Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Μολις εκανα ρυζογαλακι..το βαλα στο ψυγειο και το απογευμα θα το τσακισει η μικρη(φυσικα και ο μπαμπας)εγω το αποφευγω,αν φαω και ρυζι την εβαψα!!!

Μαριαλενακι εγω παθαινω κραμπες στους προσαγωγους ψηλα ομως..ξεχασα να το πω στον γιατρο..τωρα τα θεωρω ολα φυσιολογικα,αφου φτανω στο τελος!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ματινα εννοουσα οτι την σκεφτομουν την annpan...;)

και εγω παθαινω κραμπες.. ειναι της εγκυμοσυνης και αυτα..

παω να ξαπλωσω λιγο για να ξεκουραστω και να σηκωθω να ,αζεψω το σπιτι πριν γυρισει η μικρη διοτι επικρατει ενας χαμος και δεν εχω ασχοληθει καθολου σημερα..

τα λεμε μετα!

ναι ναι..οπως καταλαβατε μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!

Κατεβασα ολα τα ρουχακια της μικρης μου κ αυριο θα τα ξεχωρισω για να δω τι πρπει να πλυνω ..το καλο ειναι πως η μικρη ειχε γεννηθει σεπτεμβριο και η μπεμπουλα θα γεννηθει τελη οκτωμβριου με αρχες νοεμβριου αρα τα ρουχακια μας βολευουν..δεν θα παρουμε πολλα!!Εχω πλυνει το λικνο,το ρηλαξ,το καροτσι ακομη γιατι σκεφτομαι να το δσω στο καθαριστηριο,ειναι δυσκολο να πλυθει φοβαμαι μην το χαλασω(θα κανω και ενα τηλ στην εταιρια)

http://www.ebaby.gr/quinny-1/duo-buzz-3-oniis-car-cot-quinny.html !!

Το δωματιακι το βαψαμε,λιγα ψιλοπραγματα μεινανε..και οταν παω 37 εβδομαδων θα παρω μια κοπελα να μου κανει παραθυρα,ντουλαπες,κουζινα και μπανια γιατι δυσκολα να τα κανω εγω!!

Λοιπον με το θεμα της γεννας....μιλησα με τον γιατρο μου αν γινεται να γεννησω Λητω και οχι Ιασω..φυσικα δεχτηκε,μπορει να με ξεγεννησει κ εκει..γλιτωνουμε αρκετα λεφτα..οπως ειπε κ ο ιδιος θα παρει πολλα λιγοτερα,,την αλλη βδομαδα θα ξερω ποσα ακριβως!!

Η μπεμπουλα

ειναι 2350..την ειδαμε την προυγουμενη Πεμπτη κ υπολογιζει ο γιατρος να βγει στα 3500!!Η υδρονεφρωση εχει σχεδον εξαφανιστει οπως μας ειπε ........και ολα τελειαααααααααα!!Σας γραφω πολυ γρηγορα γιατι περιμενω τον αντρουλη μου να παμε τζαμπο...τι ξεχασα???

Αχχχχχχχχ ερχεται η ωραα :D:D:D:D:D:...σαν να ειμαι πρωταρα νιωθω....

Θα ξαναμπω μετα για να σας πω και αλλα γιατι δεν προλαβαινω,..φιλακια!!!

Μια χαρα η μπεμπουλα σου Λια μου....πολυ χαρηκα που η υδρονεφρωση εχει σχεδον εξαφανιστει...μολις θα γεννηθει δεν θα υπαρχει ουτε για δειγμα,ολα τελεια λοιπον! Τσουπωτουλα θα βγει, μια χαρα!

Καλοριζικο και το δωματιο με το καλο να ερθει λοιπον! Οσο για το καροτσι ειναι οντως λιγο δυσκολο για πλυσιμο...που ωραιο παντως!

Οποτε και με την γεννα πολυ καλα...η αληθεια ειναι οτι εγω ακουω Ιασω και τρεχω που λεει ο λογος...αν δεν εχεις επιλογη ομως τι να κανεις? Παλι καλα ομως που εσεις εχετε!!!!!!

