Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Mε πήρε ένας γνωστός μου σήμερα τηλέφωνο που η νύφη του δουλεύει στο νοσοκομείο και τι μου είπε?

Ότι ο γιατρός μου έπαθε έμφραγμα, δεν ξέρω πόσο αληθεύει, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι δεν ξέρω τίποτα!! Είναι περίπου 40 χρ.!! :-(:sad::-(:sad:

εμφραγμα 40 χρονων;;

κριμα ο ανθρωπος,αν οντως εχουν ετσι τα πραγματα, μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα..

Και εσυ τι θα κανεις τωρα;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας και απο μενα, αν και λιγο προωρα.. :(

Σηκωθηκα να παω τουαλετα και τωρα δε μου κολλαει υπνος.. Ουτε να φαω δεν θελω γιατι θα παω να δωσω αιμα σε 3 ωρες..

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια...:D:D Η κορη του ματιου μου επανηλθε πληρως..;)

SnowFlake, τι κεραμιδα ηταν αυτη!!!:shock::shock: Να ευχηθω, κατ'αρχην, να ειναι ραδιο αρβυλα και κατα δευτερον, αν αληθευει, να γινει καλα ο ανθρωπος..

Υπαρχει αλλος γιατρος τον οποιο να εμπιστευεσαι εκει?

Δεν ξερω τι χρωμα πηραμε ακριβως.. Λογικα πλαστικο, ναι.. αλλα θα ρωτησω τους ειδημονες να το τσεκαρω στανταρ..

Σας φιλω...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

dina (μεταμεσονυκτια!!) ρωτα αν εβαλαν ασταρι πρωτα γιατι ισως αυτο μυριζει..συνηθως ειναι ο ενοχος..

η το δωματιο βλεπει σε μερια που ισως κραταει υγρασια..

τα kraft ειναι καλα χρωματα εκτος αν ηταν ξεχασμενο σε καμια αποθηκη πανω απο χρονο και ειχε αλλοιωθει..

βεβαια μη ξεχνας οτι εσυ τωρα ως εγκυος εχεις πιο ευαισθητη οσμη και σου μυριζουν τα παντα πιο εντονα..αλλα και παλι συνεχισε να αεριζεις τον χωρο..

αλλωστε δεν νομιζω οτι θα βαλεις και συντομα το μικρο μεσα στο δωματιο..δεν θα το κρατησεις μαζι σου τουλαχιστον κανα μηνα???

για το γιατρο σου snowflake τι να πω?? ατυχια αλλα και παλι δεν εισαι και σιγουρη ακομη..

για τον ΟΑΕΕ τα ξερω απο τον ανδρα μου.. χαλι..

ετοιμαζομαι να παω μεχρι ητ δουλεια μου να κανω μια υποχρεωση και μετα θα γυρισω και θα πεταχτουμε με τον ανδρα μου και τη μικρη μεχρι το εξοχικο (βαριεμαι βασικα) για να επισκεφθω εγω μια φιλη με το κοριτσακι της (αυτο δεν το βαριεμαι αλλα ειναι η αποσταση που με κουραζει) και ο ανδρας μου να κανει μια οικοδομικη δουλεια..

αρα προς τα απογευμα η βραδακι θα τα πουμε ξανα..

φιλια

καλημερα σασ!!!τι κανουν τα μπεμπουλια σασ?εμενα κλωτσαει κλωτσαει!!!

παλι αυπνιεσ ειχα κ εγω!!!!

ντινα μια χαρα με τα ματια σου μπραβο!!!ολα καλα να πανε!!!

snowflake ελπιζω ο γιατροσ σου να ειναι μια χαρα ειναι κ πολυ νεοσ ο ανθρωποσ μακαρι να μην εχει παθει τιποτα!γιατι δεν περνεισ καποιο τηλεφωνω να δεισ τι γινετε?να ηρεμησεισ κ εσυ!

οσο για το γαλα ουτε εγω εχω δει ακομη τιποτα στο στηθοσ μου αλλα αλλα η μυρωδια του σωματοσ μου νομιζω πωσ εχει αλλαξει!!μου μυριζω καποσ διαφορετικα!λεσ να εχω πολυ λιγο κ να μην το καταλαβαινω κ να μου μυριζει αυτο?αποσμητικο παντωσ δεν εχω αλλαξει !??!

χθεσ πηγαμε με την κουμπαρα μου για ψωνια κ κατι δουλειεσ κ αφου ειχαμε χρονο περασαμε απο ενα κοσμηματοπολειο κ πηρε δωρακι για το μπεμεπη ενα κωσταντινατο γιατι θα τον βαφτησει κιολασ!!!πολυ μαρεσε!!!κ η συσκευασια που το εβαλαν ηταν ενα γαλαζιο καροτσακι πολυ τελειο!!!

