δουλευει τα σκ και ετσι παντα διακοπες, υποχρεωσεις κλπ τα κανουμε μεσοβδομαδα και κανουμε εξαιρεση μονο αν δεν μπορουμε να το αποφυγουμε πχ γαμους, βαφτισια..

συνηθως σκ παμε καμια επισκεψη σε σπιτια φιλων και γνωστων οπως σημερα που χαμε μια μικρη υποχρεωση και αυριο..

απο την αλλη εμενα ειδικα δεν μου αρεσουν οι εξοδοι τα σκ διοτι δεν τρελλαινομαι για την πολυκοσμια και για την φασαρια..και εννοω οτι αν ειναι να παω σε παιδοτοπο θα το κανω καθημερινη απογευμα η θα επιλεξω να ειναι νωρις το σκ σε ωρες μικρης αιχμης..το ιδιο και για καθε ειδους διασκεδαση.. δεν μου αρεσει να κολλαω στην κινηση, να μη βρισκω να παρκαρουμε, να κατσουμε, να διασκεδασουμε.. δεν τα μπορω πλεον αυτα.. καποτε ναι..ακολουθουσα οπου.. τωρα δεν εχω υπομονη και ορεξη διοτι δεν βγαινουμε που δεν βγαινουμε συχνα δεν θελω να ταλαιπωρουμαστε.. ποσο μαλλον τωρα με την εγκυμοσυνη...

και σιγουρα το οτι ο συζυγος δουλευει τα σκ μας αποκλειει απο θεμα κουρασης, ορεξης και χρονου απο το να κανουμε καποιες δραστηριοτητες

επισης τα σκ τα μαγαζια τα προλαβαινουμε οριακα ενω τη Κυριακη ειναι κλειστα, ενω καθημερινες ειναι σχεδον τα παντα διαθεσιμα και ετσι βρισκω παντα κατι να κανω αν θελω..

γερναω και μιζεριαζω..χαχα!

Διαφημίσεις

Και γω τη παντα του λικνου θελω να πλυνω κ το κουβερλι που ειναι σετ.. Θα τα βαλω λοιπον σε γρηγορο προγραμμα...

Παρεπιπτοντως το μεσημερι που πηγαμε σουπερ μαρκετ σε θυμηθηκα κ ηθελα να παρω κρουασαν σοκολατας.. αλλα τελικα κατεληξα σε τσουρεκι...... κ τωρα το σκεφτομαι που με περιμενει... ειναι να μη μου μπει κατι στο μυαλο!!!

Εχτες ακουγα για μουσακα και δε θα ησυχασω αν δε φαω....!!:rolleyes:

αστο.. δεν παιζομαι..

τελικα εστειλα τον συζυγο στο φουρνο και μου πηρε.......σοκολατοπιτα.. και την εβαλα στο φουρνο να ζεσταθει, εριξα και παγωτο βανιλια απο πανω και ..

ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Μπορειτε να με βαρατε αφοβα και για να μην ξανατολμησω να κλαφτω για τα κιλα και επειδη σας βαζω ιδεες..(οχι οτι δεν τις ειχατε..χαχα!!!!)

εμενα ο ανδρας μου ανεκαθεν δουλευει τα σκ και ετσι παντα διακοπες, υποχρεωσεις κλπ τα κανουμε μεσοβδομαδα και κανουμε εξαιρεση μονο αν δεν μπορουμε να το αποφυγουμε πχ γαμους, βαφτισια..

συνηθως σκ παμε καμια επισκεψη σε σπιτια φιλων και γνωστων οπως σημερα που χαμε μια μικρη υποχρεωση και αυριο..