Ολα τελεια λοιπον...με το καλο!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Μολις εκανα ρυζογαλακι..το βαλα στο ψυγειο και το απογευμα θα το τσακισει η μικρη(φυσικα και ο μπαμπας)εγω το αποφευγω,αν φαω και ρυζι την εβαψα!!!

Μαριαλενακι εγω παθαινω κραμπες στους προσαγωγους ψηλα ομως..ξεχασα να το πω στον γιατρο..τωρα τα θεωρω ολα φυσιολογικα,αφου φτανω στο τελος!!!

Λια ολα καλα.. αντε και κοντευεις..και εγω τα ρυζογαλα τα κραταω μακρυα..οτι εχει ρυζι δηλαδη με επιφυλαξη το τροπο γιατι το στουμπωμα το χω στο τσεπακι

Ματινάκι, έτοιμο το δωματιάκι???? Τέλεια όλα!!!!:P

Α, χθες επιτέλους ήρθανε τα συρτάρια και οι πόρτες της ντουλαπίτσας και τη στήσαμε κι αυτή!!!!!!:P:pΤώρα θέλω να κάνω καθαριότητα το σπίτι και να βάλω τα πράγματα στη βαλίτσα για να είμαι έτοιμη απ'όλα!! Έχω βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι την άλλη Κυριακή...για να δούμε...;)

Φιλάκιααααααα!!!!!

Ελενακι μου τι κανεις????? Το μπεμπακι μας καλα?????

Ναι ετοιμο το δωματιακι του μπεμπακου μας,απλα εχουν μεινει κατι τελευταιες πινελιες και εντελως ετοιμο μετα!

Ααααα....ωραια ηρθαν αι τα συρταρια και οι πορτες της ντουλαπας οποτε τελειωσατε και μ'αυτο μια χαρα! Καλοριζικα ολα λοιπον!

Εγω την βαλιτσα θα την ετοιμασω μεχρι τα μεσα του οκτωβρη γιατι ετσι κι αλλιως τα δικα μου ετοιμα τα εχω σχεδον....του μπεμπη θα μου τα πει την τεταρτη η μαια....οποτε εχω πρωτα αγορες!!!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!!!

Καλημερα και σε σενα λια μου!!!!!!!

Το ρυζογαλο ουτε που το εχω δοκιμασει ποτε...μονο απο την μυρωδια δε θελω να το βαλω καν στο στομα μου...δεν ξερω γιατι το εχω δει ετσι! Αντιθετως ο αντρας μου το τσακιζει οταν το φτιαχνει η μαμα του....

Φιλια πολλα!!!!!!!

Κορίτσια, τι γρήγορα που πέρασαν αυτές οι τρεις μέρες! Πήρα δυνάμεις για ένα μήνα-τον έβαλα να μου υποσχεθεί ότι τέλος Οκτώβρη θα ξανάρθει;). Έπρεπε να δείτε το ύφος μου όταν άνοιξα την πόρτα και είδα τον άντρα μου. Στην αρχή νόμιζα ότι η εγκυμοσύνη προκαλεί και...παραισθήσεις εκτός από όλα τα άλλα:D:D:D:D!!! Αφού καθόμουν και τον κοιτούσα σα χαζή με το στόμα ανοιχτό:eek::eek::eek: Και να φανταστείτε ότι το πρωί της Τρίτης που του μίλησα στο τηλέφωνο τον ρώτησα αν είναι έξω και μου λέει "ναι, έχω εξωτερική δουλειά σήμερα" -και ήταν στο αεροδρόμιο!!!!! Βέβαια, στα παιδιά ούτε λέξη γιατί θα γινόταν χαμός, αλλά μάλλον θα καταφέρουμε να συναντηθούμε μες στον Οκτώβρη (ελπίζω να μπορεσει να πάρει άδεια για να μου τα φέρει).

