Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανουν οι κοιλιτσες;;;

Ελενη γνωριζα οτι δε μπορουν να μας απολυσουν για 18 μηνες αλλα δεν ειχα διαβασει και το αρθρο...!!Ευχαριστουμε που μας το παρεθεσες!;)

prosperous τι μοντελακι γεννηθηκε η κορη σου;; Μ'αρεσουν τα μικροκαμωμενα μωρα!!!! Αρκει βεβαια το βαρος τους να μην αποτελει κινδυνο..

Καλημερα Αριστεα μου! Τι κανετε μανουλα και κορουλα?????

Σας διαβαζω ταυτοχρονα οποτε αργω να απαντησω....

Κι εγω ηξερα οτι δεν μπορει να απολυσει καποιος μητερα για εναν χρονο ομως...τωρα εγινε 1μισης χρονος? Ουαου....τελεια! Μακαρι να μην απολυθει καμια και μετα απ'αυτο το διαστημα εννοειται!

Εμενα ο αντρας μου μου ειπε οτι ακουσε χθες το πρωι στις ενημερωτικες εκπομπες οτι δικαουμαστε επιδομα 900 ευρω γεννας απο τον ασφαλιστικο μας φορεα επειδη ειμαι ανεργη! Και σημερα μου ειπε η μαμα μου οτι ηταν 1750 ευρω και το κανανε 900 ευρω....τωρα τι ισχυει και τι οχι θα το μαθω σε λιγο που θα τηλεφωνησω στον ΟΠΑΔ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τρώω γιουβετσάκι της μαμάς και σας διαβάζω!!

Καλή δύναμη Κυριακή!!

Να ρωτήσω κάτι? Ενώ κάνω πρώι βράδυ ντούζ!! Μου έρχετε μια μυρωδιά περίεργη-άσχημη απο το στήθος!! Νόμιζα ότι είναι ιδρώτας αλλά δεν είναι!! Εχω πυαρ αλλά μόνο αν το ζουλήξω, λέτε να βγαίνει χωρίς να το παίρνω χαμπάρι!! Έτσι θα μυρίζει το γάλα? :o

Μάλλον η προσπ. θα με βοηθήσει!!

Α!! Πήγα να πάρω γάζες και οινόπνευμα από το φαρμακείο και μου πήρε 19 ευρώ!! 1,4 έγραφαν οι γάζες!! Τόσο ακριβά κάνει το οινόπνευμα??

Πήρα τα πρώτα pampers τι γλυκά!! Και τένες για μένα!! πήρα αυτές???

Από ότι είδα εσείς πήρατε άλλες δεν έκανα καλά??

Snowflake κι εγω παρ'οτι εχω πυαρ δεν τρεχει απο τις θηλες, καποιες φορες βλεπω ομως ξεραμενο γαλα πανω στην θηλη το οποιο πιστευω σημαινει οτι τρεχει χωρις να το καταλαβω....οντως και μενα η μυρωδια μου εχει αλλαξει αλλα δεν ειναι ενοχλητικη γιατι πρωτος απ'ολους ο αντρας μου θα μου το ελεγε! Ειναι και αναλογα τον οργανισμο θεωρω ομως....δεν ξερω πραγματικα!

Οσο για το οινοπνευμα εχω αρκετο σε μπουκαλι νερου οποτε θα παρω ενα γυαλινο δοχειακι θα το αποστειρωσω και θα ριξω μεσα το οινοπνευμα! Αφου εχω πολυ γιατι να παρω αλλο? Για να ειναι καινουριο? Μπα....ειναι και πανακριβο το ατιμο!

Τελικα εγω το αποφασισα θα παρω babylino sensitive γιατι εχω και κατι κουπονια μειον 2 ευρω οποτε θα τα χρησιμοποιησω! Οσο για σερβιετες τελικα θα παρω super με φτερα της allways για μεγαλη ροη αυτες που ειναι για την νυχτα...οντως και η συνυφαδα μου μου ειπε να μην παρω τις πολυ χοντρες γιατι δεν θα με βολεψουν! Την πρωτη μερα ας βαλω την κλασσικη χοντρη αλλα τις επομενες δεν χρειαζεται! Τωρα αν ειμαι ατυχη και χρειαστω χοντρες γιατι θα εχω πολυ αιμα...θα στειλω τον αντρα μου να παει να παρει!

