Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ti έγινε κορίτσια και εχει νεκρώσει ο Νοέμβριος? Ούτε Αύγουστος να ήταν παλιά έμπαινα και είχα πόσα post να διαβάσω!!

Ελένη βαλίτσα ακούω και αγχώνομαι, εγώ ακόμα δεν τα έχω πλύνει!! Χαχα

Προσπ. είμαι σίγουρη ότι θα βρεις άπειρα πράγματα να κάνεις αύριο δεν σε φοβάμαι!! χαχα Η αλλιώς ξάπλωσε στον καναπέ κ απόλαυσε την ηρεμία σου!! Είμαι περίεργη να δω τι θα κάνει κόρη σου με τη άφιξη του μπέμπη!! Πως τηην προετοιμάζεις?

Λία μια χαρά σε κόβω!!Λες να είσαι η πρώτη στην σειρά??/

_Aristea πες μου το κόλπο , κάθε μέρα απο της 5 μέχρι της 9 είμαι ξύπνια κ μετά ξανακοιμάμαι!!!

Μαριαλενα το βιτεξ είναι αοσμο? να πάρω αυτο?

Ματινάκι που εξαφανίζεσαι?? μας Βαρέθηκες? :-P

Αννπαν τι εγινε με τον γιατρο??

Κυριακή περαστικοί να είναι η πόνοι!!

Εγώ έχω πόνους χαμηλά ειδικά όταν πάω να αλλάξω πλευρό στο κρεββάτι υποφέρω το έχει καμία???

Σήμερα έκανα γενική την κρεβατοκάμαρα, μου είχε βγάλει κ το στρώμα ο άντρας μου να αεριστεί.!!!

Για τον γιατρό έμαθα ότι έλειπε τρις μέρες και ότι σήμερα εξέταζε πάλι, την Τετάρτη που έχω ραντεβού να του πω τίποτα λέτε?

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενη μακαρι να μην χαθει η επιδοτηση εξαμηνου του ΟΑΕΔ.. Κριμα ειναι.... Διαβασα και το αρθρο απο τα ΝΕΑ που παρεθεσες!

snowflake εχω ακριβως τον ιδιο πονο, μονο οταν αλλαζω πλευρο...

Ετοιμαζονται και οι πρωτες βαλιτσες για το μαιευτηριο εε;;

Ακομα να ψωνισω εγω νυχτικο, ρομπα κ πυτζαμες..:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εγω τη βαλιτσα την εχω σχεδον ετοιμη..χιχιχι!!

snowflake, της μιλαω για το θεμα του θηλασμου με οποιο ανωδυνο τροπο μπορω, δεν αναφερομαι καθημερινα για το μωρο παντως διοτι δεν θελω να της εντεινω το αγχος..

βεβαια το οτι τον τελευταιο μηνα τις νυχτες δεν κοιμομαστε καθολου καλα εχει να κανει τοσο με το κοψιμο της πανας οσο και με το ενστικτο της νεας αλλαγης που ερχεται..πιστευω οτι δεν καταλαβαινει την ουσια του ερχομου του μωρου (2,5 ετων ειναι αλλωστε) αλλα κατι θα διαισθανεται..

ωστοσο δεν αγχωνομαι τοσο πολυ διοτι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ..οτι ειναι να γινει θα γινει και ξερω οτι θελω πολυ υπομονη και περισσοτερο μπλα μπλα και αγαπη..

παντως ειμαι βεβαιη οτι θα ερθουν μερες και νυχτες πολυ κουραστικες..και ειμαι ηδη κουρασμενη..αλλα καθε πραγμα στον καιρο του.. τωρα εχω το μυαλο μου στις επομενες επισκεψεις στον γιατρο..

dina και helen ετοιμασα τα πακετακια σας για το θηλασμο αν οχι αυριο, απο Δευτερα θα σας τα ταχυδρομισω..

kyriak νομιζω και εσυ ηθελες να σου στειλω αλλα δεν μου εστειλες πμ με τη διευθυνση σου..

Εγώ έχω πόνους χαμηλά ειδικά όταν πάω να αλλάξω πλευρό στο κρεββάτι υποφέρω το έχει καμία???

