Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ηρθα.. παλι!!

το ασταρι ειναι ζορικο αλλα αν ειχε επιφανεια πριν που ισως να ξερναγε τοτε αναγκαστικα θα πρεπε να μπει.. βεβαια το ασταρι μεταλλου ειναι το πιο οσμοδες, ο ανδρας μου εχει λυποθιμησει απο αυτο μεχρι να ξεμυρισει το σπιτι..(συνηθως το ασταρι μεταλλου το βαζουμε σε εξωτερικες επιφανειες)

Λια την 37η εβδομαδα την κοβουν την περιδεση.. δηλαδη γυρω στις 26-27 Οκτωβρη θα την κοψουμε..

εσυ εισαι στην 35η πιο μπροστα απο μενα...οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου!!!

εγω παιδι το μονο που περνω εντατικα ειναι τα σπασμολυτικα και το σιδηρο μαζι με το filicine.. το καημενο το ασβεστιο ολο το ξεχναω η το αναβαλλω να το παιρνω :-(..μαλλον βλακεια κανω αλλα δεν το συμπαθω..σε αυτη την εγκυμοσυνη με αηδιαζει.. βεβαια πινω αρκετο γαλα και τρωω και τυρια..ελπιζω να μην εχω κανει τοσο κακο...(ειναι απο τις σπανιες φορες που δεν ειμαι τυπικη με αγωγη μου)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε, ναι , λοιπον... :lol::lol: Η πρωτη μου αποπειρα πολλαπλης παραθεσης στεφθηκε με την απολυτη επιτυχιααααα..... Ευχαριστω, ευχαριστω...

:tongue::tongue:

χαχαχα πολυ γελασα!!!!!

Μια χαρα πας απο εξετασεις, εγω τη δευτερα μαλλον θα παω στο γιατρο, οποτε και θα μου γραψει να κανω μερικες,,,

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα και από εμένα (καλησπέρα δηλαδή..!)

Πολύ τρέξιμο εχθές, με τις δουλειές στο σπίτι και τα είχα παίξει... Δεν πρόλαβα και να μπω να σας γράψω.. Αλλά σας διάβασα και έμαθα τα νέα σας.. Βασικά με βοήθησε πολύ η πεθερά μου με το δωμάτιο του μπέμπη και το δικό μας, εγώ είχα σιδερώματα και άλλες πιο ελαφριές δουλειές, αλλά όταν υπάρχουν δουλειές στο σπίτι, επικρατεί και ένας πανικός!

Το βράδυ είχα έναν εκνευριστικό κοιλόπονο και νομίζω ότι κάπου κρύωσα, με την αλλαγή της θερμοκρασίας, και άρχισα να προσέχω περισσότερο με το ντύσιμο..

Κυριακη, αισθανεσαι καλυτερα?? Κι εγω εχω κοιλοπονους κατα καιρους και τρομαζω, η αληθεια ειναι... Για την ακριβεια τωρα, δεν ξερω πως εχει γυρισει ο μπομπιρας αλλα δεν ειναι εξωτερικες οι κλωτσιες του, ειναι εσωτερικες με αποτελεσμα να τρανταζομαι ολοκληρη και να μην μπορω να εντοπισω που ειναι τα χερακια , που ειναι τα ποδαρακια του.. μπερδεμα..

ναι ναι..οπως καταλαβατε μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!

Κατεβασα ολα τα ρουχακια της μικρης μου κ αυριο θα τα ξεχωρισω για να δω τι πρπει να πλυνω ..το καλο ειναι πως η μικρη ειχε γεννηθει σεπτεμβριο και η μπεμπουλα θα γεννηθει τελη οκτωμβριου με αρχες νοεμβριου αρα τα ρουχακια μας βολευουν..δεν θα παρουμε πολλα!!Εχω πλυνει το λικνο,το ρηλαξ,το καροτσι ακομη γιατι σκεφτομαι να το δσω στο καθαριστηριο,

Το δωματιακι το βαψαμε,λιγα ψιλοπραγματα μεινανε..και οταν παω 37 εβδομαδων θα παρω μια κοπελα να μου κανει παραθυρα,ντουλαπες,κουζινα και μπανια γιατι δυσκολα να τα κανω εγω!!

Η υδρονεφρωση εχει σχεδον εξαφανιστει οπως μας ειπε ........και ολα τελειαααααααααα!!

Μπραβο, Λια, κι εσυ σχεδον τελειωνεις με τις δουλιτσες!!! Και μια χαρα βολευτηκες με τα ρουχα.. ΠΟλυ χαρηκα για την εξελιξη της υγειας της μικρουλας σου.. :D:D:D Παντα τετοια, με το καλο ναρθει να την καμαρωνετε!! Αχ ποσο χαιρομαι με τα καλα νεα.. ;)

καλως σας βρηκα..