εγω πηρα ενα σουτιεν θηλασμου γιατι ειχα 2μονο στο λητω επιτελουσ βρηκα καποο ποθ να μου καθετε σωστα κ να μην με πιεζει εχω ενθουσιαστει!!το λαστιχο δε το νιωθεισ καθολου!!!ειναι κ με οργανικο βαμβακι!!βεβαια ηταν ακριβω αλλα τι να κανω ηταν το μοναδικο που δε μεενοχλει ευτυχωσ τα αλλα 2 που ειχα παρει ηταν οικονομικα!!!

κ εχω κ μια ερωτηση υπαρχουν φανελακια θηλασμου?γιατι χθεσ στα λητω ξεχασα να ρωτησω!!????

οσο για την μπογια που μυριζει φαντασου εμενα μου μυριζει μπογια η κουνια που εβαλα στο δωματιο!!κ εγω αφεινω ανοιχτα για να ξεμυρισει!!οσο για την κραφτ δεν ξερω εγω εχω βαλει στο μισο σπιτι κραφτ κ στο αλλο μισο βιτεχ το βιτεχ το πλενω αν μου λερωθει κ δεν αφηνει τιποτα ιχνοσ την κραφτ οπου εχουμε ακουμπησει μενουν σαν λιγδεσ!!αστα!!ελπιζω να τοχω μονο εγω το προβλημα!

Διαφημίσεις

α θελω να ρωτησω κ κατι ακομη με ποναει εδω κ 3μερεσ το ποδι μου στην βουβονικη περιοχη αν το λεω σωστα!κ δεν το εχω τραβηξει ειμαι σιγουρι!ποναει εκει καμια αλλη?

Καλημερα γλυκες μανουλες!!!!!

Εχω αρχισει και ξαναβρισκω το ρυθμο μου στον υπνο και πολυ χαιρομαι!:D:D

Ντινα καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου..

prosperous καλα να περασεις σημερα στη φιλεναδα!Και καλη επιστροφη το απογευμα!!

Μαριαλενα εμενα η μαμα μου εχει το συνηθειο καθε φορα που γεννιεται ενα εγγονι της να παιρνει απο ενα Κωνσταντινατο, φανταζομαι ετσι θα κανει και τωρα..

Με γεια λοιπον το δωρακι του μπεμπη σου απο τη μελλουσα νονα!!!!

Εγω δεν εχω τετοιο πονο κοριτσακι μου, ελπιζω να μη σε ταλαιπωρησει πολυ!

Και μενα το σωμα μου εχει αρχισει εδω κ καποιες εβδομαδες να μυριζει διαφορετικα! Ορμονες!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα (καλησπέρα δηλαδή..!)

Πολύ τρέξιμο εχθές, με τις δουλειές στο σπίτι και τα είχα παίξει... Δεν πρόλαβα και να μπω να σας γράψω.. Αλλά σας διάβασα και έμαθα τα νέα σας.. Βασικά με βοήθησε πολύ η πεθερά μου με το δωμάτιο του μπέμπη και το δικό μας, εγώ είχα σιδερώματα και άλλες πιο ελαφριές δουλειές, αλλά όταν υπάρχουν δουλειές στο σπίτι, επικρατεί και ένας πανικός!

Το βράδυ είχα έναν εκνευριστικό κοιλόπονο και νομίζω ότι κάπου κρύωσα, με την αλλαγή της θερμοκρασίας, και άρχισα να προσέχω περισσότερο με το ντύσιμο..

Μαριαλένα, με έχει πιάσει και εμένα τέτοιος πόνος που αναφέρεις. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, απλά λογικά λόγω των γενικότερων τραβηγμάτων στην περιοχή, νιώθουμε τέτοιες ενοχλήσεις.

Για τον ύπνο, ας μην τα συζητάμε και καθόλου όσον αφορά εμένα... Ένα χάλι που πάει από το κακό στο χειρότερο.. Απόψε ήταν το αποκορύφωμα, άρχισαν να με πονάνε οι γοφοί μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ.. Τελικά σηκώθηκα, πήγα στον καναπέ, πονούσα με οποιαδήποτε κίνηση κι αν έκανα, και όταν περπατάω στην ουσία πάω κουτσαίνοντας.. Λέω να ξαπλώνω περισσότερο γιατί σε κάθε μου κίνηση πονάω.. Όλα λογικά μέσα στο πρόγραμμα είναι.. Μεγαλώνουν τα μωράκια!

Σας αφήνω προς το παρόν αν και δεν έχω σχολιάσει και τίποτα από όσα έχετε γράψει (και διάβασα πολλά για τα οποία χάρηκα), αλλά πιστέψτε με υποφέρω με τους πόνους στους γοφούς..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Κυριακη μου..

Τι καλα που τελειωσες με τις δουλειες του σπιτιου..

