Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Και εμείς για το ΙΚΕΑ λέμε...να πάει ο σύζυγος! Του έχω δώσει παραγγελία και μέσα στον Οκτώβρη θα πάει να αγοράσει και να τα φτιάξει.

Αννα, κατ'αρχην σε ευχαριστω για τις ευχες σου.. ;)

Μια χαρα ειναι τα επιπλα του ΙΚΕΑ.. Εμπιστευομαι την ευρωπαϊκη ποιοτητα.. Και ειναι οντως πολυ φθηνοτερα απο τα μαγαζια που ειδα εδω σε επιπλα μωρου.. Προτιμω να επενδυσω σε ενα καλο στρωμα για το παιδακι μου.. Ας ελπισω να μην με προδωσει αυτη η ευρωπαϊκη ποιοτητα.. χαχα...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, τι γρήγορα που πέρασαν αυτές οι τρεις μέρες! Πήρα δυνάμεις για ένα μήνα-τον έβαλα να μου υποσχεθεί ότι τέλος Οκτώβρη θα ξανάρθει;). Έπρεπε να δείτε το ύφος μου όταν άνοιξα την πόρτα και είδα τον άντρα μου. Στην αρχή νόμιζα ότι η εγκυμοσύνη προκαλεί και...παραισθήσεις εκτός από όλα τα άλλα:D:D:D:D!!! Αφού καθόμουν και τον κοιτούσα σα χαζή με το στόμα ανοιχτό:eek::eek::eek: Και να φανταστείτε ότι το πρωί της Τρίτης που του μίλησα στο τηλέφωνο τον ρώτησα αν είναι έξω και μου λέει "ναι, έχω εξωτερική δουλειά σήμερα" -και ήταν στο αεροδρόμιο!!!!! Βέβαια, στα παιδιά ούτε λέξη γιατί θα γινόταν χαμός, αλλά μάλλον θα καταφέρουμε να συναντηθούμε μες στον Οκτώβρη (ελπίζω να μπορεσει να πάρει άδεια για να μου τα φέρει).

Προχθές πήγαμε και στη γιατρό και είδαμε τον μπέμπη, ο οποίος έφτασε τα 1265 γρ. Πήρε μισό κιλό σε ένα μήνα!!!!!!!!!!! Τα αποτελέσματα της καμπύλης είναι φυσιολογικά, ο αιματοκρίτης επίσης δεν έχει πέσει καθόλου και εγώ έφτασα αισίως τα +8,5 κιλά :mrgreen:- πήρα 2,5 ολόκληρα κιλά σε 4 βδομάδες!!!! Ο μπέμπης είναι κινητικότατος και ευτυχώς μειώθηκαν οι συσπάσεις. Τελικά η ψυχολογία παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο!!!!!! Μάλιστα η γιατρός μας έδωσε άδεια και χθες πήγαμε για καφέ (σε καφετέρια απέναντι από το σπίτι μου και για μισή ώρα μόνο, αλλά όταν έχεις στερηθεί κάτι έστω και το λίγο σου φαίνεται πολύ:tongue:).

Αυτός ο μήνας θα είναι της αναμονής καθώς σε 4 εβδομάδες θα ξαναβγώ έξω για εξετάσεις αίματος, doppler και ενέσεις κορτιζόνης. Δεν έχω τίποτα στο ενδιάμεσο. Σήμερα πάντως βγήκα σκαστή από τη γιατρό, γιατί έχω ξεμείνει με τα τιραντάκια και τα σορτσάκια και το βράδυ κρυώνω. Πήρα 2 μπλούζες μακρυμάνικες και ένα κολάν για μες στο σπίτι.

