Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

καλως τη Ματινα!!! Σωστα τα γραφεις κατα τις γενικες θεωριες περι θηλασμου και πιπιλας..

καλοριζικο και το δωματιακι και καλες αγορες με τα πραγματα..

η ανακαινισμενη πτερυγα του Αλεξανδρας ΟΝΤΩΣ δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο τα ιδιωτικα νοσοκομεια εκει γεννησε περσι η κουμπαρα μου.. μονο η προισταμενη βαρδιας μου την εσπασε.. ηταν ζωο καθολα και καθολου βοηθητικη με το θηλασμο ενω περιεργως το Αλεξανδρας κανει υποστηριξη θηλασμου..

επισης στο Αλεξανδρας για οσες γεννουν εκει κανουν δωρεαν μαθηματα ανωδυνου κλπ... παρε κανα τηλεφωνο μπας και συμπεσει να εισαι Αθηνα για να πας αν ενδιαφερεσαι.

και για την αγκαλια που ανεφερες Ματινα..

ΝΑΙ.. ενα μωρο σιγουρα ειδικα θηλαζον δεν την στερειται καθολου συνεπως ειναι πιο ηρεμο συνηθως.. αλλα και ενα μη θηλαζον αν δεν στερειται την αγκαλια (με μετρο παντα) μπορει επισης να ειναι ησυχο..

το ενα δεν καταργει το αλλο..

Γεια σου προσπ μου!

Ευχαριστω για τις ευχες κι εσεις με το καλο να υποδεχτειτε τον μπεμπακο σας!

Δεν ηξερα οτι στο Αλεξανδρας εχουν δωρεαν μαθηματα ανωδυνου...αν και μενα δεν με βολευει τοσο πολυ γιατι μενω μακρυα και θα ειναι δυσκολο να πηγαινοερχομαι....ο αντρας μου λογω του οτι κραταει την αδεια του για την γεννα και μετα, μονο απογευματα θα ειναι ελευθερος για να ερχομαστε αθηνα στον γιατρο και ισως για καποια ψωνια...θα ρωτησω παντως, ευχαριστω για την πληροφορια!

Οσο για τα μωρα που δεν θηλαζουν, σιγουρα δεν ειναι απαραιτητο να θηλασουν για να μην στερουνται την αγκαλια...απλα επειδη μιλησα για τον θηλασμο που η αγκαλια ειναι το μονο σιγουρο οτι γινεται ταυτοχρονα με τον θηλασμο και εχει αμεση επαφη και πιο συχνη με την μαμα το μωρο, ηρεμει περισσοτερο και το χρεος ης πιπιλας το κανει η θηλη της μαμας και η αγκαλια της ετσι ωστε να ηρεμει το μωρο! Εχω δει και περιπτωσεις που ενω το μωρο ηταν ανυσηχο και ενω ειχε θηλασει αρκετα, ειχε γκρινια, και το εβαλε η μαμα στο στηθος οχι για να πιει , αλλα για να ηρεμησει μη θελοντας να χρησιμοποιησει πιπιλα! Αν πιει κιολας γαλατακι καλο κι αυτο μεν αλλα πρωταρχικος στοχος της ηταν να το ηρεμισει!!!! Και επιασε...μετα κοιμηθηκε ολα καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να σου πω!! Ο βασιλιάς μας μάρανε!!! Μεγάλη ιστορία το όνομα....

Η Άνναμαρία ήταν δίδυμη και θα έβγαζα Άννα και Μαρία αλλά δυστυχώς 4 1/2 έχασα το ένα γι'αυτό και νοσηλεύτηκα και τελικά μας προέκυψε η Ανναμαρία.

Ιστορίες έχω να σας λέω....

Καλημερα Σοφια...πολυ ωραιο ονομα το Ανναμαρια αλλα ο λογος που εγινε η συμπτιξη των δυο ονοματων, στεναχωρη! Τι να κανεις ομως συμβαινουν αυτα και κανεις τον σταυρο σου να πηγαινουν ολα καλα απο κει και υστερα!

Σημασια εχει πανω απ'ολα να ειμαστε καλα και να εχουμε δυναμη μεσα μας!

Σοφια μου τι εχεις να θυμασαι;;

Δεν εχω ξανακουσει να χανεται το ενα απο τα δυο διδυμα κ το αλλο να συνεχιζει......

