Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!

Χαθηκα η αληθεια ειναι αλλα ο λογος ηταν ιερος! Αρχισαμε το βαψιμο του δωματιου του μπεμπη και σημερα το τελειωνουμε....ο αντρας μου δηλαδη απλα εριξα και γω τις πινελιες μου για το καλο!

Την κυριακη ειχαμε την επετειο μας και σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας...να εισαστε καλα και με το καλο να υποδεχτειτε τα μπεμπινια σας γερα!

Ειναι αδυνατον να θυμηθω ολα οσα διαβασα γιατι ειναι παααααρα πολλα αλλα συγκρατησα μερικα οποτε:

Eλενη και Κυριακη λυπαμαι παρα πολυ για αυτη την μεγαλη απωλεια σας! Δεν ξερω πως ειναι να χανεις ενα τοσο σημαντικο προσωπο και η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να το ζησω....παρ'ολα αυτα πιστευω οτι ειναι φυλακες αγγελοι και σιγουρα σας προσεχουν....σε λιγο καιρο θα προσεχουν και τα εγγονακια τους! Εχω συγκινηθει παρα πολυ και η αληθεια ειναι οτι δακρυσα οταν διαβασα τι γραψατε και ενιωσα την αναγκη να παρω την μαμα μου τηλεφωνο και να της πω ποσο την αγαπω....η μαμα μου τα παιξε αλλα δεν πειραζει ειχα την αναγκη να της το πω! Πραγματικα πιστευω οτι θα γινετε υπεροχες μανουλες και οι διεκς σας που θα σας βλεπουν θα χαιρονται πολυ γιατι σας εδωσαν πρωτυπα παραδειγμα προς μιμηση!

Προσπ για σενα τι να πω? Δεν εχω λογια....μπραβο σου για την συγκατοικηση με την κουνιαδα...σιγουρα θα ειναι δυσκολο αλλα απο την αλλη αν υπαρχουν καλες σχεσεις ειναι και προς το συμφερον σου! Και γω το ιδιο θα εκανα γιατι αγαπαω τοσο πολυ τον αντρα μου που θα εκανα τα παντα για να ειναι ευτυχισμενος! Το ιδιο ομως θα εκανε και ο αντρας μου!

Για να μην αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα γιατι δεν θυμαμαι και πολλα, διαβασα οτι τα μπεμπε σας ειναι καλα και καποιες εχετε τελειωσει με τις δουλειες και τα δωματια των μωρων...μπραβο σας! Εμεις ακομα στο βαψιμο ειμαστε και απο την αλλη εβδομαδα θα ερθουν η μανουλα μου και η πεθερουλα μου να καθαρισουν την ντουλαπα του μπεμπη και να αρχισω το πλυσιμο και μετα το σιδερωμα! Την τεταρτη πρωτα ο Θεος θα ξερω 100% τι θα χρειαζομαι για το νοσοκομειο απο ρουχα και γενικα πραγματα για μενα και τον μπεμπη και θα κανουμε και τις τελευταιες αγορες! Πρωτη οκτωβρη μαλλον θα τηλεφωνησουμε να μας στειλουν την κουνια και ανεβαινοντας Αθηνα για τον γιατρο θα παμε απο Ικεα να παρουμε την συρταριερα...59 ευρω την εβαλαν...απο 79 ειχε παει 69 και τωρα την κατεβασαν παλι....μια χαρα! Κουρτινα θα ξερω αυτο το σαββατο τελικα τι θα παρω...αλλιως μολις ανεβουμε Αθηνα θα αλλαξουμε το θεμα του δωματιου(αν και αγαπημενο μου) και θα παρουμε ταινια και αυτοκολλητα με τον μικυ και την παρεα του γιατι κουρτινα μικυ βρηκα και μαλιστα παρα πολυ ωραια με μονο 15 ευρω...ετοιμη ραμμενη!Και το πιο σημαντικο? Στα χρωματα που εψαχνα...Μολις στησουμε την κουνια και την συρταριερα θα παρουμε μετρα για την μοκεττα οποτε να ειμαστε κομπλε απ'ολα!

Παω να συνεχισω το διαβασμα και θα απανταω μεμονωμενα στην καθεμια επι τοπου γιατι αδυνατον να τα θυμηθω ολα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

A! Annpan οπως λεει και η προσπ που της το λεει το αφεντικο της...κατσε και κλωσσα τα αυγα σου! Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα...το πιο σημαντικο ειναι να ερθει γερο το μωρο σου στην αγκαλια σου!