Τωρα ειδα αυτη σου την αναρτηση Αννα μου.. Τι συγκινητικο!! Φτου φτου!! Να τον χαιρεσαι τετοιον αντρα.. :D:D

Ολα πανε υπεροχα, τοσο με τις εξετασεις σου οσο και με τον πιτσιρικο σας!!! ;)

Οσο για τις θερμοκρασιες ειναι γεγονος οτι εχουν αρχισει να πεφτουν.... Και εγω αναρωτιεμαι τι θα φοραω σε λιγο καιρο ... Αλλα δε θελω να μπω σε περιττα εξοδα... Θα την παλεψω με αυτα που εχω.. Ευτυχως ηταν στη μοδα τα μπλουζοφορεματα περυσι και εχω αρκετα φαρδουτσικα.. ελπιζω να μην ειναι τσιτα τωρα.. θα δειξει.. στην αναγκη θα παρω κανα δυο... Η μεγαλυτερη χαρα μου ομως, να δειτε με τί χαζα πραγματα χαιρομαι, χαχα :oops::oops:, ειναι που εχω αρχισει να φοραω τις πολυαγαπημενες μου καλτσες, εκεινες τις μαλακες και χνουδωτες.. :mrgreen: Αλλη φαση.. Καλο το καλοκαιρακι, αλλα και ο χειμωνας, καλος ειναι... ;)

Τα λεμε αργοτερα.. φιλιααα, φιλες μου!!!

ναι, συμφωνω με τις νυχτικες.. για τις πρωτες μια -δυο μερες ειναι εξυπηρετικες για το λογο που ειπαν τα κοριτσια.. περνουν να δουν τα λοχεια και ζητουν να γδυνεσαι, η αν κατσει καμια καισαρικη δεν θα πιεζεται η κοιλια κλπ εγω θα εχω απο ολα.. αν και η νυχτικια στην προκειμενη το μονο προβλημα που μου δημιουργουσε ηταν οτι φαινοταν η τριχουλα στα ποδια μου μετα απο δυο μερες γιατι ξυριζομαι με ξυραφακι και οχι με αποτριχωση κεριου κλπ.. στο σπιτι μονο το καλοκαιρι φοραω νυχτικια..το χειμωνα ΠΑΝΤΑ πυζαμα!

εγω εχω πλυνει την παντα.. τωρα θελω να λυσω το λικνο αρχες Οκτωβρη και να πλυνω το υποστρωμα του στρωματος και να απολυμανω και αυτο γιατι το χα δωσει στη κουμπαρα μου για τη μικρη της..(οχι οτι εχει κατι το παιδακι αλλα για λογους υγιεινης τυπικα) μετα τις 10/10 θα στησω λικνο και αλλαξιερα..τωρα δεν υπαρχει λογος και νοημα να τα στησω..χωρο θα πιανουν και τιποτε αλλο..

εδω dina κανει ζεστη ακομη.. εξω σημερα το απογευμα φοραγες ενα μακρυμανικο λεπτο μπλουζακι αλλα για καλτσες ουτε λογος.. τωρα κανει ζεστη μεσα στο σπιτι..

περι επιδοματος 6μηνου.. νομιζω μονο οι εργαζομενες με ισχυουσα συμβαση εργασιας το παιρνουν αφου υπογραφει και ο εργοδοτης δηλωση οτι δεν επιτρεπει να εργαζεται για το συγκεκριμενο διαστημα και αναφερεται και η μισθοδοσια.... υποτιθεται οτι ειναι αδεια απο τη δουλεια.. μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν αφορα ανεργες..ρωτηστε παντως μην σας αποπροσανατολισω..

Γεια σας κοριτσια!!

Ειπα να μπω να δω τι κανετε!!

Εμεις τελικα πηγαμε στο prenatal το μεγαλο στην Πειραιως..!!Αχ ενα ξεμυαλισμα ηταν... Μα να μας αρεσουν οοολα;;

Τελικα βρηκα και πηρα νυχτικο κοντομανικο, το οποιο εχει και μπολερο μακρυμανικο απο πανω,,, μ'αρεσε γιατι ειναι λεπτο,, δεν τα μπορω τα χοντρα οταν ειμαι σε κρεβατι.. Και μια ρομπα οχι πολυ μακρυα, η οποια φυσικα και θα χρησιμοποιηθει και τωρα και μετα.....