Σήμερα έκανα γενική την κρεβατοκάμαρα, μου είχε βγάλει κ το στρώμα ο άντρας μου να αεριστεί.!!!

Για τον γιατρό έμαθα ότι έλειπε τρις μέρες και ότι σήμερα εξέταζε πάλι, την Τετάρτη που έχω ραντεβού να του πω τίποτα λέτε?

και βεβαια να του πεις καλε.. ντροπη ειναι?? ενδιαφερον θα δειξεις.. και αν κατι δεν ισχυει θα στο πει.. αυτα ειναι ανθρωπινα..

για τους πονους ισως το βαρος του μωρου καπου να σου πιεζει κανενα νευρο και εγω απο χθες εχω κατι τετοιες εξαρσεις να πω την αληθεια..

πριν ανοιξα τον φακελο της γεννησης της κορης μου και ειδα το βραχιολακι που της ειχαν στο μαιευτηριο.. μια σταλα ηταν ο καρπος της αφου γεννηθηκε 2650.. αντε και στο επομενο!!!!

παω να ξαπλωσω γιατι σερνομαι.. κλασσικα σε καμια ωρα η κορη μου θα αρχισει παλι τις τσιριδες μεχρι να την καταφερω να την παω τουαλετα..

καλα και ευλογημενα ειναι και να ειναι τα παιδακια μας αλλα εσεις οι νεες μανουλες καλο ειναι να προσπαθησετε να χαλαρωσετε και να κοιμηθειτε ακομη οσο σας περνει γιατι μαλλον δεν θα ξαναχετε αυτο το προνομιο ειδικα παραλληλα με επομενη εγκυμοσυνη..

καλο βραδακι!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γλυκούλες μου, γεια σας!

Όλο με κάτι έχω να ασχοληθώ, και στον υπολογιστή κάθομαι αυτές τις μέρες πολύ λίγο.. Σήμερα όλη μέρα υπέφερα στους γοφούς και περπατάω κουτσαίνοντας, είχα το απόγευμα να πάω να πάρω τα σουτιέν θηλασμού και κάτι τελευταία για το μπέμπη και είχε τόσο κόσμο στο Λητώ και μια απίστευτη ουρά στο ταμείο, που τα είδα όλα από την κούραση... Αύριο έχω να βάλω και το τελευταίο πλυντήριο. Γενικά, κι εγώ έχω τελειώσει με όσες αγορές ήθελα να κάνω για τώρα, και μένει να αρχίσω να φτιάχνω την βαλίτσα! Ευτυχώς η λίστα βοηθάει πολύ και μένει μονάχα να τα βάλω μέσα.

Σκέφτομαι και τι "ωραίο" βράδυ πάλι θα περάσω.. Έχω να κοιμηθώ κανονικά..ούτε που θυμάμαι από πότε.. :rolleyes:

Prosp μου, έχεις δίκιο για το πμ...αλλά όλο το ξεχνάω.. Τι χρειάζεσαι; E-mail;

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, όσα πρέπει να τα αποστειρώσω, πως μπορώ αν δεν έχω αποστειρωτή; Είναι βασικά η θήκη για τις ψευδοθηλές, οι ίδιες οι ψευδοθηλές και θηλές καουτσούκ και σιλικόνης για τα μπιμπερό (σε περίπτωση που χρειαστούν να τα έχω έτοιμα). Κάνει να τα βάλω να βράσουν και για πόσο; Βασικά, δεν ξέρω τι γίνεται με τα πλαστικά είδη και τέτοιο είναι η θήκη για τις ψευδοθηλές...

Επίσης, αντί για οινόπνευμα, αν χρησιμοποιώ αυτή τη λοσιόν 95 ή 98 βαθμών, θα είναι το ίδιο ή δεν πρέπει και να πάρω τελικά οινόπνευμα;

Ντίνα, όλα καλά με τα ματάκια! Είχα κάνει κι εγώ πριν κανά 2μηνο βυθοσκόπηση και τονομέτρηση και θυμάμαι μετά ότι τα έβλεπα όλα άσπρα!! χιχι! Σημασία έχει ότι είναι όλα καλά!

