Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Αριστέα καλή σου νύχτα!!

Πάω και εγώ για ύπνο!! Ελπιζω να μην ξυπνήσω κατά της 5 πάλι κ δεν μπορώ να κοιμηθώ!!

Έτσι ακριβός είναι Ελένη, στην αρχή της εγκυμοσύνης με θεωρούσα αδύναμη, τώρα ποια όχι ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι η οικογένεια μου καλά και δεν θα επιτρέψω κανέναν να το χαλάσει αυτό.

family-love-for-neice.jpg

Συμφωνω απολυτα και με σενα Ελενη και με σενα SnowFlake... Κι εγω νοιωθω ακριβως ετσι...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για ΟΑΕΔ διαβαζω κ συγχιζομαι... Εχω αρχισει να φοβαμαι πως δε το παρουμε.. Και αυτο για μενα συνεπαγεται οτι θα πρεπει να αφησω το μωρο μου νωρις κ να γυρισω για δουλεια,, γιατι δυστυχως με ενα μισθο δε θα βγαινουμε!:(:(

Τι να πω; μακαρι να προλαβουμε, καλα για το επομενο παιδι δεν το συζητω, κατσε να δουμε, θα μας αφησουν να κανουμε;;;;;

Ντινα μου καλα αποτελεσματα να μας φερεις απο τον αφθαλμιατρο!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

τι να σου πω βρε dina.. ειναι η κατασταση αθλια.. δεν βλεπεις τι πανε να κανουν με τον φορο? δηλαδη αν εχεις εισοδημα 5000 θα πρεπει η να τους προσκομισεις 3500-3000 ευρω αποδειξεις η να τους πληρωσεις το 10% δηλαδη 500ευρω.. (που βασικα αυτο συμφερει περισσοτερο εκ των δυο αλλα ειναι εκβιασμος ουτως η αλλως) και επονται αλλα.. τι αλλα??? !! θα δειξει..

Αυτο εναι που με ανησυχει Προσπ.. Οτι οκ, θελουν μετρα, αλλα να μπορει να ανταπεξελθει ο κοσμος.. Δηλαδη θα φορολογησεις εμενα την ανεργη και τα λαμογια με τα φραγκα να τη γλιτωνουν? Δεν μπορω να τα καταλαβω αυτες τις πρακτικες.. Εχουμε κανει τοσες περικοπες.. Να δουμε τι αλλο... τεσπα..

dina φταιει η υγρασια της εποχης και μυριζει ετσι εντονα ακομη.. καλα κανεις και το ανοιγεις το δωματιο να αεριζεται και θα το κανεις αυτο μεχρι κοντα να γεννησεις.. και ουτως η αλλως καθε μερα θα αεριζεις το σπιτι σου τουλαχιστον για 5 λεπτα το χειμωνα ωστε να εναλλασεται η ατμοσφαιρα λογω μικροβιων.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στο παιδκο βαλαμε το οικολογικο και αοσμο.. Το υπολοιπο σπιτι εχει ξεμυρισει απο την μεθεπομενη του βαψιματος.. το παιδικο αρνειται πεισματικα να ξεμυρισει.. και βαλαμε και Kraft οχι τιποτα τυχαιο.. :confused:

Αυτο εναι που με ανησυχει Προσπ.. Οτι οκ, θελουν μετρα, αλλα να μπορει να ανταπεξελθει ο κοσμος.. Δηλαδη θα φορολογησεις εμενα την ανεργη και τα λαμογια με τα φραγκα να τη γλιτωνουν? Δεν μπορω να τα καταλαβω αυτες τις πρακτικες.. Εχουμε κανει τοσες περικοπες.. Να δουμε τι αλλο... τεσπα..

το θεμα ειναι να μην μπορεις να ανταπεξελθεις για να πεσουμε κατω απο το οριο της φτωχειας, οσοι εχουμε κατι να μας το παρουν και να κανουν χορο στις πλατες μας τα real estate και οι τραπεζες..

