Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καλά-καλά, κάνω δουλειές από το πρωί και είναι και η πεθερά μου μαζί σήμερα να με βοηθήσει, αρχικά με το δωμάτιο του μπέμπη!

Θα μπω το απογευματάκι να σας διαβάσω προσεχτικά και να τα πούμε! Μέχρι τότε, καλό μεσημέρι σε όλες, καλή όρεξη, καλή ξεκούραση!! Σας φιλώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τρώω γιουβετσάκι της μαμάς και σας διαβάζω!!

Καλή δύναμη Κυριακή!!

Να ρωτήσω κάτι? Ενώ κάνω πρώι βράδυ ντούζ!! Μου έρχετε μια μυρωδιά περίεργη-άσχημη απο το στήθος!! Νόμιζα ότι είναι ιδρώτας αλλά δεν είναι!! Εχω πυαρ αλλά μόνο αν το ζουλήξω, λέτε να βγαίνει χωρίς να το παίρνω χαμπάρι!! Έτσι θα μυρίζει το γάλα? :o

Μάλλον η προσπ. θα με βοηθήσει!!

Α!! Πήγα να πάρω γάζες και οινόπνευμα από το φαρμακείο και μου πήρε 19 ευρώ!! 1,4 έγραφαν οι γάζες!! Τόσο ακριβά κάνει το οινόπνευμα??

Πήρα τα πρώτα pampers τι γλυκά!! Και τένες για μένα!! πήρα αυτές???

P7515256.JPG

Από ότι είδα εσείς πήρατε άλλες δεν έκανα καλά??

weBzp2.png

qUMVp3.png

snowflake σου μυριζει.. γαλατιλα..χαχα!! και εγω μυριζω ετσι απο το πυαρ και ας κανω καθε βραδυ μπανιο.. ωρες ωρες νομιζω οτι και οι μασχαλες μου αναβλιζουν γαλα..:tongue:

το καθαρο συσκευασμενο οινοπνευμα ειναι πανακριβο αλλα υπαρχει και η λοσιον οινοπνευμα των 75 βαθμων (εχω και των 95) που ειναι σε μπουκαλι φαρμακειου και κοστιζει λιγοτερο..

οι γαζες ειναι σαφως πιο φθηνες..

Πήρα τα πρώτα pampers τι γλυκά!! Και τένες για μένα!! πήρα αυτές???

P7515256.JPG

Από ότι είδα εσείς πήρατε άλλες δεν έκανα καλά??

εσυ μαλλον πηρες πανες ακρατειας..υπαρχουν και οι σερβιετες ΤΕΝΑ οι οποιες ειναι κατι γκουμουτσες σαν τις παλιες σερβιετες προ φτερων προστασιας..

ανοιξε τες και φορεσε να δεις αν θα σου κανουν διοτι αν σε σφιγγουν στη κοιλια ισως να ειναι θεμα μετα τον τοκετο ειδικα αν κατσει καισαρικη..δεν ξερω.. φανταζομαι.. απο απορροφητικοτητα λογικα αφου ειναι για μεγαλη ροη ουρων θα ειναι οκ και για το αιμα..

καλα, μην φανταζεστε καμια τρελλη αιμοραγια.. σαν περιοδος θα ειναι..

Διαφημίσεις

εσυ τρως το αγαπημενο μου γιουβετσι και εγω αφου εφαγα φακες με σαρδελες και ελιες στις 2.30 πριν λιγο χλαπακιασα μια σοκοφρετα και ενα derby να γλυκαθω..μπορουσα και περισσοτερο αλλα ειπα να κρατησω χαρακτηρα..χαχα!

ανοιξε τες και φορεσε να δεις αν θα σου κανουν διοτι αν σε σφιγγουν στη κοιλια ισως να ειναι θεμα μετα τον τοκετο ειδικα αν κατσει καισαρικη..δεν ξερω.. φανταζομαι.. απο απορροφητικοτητα λογικα αφου ειναι για μεγαλη ροη ουρων θα ειναι οκ και για το αιμα..

καλα, μην φανταζεστε καμια τρελλη αιμοραγια.. σαν περιοδος θα ειναι..

Νόμιζα ότι αυτά ήταν τα εσώρουχα μιας χρήσεις που λένε!! :D:D

Λάθος έκανα!!