Συσπασεις εχω κι εγω αρκετες τις τελευταιες μερες αλλα οχι πανω απο 7-8 την μερα....μεχρι 10 ειναι οk απ'οτι μου εχει πει ο γιατρος!

Αχ, ειναι πολλα αυτα που γραψατε και δεν προλαβαινω τωρα.. κριμα.. τα λεμε μετα..

Βρε κοριτσια, η Ματινα που ειναι?? Θα αρχισω να ανησυχω στα αληθεια.. :(

Γειααα...

Kαλο μου Ντινακι....εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!! Ανησυχησες γλυκουλα μου???? Ζητω συγνωμη εχεις δικιο χαθηκα...αλλα ολα καλα ειναι! Εκλεισα ραντεβου και 5 Οκτωβριου να με δει ο γιατρος στο Αλεξανδρας και εχω μια αγωνια....μακαρι να μου εμπνευσει εμπιστοσυνη και να μην χρειαστει να δω κι αλλον γιατρο για να καταληξω!

Η αληθεια ειναι οτι τα νοσοκομεια δεν εχουν το καταλληλοτερο περιβαλλον αλλα οι μαιευτικες ειναι σε πολυ καλη κατασταση σχεδον σε ολα! Δεν κρινουμε απο τις παθολογικες...χαλι μαυρο! Στο Αλεξανδρας μου ειπε η φιλη που συνεννοηθηκε με τον γιατρο να με αναλαβει, εχουν φτιαξει καινουρια πτερυγα εδω και καμποσο καιρο και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ιδιωτικα! Για να δουμε....

Οσο για το θεμα της ζυγαριας κι εγω δεν θα μπω στο τρυπακι να αγορασω...θεωρω οτι ειναι πεταμενα λεφτα!

Οπως και πιπιλα θεωρω οτι δεν θα παρω! Ειπα οτι θα προσπαθησω πολυ το θεμα του θηλασμου,μεχρι τελικης πτωσης που λενε, και θεωρω οτι η θηλη ειναι η καλυτερη και πιο φυσικη πιπιλα για το μωρο! Και μαλιστα αφου στο δημοσιο θα το εχω το μωρο 24 ωρες το 24ωρο θα εχει την φυσικη πιπιλα οποτε θελει....αργοτερα αν διακοπει για καποιο λογο ο θηλασμος δεν ξερω τι θα κανω....βλεποντας και κανοντας! Αλλωστε απ'οσο εχω διαβασει η θηλη της μαμας και γενικοτερα αυτη η αγκαλια σε συνδιασμο με τον θηλασμο ηρεμει παρα πολυ τα μωρα οποτε κλαινε λιγοτερο και δεν χρειαζεται να του βαλεις πιπιλα για να ηρεμισει, να κοιμηθει κτλ.! Ε προσπ??????

Καλως τη Ματινα..

Και μολις ημουν ετοιμη να σε αναζητησω και γω,, τσουπ εκανες την εμφανιση!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα με τον καινουριο γιατρο και να ειναι αυτο που θες..;)

Αντε με το καλο να τελειωσετε το δωματιο και να κανετε και τις αγορες σας!!!!!!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, εγώ τρώω ένα μαφινς :tongue: και διαβάζω τα πολλά νέα σας!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!! Πλησιάζει ο καιρός και με πιάνει τρέμουλο! :shock:

Εγω δυστυχώς έχω τέβε και δν έχω την δυνατότητα της μαίας!

Μάλλον θα κανω μαθήματα με την μαία του γιατρού μου!! 200 ευρώ το πακέτο!! Αξίζει λέτε? 5 επισκέψεις σπίτι και 2 μετά την γέννα!!

Κάθε μέρα μετράω την πίεση μου μέχρι 14/07 το υψηλότερο!

Τι ωραία που θα ηταν να μέναμε όλες Αθήνα να βρισκόμασταν ε?

Το Ματινακι που είναι εξαφανισμένο!!

Είχε και επέτειο χθες , να ζήσετε Ματίνα!! Πάντα ευτυχισμένοι !!

happy_anniversary-12739.jpg

Snowfalke μουυυυυυυ!!!!!!! Τι κανεις κοριτσακι μου???? Η πιεση σου ειναι σταθερη οποτε ειναι καλο σημαδι αυτο! Μην αγχωνεσαι γιατι ανεβαινει να ξερεις!