Γαζες εχω αποστειρωμενες ενα πακετο των 20....δεν ξερω αν φτανουν για το νοσοκομειο....για μετα θα παρω αλλες!

Να το και το Ματινακι!! Χαιρομαι που ειστε καλα.. Καλο βαψιμο και καλες δουλιτσες!!!

Παιδια, απιστευτο, αλλα το δικο μας το παιδικο, 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ :shock::shock: ακομη μυριζει!!! Το ανοιγω ολη μερα απο το πρωι, εως αργα το βραδυ να αεριζεται και αμαν!! ακομη μυριζει μπογια... τι να κανω δεν ξερω!! Και να φανταστειτε πηραμε και το οικολογικο αοσμο χρωμα.. δεν ξερω τι να πω...

Γεια σου Ντινακι μου τι κανεις???? Χαθηκα γιατι ειχαμε δουλειες με φουντες...τελειωσαμε και με το δωματιο του μπεμπακου μας, τωρα θα παρουμε τηλ. απο δευτερα να μας στειλουν την κουνια και την τεταρτη θα ανεβουμε αθηνα να παρουμε την συρταριερα!

Εμεις με τα χρωματα δεν εχουμε τετοιο θεμα...ηδη μεχρι να βαψουμε το δευτερο χρωμα, το πρωτο ειχε ξεμυρισει! Βοηθαει πολυ ομως το γεγονος οτι εδω και 5 μερες εχει τρομερο αερα και εχω ανοιχτα ακομα και το βραδυ...μονο μπατζουρια κλεινω στο δωματιο του μπεμπη....τα τζαμια ειναι ανοιχτα! Χρησιμοποιησαμε πλαστικο χρωμα οικολογικο λεγεται Neopal eco και ειναι της βιβεχρωμ! Και σαν αποχρωσεις ειναι ακριβως οπως τα εχει στα δειγματα....τρομερο!

Ειδα και τα αποτελεσματα απο τον οφθαλμιατρο....μπραβο κοριτσακι πολυ καλα τα νεα σου! Μακαρι να μην υπαρξει κανενα προβλημα!

Γιουχου!!!!!!! Τελικα απο τον ΟΠΑΔ θα παρουμε 1000 ευρω επιδομα γεννας! Σαν ψεματα μου φαινεται....αχ Παναγιτσα μου ας μην αλλαξει κατι....πραγματικα μας σωζει κατα πολυ αυτο το ποσο!

Γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1346678ssmd2szu40.gifempty.gif

το θεμα ειναι να μην μπορεις να ανταπεξελθεις για να πεσουμε κατω απο το οριο της φτωχειας, οσοι εχουμε κατι να μας το παρουν και να κανουν χορο στις πλατες μας τα real estate και οι τραπεζες..

οσο για το επιδομα.. εμεις οι ιδιωτικοι για καθε μερα καλοπερασης ενος δημοσιου πληρωνουμε τα αδικα..

ο πατερας μου δουλευει σε υαλουργια μεσα στους φουρνους 34 χρονια τωρα και του εχουν κοψει τα βαρεα και ανθυγιεινα (δεν εχετε ιδεα για τι συνθηκες εργασιας μιλαμε...ουτε κατα διανοια πιθανοτατα) και τους εκαναν 10% μειωση μισθων στους εργατες και 15% στους υψιλομισθους..

ποιος να παραπονεθει τωρα? ο δημοσιος που περασε και καλα ξεζουμιζοντας επιδοματα και αδειες κοροιδευτικα και εις βαρος των ιδιωτικων ή ο ιδιωτικος που παιρνει τα μην πω μετα απο τοσα χρονια εργασιας, ταλαιπωριας και με το κεφαλι χωμενο στα μην πω παλι απο το φοβο μην απολυθει???