Μαριαλένα μου, πολύ ωραίο το δωράκι της νονάς!!

Λία, η μπεμπούλα είναι μια χαρά!! Μπράβο το μωράκι!! Έχουμε 2 μέρες διαφορά στην ΠΗΤ! Αχ, πλησιάζει ο καιρός...!!

Ελενάκι, όλα καλά και με την ντουλάπα! Με γεια σας όλα και να τα χαρείτε με τον μπεμπουλίνο σας!!

Snowflake, κι εγώ έχω εδώ και αρκετό καιρό τέτοιους πόνους όταν είμαι ξαπλωμένη, και πιο έντονοι όταν αλλάζω πλευρό.. Ειδικά όταν πρέπει να σηκωθώ για να πάω στο μπάνιο, νιώθω τέτοιο βάρος και πόνο χαμηλά που νομίζω ότι δεν θα τα καταφέρω να σηκωθώ..

Prosp μου, καλό βραδάκι και σε σένα, και σε όλες μας, και καλή ξεκούραση! Να έχουμε έναν καλό ύπνο! Καληνύχτα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω νομιζω οτι η αναπροσαρμογη που λενε σημερα εχει να κανει με μειωση.. δεν ορκιζομαι κιολας αλλα εχω αυτη την εντυπωση..

Kι εγώ αυτό νόμιζα στην αρχή που μιλούσανε για αναπροσαρμογή αλλά ο άντρας μου που παίρνει εποχιακό επίδομα έκανε τα χαρτιά του και το επίδομα από πέρυσι έχει αυξηθεί περίπου 10 ευρώ...οπότε η αναπροσαρμογή και σε μας, είναι προς τα πάνω...:D

Ελένη βαλίτσα ακούω και αγχώνομαι, εγώ ακόμα δεν τα έχω πλύνει!! Χαχα

Mην αγχώνεσαι, θα την ετοιμάσεις όταν θα νιώσεις έτοιμη!!!!!

Απλά εγώ όπως έχω ξαναπεί είμαι πολύ αγχώδης άτομο και προτιμώ να τα έχω όλα έτοιμα από πιο μπροστά!!;)

Εννοείται πως θα πεις στο γιατρό αυτό που αισθάνεσαι!! Γι'αυτό είναι οι γιατροί άλλωστε....για να μας λύνουνε κάθε απορία και ανησυχία!!!!;)

Ελενη μακαρι να μην χαθει η επιδοτηση εξαμηνου του ΟΑΕΔ.. Κριμα ειναι.... Διαβασα και το αρθρο απο τα ΝΕΑ που παρεθεσες!

Κι εγώ δεν θέλω να χαθεί Αριστέα μου!!!!! Με τίποτα δεν θέλω να αφήσω το μωρό μου 2 μηνών για να γυρίσω στη δουλειά...σε ποιον να το αφήσω??:(

Θέλω να πιστεύω ότι θα το πάρουμε κανονικά!!!!

dina και helen ετοιμασα τα πακετακια σας για το θηλασμο αν οχι αυριο, απο Δευτερα θα σας τα ταχυδρομισω..

Σ'ευχαριστούμε πολύ Προσπ, για όλα!!!!!!:D

Καλό κουράγιο με τις δουλειές!! Αχ μωρέ μικρή είναι η κορούλα σου ακόμα!!!! Απλά πάντα με τον ερχομό ενός άλλου παιδιού ξαφνικά τα πρώτα γίνονται μεγάλα!!!!

Εγώ είμαι σίγουρη πως θα το διαχειριστείς μια χαρά το θέμα και θα τα βγάλεις πέρα άψογα!!!;)

Κυριακή μου σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!:D

Μια χαρά τελειώνεις κι εσύ με όλα!!!!!!!!!!!