Και φυσικα πηραμε για το λουλουδακι μας φορμακι για την εξοδο απο το μαιευτηριο μαζι με ζακετακι,, μια φορμα ολοσωμη εξοδου χοντρη και μαλλιαρη,,πως ειναι οι αρκουδες;; ε καπως ετσι (δε μπορω να το περιγραψω αλλιως, παντως ειναι μονο για εκτος σπιτιου, ξετρελαθηκε ο Νικος κ ετσι την πηραμε αλλιως απο μονη μου δε θα το επελεγα..)

Πηρα sudocream, χτενακι για τα μαλλακια, ψαλλιδακι...μμμμ αυτααα!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Ντινα σου λειπει ο Αντωνης σου εε;; Και εκεινος στην ιδια φαση πιστευω θα ειναι.. σε αφησε ομως σε καλα χερια!! Σε προσεχουν τα πεθερικα μια χαρα!!!!!!;) Αντε καλα να περασεις στο χωριο....

εδω dina κανει ζεστη ακομη.. εξω σημερα το απογευμα φοραγες ενα μακρυμανικο λεπτο μπλουζακι αλλα για καλτσες ουτε λογος.. τωρα κανει ζεστη μεσα στο σπιτι..

περι επιδοματος 6μηνου.. νομιζω μονο οι εργαζομενες με ισχυουσα συμβαση εργασιας το παιρνουν αφου υπογραφει και ο εργοδοτης δηλωση οτι δεν επιτρεπει να εργαζεται για το συγκεκριμενο διαστημα και αναφερεται και η μισθοδοσια.... υποτιθεται οτι ειναι αδεια απο τη δουλεια.. μπορει να κανω και λαθος αλλα δεν αφορα ανεργες..ρωτηστε παντως μην σας αποπροσανατολισω..

Οκ, Προσπ, θα ρωτησω.. ευχαριστω πολυ..;)

Ντινα σου λειπει ο Αντωνης σου εε;; Και εκεινος στην ιδια φαση πιστευω θα ειναι.. σε αφησε ομως σε καλα χερια!! Σε προσεχουν τα πεθερικα μια χαρα!!!!!!;) Αντε καλα να περασεις στο χωριο....

Αριστεα μου, μεγεια τα ψωνια.... Να τα χαρειτε με την μπεμπουλα.. αχ τι καλα...:rolleyes::rolleyes:

Παω να ξαπλωσω τωρα.. αυριο θα φυγουμε νωρις.. Ευτυχως ηρθε η φιλη μου απο εδω και αναπληρωσαμε λιγο την αυριανη μας συναντηση η οποια φυσικα ακυρωθηκε λογω χωριου.. δεν πειραζει..

παντως, συνηθως βαριεμαι στο χωριο.. το καλοκαιρι ειχαμε ιντερνετ, τωρα το διακοψαμε.. αφηστε που θα ειμαι και ολομοναχη εκει.. ουτε ο αντ ουτε η αδερφη του ουτε η ξαδερφη του... :-(

Ευκαιρια να ασχοληθω με τον εαυτο μου.. :rolleyes: χαχα..

Σας φιλω, φιλες μου...

Καλο Σαββατοκυριακο.... :D

καλημερα και καλο μηνα..

dina καλα να περασεις στο χωριο, μπορει να μην εχεις πολλα να κανεις αλλα εκμεταλλευσου την ηρεμια για ξεκουραση με οποιο τροπο σου αρεσει..

εγω τωρα και να παω στο εξοχικο παροτι δεν υπαρχει ψυχη πρεπει να παω χωρις τη μικρη για να πω οτι θα ξεκουραστω και θα απολαυσω την ησυχια, απο ητν αλλη ειμαστε ελαφρως γιαπι εξω απο το σπιτι και ολη η σκονη απο τα μπαζα μπαινοβγαινει στο σπιτι και με εκνευριζει αφανταστα..

Aristea μεγια τα ρουχαλιακια και τα πραγματακια..δυο ερωτησεις μονο:

ποσο εκανε η νυχτικια με το μπολερο?

και ειδικοτερα ποσο εκανε το φορμακι (μπουφανακι ουσιαστικα) εξοδου του μπεμπη??? για να στειλω τη μανα μου να παει να παρει ενα (μενει πολυ κοντα)

Καλημέρα σε όλες και καλό μήνα!