Προχθές πήγαμε και στη γιατρό και είδαμε τον μπέμπη, ο οποίος έφτασε τα 1265 γρ. Πήρε μισό κιλό σε ένα μήνα!!!!!!!!!!! Τα αποτελέσματα της καμπύλης είναι φυσιολογικά, ο αιματοκρίτης επίσης δεν έχει πέσει καθόλου και εγώ έφτασα αισίως τα +8,5 κιλά :mrgreen:- πήρα 2,5 ολόκληρα κιλά σε 4 βδομάδες!!!! Ο μπέμπης είναι κινητικότατος και ευτυχώς μειώθηκαν οι συσπάσεις. Τελικά η ψυχολογία παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο!!!!!! Μάλιστα η γιατρός μας έδωσε άδεια και χθες πήγαμε για καφέ (σε καφετέρια απέναντι από το σπίτι μου και για μισή ώρα μόνο, αλλά όταν έχεις στερηθεί κάτι έστω και το λίγο σου φαίνεται πολύ:tongue:).

Αυτός ο μήνας θα είναι της αναμονής καθώς σε 4 εβδομάδες θα ξαναβγώ έξω για εξετάσεις αίματος, doppler και ενέσεις κορτιζόνης. Δεν έχω τίποτα στο ενδιάμεσο. Σήμερα πάντως βγήκα σκαστή από τη γιατρό, γιατί έχω ξεμείνει με τα τιραντάκια και τα σορτσάκια και το βράδυ κρυώνω. Πήρα 2 μπλούζες μακρυμάνικες και ένα κολάν για μες στο σπίτι.

Ματίνα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μένα!!! Να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον. Να έχετε υγεία και αγάπη πάνω από όλα:).

Ελπίζω ο γιατρός να σου ταιριάζει και να μη χρειαστεί να ψάξεις άλλο!

Dina πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα της εξέτασης. Εύχομαι όλα να εξελιχθούν φυσιολογικά! Μεγειά και τα πραγματα που αγόρασες!

Κυριακή για το θέμα της ζυγαριάς, νομίζω πως μόνο αν υπάρχει σοβαρος λόγος για τη συνεχή παρακολούθηση του βάρους του μωρού θα ήταν απαραίτητη η αγορά ή η ενοικίασή της. Συνήθως οι παιδίατροι φέρνουν τη δική τους αν τους πεις ότι δεν έχεις. Άσε που μπαίνεις στον πειρασμό να το ζυγίζεις και σε πιάνει άγχος!

Λια μπήκες στην τελική ευθεία! 2350...μια χαρά τα κιλά!!!! Θα πιάνεις μπουτάκια και δε θα χορταίνεις! Εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Snowflake πολύ νέος το έπαθε ο γιατρός σου το έμφραγμα (ο άντρας μου πριν λίγους μήνες έκλεισε τα 39-και του το έχω πει ότι τώρα μπαίνει στην πιο επικίνδυνη ηλικία και εκείνος γελάει:rolleyes:)

Prosperous να σαι καλά που με σκέφτεσαι!!!:D:D:D:D:D Δεν έμεινε και πολύ. Επειδή είναι και το δεύτερο στις 4 εβδομάδες που θα σου κόψουν την περίδεση κατά πάσα πιθανότητα θα γεννήσεις κιόλας! Νομίζω την ημέρα που στην κόβουν σε κρατάνε και μέσα, έτσι δεν είναι?

Sofia πολύ με συγκίνησε η ιστορία με το όνομα της κόρης σου! Στο ΗΡΑ γεννήθηκε και ο δικός μου αδερφός (βέβαια εκείνος τώρα είναι 28 χρονών).

Σας αφήνω τώρα να ξαπλώσω γιατί παρόλο που γκρινιάζω που δεν βγαίνω έξω, όταν βγω, η αλήθεια είναι ότι κουράζομαι. Ξεσυνήθισα το περπάτημα τόσους μήνες μες στο σπίτι. Και να φανταστείτε ότι δεν έλειψα πάνω από ώρα και δεν περπάτησα και καθόλου!