Ντερμπυ ε? μμμμ χρόνια έχω να φάω!!!

Δηλαδή η μυρωδιά του γάλακτος δεν είναι ωραία ε? Σαν ξινίλα είναι!! Μήπως χάλασε ?? χαχαχαχχαα

weBzp2.png

qUMVp3.png

Νόμιζα ότι αυτά ήταν τα εσώρουχα μιας χρήσεις που λένε!! :D:D

Λάθος έκανα!!

Ντερμπυ ε? μμμμ χρόνια έχω να φάω!!!

Δηλαδή η μυρωδιά του γάλακτος δεν είναι ωραία ε? Σαν ξινίλα είναι!! Μήπως χάλασε ?? χαχαχαχχαα

χαχα!! ωρες ωρες ειναι βαρυα η μυρωδια.. ασε που ποτιζει στα ρουχαλακια και θελει λιγο επιμονο πλυσιμο..

παντως εχει γλυκια γευση.. ο ανδρας μου το χει δοκιμασει.. εγω μετα βιας το εκανα μια φορα..περιεργο ηταν..χαχα αλλα οχι ξυνο..βεβαια εννοειται πως οσο τρωτε γλυκα τοσο πιο γλυκο θα ναι.. αν τρωτε πχ κρεμμυδια και οξινα αλλαζει και η γευση ελαφρως.. αλλα η συσταση ποτε δεν αλλαζει και ποτε δεν αλλοιωνεται.. ολα τα αλλα ειναι μυθοι, παραμυθι..

περι επιδοματος ΟΑΕΔ θελω να σας επιστησω τη προσοχη...

εγω λογω των συνθηκων που διανυουμε φοβαμαι οτι ισως να το προλαβουμε οριακα, ισως να μη το προλαβουμε..ειναι μια προσωπικη μου θεωρια..

παρ αυτα απο μια γνωστη στον ΟΑΕΔ Αττικης και απο το site του parents εμαθα οτι αργουν πολυ τις διαδικασιες αποδοσης και τις πληρωμες του επιδοματος μητροτητος (6μηνου) και υπαρχει ενα κλιμα οτι προκειται να το υποβαθμισουν με μειωσεις αφου ανεβηκε το επιδομα ανεργιας και οι ανεργοι εχουν αυξηθει και μαλλον οδευει προς καταργηση..

πολυ αδικο βεβαια καθως ειχε θεσπιστει απο το 2008 και ισα που διανυει λιγα χρονια ζωης δινοντας ανασα και χρονο με τα παιδια τους στου ιδιωτικους υπαλληλους.. ακομη δε η δημοσιοι εξακολουθουν να δικαιουνται το 9μηνο τους..ειναι μια μονιμη αδικια..

ας ελπισουμε οτι δεν θα καταργηθει, δεν θα υποβαθμιστει η εστω (εδω ειναι αυτο που λενε ο καθενας κοιταει τον κ#$ο του..) θα το προλαβουμε οσες το δικαιουμαστε..

βεβαια ειναι μακρυα για εμας αφου πρεπει πρωτα

α) να γεννησουμε

β) να ολοκληρωσουμε τις 63 ημερες αδειας τοκετου του ΙΚΑ και με τη ληξη αυτων των ημερων να παμε για την διαδικασια.. δηλαδη τελη Δεκεμβρη με αρχες του νεου ετους για τις περισσοτερες.. κοντινο διαστημα αλλα αρκετο για να το παρει το κυμα των μετρων..

Διαφημίσεις

Θέλω να θέσω ένα ακόμη ζήτημα προς συζήτηση. Το θέμα της πιπίλας. Δεν είμαι και πολύ υπέρ. Δεν έδωσα σε κανένα μου παιδί πιπίλα. Θεωρώ ότι η πιπίλα είναι ένα υποκατάστατο σε κάτι που ζητά το μωρό. Είναι η εύκολη λύση ως απάντηση στις ανάγκες του μωρού εκφραζόμενες μέσω του κλάματος. Αυτό που έκανα εγώ είναι να λειτουργώ σαν να μην είχε ανακαλυφθεί η πιπίλα. Προσπαθούσα να βρω τι ζητάει το μωρό μου και να του το δώσω. Όχι μόλις κλάψει ή είναι ανήσυχο να το μπουκώνω με την πιπίλα. Βέβαια εξαρτάται τη μητέρα πάντοτε και το πώς θέλει να μεγαλώσει το μωρό της, για να συμφωνήσω ακόμα μια φορά με την Prosp. Απλά θέτω κάποιους προβληματισμούς.

