Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

και νομιζα οτι εγω ημουν υπερβολικη μ'αυτα που πιστευω.....

ας ερθουν με το καλο τα μωρουλια και μια χαρα θα τα μεγαλωσουμε...

Παω να ξαπλωσω και ισως να κοιμηθω...

Πολλα φιλια στις φουσκοκοιλιτσες....

Καληνυχτααα!!

oneira_glyka%20ph_h_300_182.jpg

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω να ξαπλωσω και ισως να κοιμηθω...

Πολλα φιλια στις φουσκοκοιλιτσες....

Καληνυχτααα!!

oneira_glyka%20ph_h_300_182.jpg

Καληνύχτα Αριστέα μου!!!!!!:D

Κι εγώ νόμιζα ότι ήμουν υπερβολική αλλά βλέπω πολλές μανούλες ότι σκέφτονται έτσι οπότε κατάλαβα ότι αμυνόμαστε σαν πραγματικές μανούλες!!!!! Άρα είναι φυσιολογικό!!!!!! ;)

Είπα προχθές σε μία γυναίκα σε ποιον γιατρό πάω στο νοσοκομείο και μου λέει: "Α αυτός που αντιπαθώ".....:mad::x Κι εγώ της είπα πως εγώ μια χαρά χαμογελαστό τον έχω δει κι ότι δεν έχω σκοπό να πιω καφέ μαζί του αλλά με ενδιαφέρει σαν γιατρός να είναι καλός και το βούλωσε!!!!!;) Πάντως με τον καλό λόγο στο στόμα ήτανε, δεν μπορείτε να πείτε...:rolleyes::rolleyes:

Όταν έκανα την καμπύλη σακχάρου και καθόμουν το 3ωρο εκείνο στην μικροβιολόγο ήρθε μια κυρια κ έκατσε διπλα μου. Με ρώτησε ποιο γιατρό έχω και όταν της είπα ξέρετε τι μου απάντησε? ότι πριν από 3 μήνες έχασε το παιδι της στην γέννα ότι έφταιγε ο γιατρός μου και καλά θα κάνω να προσέχω!! Μου είπε κ άλλες λεπτομέρειες που δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τώρα να αναφέρω. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα δεν έβγαλα μιλιά , αλλά για καλή μου τύχη την άκουσε η μικροβιολόγος κ με φώναξε μέσα.

Ο κόσμος δν πάει καλά!! Τα λες αυτά?"

weBzp2.png

qUMVp3.png

Όταν έκανα την καμπύλη σακχάρου και καθόμουν το 3ωρο εκείνο στην μικροβιολόγο ήρθε μια κυρια κ έκατσε διπλα μου. Με ρώτησε ποιο γιατρό έχω και όταν της είπα ξέρετε τι μου απάντησε? ότι πριν από 3 μήνες έχασε το παιδι της στην γέννα ότι έφταιγε ο γιατρός μου και καλά θα κάνω να προσέχω!! Μου είπε κ άλλες λεπτομέρειες που δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τώρα να αναφέρω. Είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα δεν έβγαλα μιλιά , αλλά για καλή μου τύχη την άκουσε η μικροβιολόγος κ με φώναξε μέσα.

Ο κόσμος δν πάει καλά!! Τα λες αυτά?"

Φυσικά και δεν τα λες!!!

Ο καλύτερος γιατρός για μένα, μπορεί να είναι ο χειρότερος για σένα!!!!

Ανάλογα με την περίπτωση της κάθε γυναίκας!! Δεν υπάρχει γιατρός για τον οποίο δεν θα ακούσεις άσχημα σχόλια!!

Αν τα υπολογίζαμε όλα, τότε θα γεννούσαμε μόνες μας!!!!

Γι'αυτό ακολουθούμε το ένστικτό μας και τη δικιά μας κρίση!!!!;)

Πολλές φορές ακούω τον εαυτό μου να λέει διάφορα τέτοια και λέω "πως έγινα έτσι"? "Γιατί σκέφτομαι μ'αυτόν τον τρόπο"? Γιατί όλη αυτή η αρνητικότητα? κλπ. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είμαι θετική με όλους αλλά μου βγαίνει μία άμυνα που καμιά φορά δεν την καταλαβαίνω, αφού πριν μείνω έγκυος σκεφτόμουνα αλλιώς!!