Εδώ βρήκα συμβουλές για αποστείρωση: http://www.familyhome.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9/%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%8C/

Κι εδώ: http://www.lovebaby.gr/component/catalog/node/263.html

Φυσικά και κάνει να τα βράσεις, έτσι τα κάνανε παλιά οι μαμάδες μας που δεν είχανε αποστειρωτές κλπ...;)

Εγώ θήκη για τις ψευδοθηλές δεν πήρα!!!!:confused: Πως είναι αυτή η θήκη?? Όπως η θήκη της πιπίλας??????

Καλή ξεκούραση!!!!

Κοιτάξτε τι βρήκα::D:D:D

Άρθρο 36

Προστασία από απόλυση λόγω μητρότητας

1. Η παρ. 1 του άρθρου 15 του ν. 1483/1984 (Α΄ 153) αντικαθίσταται ως εξής:

«1. Απαγορεύεται και είναι απόλυτα άκυρη η καταγγελία της σύμβασης ή σχέσης εργασίας εργαζόμενης από τον εργοδότη της, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όσο και για το χρονικό διάστημα δεκαοκτώ (18) μηνών μετά τον τοκετό ή κατά την απουσία της για μεγαλύτερο χρόνο, λόγω ασθένειας που οφείλεται στην κύηση ή τον τοκετό, εκτός εάν υπάρχει σπουδαίος λόγος για καταγγελία. Η προστασία από την καταγγελία της σύμβασης ή σχέσης εργασίας ισχύει τόσο έναντι του εργοδότη, στον οποίο η τεκούσα προσλαμβάνεται, χωρίς να έχει προηγουμένως απασχοληθεί αλλού, πριν συμπληρώσει δεκαοκτώ (18) μήνες από τον τοκετό ή το μεγαλύτερο χρόνο που προβλέπεται στην παρούσα, όσο και έναντι του νέου εργοδότη, στον οποίο η τεκούσα προσλαμβάνεται και μέχρι τη συμπλήρωση των ανωτέρω χρόνων.

Ως σπουδαίος λόγος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ενδεχόμενη μείωση της απόδοσης στην εργασία της εγκύου που οφείλεται στην εγκυμοσύνη.»

2. Η αληθής έννοια του άρθρου 142 του ν. 3655/2008 είναι ότι στο πεδίο εφαρμογής αυτού εμπίπτει η μητέρα που είναι ασφαλισμένη του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, εργάζεται με σχέση εργασίας ορισμένου ή αορίστου χρόνου σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις του ιδιωτικού τομέα και για την εναλλακτική χρήση του μειωμένου ωραρίου ως άδειας για φροντίδα του παιδιού καλύπτεται αποκλειστικά και μόνο από τις ρυθμίσεις της εκάστοτε ισχύουσας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Ε.Γ.Σ.Ε.Ε.), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 9 της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. των ετών 2004−2005.

3. Το πέμπτο εδάφιο του άρθρου 142 του ν. 3655/2008 αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«Ο χρόνος της ειδικής άδειας προστασίας της μητρότητας λογίζεται ως χρόνος ασφάλισης στους κλάδους κύριας σύνταξης και ασθένειας του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ, καθώς και στους οικείους φορείς επικουρικής ασφάλισης, οι δε προβλεπόμενες εισφορές υπολογίζονται επί του κατά περίπτωση αναφερόμενου παραπάνω ποσού, από το οποίο ο ΟΑΕΔ παρακρατεί την προβλεπόμενη εισφορά ασφαλισμένου και την αποδίδει στους αρμόδιους φορείς μαζί με την προβλεπόμενη εισφορά εργοδότη που βαρύνει τον ΟΑΕΔ. Ο χρόνος ασφάλισης, που έχει διανυθεί από την έναρξη ισχύος των διατάξεων του άρθρου θεωρείται χρόνος ασφάλισης στον Κλάδο Ασθένειας σε είδος και σε χρήμα του ΙΚΑ−ΕΤΑΜ.»

Ο νόμος είναι ο "ΝΟΜΟΣ 3996/2011 (ΦΕΚ Α΄ 170/05.08.2011) Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας"

Με λίγα λόγια δεν μπορούνε να μας απολύσουνε από την εργασία μας μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 μήνων!!!!!!:D Παλιά ήτανε για 12 μήνες, μετά έγινε για 15 και τώρα 18...........:P:p

καλημερα κοριτσακιαααα!!