εχω ακομη 4 εβδομαδες μεχρι την 37η που θα κοψω τη περιδεση οπερ σημαινει μπορει να γεννησω και αυθημερον και την επομενη και την μεθεπομενη..η οποτε του ρθει...

και εγω εχω λιγες ενοχλησεις χαμηλα αλλα ξερω οτι ειναι απο το εντερο μου..σερνομαι ελαφρως..

ελπιζω για το επιδομα του ΟΑΕΔ να ειμαστε στις τυχερες που θα το παρουν.

Υπομονη, Προσπ.. θαρθει η ωρα...:D Παντως κι εγω εχω αγωνια για το οταν θα κοψεις την περιδεση... διαβασα σχετικα με το θεμα αυτο και ενημερωθηκα.. ;) Εισαι που εισαι αεικινητη, οταν γεννησεις με το καλο και με το μωρο και με την κορη θα εισαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης.. οποτε απολαυσε το τωρα που μπορεις.. μα κι εσυ!! δεν ξεκουραζεσαι καθολου βρε παιδι μου.. :!:

Εγώ έχω πόνους χαμηλά ειδικά όταν πάω να αλλάξω πλευρό στο κρεββάτι υποφέρω το έχει καμία???

Σήμερα έκανα γενική την κρεβατοκάμαρα, μου είχε βγάλει κ το στρώμα ο άντρας μου να αεριστεί.!!!

Για τον γιατρό έμαθα ότι έλειπε τρις μέρες και ότι σήμερα εξέταζε πάλι, την Τετάρτη που έχω ραντεβού να του πω τίποτα λέτε?

Να του το πεις, SnowFlake.. εννοειται... Ολες εχουμε πονους οπως βλεπεις, δεν θα ειναι κατι ανησυχητικο.. οπως ειπε και η Ματινα, νομιζω, σε καποιο αλλο σημειο, ανοιγουν και τα κοκαλα της λεκανης σιγα σιγα, οποτε λογικο να νιωθουμε λιγο περιεργα... Κι εσυ ομως δεν ξεκουραζεσαι... Ελπιζω, κι εσυ οπως και ολες μας να ειμαστε προσεκτικες με αυτες τις δουλειες... εν τω μεταξυ το φαινομενο αυτο το λεγομενο nesting , που η μανουλα νιωθει την αναγκη να καθαρισει και να τακτοποιησει τη "φωλια" της για τον ερχομο του νεου μελους της οικογενειας, ειναι γραμμενο στον γενετικο μας κωδικα, οποτε ο,τι και να μας λενε, απο εδω μπαινει απο εκει βγαινει.. απλα καθε βοηθεια απο οικειους ή μη, παντα καλοδεχουμενη... ;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ελενη μακαρι να μην χαθει η επιδοτηση εξαμηνου του ΟΑΕΔ..

Ακομα να ψωνισω εγω νυχτικο, ρομπα κ πυτζαμες..:rolleyes:

Εγω αυτην την επιδοτηση εξαμηνου απο ΟΑΕΔ χτες την ακουσα για πρωτη φορα!! Ποτε κανουμε χαρτια για αυτο? μετα τη γεννα? πιανει και τις ανεργες?

Δηλαδη, απο επιδοματα δικαιουμαστε 1. επιδομα τοκετου 2.επιδομα λοχειας και 3. επιδομα εξαμηνου? και ολα αυτα ταυτοχρονα με το 4.επιδομα ανεργιας που παιρνω εγω??

εγω τη βαλιτσα την εχω σχεδον ετοιμη..χιχιχι!!

dina και helen ετοιμασα τα πακετακια σας για το θηλασμο αν οχι αυριο, απο Δευτερα θα σας τα ταχυδρομισω..

Να'σαι καλα Προσπ, ανυπομονω να τα λαβω.. μολις ερθουν θα σου πω..:D

Γλυκούλες μου, γεια σας!

Όλο με κάτι έχω να ασχοληθώ, και στον υπολογιστή κάθομαι αυτές τις μέρες πολύ λίγο.. Σήμερα όλη μέρα υπέφερα στους γοφούς και περπατάω κουτσαίνοντας, είχα το απόγευμα να πάω να πάρω τα σουτιέν θηλασμού και κάτι τελευταία για το μπέμπη και είχε τόσο κόσμο στο Λητώ και μια απίστευτη ουρά στο ταμείο, που τα είδα όλα από την κούραση... Αύριο έχω να βάλω και το τελευταίο πλυντήριο. Γενικά, κι εγώ έχω τελειώσει με όσες αγορές ήθελα να κάνω για τώρα, και μένει να αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Ευτυχώς η λίστα βοηθάει πολύ και μένει μονάχα να τα βάλω μέσα.