Μιλώντας όμως μ'εσάς και με άλλες μανούλες μέλλουσες και μη, βλέπω ότι σκεφτόμαστε και αντιδράμε το ίδιο οπότε άρχισα να τη θεωρώ φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά!!!!

Προσπαθούμε από τώρα να προστατέψουμε τα μωρά μας και να εξασφαλίσουμε την ψυχολογική μας ηρεμία κι απλά δεν θέλουμε κανένας να μας χαλάσει όλο αυτό που θα ζήσουμε!!!!

Έχουμε βγάλει νύχια...αλλά από αγάπη σε αυτό που έχουμε!! Ξέρω εγώ?? Έτσι σκέφτομαι τώρα πια....

Διαφημίσεις

Αριστέα καλή σου νύχτα!!

Πάω και εγώ για ύπνο!! Ελπιζω να μην ξυπνήσω κατά της 5 πάλι κ δεν μπορώ να κοιμηθώ!!

Πολλές φορές ακούω τον εαυτό μου να λέει διάφορα τέτοια και λέω "πως έγινα έτσι"? "Γιατί σκέφτομαι μ'αυτόν τον τρόπο"? Γιατί όλη αυτή η αρνητικότητα? κλπ. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είμαι θετική με όλους αλλά μου βγαίνει μία άμυνα που καμιά φορά δεν την καταλαβαίνω, αφού πριν μείνω έγκυος σκεφτόμουνα αλλιώς!!

Μιλώντας όμως μ'εσάς και με άλλες μανούλες μέλλουσες και μη, βλέπω ότι σκεφτόμαστε και αντιδράμε το ίδιο οπότε άρχισα να τη θεωρώ φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά!!!!

Προσπαθούμε από τώρα να προστατέψουμε τα μωρά μας και την ψυχολογική μας ηρεμία κι απλά δεν θέλουμε κανένας να μας χαλάσει όλο αυτό που θα ζήσουμε!!!!

Έχουμε βγάλει νύχια...αλλά από αγάπη σε αυτό που έχουμε!! Ξέρω εγώ?? Έτσι σκέφτομαι τώρα πια....

Έτσι ακριβός είναι Ελένη, στην αρχή της εγκυμοσύνης με θεωρούσα αδύναμη, τώρα ποια όχι ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι η οικογένεια μου καλά και δεν θα επιτρέψω κανέναν να το χαλάσει αυτό.

family-love-for-neice.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Αχ αυτά τα πατουσάκια Snowflake που έβαλες!!!!!!!!

Αχ αυτά τα πατουσάκια!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Μέσα στα χέρια μας, ο κόσμος όλος.......

Μάλλον όλα όσα νιώθουμε είναι επειδή έχει ξυπνήσει το μητρικό μας ένστικτο και θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από όλα όσα θεωρούμε ότι δεν θα τα κάνουνε καλό!! Απλά θέλουμε να τα προστατέψουμε εμείς έτσι όπως νομίζουμε κι όχι έτσι όπως θέλουνε οι άλλοι...

Καληνύχτα και σε σένα, καληνύχτα κι από μένα!!!!!!!

Καλό ξημέρωμα σε όλες σας!!!!

καλημερα κοριτσια..

οντως.. ο καλυτερος γιατρος για μενα μπορει να ειναι ο χειροτερος για σενα για το λογο αυτο ποτε δεν συστηνω τον γιατρο μου σε αλλη κοπελα και εκτος απο μια φορα που το μετανοιωσα κιολας (παλι καλα πριν συμβει τιποτε σοβαρο) ζητησα γνωμη απο αλλο γιατρο δηθεν καλυτερο απο τον δικο μου..