Βρες μια σταση που σε βολευει για ξαπλα μηπως και ανακουφιστεις απο τους πονους...

Εισαι και στην 35 εβδομαδα οποτε θα εχεις βαρυνει πολυυυ!! Υπομονη εισαι στην τελικη ευθεια!!!!!!!!!!

ναι ναι..οπως καταλαβατε μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!

Κατεβασα ολα τα ρουχακια της μικρης μου κ αυριο θα τα ξεχωρισω για να δω τι πρπει να πλυνω ..το καλο ειναι πως η μικρη ειχε γεννηθει σεπτεμβριο και η μπεμπουλα θα γεννηθει τελη οκτωμβριου με αρχες νοεμβριου αρα τα ρουχακια μας βολευουν..δεν θα παρουμε πολλα!!Εχω πλυνει το λικνο,το ρηλαξ,το καροτσι ακομη γιατι σκεφτομαι να το δσω στο καθαριστηριο,ειναι δυσκολο να πλυθει φοβαμαι μην το χαλασω(θα κανω και ενα τηλ στην εταιρια)

http://www.ebaby.gr/quinny-1/duo-buzz-3-oniis-car-cot-quinny.html !!

Το δωματιακι το βαψαμε,λιγα ψιλοπραγματα μεινανε..και οταν παω 37 εβδομαδων θα παρω μια κοπελα να μου κανει παραθυρα,ντουλαπες,κουζινα και μπανια γιατι δυσκολα να τα κανω εγω!!

Λοιπον με το θεμα της γεννας....μιλησα με τον γιατρο μου αν γινεται να γεννησω Λητω και οχι Ιασω..φυσικα δεχτηκε,μπορει να με ξεγεννησει κ εκει..γλιτωνουμε αρκετα λεφτα..οπως ειπε κ ο ιδιος θα παρει πολλα λιγοτερα,,την αλλη βδομαδα θα ξερω ποσα ακριβως!!

Η μπεμπουλα

ειναι 2350..την ειδαμε την προυγουμενη Πεμπτη κ υπολογιζει ο γιατρος να βγει στα 3500!!Η υδρονεφρωση εχει σχεδον εξαφανιστει οπως μας ειπε ........και ολα τελειαααααααααα!!Σας γραφω πολυ γρηγορα γιατι περιμενω τον αντρουλη μου να παμε τζαμπο...τι ξεχασα???

Αχχχχχχχχ ερχεται η ωραα :D:D:D:D:D:...σαν να ειμαι πρωταρα νιωθω....

Θα ξαναμπω μετα για να σας πω και αλλα γιατι δεν προλαβαινω,..φιλακια!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Λια μου μπαινεις στην 36η εβδομαδα;;;;; ουαουουου!!! τελεια!!

Μια χαρα και με τη μπεμπα ε;; Τι καλα!

Το ειχαμε δει και μεις αυτο το καροτσι.. πολυ ωραιο! Αν δε βγαινει το υφασμα θα σε παιδεψει λιγο στο πλυσιμο..

Αφου μπορει να παει και στο Λητω ο γιατρος μη το συζητας καθολου, ειναι πιο οικονομικο απο το Ιασω.. το εχουν παει το οικονομικο 3κλινο 1500?...

Ντινάκι μαι χαρά τα νέα από τα ματάκια σου!!!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!!:D

Ματινάκι, έτοιμο το δωματιάκι???? Τέλεια όλα!!!!:P

Annpan, τι ωραία έκπληξη που σου έκανε ο αντρούλης σου????? Μπράβο του!!!!!!!:P

Κυριακή κι εμένα χθες με πονούσαν οι γοφοί μου!! Μάλλον κουράστηκα αλλά σήμερα είμαι περδίκι!!!;)

Μαριαλένα με γεια το δωράκι της νονάς!!!!:D Και περαστικά από τον πόνο!!!!

Προσπ εγώ διάβασα ότι επειδή αυξήθηκε το επίδομα ανεργίας, αυξήθηκαν μαζί τα εποχιακά επιδόματα και το ύψος της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας στα 751,39 ευρώ μικτά που σημαίνει γύρω στα 701 και κάτι ευρώ... για δείτε εδώ: http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4642133

Θεωρώ κι εγώ πως κάποια στιγμή θα το κόψουνε το εξάμηνο αλλά δε γίνεται οι μισές γυναίκες που έχουνε γεννήσει μέσα στο 2011 να το πάρουνε και οι άλλες μισές όχι, οπότε όπως είπες κι εσύ (κι εγώ τον κ@λ@ μου σκέφτομαι) οπότε τουλάχιστον για όσες γεννήσουνε μέχρι 31/12/2011 δε νομίζω να το καταργήσουνε!!!!!;) Εδώ πήρε αύξηση...πάντως μέχρι τώρα δεν έχουνε βάλει χέρι στον ΟΑΕΔ...στην τελική γιατί οι γυναίκες του δημοσίου να έχουνε μήνες να περάσουνε με τα παιδιά τους κι εμείς όχι?? Δηλαδή εμείς δεν είμαστε μάνες???????:mad::-x