Μην φανταστείς, απ' την αρχή δεν πήγαινε το πράγμα καλά! Κατ' αρχάς ήταν σε διαφορετικό σάκο. Στο τέλος κατέληξε να είναι μια άμορφη μάζα αίματος. Δεν αναπτύχθηκε ποτέ κανονικά. Τι να σου πω... ο γιατρός τότε έλεγε ότι ήταν περίπτωση για πανεπιστημιακή παρουσίαση. Και στα υπέρηχα ποτέ δεν είδα δεύτερο μωράκι.Ουσιαστικά μετά την 10-11 εβδομάδα δεν μου ξαναμίλησαν γι' αυτό. Σαν να μην υπήρχε. Μετά την καισαρική ο γιατρός μου μου είπε ότι με καθάρισε είχα "διάφορα" μέσα στη μήτρα υπολείμματα...

NQt5p2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω μιας και εχω αρκετες δουλιτσες να κανω...θα φροντισω να μην ξαναχαθω τοοοοσο πολυ παλι...απλα καποιες φορες ειναι πολυ αργο το ιντερνετ και μου σπανε τα νευρα μου τσικι τσικι μια ωρα να περιμενω να αλλαξει σελιδα για να σας διαβασω!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!

blowing-kisses.gif

Διαφημίσεις

στο θεμα των διδυμων η πολυδιδυμων κυησεων οι ιστοριες ειναι πολλες πο εχουν γραφει και στο Parents..

υπαρχει συχνα η περιπτωση το ενα απο τα δυο διδυμα να μην επιβιωνει (πιο συχνα στις τριδυμες και λοιπα που συνηθως προερχονται απο εξωσωματικες) και σε προχωρημενες εγκυμοσυνες κιολας..

καλα να συμβαινει το κακο στην αρχη.. το χειροτερο ειναι σε προχωρημενα τριμηνα..

τεσπα.. sofia καλως η κακως εγινε τοτε και εχεις την κορη σου γερη και δυνατη.. παντως το Ανναμαρια ειναι ομορφος συνδυασμος και αρκει..

Καλημέρα κορίτσι,το αποτέλεσμα της αϋπνίας είναι να ξυπνήσω τώρα!! Έχω τόσες δουλειές να κάνω!! Πότε θα προλάβω πφφφ!! Το μόνο καλό είναι ότι έχω από χθες ρεβίθια!!

Ματινάκι χαίρομαι που είσαι καλά, δεν μας είχες συνηθίσει σε τέτοια!! Καλορίζικο το δωματιακί, περιμένουμε και φώτο όταν θα είναι έτοιμο!!

Εγώ λέω να κάνουμε μια συνάντηση στην Ρόδο, έτσι ώστε να κάνετε και τις διακοπούλες σας :P

Ο άντρας σου είναι στρατιωτικός? καλά θυμάμαι? γιατί άκουσα για μια μύωση 160-200 ευρώ ότι είδαν στο μισθό τους ισχύει? :-(:sad::-(

Προσπ μου και εγώ θα προσπαθήσω να μην ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ, αλλά κ η μαμα μου που δεν ήθελε τελικά εμείς συνηθίσαμε με δάχτυλο. Άρα ότι κ να πω τώρα δεν ξέρω!! Αγόρασα πάντως!!

Κορίτσια φεύγω να προλάβω!! Θα τα πούμε ποιο μετά σας φιλώ!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

γεια σου snowflake.. για αυτο επιμενω οτι στην πραξη θα δει η καθε μια μας τι πρεπει και μας οδηγει και το μωρο να κανουμε.. βεβαια το να προσπαθησουμε να μην την παρει ειναι και το αναμενομενο απο εκει και περα οπως κατσει..

Κορίτσια, καλημέρα!

Δε θα το πιστέψετε τι έγινε χθες. Χτυπάει το κουδούνι της πόρτας και βλέπω μπροστά μου....τον άντρα μου! Μου έκανε έκπληξη! Θα σας διαβάσω αναλυτικά και θα σας γράψω αύριο, που φεύγει. Απλά είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη. Θα πάμε και σήμερα μαζί στη γιατρό να δούμε τον μπέμπη!

Φιλιά πολλά!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα annpan.......

Μολις διαβασα το μηνυμα σου συγκινηθηκα!!! Τι γλυκος.......!

Καλα να περασετε κοριτσι μου εστω και για λιγο..να γεμισεις και τις μπαταριες σου!!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!:D:D

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημέρα κορίτσι,το αποτέλεσμα της αϋπνίας είναι να ξυπνήσω τώρα!! Έχω τόσες δουλειές να κάνω!! Πότε θα προλάβω πφφφ!! Το μόνο καλό είναι ότι έχω από χθες ρεβίθια!!