Ντίνα, όλα καλά με τα ματάκια! Είχα κάνει κι εγώ πριν κανά 2μηνο βυθοσκόπηση και τονομέτρηση και θυμάμαι μετά ότι τα έβλεπα όλα άσπρα!! χιχι! Σημασία έχει ότι είναι όλα καλά!

Μπραβο, Κυριακη, κι εσυ τελειωσες με τις δουλειες.... και τις αγορες...

Εσυ γιατι εκανες βυθοσκοπηση? Λογω μυωπιας? Θα πας για φυσιολογικο ή για καισαρικη? Αχ, συγχωρεσε με, αν το εχεις πει αλλα δε θυμαμαι τιποτα.. :oops:

Διαφημίσεις

Γεια σου Ντινακι μου τι κανεις???? Χαθηκα γιατι ειχαμε δουλειες με φουντες...τελειωσαμε και με το δωματιο του μπεμπακου μας, τωρα θα παρουμε τηλ. απο δευτερα να μας στειλουν την κουνια και την τεταρτη θα ανεβουμε αθηνα να παρουμε την συρταριερα!

Εμεις με τα χρωματα δεν εχουμε τετοιο θεμα...ηδη μεχρι να βαψουμε το δευτερο χρωμα, το πρωτο ειχε ξεμυρισει! Βοηθαει πολυ ομως το γεγονος οτι εδω και 5 μερες εχει τρομερο αερα και εχω ανοιχτα ακομα και το βραδυ...μονο μπατζουρια κλεινω στο δωματιο του μπεμπη....τα τζαμια ειναι ανοιχτα! Χρησιμοποιησαμε πλαστικο χρωμα οικολογικο λεγεται Neopal eco και ειναι της βιβεχρωμ! Και σαν αποχρωσεις ειναι ακριβως οπως τα εχει στα δειγματα....τρομερο!

Ειδα και τα αποτελεσματα απο τον οφθαλμιατρο....μπραβο κοριτσακι πολυ καλα τα νεα σου! Μακαρι να μην υπαρξει κανενα προβλημα!

Σε ευχαριστω Ματινακι ... Με γεια και το δωματιο του μπομπιρα!!! Με το καλο να ερθει και το κουνακι και η συρταριερα.. πω πω... οργασμος εργασιων για ολες... τι χαρα!!!:D

Ντινα θα πρεπει να ρωτησεις τον ΟΑΕΔ για το αν δικαιουσαι την επιδοτηση του εξαμηνου.. Δυστυχως εγω δεν ξερω καθολου να σου πω..

Α! και για να μην ξεχνιομαστε....

Λια1111-----------03/11........Κορίτσι - Ιασώ

kyriak_------------05/11........Αγόρι - Ιασώ

marialena1--------09/11........Αγόρι - Μητέρα

loveboom----------10/11........Κορίτσι - Μητέρα

helen83------------14/11........Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Βόλου

prosperous--------16/11........Αγόρι - Ιασώ

annpan-------------17/11.......Αγόρι -Λητώ

mp1979woman----18/11.......Αγόρι -

bee_2--------------20/11........Δίδυμα

SnowFlake---------25/11........ Κορίτσι - Γεν. Νοσοκομείο Ρόδου

_Aristea------------28/11.......Κορίτσι - Μητέρα

Dina----------------28/11.......Αγόρι - Γεν. Νοσοκομείο Λαμίας

Sofia*--------------02/12.......Κορίτσι - Ιασώ

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Στα τζαμπο εχει πιτζαμες που μπορεις να τις φορεσεις και για να θηλαζεις? Εγω δεν ξερω αν σας το ειπα πηρα ενα σετ νυχτικο με ρομπα 12 ευρω και στο νυχτικο επειδη δεν εχει ουτε κουμπια μπροστα ουτα φερμουαρ ή γενικα κατι για να ανοιγει ετσι ωστε να μπορω να θηλασω, επειδη οι ραντες του ειναι σαν του σουτιεν αυξομειωνονται δηλαδη, θα τις κοψω μπροστα και θα βαλω κοπιτσες ετσι ωστε οταν θα θελω να θηλασω στο νοσοκομειο πιο πολυ, θα ανοιγω την κοπιτσα και τσουπ να το "ζιζι" μας για να φαει ο μπεμπης!