Τι ωραια εικονιτσα αυτη για την επετειο μας! Σ'ευχαριστω πολυ αγαπακι μου! Να εισαι καλα και με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρουλι σου γερο!

Εγω κοριτσακι, τον φεβρουαριο που πηγαμε μινι διακοπες με τον αντρουλη μου Γιαννενα και Θεσσαλονικη, οταν φτασαμε Θεσσαλονικη τηλεφωνηθηκα με τα κοριτσια απο το καφε που ξεκινησαμε ως μη εγκυες και συναντηθηκα τουλαχιστον με την μια απο τις 3. Θα κολλησω στην ΑΘηνα???? Ειμαι μεσα για συναντηση οποτε το θελησετε!!!!!!!!

Καλως τη Ματινα..

Και μολις ημουν ετοιμη να σε αναζητησω και γω,, τσουπ εκανες την εμφανιση!!!

Μακαρι να πανε ολα καλα με τον καινουριο γιατρο και να ειναι αυτο που θες..;)

Αντε με το καλο να τελειωσετε το δωματιο και να κανετε και τις αγορες σας!!!!!!!!

Καλημερα Αριστεα μου!!!!!! Η επομενη κινηση ηταν η Νικολουλη????? χαχαχαχα....δικιο εχετε επρεπε να μπω εστω για μια στιγμη να σας πω οτι δεν προλαβαινω....το υποσχομαι δεν το ξανακανω!

Μακαρι για τον γιατρο δεν λες τιποτα αριστεα μου....δεν ειμαι και σε μηνα που μπορω να μετακινουμε συνεχως ετσι ωστε να τρεχω στους γιατρους! Μακαρι και παλι μακαρι να ειναι ολα ok μ'αυτον και να ξεμπερδευουμε!

Ευχαριστω για τις ευχες...εχω καθυστερησει λιγο με τις αγορες αλλα δεν θελω να αγχωνομαι κιολας!!!!!!!!!

Κ

Ελένη Θήλασα και τα δύο μου παιδιά με αποκλειστικό θηλασμό. Φαντάσου τα παιδιά μετά το θηλασμό ήπιαν κατευθείαν φρέσκο γάλα. Η κόρη μου όπως σας είπα ήταν πρόωρη (33 εβδομάδων 2130 βάρος) λόγω προδρομικού πλακούντα. Είχα κάτσει στο κρεβάτι (ούτε τουαλέτα, μόνο ανάσκελα ξαπλωμένη) από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος λόγω αιμορραγίας ως την μέρα που γέννησα, και μάλιστα τους 3 τελευταίους μήνες νοσηλεύτηκα στο Ήρα τότε. Το μωρό το κράτησαν στα πρώρα και μάλιστα δεν έκανε θηλαστικές κινήσεις και του είχαν σωληνάκι απ' τη μύτη για να τρέφεται. 15 μέρες ούτε είχε ακουμπήσει στο στήθος μου, μάλιστα επειδή έκανα τότε καισαρική με ολική νάρκωση το πήρα στα χέρια μου 2 μέρες μετά. Όλα αυτά τα λέω γιατί η θέληση για το θηλασμό με έκανε και επέμενα πάρα πολύ, παρόλο που δεν μου είχε πει κανείς τίποτα,τουναντίον θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα θηλάσω γιατί για μένα ήταν αυτονόητο ότι ήταν το καλύτερο για το μωράκι μου. Τότε ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα σε σχέση με το θηλασμό. Σπάνια έβλεπες γυναίκα να θηλάζει. Νοίκιασα το θήλαστρο της medela και έβγαζα το γάλα και όταν πήγα σπίτι δοκίμασα το στήθος. Δυστυχώς δεν τραβούσε το μωρό και αναγκάστηκα να δίνω με το μπιμπερό το γάλα μου για 14 μήνες που θήλασα ανελλιπώς. Στο γιό μου θήλασα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα πάλι για 16 μήνες.