τεσπα.. τι να λεμε τωρα.. το χασμα υπηρχε και θα υπαρχει και δεν το γραφω εγωιστικα.. εργαζομαι δεκα χρονια σε εταιρεια που συναναστρεφεται με το δημοσιο και αλλα 5 πριν σε αλλες σχετικες εταιρειες και εχω δει το μεγαλειο του δημοσιου υπαλληλου απο τις μικροτερες τους κιολας ηλικιες..

για αυτο και διαφωνουσα παντα με τον Λαζοπουλο οταν ελεγε οτι τα παιδια μας ειναι το μελλον και λοιπες μπαρουφες.. διοτι πολυ απλα.. οταν ο πατερας ειναι λαμογιο, οταν το συστημα ειναι λαμογικο, ετσι θα μαθει και το παιδι να ειναι, θα μαθει και η επομενη γενια.. τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε..

σορυ αν παρουσιαζομαι σκληροπυρινικη αλλα ετσι βλεπω τη ζωη καθως ανηκω και ανηκα και θα ανηκω στην εργατικη ταξη..

Προσπ μου γεια και χαρα!!!!

Καθολου σκληροπυρινικη δεν ακουγεσαι, ετσι ειναι αλλα που να βρουμε το δικιο μας???? Εγω ζω εδω και 2 χρονια τι εστι ανεργια και προσφατα ψαλιδισμα μισθου απο την μερια του αντρα μου και δεν ξερω για ποσο ακομα θα αντεξουμε ολα αυτα! Εχουμε δανειο σπιτιου 650 ευρω ενω ο μισθος του αντρα μου τον επομενο μηνα ζητημα ειναι αν θα φτασει τα 800 ευρω λογω κρατησεων και παρακρατησεων κλπ. Με 100 ευρω τι θα πρωτοπρολαβουμε να πληρωσουμε???? Σημερα μου ειπε η μαμα μου οτι τον μπαμπα μου και καποιους αλλους συναδελφους του ενδεχεται να τους θεσουν σε εφεδρεια....και θελουν 3 χρονια ακομα για να παρουν την συνταξη που κι αυτη μειωμενη ειναι!

Επειδη ομως συγχιζομαι παρα πολυ σταματω εδω...ειλικρινα δεν μπορω αλλο με ολα αυτα! Ας βρουν μια λυση και οχι μονο μια ζωη να την πληρωνουν οι αδυναμοι οικονομικα! Να παρουν απο τους λεφταδες που ενω καποιοι ψαχνουν στα σκουπιδια για να φανε αυτοι τρωνε με χρυσα κουταλια και εχουν απο 5 σωματοφυλακες και 10 υπηρετες στα σπιτια τους και τα παιδια τους σπουδαζουν στα καλυτερα κολεγια του εξωτερικου! Αι σιχτιρ πια!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι..

ειχα παει jumbo να βρω κατι του μπεμπη που τελικα δεν ειχε και κατεληξα να ψωνισω ρουχα καθημερινα για τη μικρη για μεσα στο σπιτι και ενα σετ πυζαμες για μενα πολυ οικονομικες για να μπορω να θηλαζω παραλληλα και ειπα να βαλω τα καινουργια κλειστα μου παπουτσια τα οποια πηρα εναμιση σχεδον νουμερο πανω απο το κανονικο μου αλλα με χτυπησε σε εκατο σημεια κατι που το χα φανταστει και ειχα βαλει τραυμοπλαστ αλλα οπως παντα με τον ιδρωτα και την κινηση εφυγαν και μεχρι να φτασω σπιτι με εκοβαν και σερνομουν..

το καλο ειναι οτι δεν κυκλοφορω αρκετα πλεον με τα ποδια και ετσι δεν θα τα φοραω συχνα, το κακο ειναι οτι ειναι μαπα εσωτερικα και μου αφησαν κατι λεκεδες και υπολλειματα απο το υλικο τους (καλα μη φανταστειτε 20 ευρω τα χα παρει απο μια βιοτεχνια εδω διπλα) και πρεπει να τα βαζω με λεπτη καλσουλα..