απο την αλλη εμενα ειδικα δεν μου αρεσουν οι εξοδοι τα σκ διοτι δεν τρελλαινομαι για την πολυκοσμια και για την φασαρια..και εννοω οτι αν ειναι να παω σε παιδοτοπο θα το κανω καθημερινη απογευμα η θα επιλεξω να ειναι νωρις το σκ σε ωρες μικρης αιχμης..το ιδιο και για καθε ειδους διασκεδαση.. δεν μου αρεσει να κολλαω στην κινηση, να μη βρισκω να παρκαρουμε, να κατσουμε, να διασκεδασουμε.. δεν τα μπορω πλεον αυτα.. καποτε ναι..ακολουθουσα οπου.. τωρα δεν εχω υπομονη και ορεξη διοτι δεν βγαινουμε που δεν βγαινουμε συχνα δεν θελω να ταλαιπωρουμαστε.. ποσο μαλλον τωρα με την εγκυμοσυνη...

και σιγουρα το οτι ο συζυγος δουλευει τα σκ μας αποκλειει απο θεμα κουρασης, ορεξης και χρονου απο το να κανουμε καποιες δραστηριοτητες

επισης τα σκ τα μαγαζια τα προλαβαινουμε οριακα ενω τη Κυριακη ειναι κλειστα, ενω καθημερινες ειναι σχεδον τα παντα διαθεσιμα και ετσι βρισκω παντα κατι να κανω αν θελω..

γερναω και μιζεριαζω..χαχα!

χαχα! Δεν ειναι που γερνας, απλα δε μπορεις μια ζωη να εισαι μεσα στη βαβουρα και την κοσμοσυρροη.... Και μεις ετσι, πιο καλα απολαμβανουμε μια εξοδο τις καθημερινες!!

εγω σημερα επλυνα μαζι με αλλα διαφορα καθημερινα και τα μπουφαν, ζακετες της κορης μου..και παλι εχω ενα καρο για σιδερωμα..!!!

απορω που σημερα ειναι 1η Οκτωβρη πως και το ΙΚΑ δεν με πληρωσε εχθες για κατι τελευταια της αδειας ασθενειας.. τους προηγουμενους μηνες αν επεφτε σκ η αρχημηνια μας πληρωναν απο Παρασκευη.. ελπιζω απο Δευτερα να μου λυθει η απορια.. παραλληλα περιμενω και την πληρωμη του επιδοματος κυοφοριας αλλα αυτο ισως να παει μετα τις 15..

Να ειδες; τετοια μας λες κ αντε να το βγαλω κ αυτο απο το μυαλο μου!!!:tongue:

Θα βολευτω ομως με το τσουρεκακι μου, αλλα με λιγη μερεντα απο πανω...χαχαχα δεν παιζομαστε!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλα λεμε το σιδερο εχει τον ατελειωτο... οσο τρελλαινομαι να βλεπω τα μωρουδιακα σκεφτομαι τι εχει να ακολουθησει κ κατι με πιανει,, αλλα ετσι ειναι αυτα!

Εμενα το επιδομα παιζει να μου το βαλουν αρχες Νοεμβρη, γιατι τη Δευτερα θα παω ξανα στο ΙΚΑ να κανω την αιτηση οποτε,,,, ζησε Μαη μου!!!

καλο ειναι και αυτο.. εγω εδειξα και χαρακτηρα αφησα..δυο κουταλιες στον ανδρα μου να δοκιμασει..χαχα!!!

αυτα για την ωρα.. παω να ξαπλωσω..εχει αρχισει η πλατη μου να με τραβαει και ζοριζομαι σιγα σιγα..

Καλησπέρα κορίτσια, δεν σας διάβασα ακόμα τι κάνετε? ΕΜΕΙΣ σήμερα αγοράσαμε βαφές μου ήρθαν και τα ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ από το sticky και αύριο μόλις κλείσουμε το μαγαζί θα κάτσουμε να βάψουμε!!

Περιμένω τον άντρα μου να πάμε καμία βολτούλα και κρέπα!!

Εγώ την πάντα την πήρα με θήκη και έτσι θα την βγάλω και θα την πλύνω!!

Τα καλυματα απο τα καθισματακι αυτοκίνητου και το πορτ μπεμπέ τα πλύνατε? δεν ξέρω καν αν βγαίνουν!! Καλαθάκι για τα άπλυτα του μωρού θα πάρετε?? σας βομβάρδισα με ερωτήσεις χαχαχαχ

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...