Θέλω να θέσω ένα ακόμη ζήτημα προς συζήτηση. Το θέμα της πιπίλας. Δεν είμαι και πολύ υπέρ. Δεν έδωσα σε κανένα μου παιδί πιπίλα. Θεωρώ ότι η πιπίλα είναι ένα υποκατάστατο σε κάτι που ζητά το μωρό. Είναι η εύκολη λύση ως απάντηση στις ανάγκες του μωρού εκφραζόμενες μέσω του κλάματος. Αυτό που έκανα εγώ είναι να λειτουργώ σαν να μην είχε ανακαλυφθεί η πιπίλα. Προσπαθούσα να βρω τι ζητάει το μωρό μου και να του το δώσω. Όχι μόλις κλάψει ή είναι ανήσυχο να το μπουκώνω με την πιπίλα. Βέβαια εξαρτάται τη μητέρα πάντοτε και το πώς θέλει να μεγαλώσει το μωρό της, για να συμφωνήσω ακόμα μια φορά με την Prosp. Απλά θέτω κάποιους προβληματισμούς.

Σοφία

Sofia πρωτα απο ολα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιμονη και την υπομονη που εδειξες στο θεμα θηλασμου των παιδιων σου διοτι ειδικα η μια σου περιπτωση ηταν απο ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.. και το ξερεις καλυτερα απο ολες μας.. η θεληση σου ηταν υπερανω κουρασης και εγωισμου και ειλικρινα περαν αν προσεφερες το καλυτερο στο παιδι σου εχεις την ικανοποιηση οτι εκανες το καλυτερο δυνατο.. αλλωστε ειδικα για ενα προωρο το μητρικο γαλα ειναι το παν..

για το θεμα της πιπιλας θα συμφωνησω και εκει..ειναι υποκαταστατο αλλα το αν θα καταληξει ενας γονιος στο να τη δωσει εχει να κανει με πολλα πραγματα τελικα..

εγω στην κορη μου παροτι ειχα παρει 3-4 πιπιλες τελικα δεν εδωσα καμια..

και προσπαθησα (δυστυχως οχι τοσο την νυχτα) να μην γινω εγω η πιπιλα της.. μαλιστα οταν πηγαινε να βαλει χερακι στο στομα χωρις να της λεω τιποτε απλα της το απομακρυνα διακριτικα και συντομα σταματησε να το βαζει.. στην οδοντοφυια (η οποια κραταει μεγαααααααλο διαστημα και εχει και δυσκολες περιοδους συνηθως) εμαθα πως ειτε ειχε πιπιλα ειτε οχι

το χερι στο στομα αν ηταν να το βαζει θα το βαζει..

η ουσια της αρχης της πιπιλας εχει να κανει οτι στους πρωτους μηνες τα μωρα εχουν εντονο το ενστικτο του θηλασμου και κανουν συνεχως θηλαστικες κινησεις με το στοματακι τους..που αυτο σημαινει αναγκη να το κανουν.. επειδη ομως πολλα μωρακια ΔΕΝ θηλαζουν, η θηλαζουν ελαχιστα (ενα μωρο που θηλαζει αποκλειστικα θα παρατηρησει κανεις οτι η συχνοτητα που ζηταει θηλαστικη κινηση συνδεεται και με τον χρονο τροφης του) αυτα λοιπον που δεν θηλαζουν η θηλαζουν λιγοτερο χρονο ημερησιως λγω ταυτοχρονης ληψης ξενου γαλακτος με μπιμπερο πολυ απλα εχουν την ταση να επιμενουν στο να ζητουν κατι να πιπιλουν και ετσι οι μαμαδες τους μη μπορωντας να προσφερουν στηθος ειτε λογω επιλογης ειτε λογω συνθηκων καταφευγουν στην πιπιλα..

μερικες κιολας καταφευγουν στη πιπιλα επειδη βρισκουν..πολυ χαριτωμενο ενα μωρακι με πιπιλα.. τα εχω συναντησει και αυτα..

ειδικοτερα για την νυχτα γονεις προσπαθουν να δωσουν πιπιλα ωστε το μωρο να ξεγελιεται και ενω ειναι φαγωμενο να μην ζητα στηθος η αλλο υποκαταστατο και να κοιμουνται ολοι ηρεμα..

τιποτε απο τα παραπανω δεν ειναι σωστο η λαθος, κακο η καλο..

ο καθενας θα κανει αυτο που πιστευει οτι εχει αναγκη το μωρο και επιτρεπουν οι συνθηκες..

για το μονο που εχω ενσταση διοτι πολυ απλα δεν μου αρεσει καθολου ειναι να βλεπω παιδακια 3-4 ετων (ακομη και 5) να κυκλοφορουν με μια πιπιλα στο στομα.. εκει πιστευω οτι ο γονιος δεν εχει προσπαθησει να το βοηθησει να το διακοψει..επισης σε μεγαλες τετοιες ηλικιες δεν βοηθα και στην οδοντοστοιχια να κρατηθει σωστα..υπαρχουν σχετικα αρθρα..