τεσπα.. Ματινα παλι καλα που θα παρεις χρηματα.. ειναι παντα χρησιμα και αναγκαια!!!

καλοριζικο το δωματιο και με το καλο να υποδεχθειτε το μπεμπακι σας..

και εγω εχω ραντεβου με το γιατρο την αλλη Παρασκευη...

aristea ναι ειναι αδυνατη η μικρη.. και πολλυυυυυυυυυυυ δυσκολη με το φαγητο.. ακομη ειναι ζορι 11-12 κιλα..ενω αλλα στην ηλικια της ειναι γυρω στα 15...απο τη μια δεν αγχωνομαι, απο την αλλη φοβαμαι για την υγεια της (σιδηροπενια κλπ) και την κυνηγαμε με τα ζορια να φαει..

Mε πήρε ένας γνωστός μου σήμερα τηλέφωνο που η νύφη του δουλεύει στο νοσοκομείο και τι μου είπε?

Ότι ο γιατρός μου έπαθε έμφραγμα, δεν ξέρω πόσο αληθεύει, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι δεν ξέρω τίποτα!! Είναι περίπου 40 χρ.!! :-(:sad::-(:sad:

Καλε το τσεκαρες αν ειναι αληθεια???? Και μενα μου ειπαν οτι ο Χρελιας που ξεγενναει στο Αττικο επαθε εμφραγμα και οτι πεθανε κιολας....ο ανθρωπος ζει και βασιλευει και ειναι και μια χαρα κιολας!!!!

Αχ Ματινα, λυση δεν προκειται να μας δωσει ικανοποιητικη κανεις, διοτι μια χωρα που θελει να μην ειναι σε κριση, παραγει, βγαζει εσοδα, απασχολει τον κοσμο, δεν απολυει, και κυνηγαει και τα μεγαλ εισοδηματα..

συνεπως καλη μου οπως βλεπεις δεν υπαρχει προθεση να γινει κατι τετοιο αρα το μονο που βλεπω ειναι ενα δικτατορικο καθεστως σε πολλους τομεις..

θελουν να πληρωνουμε μπορουμε δεν μπορουμε, θελουν να μην εχουμε πια περιουσιες (αλλωστε οι κεντροευρωπαιοι ΔΕΝ εχουν δικες τους περιουσιες..) και το πιο σοβαρο και φασιστικο ειναι οτι θελουν να μας ελεγξουν το χρημα και οτι κινηση αγοραστικη η επενδυτικη κανουμε..

ενας γνωστος που πηγε φετος Αργεντινη (η οποια ηταν μαζι με τη Χιλη απο τις πρωτες χωρες που εζησαν το πειραμα αυτο που ζουμε και εμεις τωρα) δεκα χρονια μετα δεν κυκλοφορει πραγματικο χρημα στην πιατσα ουτε για τσιγαρα στην κυριολεξια.,.ΤΑ ΠΑΝΤΑ γινονται με συναλλαγη μεσω καρτων οπως οι τυπου Maestro κλπ...

Δεν εχουμε ΙΔΕΑ σε τι δρομο μας εσυραν να βαδισουμε και εμεις τους επιτρεψαμε γαι δοαφορους λογους ατιμωρητα να το κανουν..ε μερει ειμαστε και αξιοι της τυχης μας διοτι μας εριχναν φαι και ολοι λιγο πολυ το αρπαξαμε χωρις να σκεφτουμε πιθανες συνεπειες..

για το οινοπνευμα που ελεγε μια κοπελα .. των 95 βαθμων ειναι το οινοπνευμα που κυκλοφορει σε ευρεια κατανωλη ως καθαρο οινοπνευμα.. η λοσιον εινια των 75 βαθμων αλλα και αυτη κανει τη δουλεια της πιστευω αλλα και παλι στηριζω το καθαρο..