Ρε κοριτσια,ολες αγορασατε νυχτικα? :confused: Εγω ποτε δε φοραω νυχτικο, ουτε οταν ημουν μικρη.. εχω σκοπο να παρω μπυτζαμες φαρδιες με κουμπια στη μπλουζα να την ξεκουμπωνω και να θηλαζω..

Πρεπει να παρω νυχτικο για καποιο λογο που αγνοω? Και ποσες αλλαξιες ειπαμε? τρεις??

Καλημερα και σε σενα λια μου!!!!!!!

Το ρυζογαλο ουτε που το εχω δοκιμασει ποτε...μονο απο την μυρωδια δε θελω να το βαλω καν στο στομα μου...δεν ξερω γιατι το εχω δει ετσι! Αντιθετως ο αντρας μου το τσακιζει οταν το φτιαχνει η μαμα του....

Φιλια πολλα!!!!!!!

Λια, μπραβο με το ρυζογαλο... Ματινα, γουστα ειναι αυτα.. ;) Παντως, πληροφοριακα, ο αδερφος μου δεν ετρωγε μπανανες μεχρι που τις δοκιμασε και μετα καναμε αγωνα και οποιος προλαβαινε ετρωγε, ο αλλος εμενε νηστικος!! χαχαχα!!!:lol::lol: ωραιες εποχες! μεγαλωσαμε γαμωτο..

Εμενα το ρυζογαλο μου θυμιζει εμενα παιδι και καλοκαιρινη κατασκηνωση στο βουνο στη Ναουσα στο νομο Ημαθιας.. και τιγκα η κανελα απο πανω... μμμμ..... και παλι λεω.. Ωραιες εποχες... :cool: λες και εχει περασει ενας αιωνας απο τοτε... Και , φυσικα, μιας και αρχισα να αναπολω, οφειλω να αναφερθω και στη βαρια, τερμα βαρια ομως, μυρωδια του Dettol οχι αυτου που εχουμε τωρα και βαζουμε στα χερια , του αλλου, του Dettol του προηγομενου αιωνα.. Παιδια, απιστευτο το πως μυριζε.. Αλλα και παλι.. Τί ωραιες εποχες.. ;)

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια,ολες αγορασατε νυχτικα? :confused: Εγω ποτε δε φοραω νυχτικο, ουτε οταν ημουν μικρη.. εχω σκοπο να παρω μπυτζαμες φαρδιες με κουμπια στη μπλουζα να την ξεκουμπωνω και να θηλαζω..

Πρεπει να παρω νυχτικο για καποιο λογο που αγνοω? Και ποσες αλλαξιες ειπαμε? τρεις??

Ούτε εγώ φοράω νυχτικό στο σπίτι, αλλά στο μαιευτήριο είναι βολικό, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται η μαία για να δει τα λόχεια, περνάει η γιατρός και γενικά όποιος έρχεται κοιτάζει. :confused::confused::confused:

Οπότε είναι καλύτερο, για μένα τουλάχιστον από το βάλε-βγάλε της πυτζάμας.

Όσο για το filicine εγώ το έπαιρνα μέχρι που γέννησα και τις δύο φορές και τώρα μέχρι το τέλος μου έχει πει η γιατρός. Μια χαρά οι εξετάσεις:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Annpan σε ευχαριστω φιλη μου,το ιδιο ευχομαι κ για σενα,ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!Ασε με το θεμα της βολτας...εχουμε καταντησει να πηγαινουμε για εξετασεις και να χαιρομαστε που θα βγουμε απο το σπιτι,,εχω μουχλιασει..αλλα το πηρα αποφαση,αφου θα θηλασω και πεφτει κ χειμωνας ετσι θα μου παει μεχρι το μαρτιο ασ πουμε!!!Ενας καφες ανα 2 μερες για 1 ωριτσα το πολυ,,λιγο σουπερ μαρκετ κ νομιζω πως πηγα μπουζουκια στον Ρεμο χαχαχαχα!!!

Άσε μην τα συζητάς! Στην κόρη μου που είχα γεννήσει πάλι τέλη Νοέμβρη, είχα βγει από το σπίτι στα τέλη του Γενάρη! Βέβαια, τότε δεν είχα τα προβλήματα που έχω τώρα πριν γεννήσω, αλλά μου είχε φανεί πολύ μεγάλο το διάστημα!!!!!!!!!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε??σασ διαβασα ολεσ αλλα τωρα δε θυμαμαι τι ηθελα να γραψω!!!!

απο οτι καταλαβα λιγο πολυ ολεσ ποναμε,αλλεσ στο ποδι αλλεσ στη μεση αλλεσ στην κοιλια!!!!!μια χαρα μαλλον κοντευουμαι!!!!!