οσο για το επιδομα.. εμεις οι ιδιωτικοι για καθε μερα καλοπερασης ενος δημοσιου πληρωνουμε τα αδικα..

ο πατερας μου δουλευει σε υαλουργια μεσα στους φουρνους 34 χρονια τωρα και του εχουν κοψει τα βαρεα και ανθυγιεινα (δεν εχετε ιδεα για τι συνθηκες εργασιας μιλαμε...ουτε κατα διανοια πιθανοτατα) και τους εκαναν 10% μειωση μισθων στους εργατες και 15% στους υψιλομισθους..

ποιος να παραπονεθει τωρα? ο δημοσιος που περασε και καλα ξεζουμιζοντας επιδοματα και αδειες κοροιδευτικα και εις βαρος των ιδιωτικων ή ο ιδιωτικος που παιρνει τα μην πω μετα απο τοσα χρονια εργασιας, ταλαιπωριας και με το κεφαλι χωμενο στα μην πω παλι απο το φοβο μην απολυθει???

τεσπα.. τι να λεμε τωρα.. το χασμα υπηρχε και θα υπαρχει και δεν το γραφω εγωιστικα.. εργαζομαι δεκα χρονια σε εταιρεια που συναναστρεφεται με το δημοσιο και αλλα 5 πριν σε αλλες σχετικες εταιρειες και εχω δει το μεγαλειο του δημοσιου υπαλληλου απο τις μικροτερες τους κιολας ηλικιες..

για αυτο και διαφωνουσα παντα με τον Λαζοπουλο οταν ελεγε οτι τα παιδια μας ειναι το μελλον και λοιπες μπαρουφες.. διοτι πολυ απλα.. οταν ο πατερας ειναι λαμογιο, οταν το συστημα ειναι λαμογικο, ετσι θα μαθει και το παιδι να ειναι, θα μαθει και η επομενη γενια.. τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε..

σορυ αν παρουσιαζομαι σκληροπυρινικη αλλα ετσι βλεπω τη ζωη καθως ανηκω και ανηκα και θα ανηκω στην εργατικη ταξη..

Διαφημίσεις

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι στο παιδκο βαλαμε το οικολογικο και αοσμο.. Το υπολοιπο σπιτι εχει ξεμυρισει απο την μεθεπομενη του βαψιματος.. το παιδικο αρνειται πεισματικα να ξεμυρισει.. και βαλαμε και Kraft οχι τιποτα τυχαιο.. :confused:

το δωματιο του μωρου τι κατευθυνση εχει? βορινο, ανατολικο???

Παω να ετοιμαστω για να μην αργησω στο γιατρο.. Θα σας πω μετα τα καθεκαστα..

Διαβασα μολις και τα χτεσινοβραδινα μας που δεν τα προλαβα.. καλα Snowflake, η αντιδραση των πελατων στο μαγαζι σου για τη θηλαζουσα απαραδεκτη.. Και μενα μια, ας μη τη χαρακτηρισω, μου ειπε.. " Α, η ταδε θα σε ξεγεννησει?? -ξινιζει τη μουρη της- ενα καλο λογο δεν εχω ακουσει για αυτην!!" :shock:

Οσο για τις υποδειξεις αλλων για την ανατροφη των παιδιων μας, ουχουυυυ!!! εχουμε να ακουσουμε.... Σημασια μη δινετε.. εγω θα φιλτραρω αυτα που ακουω, θα κραταω τα καλυτερα και τα αλλα θα τα αγνοω.. ;)

Παω τωρα, τα λεμε μετα..

Για ΟΑΕΔ διαβαζω κ συγχιζομαι... Εχω αρχισει να φοβαμαι πως δε το παρουμε.. Και αυτο για μενα συνεπαγεται οτι θα πρεπει να αφησω το μωρο μου νωρις κ να γυρισω για δουλεια,, γιατι δυστυχως με ενα μισθο δε θα βγαινουμε!:(:(

Τι να πω; μακαρι να προλαβουμε, καλα για το επομενο παιδι δεν το συζητω, κατσε να δουμε, θα μας αφησουν να κανουμε;;;;;

Ντινα μου καλα αποτελεσματα να μας φερεις απο τον αφθαλμιατρο!!