Σοφία

Πριν διαβασω αυτα που γραψατε, το εχω σκεφτει ηδη το θεμα της πιπιλας.. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι απο τα ατομα (οπως αναφερθηκε καπου η Προσπ ) που θεωρω υπεροχο θεαμα ενα μωρο με πιπιλα.. :rolleyes:δεν ξερω, αυτη η θεα με ξετρελαινει... με ηρεμει και με γαληνευει..:rolleyes:

Εγω, παρα ταυτα, δεν ειχα πιπιλα οταν ημουν μωρο.. η μαμα δε μου εδωσε.. η αληθεια ειναι οτι απο τοτε ως και σημερα, ναι, το ομολογω, εχω το συνηθειο, να εχω την μαλακια μου κουβερτουλα, η οποια αλλαζει αφου λιωσει η προηγουμενη, την οποια ακουμπωντας την νανουριζομαι...;) Πιστευω οτι το παιδακι θα βρει μηχανισμους για να κοιμαται και χωρις πιπιλες..

Δε θελω να γινουν οι θηλες μου πιπιλες του μπομπιρα.. :!: Και ας ελπισω να μην ειναι γκρινιαρικο το καμαρι μου... Στη θεωρια λοιπον, ετσι ειναι τα πραγματα.. Στην πραξη, ιδωμεν... Παντως, εγω την κουβερτουλα μου, οπως ειπα, ακομη την εχω..:rolleyes: Ειδικα τωρα που κρυωσε και ο καιρος, εκανα κατι χαρες.. χαχαχα.... πεντε μηνες ειχα να την ακουμπησω.. χαχαχαχα..:tongue:

Αννα, καλως δεχτηκες τον αντρα σου.. συγκινηθηκα μολις το διαβασα...:D Μπραβο, μπραβο, μπραβο... Να μας πεις νεα απο το γιατρο..;)

Να το και το Ματινακι!! Χαιρομαι που ειστε καλα.. Καλο βαψιμο και καλες δουλιτσες!!!

Παιδια, απιστευτο, αλλα το δικο μας το παιδικο, 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ :shock::shock: ακομη μυριζει!!! Το ανοιγω ολη μερα απο το πρωι, εως αργα το βραδυ να αεριζεται και αμαν!! ακομη μυριζει μπογια... τι να κανω δεν ξερω!! Και να φανταστειτε πηραμε και το οικολογικο αοσμο χρωμα.. δεν ξερω τι να πω...

Σοφακι, καλως επανηλθες!!:D

Γεια σου SnowFlake!! Το δικο μου το στηθος ακομη αρνειται πεισματικα να τρεξει το οτιδηποτε!! :shock: τι να πω... εχω αρχισει να ανησυχω...

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καλά-καλά, κάνω δουλειές από το πρωί και είναι και η πεθερά μου μαζί σήμερα να με βοηθήσει, αρχικά με το δωμάτιο του μπέμπη!

Θα μπω το απογευματάκι να σας διαβάσω προσεχτικά και να τα πούμε! Μέχρι τότε, καλό μεσημέρι σε όλες, καλή όρεξη, καλή ξεκούραση!! Σας φιλώ!

Καλες δουλιτσες!! Κι εγω σε μια ωρα θα παω για τη βυθοσκοπηση.. Αντε να δουμε τι θα πει ο ντοκτορ.....

περι επιδοματος ΟΑΕΔ θελω να σας επιστησω τη προσοχη...

εγω λογω των συνθηκων που διανυουμε φοβαμαι οτι ισως να το προλαβουμε οριακα, ισως να μη το προλαβουμε..ειναι μια προσωπικη μου θεωρια..

παρ αυτα απο μια γνωστη στον ΟΑΕΔ Αττικης και απο το site του parents εμαθα οτι αργουν πολυ τις διαδικασιες αποδοσης και τις πληρωμες του επιδοματος μητροτητος (6μηνου) και υπαρχει ενα κλιμα οτι προκειται να το υποβαθμισουν με μειωσεις αφου ανεβηκε το επιδομα ανεργιας και οι ανεργοι εχουν αυξηθει και μαλλον οδευει προς καταργηση..