σχετικα με την αποστειρωση και εγω στην αρχη ειδικα οταν πρωτοαγορασα τα διαφορα προιοντα τα εβραζα στην κατσαρολα τηρωντας τις βασικες αρχες αποστειρωσης..

αυτο που με προβληματισε πααααααρα πολυ ηταν πως μετα τον βρασμο των πλαστικων φιαλων η ειδικοτερα των αντικειμενων απο σιλικονη εβγαινε επανω τους μια λευκη επιστρωση σαν ταλκ.. κατι βεβαια που με εκανε να μη θελω να τα χρησιμοποιησω στο μωρο και επειδη ειχα τον αποστειρωτη ατμου τα ξεπλανα καλα και τα αποστειρωνα εκει..

συνεπως εγω αποστειρωσα την πρωτη φορα της χρησης τους ολων των μωρουδιακων αντικειμενων αλλα οι επομενες ηταν στον αποστειρωτη ατμου.. βεβαια εγω δεν αποστειρωνα συχνα το πρωτο 4μηνο διοτι θηλαζα αποκλειστικα και ετσι την γλιτωσα.. μετα ομως που γυρισα στη δουλεια αποστειρωνα εντατικα μπουκαλια, πιπιλες και εξαρτηματα θηλαστρου..

Διαφημίσεις

το ιδιο μπορειτε να αποστειρωσετε και την θηκη για τις ψευδοθηλες αλλα προσωπικα πιστευω οτι αν εχει πλυθει καλα με σαπουνι και εχει ξεβγαλθει καομη καλυτερα με ζεστο νερακι τοτε οι αποστειρωμενες θηλες μια χαρα μπορουν να φυλαχτουν.. αλλωστε ολα τα αντικειμενα που βγουν απο τις συσκευες αποστειρωσης παυουν να ειναι πληρως αποστειρωμενα.. δεν πιστευω στο πληρως αποστειρωμενο περιβαλλον και προσωπικα ΔΕΝ ειμαι υπερ..

σκεφθειτε οτι η αποστειρωση εχει να κανει περισσοτερο με το διατροφικο κομματι του μωρου διοτι

α) θα βαζει τα χερακια του συχνα στο στομα

β) θα βαζει αντικειμενα στο στομα

γ) θα ακουμπαει με τη γλωσσα ρουχα και κλινοσκεπασματα

δ) θα ερχεται σε επαφη με το περιβαλλον..

πραγματα δηλαδη που ποσο πια μπορουμε να ελεγξουμε και να αποστειρωσουμε??????!!!

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια τι κανετε????

Τελειωσαμε με το βαψιμο του δωματιου του μπεμπη και εχει βγει ενα αποτελεσμα πολυ καλο....οπως το ειχαμε φανταστει, ειμαστε πολυ χαρουμενοι! Ο μπαμπας μας να δειτε τι περηφανεια νιωθει που εβαψε το δωματιο του μωρου...πρεπει τελικα να παρω και για μας πανες!!!!!

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ως συνηθως και οχι snowflake μου ΔΕΝ σας βαρεθηκα εννοειται! Απλα μια το ενα μια το αλλο, να κατι βολτες πρωινες για να περπαταω και λιγακι, να μετα να πιαστω να μαγειρεψω και να κανω καμια δουλιτσα, περναει η μερα και δεν προλαβαινω να μπω να σας διαβασω οσο και αν το θελω!

Τελικα την τεταρτη που εχουμε ραντεβου στον γιατρο στο αλεξανδρας, θα παρει αδεια μια μερα ο αντρουλης για να παμε απο το πρωι πρωι να κανουμε με ησυχια και τα τελευταια ψωνια απο μας για τον μπεμπη! Την παρασκευη θα ερθει η πεθερα η οποια επισης θελει να ψωνισει για τον μπεμπη και σαββατοκυριακο πρωτα ο Θεος θα αρχισουμε καθαριοτητα στο παιδικο δωματιο, ντουλαπες και πλυσιμο σιδερωμα ρουχων, σεντονιων, κουβερτων και οτι αλλο θα εχουμε παρει ετσι ωστε να μπορεσω αμεσα να τα αποθηκευσω κιολας! Την τεταρτη θα μου εχει πει και η μαια τι χρειαζομαι για το νοσοκομειο για μενα και το μωρο οποτε θα ειμαστε κομπλε απόλες τις δουλειες!