ενα μικρο μπουκαλι αρκει.. δεν θα κανετε καταναλωση..

by the way αγοραστε και κανενα betadin να εχετε.. πειτε στο φαρμακειο οτι το θελετε για αντισηπτικο για τον αφαλο του μωρου.. (ειναι το μικρο μπουκαλακι με το μακρυ λεπτο στομιο), ειδικα το Betadin χαμενο δεν θα παει και ας μη το χρησιμοποιησετε για τον αφαλο..

καλημερα και παλι..

ειχα παει jumbo να βρω κατι του μπεμπη που τελικα δεν ειχε και κατεληξα να ψωνισω ρουχα καθημερινα για τη μικρη για μεσα στο σπιτι και ενα σετ πυζαμες για μενα πολυ οικονομικες για να μπορω να θηλαζω παραλληλα και ειπα να βαλω τα καινουργια κλειστα μου παπουτσια τα οποια πηρα εναμιση σχεδον νουμερο πανω απο το κανονικο μου αλλα με χτυπησε σε εκατο σημεια κατι που το χα φανταστει και ειχα βαλει τραυμοπλαστ αλλα οπως παντα με τον ιδρωτα και την κινηση εφυγαν και μεχρι να φτασω σπιτι με εκοβαν και σερνομουν..

το καλο ειναι οτι δεν κυκλοφορω αρκετα πλεον με τα ποδια και ετσι δεν θα τα φοραω συχνα, το κακο ειναι οτι ειναι μαπα εσωτερικα και μου αφησαν κατι λεκεδες και υπολλειματα απο το υλικο τους (καλα μη φανταστειτε 20 ευρω τα χα παρει απο μια βιοτεχνια εδω διπλα) και πρεπει να τα βαζω με λεπτη καλσουλα..

τεσπα.. Ματινα παλι καλα που θα παρεις χρηματα.. ειναι παντα χρησιμα και αναγκαια!!!

καλοριζικο το δωματιο και με το καλο να υποδεχθειτε το μπεμπακι σας..

και εγω εχω ραντεβου με το γιατρο την αλλη Παρασκευη...

aristea ναι ειναι αδυνατη η μικρη.. και πολλυυυυυυυυυυυ δυσκολη με το φαγητο.. ακομη ειναι ζορι 11-12 κιλα..ενω αλλα στην ηλικια της ειναι γυρω στα 15...απο τη μια δεν αγχωνομαι, απο την αλλη φοβαμαι για την υγεια της (σιδηροπενια κλπ) και την κυνηγαμε με τα ζορια να φαει..

Καλημερα Προσπ μου! Μεγεια τα ρουχαλακια της μικρης σου και τα δικα σου βεβαια! Πω πω δεν θελω να ακουω για χτυπημα απο παπουτσι...ειναι το χειροτερο μου! Μεχρι δακρυων ποναω οταν γινεται κατι τετοιο!

Στα τζαμπο εχει πιτζαμες που μπορεις να τις φορεσεις και για να θηλαζεις? Εγω δεν ξερω αν σας το ειπα πηρα ενα σετ νυχτικο με ρομπα 12 ευρω και στο νυχτικο επειδη δεν εχει ουτε κουμπια μπροστα ουτα φερμουαρ ή γενικα κατι για να ανοιγει ετσι ωστε να μπορω να θηλασω, επειδη οι ραντες του ειναι σαν του σουτιεν αυξομειωνονται δηλαδη, θα τις κοψω μπροστα και θα βαλω κοπιτσες ετσι ωστε οταν θα θελω να θηλασω στο νοσοκομειο πιο πολυ, θα ανοιγω την κοπιτσα και τσουπ να το "ζιζι" μας για να φαει ο μπεμπης!

Ευχαριστω για τα καλοριζικα του δωματιου! Κατι τελευταιες πινελιες μεινανε εκει που βγαλαμε τις χαρτοταινιες απλα για να φαινεται τελειως ευθεια το χρωμα....σε μια-δυο μεριες μονο...!