πολυ αδικο βεβαια καθως ειχε θεσπιστει απο το 2008 και ισα που διανυει λιγα χρονια ζωης δινοντας ανασα και χρονο με τα παιδια τους στου ιδιωτικους υπαλληλους.. ακομη δε η δημοσιοι εξακολουθουν να δικαιουνται το 9μηνο τους..ειναι μια μονιμη αδικια..

ας ελπισουμε οτι δεν θα καταργηθει, δεν θα υποβαθμιστει η εστω (εδω ειναι αυτο που λενε ο καθενας κοιταει τον κ#$ο του..) θα το προλαβουμε οσες το δικαιουμαστε..

βεβαια ειναι μακρυα για εμας αφου πρεπει πρωτα

α) να γεννησουμε

β) να ολοκληρωσουμε τις 63 ημερες αδειας τοκετου του ΙΚΑ και με τη ληξη αυτων των ημερων να παμε για την διαδικασια.. δηλαδη τελη Δεκεμβρη με αρχες του νεου ετους για τις περισσοτερες.. κοντινο διαστημα αλλα αρκετο για να το παρει το κυμα των μετρων..

Καλα, αμα το καταργησουνε, μεταναστευω οπως ειμαι.. ελεγα να το καθυστερησω λιγο μεχρι να μεγαλωσει το παιδι.. Αϊ σιχτιρ πια.. Ενα επιδομα ΟΑΕΔ και ενα επιδομα τοκετου και λοχειας εχουμε για να ζησουμε, και αυτα θα μας παρουν?? Αν δεν μπορουν , να μας δωσουν δουλειες που μας τις πηραν και αυτες.. Ας μην συνεχισω γιατι ειμαι και αθυροστομη και θα πεταχτουν πολλα μαργαριταρια.. :twisted:

dina φταιει η υγρασια της εποχης και μυριζει ετσι εντονα ακομη.. καλα κανεις και το ανοιγεις το δωματιο να αεριζεται και θα το κανεις αυτο μεχρι κοντα να γεννησεις.. και ουτως η αλλως καθε μερα θα αεριζεις το σπιτι σου τουλαχιστον για 5 λεπτα το χειμωνα ωστε να εναλλασεται η ατμοσφαιρα λογω μικροβιων.

εμενα η κορη μου παροτι πιπιλα δεν πηρε ποτε και δεν ειχε και τασεις για αυτη παρ αυτα με το που αποθηλασαμε λιγο καιρο μετα αρχισε να χαιδευει με τον αντιχειρα της το χειλη της μεχρι να αποκοιμηθει (χουι του πατερα της.. εκεινος το κανει με το αυτι του οταν νυσταζει)..

πολυ συμπαθητικο το θεμα με το κουβερτακι σου παντως.. τολαχιστον στην ηλικια που εισαι ξερεις και να το εκτιμας!!!!!

καλη βυθοσκοπηση.. ανωδυνη αλλα αβολη εξεταση..

Καλα, αμα το καταργησουνε, μεταναστευω οπως ειμαι.. ελεγα να το καθυστερησω λιγο μεχρι να μεγαλωσει το παιδι.. Αϊ σιχτιρ πια.. Ενα επιδομα ΟΑΕΔ και ενα επιδομα τοκετου και λοχειας εχουμε για να ζησουμε, και αυτα θα μας παρουν?? Αν δεν μπορουν , να μας δωσουν δουλειες που μας τις πηραν και αυτες.. Ας μην συνεχισω γιατι ειμαι και αθυροστομη και θα πεταχτουν πολλα μαργαριταρια.. :twisted:

τι να σου πω βρε dina.. ειναι η κατασταση αθλια.. δεν βλεπεις τι πανε να κανουν με τον φορο? δηλαδη αν εχεις εισοδημα 5000 θα πρεπει η να τους προσκομισεις 3500-3000 ευρω αποδειξεις η να τους πληρωσεις το 10% δηλαδη 500ευρω.. (που βασικα αυτο συμφερει περισσοτερο εκ των δυο αλλα ειναι εκβιασμος ουτως η αλλως) και επονται αλλα.. τι αλλα??? !! θα δειξει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...