Dina καλύτερα να μην είσαι μόνη σου, για δύο μέρες είναι μόνο...και μόλις γυρίσεις θα χει μείνει μόνο μία βδομάδα για να γυρίσει και ο άντρας σου:D!

Αριστέα μεγειά τα ψώνια!! Και μένα με ενδιαφέρει η τιμή για το νυχτικό! Στο mothercare έχει τα δυο με 43 ευρώ αλλά χωρίς τίποτα από πάνω. Και κάτι άλλο: τα φορμάκια εξόδου δεν είναι τα βελουτέ? Μπήκα στο σάιτ της prenatal και τα έχουν γύρω στα 25-30 ευρώ. Είναι τόσο? Καλά μιλάμε, τα έχω ξεχάσει όλα! Λες και δεν είχα ποτέ μωρά! Κατευθείαν στο σχολείο πήγαν τα δικά μου:D:D:D:D:D:D:D :D

Προσπ, κάνε πως δεν τη βλέπεις τη σκόνη μέχρι να τελειώσετε:D:D:D. Εγώ έχω αποκτήσει επιλεκτική όραση...και ακοή, φυσικά! Ακούω και βλέπω μόνο ό,τι με βολεύει!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα γλυκες φουσκιτσες!!!

Ευχαριστω πολυ για τα μεγεια! Με το καλο σε ολες μας..

Οσο για τις τιμες κοριτσια αφηστε... Ακομα το σκεφτομαι........

Ηταν λιγο τσιμπημενα εως πολυ θα ελεγα, ΑΛΛΑ ειπαμε επεμενε ο Νικος.....

Το νυχτικο εκανε 41?:shock:

Και το φορμακι εξοδου το οποιο annpan δεν ειναι το βελουτε, ειναι απο μεσα φλις και απ'εξω ειναι σαν κουβερτουλα Ισπανικη(οπως μου τη μαθατε) ,, ειναι χοντρο κ μονο για εκτος σπιτιου.. αυτο λοιπον εκανε 61?:shock::shock::shock:

Ξερω ειναι πολλα τα λεφτα που ξοδεψαμε, και μετα μου ειπαν οτι στο εκπτωτικο χωριο στα Σπατα εχει τετοια φορμακια εξοδου με 25?-30? απο Marasil..

καλημερα και παλι.. ενταξει, ξερω τις τιμες του prenatal γιατι ψωνιζω καμια φορα απο εκει και ειναι τσιμπημενα οντως..

βασικα το φορμακι (σακος βασικα) εξοδου για το μωρο δεν ειναι και φθηνο σαφως απλα δεν θελω να πληρωσω τοσα γιατι χειμωνας μπαινει και σιγουρα δεν προκειται να βγουμε με το μωρο αρκετες φορες μεσα στο χειμωνα..

στη κορη μου ειχα αγορασει απο το jumbo ενα πολυ φθηνα αλλα πλεον δεν φερνουν (ισως οχι ακομη) και ετσι εχθες που πηγα δεν βρηκα για τον μπεμπη..και βεβαια εριξα το μπαλακι στη μανα μου για να κοιταει στο Jumbo του Πειραια μπας και φερουν..

τα ρουχα εξοδου παιζουν σε αυτες τις τιμες 25-30 ευρω..απλα το θεμα ειναι οτι σε τοσο μικρη βρεφικη ηλικια δεν θα τα βαλουν πολλες φορες εξω αφου λογω χειμωνα οι επισκεψεις περιοριζονται και το θεωρω εκμεταλλευση απο τα καταστηματα..

ειναι εντελως διαφορετικο να θελω να κανω ενα δωρο και να δωσω για ενα ρουχο τοσα χρηματα και διαφορετικο σαν γονιος να θελω πχ 4-5 απο αυτα..το κονδυλι ανεβαινει..

τα νυχτικα εκει παιζουν και αυτα απο 40 εως 60 ευρω..το mothercare με 45 ευρω εχει σετ των 2 με κοντομανικι αλλα χωρις ρομπακι η ζακετακι..