Παω να σας διαβασω και επανερχομαι!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανουν οι κοιλιτσες;;;

Ελενη γνωριζα οτι δε μπορουν να μας απολυσουν για 18 μηνες αλλα δεν ειχα διαβασει και το αρθρο...!!Ευχαριστουμε που μας το παρεθεσες!;)

prosperous τι μοντελακι γεννηθηκε η κορη σου;; Μ'αρεσουν τα μικροκαμωμενα μωρα!!!! Αρκει βεβαια το βαρος τους να μην αποτελει κινδυνο..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

καλημερα σασ!!!τι κανουν τα μπεμπουλια σασ?εμενα κλωτσαει κλωτσαει!!!

παλι αυπνιεσ ειχα κ εγω!!!!

ντινα μια χαρα με τα ματια σου μπραβο!!!ολα καλα να πανε!!!

snowflake ελπιζω ο γιατροσ σου να ειναι μια χαρα ειναι κ πολυ νεοσ ο ανθρωποσ μακαρι να μην εχει παθει τιποτα!γιατι δεν περνεισ καποιο τηλεφωνω να δεισ τι γινετε?να ηρεμησεισ κ εσυ!

οσο για το γαλα ουτε εγω εχω δει ακομη τιποτα στο στηθοσ μου αλλα αλλα η μυρωδια του σωματοσ μου νομιζω πωσ εχει αλλαξει!!μου μυριζω καποσ διαφορετικα!λεσ να εχω πολυ λιγο κ να μην το καταλαβαινω κ να μου μυριζει αυτο?αποσμητικο παντωσ δεν εχω αλλαξει !??!

χθεσ πηγαμε με την κουμπαρα μου για ψωνια κ κατι δουλειεσ κ αφου ειχαμε χρονο περασαμε απο ενα κοσμηματοπολειο κ πηρε δωρακι για το μπεμεπη ενα κωσταντινατο γιατι θα τον βαφτησει κιολασ!!!πολυ μαρεσε!!!κ η συσκευασια που το εβαλαν ηταν ενα γαλαζιο καροτσακι πολυ τελειο!!!

εγω πηρα ενα σουτιεν θηλασμου γιατι ειχα 2μονο στο λητω επιτελουσ βρηκα καποο ποθ να μου καθετε σωστα κ να μην με πιεζει εχω ενθουσιαστει!!το λαστιχο δε το νιωθεισ καθολου!!!ειναι κ με οργανικο βαμβακι!!βεβαια ηταν ακριβω αλλα τι να κανω ηταν το μοναδικο που δε μεενοχλει ευτυχωσ τα αλλα 2 που ειχα παρει ηταν οικονομικα!!!

κ εχω κ μια ερωτηση υπαρχουν φανελακια θηλασμου?γιατι χθεσ στα λητω ξεχασα να ρωτησω!!????

Μεγεια το χρυσαφικουλι απο την νονα!!!!!

Μαριαλενα μου σου παραθετω ενα σαϊτ το οποιο εχει διαφορα εσωρουχα για εγκυμοσυνη και θηλασμο...βρηκα μαλλον αυτο που ζητας για ριξε μια ματια!

Και τα σουτιεν ειναι πολυ καλα ειδικα αυτα με την δαντελα...τα εχει παρει η κουμπαρα μου και επειδη κι αυτη ειχε ενα θεμα με την πλατη ειναι τα μονα που της εφαρμοζουν τελεια!

Το παραθετω και για ολες αυτο εννοειται...εχει πολλα αυτο το σαϊτ τα οποια ειναι χρησιμα και οικονομικα σε σχεση με αλλα σαϊτ ή τα του εμποριου!

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30589

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...