εμενα μου ελεγαν και καλα οτι που παω να κανω δευτερο παιδι κλπ...

οι εποχες παντα κανουν τον κυκλο τους.. τα παιδια μας θα μαθουν να ζουν οπως θα τα μαθουμε.. εμενα με ενδιαφερει να μπορω τουλαχιστον να προσφερω τα βασικα.. παλι καλα αγραμματοι καθολη την εννοια δεν ειμαστε ως γονεις αρα καποιες βασεις ειμαστε ικανοι να δωσουμε θεωρω..ιδιωτικα σχολεια και ακριβα ρουχα και παιχνιδια μπορουν να μεινουν στην ακρη..

Παω να ετοιμαστω για να μην αργησω στο γιατρο.. Θα σας πω μετα τα καθεκαστα..

Διαβασα μολις και τα χτεσινοβραδινα μας που δεν τα προλαβα.. καλα Snowflake, η αντιδραση των πελατων στο μαγαζι σου για τη θηλαζουσα απαραδεκτη.. Και μενα μια, ας μη τη χαρακτηρισω, μου ειπε.. " Α, η ταδε θα σε ξεγεννησει?? -ξινιζει τη μουρη της- ενα καλο λογο δεν εχω ακουσει για αυτην!!" :shock:

Οσο για τις υποδειξεις αλλων για την ανατροφη των παιδιων μας, ουχουυυυ!!! εχουμε να ακουσουμε.... Σημασια μη δινετε.. εγω θα φιλτραρω αυτα που ακουω, θα κραταω τα καλυτερα και τα αλλα θα τα αγνοω.. ;)

Παω τωρα, τα λεμε μετα..

ακομη εδω εισαι καλεεεε??? πηγαινε μην αργησεις!!

Γυρισα πριν λιγο απο το γιατρο.. Μια χαρα ειναι τα ματια μου και ο βυθος τους και ο αμφιβληστροειδής .. Δεν εχει ρωγμες ουτε αλλα ευρηματα τα οποια να παρουσιαζουν ανησυχια. Οποτε, ναμαστε καλα, θα ξεκινησουμε με φυσιολογικο και ο,τι ηθελε προκυψει στην πορεια..Αμα χρειαστει θα κανω και καισαρικη, τι να κανω? :rolleyes:

Αν με βλεπατε τωρα, μπορει να τρομαζατε λιγακι, τα ματια μου εχουν πολυ μεγαλη κορη λογω του κολλυριου που εβαλε για να τη διαστειλει και να εξετασει το βυθο. Βλεπω ελαχιστα θολα, το περιμενω χειροτερα ειναι η αληθεια- ετσι βλεπω οταν ξυπναω το πρωι.. χαχα.. για να παρετε μια ιδεα γιατι παντα λεω καλημερα τελευταια.. :tongue:Θελει την ωρα του το συστημα μου για να παρει μπρος.. :tongue: Αυριο ειπε ο γιατρος θα βλεπω κανονικα..

Αυριο πρωι πρωι εχω εξετασεις ΙΚΑ και μετα σφαιρα στη Λαρισα για το ΙΚΕΑ!!! Θα παρουμε το κρεβατακι και τη συρταριερα του μωρου και ο,τι αλλο μας καλαρεσει..

Σας φιλω, τα λεμε αυριο απογευματακι... ;)

Διαφημίσεις

Μπραβο Ντινα... οπως το περιμενα, ολα καλα με τα ματακια!