οπως και να χει καλοφορετα να ειναι οκαι αυτα που πηρες Αριστεα μου και αυτα που εχουμε παρει και εμεις ως τωρα..

απλα η ολη συζητηση εχει να κανει με την εκμεταλλευση που γινεται..και ειδικα τωρα με την κριση..ακομη και τα jumbo εχουν τσιμπησει τις τιμες σε σχεση με το παρελθον κατα ενα η δυο ευρω πανω..

annpan..σκονη ξεσκονη εγω πηγα στο εξοχικο πριν λιγες μερες και αποφασισα πως δεν θα ξαναπαω πριν την ανοιξη, ειναι ταλαιπωρια για μενα και τωρα ως εγκυος και αργοτερα με δυο μικρα παιδια χωρις βοηθεια..

σημερα ξυπνησα απο τις 7.30 που εφυγε ο ανδρας μου για δουλεια, λιγο μετα ξυπνησε και η μικρη, πηραμε το πρωινο μας και αφου επαιξα λιγακι μαζι της μετα επιασα σκουπισα, σφουγγαρισα, εβαλα πλυντηριο, απλωσα, εβαλα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, επλυνα πιατα, συμμαζεψα κρεβατια και τωρα εχω να πλυνω τεσσερα ρουχαλακια με δυσκολους λεκεδες στο χερι αλλα τα χω να μουλιαζουν..(μεχρι το βραδυ με κοβω..χαχα) και βεβαια μου ανοιξε η ορεξη και εφαγα ενα αυγο με ψωμι, ενα μεγαλο κομματι τυρι και δεν μου εφταναν εβαλα γαλα με coco pops (με τη σοκολατα) και τα καταβροχθησα.. αλλα το μυαλο μου εδω και ωρα ειναι σε ενα κρουασαν σοκολατα που ναι στο ντουλαπι.. μαλλον για εκει με κοβω..χαχα!!

(αποδειξη πως επισα τα 15 κιλα ..αν εχουν μεινει εκει..)

Πραγματι οι τιμες ανεναινουν συνεχως σε ολα τα ειδη..

Στο σουπερ μαρκετ εχω παρατηρησει επισης αυξηση σε ειδη που επαιρνα κ τωρα ειναι παραπανω η τιμη τους..εστω και μερικα λεπτα του ευρω....

Οσο για τα prenatal σε ολα σχεδον τα ρουχαλακια απο πισω η τιμη ηταν 1?-2? πιο κατω και απο μπροστα ειχαν καινουριο αυτοκολλητο με αυξημενη τιμη..

prosperous τα coco pops τα τσακιζω λεμε...!!

Το κρουασαν τη γλυτωσε;;;;χαχα!!

Καλα κανεις, ειπαμε εχουμε αλλοθι.....

Πραγματι οι τιμες ανεναινουν συνεχως σε ολα τα ειδη..

Στο σουπερ μαρκετ εχω παρατηρησει επισης αυξηση σε ειδη που επαιρνα κ τωρα ειναι παραπανω η τιμη τους..εστω και μερικα λεπτα του ευρω....

Οσο για τα prenatal σε ολα σχεδον τα ρουχαλακια απο πισω η τιμη ηταν 1?-2? πιο κατω και απο μπροστα ειχαν καινουριο αυτοκολλητο με αυξημενη τιμη..

prosperous τα coco pops τα τσακιζω λεμε...!!

Το κρουασαν τη γλυτωσε;;;;χαχα!!

Καλα κανεις, ειπαμε εχουμε αλλοθι.....

για την ωρα.. τη γλιτωσε το κρουασαν :tongue:

ειναι η σειρα του κοτοπουλου με τις πατατες αλλα κρατιεμαι μπας και το φαω μαζι με τον ανδρα μου ο οποιος ομως δεν βλεπω να ναι σπιτι πριν τις 4, και εχουμε να παμε και σε μια δικη του δουλεια το απογευμα και βαριεμαααααααααααααααααιιιι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...