Ας κοιτάξουνε να λύσουνε τα θέματα της Ελλάδας στο οικονομικό επίπεδο από αυτούς που τα φάγανε κι ας αφήσουνε τους υπόλοιπους που δεν φταίνε σε τίποτα και τους βάζουνε να πληρώνουνε συνέχεια!!!!:mad:

Κάποτε ήμουνα περήφανη για την Ελλάδα!! Τώρα όχι!! Είμαστε υπερήφανοι γιατί έχουμε ένα ένδοξο παρελθόν αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ούτε παρόν, ούτε μέλλον!! Τα έχουνε κάνει όλα σαν τον κ@λ@ τους!!!!!!:mad::x

Λία μια χαρά έτοιμη είσαι κι εσύ απ΄'όλα!!!!!:D

Snowflake ελπίζω να μην είναι σοβαρά τα πράγματα με το γιατρό σου και να μη σε βγάλει από το πρόγραμμά σου!!!! Είναι και 40 χρονών.....γρήγορη ανάρρωση να έχει!!!!

Ουφ..δεν θυμάμαι να πω κάτι άλλο!!!:rolleyes:

Α, χθες επιτέλους ήρθανε τα συρτάρια και οι πόρτες της ντουλαπίτσας και τη στήσαμε κι αυτή!!!!!!:P:pΤώρα θέλω να κάνω καθαριότητα το σπίτι και να βάλω τα πράγματα στη βαλίτσα για να είμαι έτοιμη απ'όλα!! Έχω βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι την άλλη Κυριακή...για να δούμε...;)

Φιλάκιααααααα!!!!!

καλως σας βρηκα..

αχ.. βλεπω τις κοπελιες μας που ναι 34 και 35 εβδομαδων και ζηλευω σχεδον..

εχω ακομη 4 εβδομαδες μεχρι την 37η που θα κοψω τη περιδεση οπερ σημαινει μπορει να γεννησω και αυθημερον και την επομενη και την μεθεπομενη..η οποτε του ρθει...

και εγω εχω λιγες ενοχλησεις χαμηλα αλλα ξερω οτι ειναι απο το εντερο μου..σερνομαι ελαφρως..

σημερα πηγα στο εξοχικο αλλα επειδη νωρις το πρωι πηγα πρωτα στη δουλεια με εφαγαν οι δρομοι και ειμαι κουρασμενη, εμεινα και 3 ωρες στη φιλη και με το λεγε λεγε και με την επιρροη των σπασμολυτικων τα παιξα..

η μικρη σε εναν παροξυσμο το απογευμα και εχω λιγο νευρακια τσαταλακια..

με τον βραδινο υπνο εχουμε ακομη θεματα με τη κορη μου και δεν κοιμαμαι καλα και οταν εκεινη κοιμαται η κλωτσαει ο μπεμπης η εχω τρελλες καουρες..σε δουλεια να βρισκομαι δηλαδη..χαχα!!!

ελπιζω για το επιδομα του ΟΑΕΔ να ειμαστε στις τυχερες που θα το παρουν..

το 2008 παντως το επιδομα καθαρα μου εβγαινε 660 ευρω..για να δουμε..αφου γεννησουμε με το καλο πρωτα..!!

ευχαριστω.. ολες μας να φθασουμε τελειομηνα και ευκολα το δυνατον!!!

αυριο κανονισα η κορη μου να παει στη μητερα μου και ο ανδρας μου με τη κουνιαδα μου θα πανε στο εξοχικο παλι για δουλειες (καλα, χαμος γινεται απο τη σκονη των μπαζων και με πιανει πονοκεφαλος απο το τι εχω να κανω απο την ερχομενη ανοιξη και μετα..)

και θα μεινω μονη αλλα δεν τρελλαινομαι κιολας.. σιγουρα θα βρω κατι να κανω με δουλειες αλλα δεν πεταω και τη σκουφια μου..(ανικανοποιητη παντα βρε παιδι μου!!!)

ψαχνω να βρω που στο καλο εχει παραπεσει η αναλυση του επιδοματος του ΟΑΕΔ του 2009 που ειχα παρει και δεν το βρισκω... 6,67% ηταν η κρατηση τοτε αλλα δεν θυμαμαι το αρχικο ποσο πιο ηταν.. εγω νομιζω οτι η αναπροσαρμογη που λενε σημερα εχει να κανει με μειωση.. δεν ορκιζομαι κιολας αλλα εχω αυτη την εντυπωση..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...