η διαφορα με το στηθος ειναι οτι το στηθος προσαρμοζεται στην στοματικη ανατομια του βρεφους ενω οι θηλες των μπιμπερο και των πιπιλων την αλλοιωνουν με την μακροχρονια χρηση..

τα παντα εχουν και τα καλα και τα κακα τους..

ολες θα δουμε στη πραξη (λεω δουμε γιατι και ο μπεμπης μου δεν ξερω τι χουγια θα εχει και ποσο θα χω εγω αντοχες να ασχολουμαι) πως θα κυλησουν τα πραγματα.. ο μονος κακος συμβουλος ειναι το αγχος..

καλως τη Ματινα!!! Σωστα τα γραφεις κατα τις γενικες θεωριες περι θηλασμου και πιπιλας..

καλοριζικο και το δωματιακι και καλες αγορες με τα πραγματα..

η ανακαινισμενη πτερυγα του Αλεξανδρας ΟΝΤΩΣ δεν εχει να ζηλεψει τιποτε απο τα ιδιωτικα νοσοκομεια εκει γεννησε περσι η κουμπαρα μου.. μονο η προισταμενη βαρδιας μου την εσπασε.. ηταν ζωο καθολα και καθολου βοηθητικη με το θηλασμο ενω περιεργως το Αλεξανδρας κανει υποστηριξη θηλασμου..

επισης στο Αλεξανδρας για οσες γεννουν εκει κανουν δωρεαν μαθηματα ανωδυνου κλπ... παρε κανα τηλεφωνο μπας και συμπεσει να εισαι Αθηνα για να πας αν ενδιαφερεσαι.

Διαφημίσεις

Prosp ακόμα μια φορά η τοποθέτησή σου με καλύπτει. Συμφωνώ , δεν χρειάζεται να είμαστε δογματικοί. Η καθεμία με τον τρόπο της.

Μετά μου λέτε να μην αναφέρω το θέμα της ηλικίας....!!! Χα χα χα

Άκου ο αδερφός της....

Τώρα τι να πω η γραία!!!

4-7-93 το Ανναμαράκι μου

NQt5p2.png

Prosp ακόμα μια φορά η τοποθέτησή σου με καλύπτει. Συμφωνώ , δεν χρειάζεται να είμαστε δογματικοί. Η καθεμία με τον τρόπο της.

Μετά μου λέτε να μην αναφέρω το θέμα της ηλικίας....!!! Χα χα χα

Άκου ο αδερφός της....

Τώρα τι να πω η γραία!!!

4-7-93 το Ανναμαράκι μου

με τους γονεις μου εχω επισης 18 χρονια διαφορα και με τον ανδρα μου 13.. τι να λεμε τωρα????χαχα!!!

δυο μηνες διαφορα εχουν τα παιδια δηλαδη.. και της εχεις και ωραιο ονομα...τεως βασιλικο..χαχα!!!!!

και για την αγκαλια που ανεφερες Ματινα..

ΝΑΙ.. ενα μωρο σιγουρα ειδικα θηλαζον δεν την στερειται καθολου συνεπως ειναι πιο ηρεμο συνηθως.. αλλα και ενα μη θηλαζον αν δεν στερειται την αγκαλια (με μετρο παντα) μπορει επισης να ειναι ησυχο..

το ενα δεν καταργει το αλλο..

με τους γονεις μου εχω επισης 18 χρονια διαφορα και με τον ανδρα μου 13.. τι να λεμε τωρα????χαχα!!!

δυο μηνες διαφορα εχουν τα παιδια δηλαδη.. και της εχεις και ωραιο ονομα...τεως βασιλικο..χαχα!!!!!

Τι να σου πω!! Ο βασιλιάς μας μάρανε!!! Μεγάλη ιστορία το όνομα....

Η Άνναμαρία ήταν δίδυμη και θα έβγαζα Άννα και Μαρία αλλά δυστυχώς 4 1/2 έχασα το ένα γι'αυτό και νοσηλεύτηκα και τελικά μας προέκυψε η Ανναμαρία.

Ιστορίες έχω να σας λέω....

NQt5p2.png

Σοφια μου τι εχεις να θυμασαι;;

Δεν εχω ξανακουσει να χανεται το ενα απο τα δυο διδυμα κ το αλλο να συνεχιζει......

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...