Οποτε ξεκινας για φυσιολογικο; πρεπει να εγκρινει ξανα η γυναικολογος;;

ΙΚΕΑ ε; ειχα παει το περασμενο Σαββατο.. Το ξεσκονισα καλα το τμημα του παιδικου δωματιου..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

παντως εχει γλυκια γευση.. ο ανδρας μου το χει δοκιμασει.. εγω μετα βιας το εκανα μια φορα..περιεργο ηταν..χαχα αλλα οχι ξυνο..βεβαια εννοειται πως οσο τρωτε γλυκα τοσο πιο γλυκο θα ναι.. αν τρωτε πχ κρεμμυδια και οξινα αλλαζει και η γευση ελαφρως.. αλλα η συσταση ποτε δεν αλλαζει και ποτε δεν αλλοιωνεται.. ολα τα αλλα ειναι μυθοι, παραμυθι..

Χαχα μια φίλη μου έφτιαξε μπουγάτσα και το είπε μετά στους συγγενείς της!!

περι επιδοματος ΟΑΕΔ θελω να σας επιστησω τη προσοχη...

Εγώ το μόνο που δικαιούμαι είναι 800 ευρώ από το ΟΑΕΕ από τα οποία 400 θα πάνε στο νοσοκομείο και τα άλλα 400 σε γιατρό και μαίες!! Δεν τους νοιάζει αν μπορώ να ανοίγω το μαγαζί μου η όχι!! αυτά είναι τα λεφτά!!

Τι χρώμα πήρατε? πλαστικό? γιατί και εγώ θα πάω αύριο να πάρω!!

εμενα μου ελεγαν και καλα οτι που παω να κανω δευτερο παιδι κλπ...

οι εποχες παντα κανουν τον κυκλο τους.. τα παιδια μας θα μαθουν να ζουν οπως θα τα μαθουμε.. εμενα με ενδιαφερει να μπορω τουλαχιστον να προσφερω τα βασικα.. παλι καλα αγραμματοι καθολη την εννοια δεν ειμαστε ως γονεις αρα καποιες βασεις ειμαστε ικανοι να δωσουμε θεωρω..ιδιωτικα σχολεια και ακριβα ρουχα και παιχνιδια μπορουν να μεινουν στην ακρη..

Εμείς πως μεγαλώσαμε δηλαδή ? είχαμε κανένα πρόβλημα?? Συμφωνώ απόλυτα!!

Γυρισα πριν λιγο απο το γιατρο.. Μια χαρα ειναι τα ματια μου και ο βυθος τους και ο αμφιβληστοειδής .. Δεν εχει ρωγμες ουτε αλλα ευρηματα τα οποια να παρουσιαζουν ανησυχια. Οποτε, ναμαστε καλα, θα ξεκινησουμε με φυσιολογικο και ο,τι ηθελε προκυψει στην πορεια..Αμα χρειαστει θα κανω και καισαρικη, τι να κανω? :rolleyes:

Αχ τι καλά είδες? ΕΝΑΣ λόγος λιγότερο να αγχώνεσαι! Τι γλυκό αυτό με το κουβερτάκι!!

lekker_slapen_onder_mijn_doekje.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Mε πήρε ένας γνωστός μου σήμερα τηλέφωνο που η νύφη του δουλεύει στο νοσοκομείο και τι μου είπε?

Ότι ο γιατρός μου έπαθε έμφραγμα, δεν ξέρω πόσο αληθεύει, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι δεν ξέρω τίποτα!! Είναι περίπου 40 χρ.!! :-(:sad::-(:sad:

weBzp2.png

qUMVp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!

Δε θα το πιστέψετε τι έγινε χθες. Χτυπάει το κουδούνι της πόρτας και βλέπω μπροστά μου....τον άντρα μου! Μου έκανε έκπληξη! Θα σας διαβάσω αναλυτικά και θα σας γράψω αύριο, που φεύγει. Απλά είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη. Θα πάμε και σήμερα μαζί στη γιατρό να δούμε τον μπέμπη!

Φιλιά πολλά!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Τώρα το διάβασα!! Τι γλυκό, απολάυστε τις στιγμές μαζί!!!

Άντε να μας πεις και τι σου είπε ο γιατρός!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...