επισης... η καθε μανουλα ειδικα οταν ειναι στην πρωτη της εγκυμοσυνη και μιλαω για τις γυναικες που εχουν εστω και ψυγματα ευαισθησιας νοιωθουν οτι πρεπει να κανουν το καλυτερο δυνατο για να μεγαλωσουν το παιδι τους σωστα συμφωνα με τα δικα τους προτυπα.. συνεπως καθε δραση και αντιδραση ειναι αναμενομενη και λογικη.. τιποτε δεν ειναι υπερβολικο εκτος απο ενα.. το να τις κανει η επιτυχια του να αποκτησουν παιδι, η η ασφαλεια της εμπειριας να γινονται κατακριτικες για τον τροπο ανατροφης των αλλων παιδιων απο τους γονεις τους.. συνηθες φαινομενο ειδικα για την ελληνικη πραγματικοτητα και δεν εξαιρω και τον εαυτο μου καθως σιγουρα εχω κρινει και εγω κατι που εχω προσπαθησει να αναθεωρησω και να βελτιωσω..

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!!!

Τα τελευταια βραδια κοιμαμαι αρκετα καλα μπορω να πω..

Πηγα και στο ΙΚΑ σημερα για την αδεια κ ξεμπερδεψα σε 10 λεπτα..!

Τωρα μενει να την παω στη δουλεια..:rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλημερα γλυκουλες!! Πωπω ποσα γραψατε!! Μπραβο Αριστεα.. Αντε και στα δικα μου... Εγω σε λιγο παω στο Κεντρο Παιδιου.. Χτες μιλησαμε για συλληψη και μητρα , τα ηξερα..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ντινάκι, ζωγραφίσαμε τον μικρό πρίγκιπα!! Υπάρχει στο βιβλίο του ένα σκίτσο που είναι ξαπλωμένος σε ένα καταπράσινο τοπίο, μαζί με λουλουδάκια, την αλεπουδίτσα και διάφορα άλλα της φύσης και κάναμε αυτό! Από πάνω (ο κουνιάδος μου τα έκανε όλα) μας ζωγράφισε τον ουρανό με ήλιο, συννεφάκια και πουλάκια! Βγήκε πολύ καλό είναι η αλήθεια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα επιπλάκια! Όλα με υγεία και χαρά σε όλες μας!

:eek::-o:-o:-o Ειναι τελειο!!! Αν δεν επαιρνα ενα σωρο ζωακια για τον τοιχο, η επομενη επιλογη μου ηταν ο μικρος πριγκηπας... Συγχαρητηρια για την επιλογη και τα ευσημα μου στον κουνιαδο!!!! ;)

Αχ, ειναι πολλα αυτα που γραψατε και δεν προλαβαινω τωρα.. κριμα.. τα λεμε μετα..

Βρε κοριτσια, η Ματινα που ειναι?? Θα αρχισω να ανησυχω στα αληθεια.. :(

Γειααα...

Καλημέρα κορίτσια,

να ξέρετε σας διαβάζω ανελλιπώς παρόλο που δεν γράφω συχνά. Είμαστε καλά και εγώ και η μπεμπούλα μου και σας στέλνουμε πολλά φιλιά!!

Κυριακή μου το δωμάτιο με το μικρό πρίγκιπα το φαντάζομαι... τέλειο!! Ο μικρός Πρίγκιπας ήταν και είναι ο αγαπημένος της κόρης μου! Έχει ότι μπορείς να φανταστείς με το μικρό πρίγκιπα, τσάντες πορτοφόλια, σκουλαρίκια, μενταγιόν,τετράδια... Συγκινούμε όταν σκέφτομαι πως περνά ο καιρός... Η Ανναμαρία είναι τώρα 18 χρονών και ο μικρός πρίγκιπας μπορεί να παραμένει αλλά είναι αλλιώς....