Οσο για το επιδομα δεν το συζητω...οσο και να ηταν θα χαιρομουν γιατι δεν υπαρχει μια παραπανω για πραγματα που θα ηθελα να κανω αλλα δεν μπορουσαμε οικονομικα! Οχι οτι τωρα θα ξεσκιστουμε στα ψωνια...με συνεση παντα τα απαραιτητα μονο!!!!!!!!

Οσο για την μικρη σου δεν εχω διαβασει ακομα μαλλον ποσα κιλα γεννηθηκε! Παντως βλεπω τον ανηψιο μας που γεννηθηκε 1 κιλο και εμεινε 2 μηνες στην θερμοκιτιδα, οτι ειναι αδυνατουλικο αλλα η παιδιατρος τους λεει να μην τον πιεζουν να τρωει...απλα ενα γευμα την ημερα να το τρωει οπωσδηποτε...βεβαια αυτος δεν καθεται και σε μια μερια....τρωει απο μια κουταλια και την χανει στην πορεια γιατι δεν καθεται στον πωπο του....

Διαφημίσεις

annpan..πολλα χρονια θα ζησεις!! εσενα σκεφτομουν πριν!!!!

Ματινα 2650 γεννηθηκε, φυσιολογικα.. δεν μπηκε σε θερμοκοιτιδα.. ολα μια χαρα..

απλα τοσο υπολογιζω οτι θα ειναι ο μπεμπης τωρα στη κοιλια μου :tongue: αφου ηταν 2 κιλα πριν δυομιση εβδομαδες!!

εγω εχω ενα νυχτικο με ιδια ρομπα καλοκαιρινο με ραντες ενω η ρομπα εχει μανικακι κοντο, εχω ενα νυχτικο με κουμπια και κοντο μανικι, ενα νυχτικο με μακρυ μανικι και δροσερο υφασμα και πηρα και αυτο το σετ πυζαμες..βασικα στο σπιτι θα τις φοραω αυτες.. απλα μπροστα κανει σταυρωτο και ετσι θα ανοιγει ευκολα για να βγαινει το στηθος..

α θελω να ρωτησω κ κατι ακομη με ποναει εδω κ 3μερεσ το ποδι μου στην βουβονικη περιοχη αν το λεω σωστα!κ δεν το εχω τραβηξει ειμαι σιγουρι!ποναει εκει καμια αλλη?

Μαριαλενα μου εγω ποναω ακριβως σ'αυτο το υψος αλλα στην πισω πλευρα...μαλλον ισχιακο ειναι το θεμα μου και διαβασα οτι αρχιζουν τα οστα της λεκανης να ανοιγουν οποτε μαλλον κατι τετοιο παιζει....βεβαια ειναι σαν να με χτυπαει ηλ.ρευμα οταν το παθαινω αλλα την παλευω ακομα!!!!!

annpan..πολλα χρονια θα ζησεις!! εσενα σκεφτομουν πριν!!!!

Ματινα 2650 γεννηθηκε, φυσιολογικα.. δεν μπηκε σε θερμοκοιτιδα.. ολα μια χαρα..

απλα τοσο υπολογιζω οτι θα ειναι ο μπεμπης τωρα στη κοιλια μου :tongue: αφου ηταν 2 κιλα πριν δυομιση εβδομαδες!!

εγω εχω ενα νυχτικο με ιδια ρομπα καλοκαιρινο με ραντες ενω η ρομπα εχει μανικακι κοντο, εχω ενα νυχτικο με κουμπια και κοντο μανικι, ενα νυχτικο με μακρυ μανικι και δροσερο υφασμα και πηρα και αυτο το σετ πυζαμες..βασικα στο σπιτι θα τις φοραω αυτες.. απλα μπροστα κανει σταυρωτο και ετσι θα ανοιγει ευκολα για να βγαινει το στηθος..

Πρωτον...εχει γενεθλια η annpan μας? Προς τι τα χρονια πολλα γιατι δεν ειμαι ενημερωμενη.....