Ματινάκι χαίρομαι που είσαι καλά, δεν μας είχες συνηθίσει σε τέτοια!! Καλορίζικο το δωματιακί, περιμένουμε και φώτο όταν θα είναι έτοιμο!!

Εγώ λέω να κάνουμε μια συνάντηση στην Ρόδο, έτσι ώστε να κάνετε και τις διακοπούλες σας :P

Ο άντρας σου είναι στρατιωτικός? καλά θυμάμαι? γιατί άκουσα για μια μύωση 160-200 ευρώ ότι είδαν στο μισθό τους ισχύει? :-(:sad::-(

Προσπ μου και εγώ θα προσπαθήσω να μην ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ, αλλά κ η μαμα μου που δεν ήθελε τελικά εμείς συνηθίσαμε με δάχτυλο. Άρα ότι κ να πω τώρα δεν ξέρω!! Αγόρασα πάντως!!

Κορίτσια φεύγω να προλάβω!! Θα τα πούμε ποιο μετά σας φιλώ!!

Snowflake μουυυυυυυ!!!!!!!!Ευχαριστω για τα καλοριζικα! Εννοειται οτι οταν θα το τελειοποιησουμε θα σας βαλω φωτο να δειτε!

Αϋπνιες κοριτσακι ε? Εγω ρε κοριτσια μονο στις αρχες ειχα κατι ψιλοαυπνιες αλλα μετα ξυπνουσα μονο για τουαλετα και ξερενομουν στον υπνο παλι!

Αχ ροδος ροδος....πολυ ωραιο νησι....αξεχαστη πενταημερη!!!!!!!!!

Δεν επεσες και πολυ εξω...αστυνομικος ειναι ο αντρας μου και αυτο τον μηνα ο μισθος του θα ειναι 870 ευρω με τις περικοπες και τον επομενο αλλα 100 ευρω κατω λογω δοσης που πρεπει να δωσει για τον βαθμο που πηρε...ελεος! Κρατος που να ζηταει λεφτα για προαγωγη πρωτη φορα βλεπω...οταν παιρνεις προαγωγη σε πληρωνουν παραπανω δεν σε κατακλεβουν...τεσπα! Η αληθεια ειναι οτι θα ζοριστουμε πααααρα πολυ μεχρι και τελος του χρονου....εγω ανεργη οποτε καταλαβαινετε! Να εχουμε την υγεια μας μονο αυτο παρακαλαω τον Θεο!

Φιλια πολλα κοριτσακι μου θα τα πουμε!

Κορίτσια, καλημέρα!

Δε θα το πιστέψετε τι έγινε χθες. Χτυπάει το κουδούνι της πόρτας και βλέπω μπροστά μου....τον άντρα μου! Μου έκανε έκπληξη! Θα σας διαβάσω αναλυτικά και θα σας γράψω αύριο, που φεύγει. Απλά είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη. Θα πάμε και σήμερα μαζί στη γιατρό να δούμε τον μπέμπη!

Φιλιά πολλά!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου annpan μου! Τι συγκινητικο! Μπραβο πολυ χαρηκα!!!!!!! Θα δειτε και το μωρακι σας μαζι...! Με το καλο να το δειτε!

Φιλακια πολλα και να χαρεις τον αντρουλη σου οσο μπορεις περισσοτερο!

Μολις τελειωσα με την καθιερωμενη βολτα στην αγορα για να περπαταω και λιγο και ειπα να μπω για λιγο να διαβασω εξελιξεις για να μην εχω 500 σελιδες να διαβαζω καθε φορα που μπαινω....

Παω να βαλω την φακη μου και να ξεκινησω λιγο σκουπισμα και μετα σφουγγαρισμα...οχι πολλα πολλα! Απλα ηρθε ο ανταρτης ανηψιος την κυριακη και εκανε ενα σπιτι μπουρ.....ο οποτε απο την κυριακη δεν βρηκα το κουραγιο να καθαρισω....σημερα εχω περισσοτερα κεφια οποτε παω να περιποιηθω λιγο το σαλονι που μονο με σαλονι δεν μοιαζει!!!!

Μαλλον για μεσημερι δεν θα προλαβω να ξαναμπω οποτε σας ξαναχαιρετω και σας ευχομαι να εχετε πολυ καλο μεσημερι και καλη ορεξη!!!!!!!!

Φιλιααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...