Αριστέα αν πάντως θελήσεις ζυγαριά αυτό που γνωρίζω εγώ εκ πείρας είναι ότι οι κλασικές με τα βαρίδια που νοικιάζουν είναι και πιο φτηνές και πιο αξιόπιστες απ' τις ηλεκτρονικές. Έχω διαβάσει ότι όταν ζυγίσεις στην ηλεκτρονική πρέπει να αφήσεις 15 λεπτά για να επανέρθει. Δεν το έχω επιβεβαιώσει. Στην κόρη μου επειδή ήταν πρόωρη αναγκαστικά έπρεπε να παρακολουθώ το βάρος, βέβαια από άγχος άλλο τίποτα, στο γιό μου που ήμουν πιο χαλαρή την κράτησα δυο μήνες και την επέστρεψα. Τώρα μπορεί να νοικιάσω, θα δούμε αν πάνε όλα καλά μπορεί και όχι έχετε δίκιο σχετικά με το άγχος για το βάρος. Νομίζω το κάθε παιδί έχει το ρυθμό του σχετικά με την αύξηση του βάρους. Όλα είναι κατά περίπτωση!

Prosp με καλύπτεις απόλυτα σχετικά με το θηλασμό αν και έχω μόνο την πείρα και όχι τα σεμινάρια! Σε ευχαριστούμε για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα θέματα που μας δίνεις! Συγχαρητήρια!!!

Ελένη Θήλασα και τα δύο μου παιδιά με αποκλειστικό θηλασμό. Φαντάσου τα παιδιά μετά το θηλασμό ήπιαν κατευθείαν φρέσκο γάλα. Η κόρη μου όπως σας είπα ήταν πρόωρη (33 εβδομάδων 2130 βάρος) λόγω προδρομικού πλακούντα. Είχα κάτσει στο κρεβάτι (ούτε τουαλέτα, μόνο ανάσκελα ξαπλωμένη) από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος λόγω αιμορραγίας ως την μέρα που γέννησα, και μάλιστα τους 3 τελευταίους μήνες νοσηλεύτηκα στο Ήρα τότε. Το μωρό το κράτησαν στα πρώρα και μάλιστα δεν έκανε θηλαστικές κινήσεις και του είχαν σωληνάκι απ' τη μύτη για να τρέφεται. 15 μέρες ούτε είχε ακουμπήσει στο στήθος μου, μάλιστα επειδή έκανα τότε καισαρική με ολική νάρκωση το πήρα στα χέρια μου 2 μέρες μετά. Όλα αυτά τα λέω γιατί η θέληση για το θηλασμό με έκανε και επέμενα πάρα πολύ, παρόλο που δεν μου είχε πει κανείς τίποτα,τουναντίον θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα θηλάσω γιατί για μένα ήταν αυτονόητο ότι ήταν το καλύτερο για το μωράκι μου. Τότε ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα σε σχέση με το θηλασμό. Σπάνια έβλεπες γυναίκα να θηλάζει. Νοίκιασα το θήλαστρο της medela και έβγαζα το γάλα και όταν πήγα σπίτι δοκίμασα το στήθος. Δυστυχώς δεν τραβούσε το μωρό και αναγκάστηκα να δίνω με το μπιμπερό το γάλα μου για 14 μήνες που θήλασα ανελλιπώς. Στο γιό μου θήλασα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα πάλι για 16 μήνες.

Θέλω να θέσω ένα ακόμη ζήτημα προς συζήτηση. Το θέμα της πιπίλας. Δεν είμαι και πολύ υπέρ. Δεν έδωσα σε κανένα μου παιδί πιπίλα. Θεωρώ ότι η πιπίλα είναι ένα υποκατάστατο σε κάτι που ζητά το μωρό. Είναι η εύκολη λύση ως απάντηση στις ανάγκες του μωρού εκφραζόμενες μέσω του κλάματος. Αυτό που έκανα εγώ είναι να λειτουργώ σαν να μην είχε ανακαλυφθεί η πιπίλα. Προσπαθούσα να βρω τι ζητάει το μωρό μου και να του το δώσω. Όχι μόλις κλάψει ή είναι ανήσυχο να το μπουκώνω με την πιπίλα. Βέβαια εξαρτάται τη μητέρα πάντοτε και το πώς θέλει να μεγαλώσει το μωρό της, για να συμφωνήσω ακόμα μια φορά με την Prosp. Απλά θέτω κάποιους προβληματισμούς.

Σοφία

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...