Σας ζάλισα αρκετά:-)

Φιλιά προς το παρόν

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

annpan να σαι καλα!!! και χαιρομαι που οοοολα πανε ηρεμα και οπως πρεπει.. κουραγιο να χεις και θα περασει ο καιρος..

στο κοψιμο της περιδεσης μας κρατανε προληπτικα μια ωρα με nst για να ελεγξουν τις συσπασεις.. αλλα οντως στο δευτερο μπορει να γεννησω και την ιδια μερα... στην κορη μου (το χω ξαναπει μη βαρατε) γεννησα δυο μερες μετα γιατι την ιδια μερα με τη περιδεση εκοψα και τα τοκολυτικα..

καλο μεσημερι Ματινα..

πιο τραπεζι???? εγω εφαγα ενα τοστ και τσακισα μια σοκοφρετα και μια γαλακτος ΙΟΝ...:oops:

θα ρθει σε λιγο ο ανδρας μου και θα με κοιταει καλα,καλα... ουτε που μαγειρεψα..(θα τον ταισει η πεθερουλα του μετα..χαχα!!)

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσια..

Σημερα σας διαβαζω με εκατο διαλειμματα.. Εχουμε παρει απο ΙΚΕΑ κρεβατακι και συρταριερα και παλευαμε με τον πεθερο μου να τη στησουμε και λιγο μας ζοριζει... τη μιση καναμε, την αλλη μιση το απογευμα..

Παω για μαθημα τωρα, θα σας διαβασω κι εγω μετα...

Καλη ξεκουραση και καλο μεσημερι....

γειαααααα... :D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ααχ! Μολις γυρισα απο το ταξιδι μου στη Μαγουλα για να τακτοποιησω τη χαρτουρα για την αδεια με τη δουλεια μου..

Η κοπελα στο γραφειο προσωπικου ηταν πολυ εξυπηρετικη και κατατοπιστικη,,, μου εξηγησε ολες τις διαδικασιες μεχρι και για το

εξαμηνο του ΟΑΕΔ.. να 'ναι καλα!!!

Το απογευμα ισως να παμε στα prenatal, μου'χουν στειλει τον καταλογο με τα ειδη για τη μαμα κ μαζι ενα κουπονι 10?, και λεω να παρω ισως νυχτικο..

annpan πολυ χαιρομαι που εισαι καλα! Ειδες τι καλο σου εκανε ο αντρουλης σου;; Που να ερχονταν και τα παιδια σου!! Μια χαρα και ο μπεμπης σου, μεγαλωνει το μαναρακι!!!

Ντινα θελει υπομονη η συναρμολογηση!

Η αληθεια ειναι οτι πιανει πολυ το χερι μου σε κατι τετοια,,, σαν κορη ξυλουργου που ειμαι χιχι,,, να φανταστεις τα κομοδινα ΙΚΕΑ για την κρεββατοκαμαρα μας εγω τα εφτιαξα, ο Νικος απλα βοηθουσε;);):D

Ματινα να το ψαξεις και οτι δικαιουσαι να επιδιωξεις να το παρεις..!!

Θα ειναι μια ανασα αυτα τα λεφτα...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Ευχαριστω Ματινα μου,,,τσουπωτουλα θα βγει οντως,σαν την πρωτη κορη που και αυτη 3550 μας βγηκε!Απλα φοβαμαι μην πεφτει εξω ο γιατρος γιατι στην πρωτη ελεγε 3200,,φανταζεσαι να μου ωγει και αυτη 300γρ παραπανω???χαχαχα,,κατευθειαν 6 μηνων και πανω θα χρειαστουμε ρουχα,τα 0-3 δεν θα τα αγγιξουμε!!Πολλες ακουμε για Ιασω και τρεχουμε(απο ιστοριες αλλονων)αλλα εχε χαρη που μας καλυπτε προπερσυ η ασφαλεια κ πειραμε τα λεφτα μας πισω,αλλιως,,,αλλα οκ για να λεμε κ το σωστο εγω εμεινα απολυτα ικανοποιημενη,να δουμε στο Λητω τι θα γινει!!!