Κατα δευτερον 2650 δεν ειναι και μικρο μωρο...για να καταλαβω πρεπει να ειναι απο 3 και πανω για να πεις οτι δεν υπαρχει ανυσηχια για κατι? Εμενα ο μπεμπης πριν 2 εβδομαδες ηταν 1750 γρ. δηλαδη ποσο μπορει να γεννηθει?

Και τριτον εγω αλλο ενα σετ πιτζαμες θα παρω που να βολευει για τον θηλασμο και μου εχει πει και η πεθερα μου οτι θα μου παρει κι αυτη πιτζαμες για το μαιευτηριο! Οποτε καλα δεν ειναι τα 3 σετ?????

Καλημέρα και από εμένα (καλησπέρα δηλαδή..!)

Πολύ τρέξιμο εχθές, με τις δουλειές στο σπίτι και τα είχα παίξει... Δεν πρόλαβα και να μπω να σας γράψω.. Αλλά σας διάβασα και έμαθα τα νέα σας.. Βασικά με βοήθησε πολύ η πεθερά μου με το δωμάτιο του μπέμπη και το δικό μας, εγώ είχα σιδερώματα και άλλες πιο ελαφριές δουλειές, αλλά όταν υπάρχουν δουλειές στο σπίτι, επικρατεί και ένας πανικός!

Το βράδυ είχα έναν εκνευριστικό κοιλόπονο και νομίζω ότι κάπου κρύωσα, με την αλλαγή της θερμοκρασίας, και άρχισα να προσέχω περισσότερο με το ντύσιμο..

Μαριαλένα, με έχει πιάσει και εμένα τέτοιος πόνος που αναφέρεις. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, απλά λογικά λόγω των γενικότερων τραβηγμάτων στην περιοχή, νιώθουμε τέτοιες ενοχλήσεις.

Για τον ύπνο, ας μην τα συζητάμε και καθόλου όσον αφορά εμένα... Ένα χάλι που πάει από το κακό στο χειρότερο.. Απόψε ήταν το αποκορύφωμα, άρχισαν να με πονάνε οι γοφοί μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ.. Τελικά σηκώθηκα, πήγα στον καναπέ, πονούσα με οποιαδήποτε κίνηση κι αν έκανα, και όταν περπατάω στην ουσία πάω κουτσαίνοντας.. Λέω να ξαπλώνω περισσότερο γιατί σε κάθε μου κίνηση πονάω.. Όλα λογικά μέσα στο πρόγραμμα είναι.. Μεγαλώνουν τα μωράκια!

Σας αφήνω προς το παρόν αν και δεν έχω σχολιάσει και τίποτα από όσα έχετε γράψει (και διάβασα πολλά για τα οποία χάρηκα), αλλά πιστέψτε με υποφέρω με τους πόνους στους γοφούς..

Κυριακη μου παλι καλα που εχεις βοηθεια την πεθερουλα σου...κι εγω μεχρι το αλλο σαββατοκυριακο θα εχουν τελειωσει ολες οι δουλειες οσων αφορα το δωματιο απο καθαριοτητα και την αποθηκευση των ρουχων και λοιπων απαραιτητων για το μωρο! Αν ειχα τελειωσει με τις αγορες και το βαψιμο του δωματιου θα ηταν ετοιμα ολα πιο νωρις...απλα επειδη ηταν και ο τρυγος στην μεση μας εφερε λιγο πισω...δεν πειραζει ομως απο την στιγμη που θα εχω βοηθεια και απο τις 2 θα ξεπεταχτει η δουλεια γρηγορα!!!!

Υπομονη κοριτσακι μου....μεγαλωνουν τα μωρακια μας και μεγαλωνει και η δυσκολια στον υπνο και στο περπατημα ακομα....κοντευει ο καιρος που θα τα παρουμε αγκαλια και δεν θα θυμομαστε τιποτε αλλο....ακομα και οι πονοι της γεννας λενε ξεχνιουνται με το που παιρνει αγκαλια το μωρο σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...