σημερα πηραμε τισ κουρτινεσ απο το καθαρηστιριο κ τισ κρεμαγαμε με πονεσε παλι το ποδι μου κι ασ μην εκανα κ πολλα πραγματα!!!σιδεροσα κ λιγα απο τα ρουχα του μπεμπη!!κ εβαλα κ πλυντησιο τισ 2κουβερτεσ που του εχω παρει μια μικρη κ μια κουνιασ κ επειδη ελεγε οχι στιψιμο δεν εβαλα.....το ποσο νερο ειχε κρατησει δε μπορειτε να φανταστητε!!!τισ εστιψε ο αντρασ μου στην μπανιερα ποση ωρα!!!!!!μονο η παντα τησ κουνιασ μου εχει μεινει να πλυνω!!!εσεισ θα την πλυνετε??

ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σασ!!

Ααχ! Μολις γυρισα απο το ταξιδι μου στη Μαγουλα για να τακτοποιησω τη χαρτουρα για την αδεια με τη δουλεια μου..

Η κοπελα στο γραφειο προσωπικου ηταν πολυ εξυπηρετικη και κατατοπιστικη,,, μου εξηγησε ολες τις διαδικασιες μεχρι και για το

εξαμηνο του ΟΑΕΔ.. να 'ναι καλα!!!

Το απογευμα ισως να παμε στα prenatal, μου'χουν στειλει τον καταλογο με τα ειδη για τη μαμα κ μαζι ενα κουπονι 10?, και λεω να παρω ισως νυχτικο..

annpan πολυ χαιρομαι που εισαι καλα! Ειδες τι καλο σου εκανε ο αντρουλης σου;; Που να ερχονταν και τα παιδια σου!! Μια χαρα και ο μπεμπης σου, μεγαλωνει το μαναρακι!!!

Η αληθεια ειναι οτι πιανει πολυ το χερι μου σε κατι τετοια,,, σαν κορη ξυλουργου που ειμαι χιχι,,, να φανταστεις τα κομοδινα ΙΚΕΑ για την κρεββατοκαμαρα μας εγω τα εφτιαξα, ο Νικος απλα βοηθουσε;);):D

Να σαι καλά Αριστέα!! Τυχερή είσαι που πιάνει το χέρι σου. Εγώ από κατασκευές...τζίφος:tongue:. Άχρηστη τελείως. Όταν βλέπω οδηγίες για το πώς να φτιάξω κάτι....δεν ξέρω ούτε πώς να το κρατήσω :D:D:D:D:D:D

Και εμείς για το ΙΚΕΑ λέμε...να πάει ο σύζυγος! Του έχω δώσει παραγγελία και μέσα στον Οκτώβρη θα πάει να αγοράσει και να τα φτιάξει.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Ούτε εγώ φοράω νυχτικό στο σπίτι, αλλά στο μαιευτήριο είναι βολικό, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται η μαία για να δει τα λόχεια, περνάει η γιατρός και γενικά όποιος έρχεται κοιτάζει. :confused::confused::confused:

Οπότε είναι καλύτερο, για μένα τουλάχιστον από το βάλε-βγάλε της πυτζάμας.

Όσο για το filicine εγώ το έπαιρνα μέχρι που γέννησα και τις δύο φορές και τώρα μέχρι το τέλος μου έχει πει η γιατρός. Μια χαρά οι εξετάσεις:D

Αααα... Ωστε ετσι.. Ενταξει, αφου ειναι χρησιμο.. ας παρω και εγω ενα νυχτικο... ουτως ή αλλως μετα δωρεα θα το κανω...;)

Μπραβο Αριστεα, που πιανει το χερι σου... Εισαι πολυ τυχερη.. ;)

Μα το καλο να πας στο γιατρο τη Δευτερα.. Τωρα θα σε βλεπει πιο συχνα? Εμενα δε μου εχει κανεις τιποτα ακομη :( ..

Θα παω να ρωτησω ΟΑΕΔ για το εξαμηνο επιδομα.. μακαρι να το δικαιουμαι...

Ποσο μου λειπει ο Αντ.. Εχουν μεινει ακομη 10 μερες μεχρι να επιστρεψει... ουφ.. Υπομονη... Και το μωρο εχει γυρισει καπως και με κλωτσαει παλι απο κατω και ολο με τρομαζει... ουφ....:shock: παλι η γκρινια με επιασε...:-(

Αυριο παμε παλι στο χωριο.. Τα πεθερικα μου φοβουνται να με αφησουν μονη για δυο μερες.. Κι εγω νομιζω φοβαμαι να μεινω μονη.. :-( Οποτε ας παω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...