Αχχχχ μ αρεσει το ρυζογαλο(οχι του εμποριου)ιδιως με μπολικη κανελα αλλα οπως λεει κ η Δημητρα φοβαμαι μην στουμπωσω παλι..η μικρη μου το τσακιζει λεμε(βαζω λιγη ζαχαρη)!!

Annpan σε ευχαριστω φιλη μου,το ιδιο ευχομαι κ για σενα,ολα να πανε καλα μεχρι το τελος!Ασε με το θεμα της βολτας...εχουμε καταντησει να πηγαινουμε για εξετασεις και να χαιρομαστε που θα βγουμε απο το σπιτι,,εχω μουχλιασει..αλλα το πηρα αποφαση,αφου θα θηλασω και πεφτει κ χειμωνας ετσι θα μου παει μεχρι το μαρτιο ασ πουμε!!!Ενας καφες ανα 2 μερες για 1 ωριτσα το πολυ,,λιγο σουπερ μαρκετ κ νομιζω πως πηγα μπουζουκια στον Ρεμο χαχαχαχα!!!

Ντινακι υπομονη,,ειναι ζορι το στησιμο,,φαντασου και κατι τεραστια συνθετα κτλ πως τα στηνουν,εγω δεν εχω υπομονη,τα παραταω..το ιδιο και ο αντρας μου,ολο περισευματα βγαζει,,,τελευταια μια ντουλαπα για παπουτσια που πηραμε,του περισεψαν κατι βιδες κ με τον πρωτο αερα μαζευαμε κομματια απο τον δρομο :D :D

Δημητρα την περιδεση την κοβεις σε 4 εβδομαδες??Καλε εσυ υπαρχει πιθανοτητα να μας προλαβεις κιολας,να γεννησεις πρωτη,,,αχουυυυυυυυυυ...δεν θελω να παρω ολο τον οκτωβριο,,2 βδομαδες νομιζω ειναι καλα εεε???:P

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

dina (μεταμεσονυκτια!!) ρωτα αν εβαλαν ασταρι πρωτα γιατι ισως αυτο μυριζει..συνηθως ειναι ο ενοχος..

Μαλλον το ασταρι μας την εκανε τη δουλεια.. Εχεις δικιο.. Ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα τωρα το δωματιο, ξεμυριζει για τα καλα.. ;)

α θελω να ρωτησω κ κατι ακομη με ποναει εδω κ 3μερεσ το ποδι μου στην βουβονικη περιοχη αν το λεω σωστα!κ δεν το εχω τραβηξει ειμαι σιγουρι!ποναει εκει καμια αλλη?

Και μενα, κοριτσια, με ποναει το αριστερο μπουτι ψηλα στα πλαγια.. απο εκει περναν η κεντρικη αρτηρια και το κεντρικο νευρο.. λογικο να ειναι επωδυνο να μας ταλαιπωρει ακομη και το γυρισμα στο κρεβατι.. Ουφ.. υπομονη... :rolleyes: ειναι ωραιοι πονοι αυτοι.. (ελπιζω να λεω τα ιδια οταν θα βαρυνω κι αλλο και θα ειμαι ασηκωτη... :tongue: )

Ντινα καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου..

Πηρα σημερα τα αποτελεσματα.. Αιματοκριτη εχω 35,6 , σακχαρο 84, ουρια 1ο και ουρικο οξυ 4,4..και τα ουρα καλα ειναι...

Φολικο οξυ παιρνετε ακομη? το Filicine δηλαδη.. Ο γιατρος του ΙΚΑ μου ειπε να το σταματησω αλλα επειδη ο αλλος μου ο γιατρος δεν μου το ειπε εγω συνεχιζω ακομη....

Ε, ναι , λοιπον... :lol::lol: Η πρωτη μου αποπειρα πολλαπλης παραθεσης στεφθηκε με την απολυτη επιτυχιααααα..... Ευχαριστω, ευχαριστω...

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...