Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου ευχαριστω που με.. ευχαριστειτε αλλα ειλικρινα νοιωθω οτι οφειλω να σας γραψω για τον θηλασμο εφοσον ενδιαφερεστε και για τα καλα του ΑΛΛΑ και για τα κακα του..

ξαναγραφω (γιατι πρεπει) οτι εγω δεν ειμαι πιστοποιημενη συμβουλος και δεν μπορω να ειμαι ακριβης στις αποριες σας αρα δεν μπορειτε να βασιζεστε στην αμεση βοηθεια μου οταν ερθει ο καιρος και απαντω συμφωνα:

α) με την προσωπικη μου εμπειρια χωρις να το θεωρω και κανονα για ολες τις αλλες μανουλες

β) με οσα διαβασα τα τρια τελευταια χρονια μεσα στην ενοτητα θηλασμου

γ) με οσα εχω μαθει στις συναντησεις θηλασμου, στο σεμιναριο που εχω παει και στην ημεριδα επισης.

Και βεβαια η παρατηρηση ειναι σημαντικη για οτι αποφασιζουμε να ακολουθησουμε.. βλεπουμε, κρινουμε, επιλεγουμε.. δεν αφηνουμε αλλους να μας αποπροσανατολιζουν..

αν θελουμε να θηλασουμε το παλευουμε και κανουμε οση υπομονη χρειαζεται για οσο μας εκφραζει και το αντεχουμε,

δεν θελουμε να θηλασουμε, το διακοπτουμε επειδη ξερουμε το γιατι και το αποδεχομαστε οχι αναγκαστικα..αλλα επειδη εχουμε επιχειρηματα που δεν θα μας αφησουν ψυχικα καταλοιπα (το λεω γιατι ξερ μανουλες που διεκοψαν και το εφεραν βαρεως για χρονια που δεν το καναν με σαφης λογους)

εν ολιγοις.. χωρις να εχω καμια προθεση να ξεχωρισω η να παρουσιαστω ως παντογνωστης, νοιωθω οτι κανω οτι θα κανατε και εσεις αντιστοιχα στη δικη μου θεση εχοντας ζησει μια εμπειρια παραπανω..

και βεβαια να με συγχωρησουν οι ηδη μανουλες του τοπικ αν γινομαι επιμονη και κουραστικη και σαφως δεχομαι ενστασεις η διορθωσεις..

Το πρώτο φορμάκι το βάζουνε αυτοί και μετά πρέπει να έχω δικά μου (αυτό το ήξερα όμως) και μου είπε πως τις πρώτες μέρες βγάζει το στήθος ένα κίτρινο πράγμα (πρωτόγαλα ήθελε να πει) κι έτσι «αναγκαστικά» του έδινε και ξένο το οποίο ετοίμαζαν οι μαίες κι όποια μανούλα θέλει πηγαίνει και παίρνει και ταΐζει το μωρό της!!!!!

Με όσες γυναίκες έχω μιλήσει που είναι ήδη μανούλες αλλά και μεγάλες γυναίκες μου λένε να μην είμαι σίγουρη ότι θα θηλάσω για τους γνωστούς λόγους που κατά καιρούς έχει αναφέρει η Προσπ!!!! Ειλικρινά δεν έχω βρει ούτε μία να είναι ενημερωμένη για το θηλασμό και ούτε μία να έχει θηλάσει αποκλειστικά και να μην έχει δώσει ξένο γάλα!!

Αν δεν είχα μπει εδώ, κι εγώ έτσι θα έκανα!!!

:P

ελεος... αλλα δυστυχως ετσι ειναι η πραγματικοτητα στην ελληνικη ειδικα κοινωνια..

μαλιστα οσες θα θηλασετε και τυχει να το κανετε μακροπροθεσμα (απο 6μηνο και ανω) εχετε να ακουσετε και ΤΑ σχολια απο τον περιγυρο.. τους πρωτους μηνες θα σας συγχαιρουν και οσο θα περναει ο καιρος θα ρχιζουν οι κοτσανες.. αν θελετε να γελασετε μπορειτε να μπειτε στην ενοτητα του θηλασμου στο parents να διαβασετε το σχετικο τοπικ.. εξωπραγματικο αλλα αληθινο..το χω ζησει και εγω σαφως αλλα εμαθα συντομα να τους συνδεω με Κάιρο....

Σήμερα ήρθε μια μητέρα στο μαγαζί, η μικρή της 2 χρ. η οποία ήταν πάνω της ξαφνικά της τράβηξε την μπλούζα κ άρχισε να θηλάζει!! Δεν ξέρω αν μου άρεσε η σκηνή , επίσης δεν νομίζω οτι θα θηλάζω μέχρι τέτοια ηλικία την κόρη μου, αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ πελατών όταν έφυγε . Μόνο που δν την έβρισαν, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με το παιδί του κ την ζωή του!!

Στεναχωρήθηκα για την κοπέλα ειλικρινά!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

Ηδη εχουν αρχισει να μου λενε διαφορα... να φορας στο παιδι τετοια φορμακια, να το κοιμιζεις στην κουνια του μονο κ οχι διπλα σου, να μην το ταιζεις λεει ξημερωματα για να μην κακομαθαινει, να το αφηνεις να κλαιει ..... και που ειμαι ακομα!!

Η απαντηση μου ειναι ''ναι,ναι τι καλα που μου τα λες, ετσι θα κανω'' μεχρι να μου γυρισει το μυαλο βεβαια!!!

Στην πεθερα μου το ξεκοψα οτι θα κανω οτι με βολευει εμενα και το μωρο μου.. Γιατι κ εκεινη ειχε αρχισει να μου λεει τι της λενε φιλες τις κ γενικα διαφορες..

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Καλά, Snowflake, είναι σοβαροί οι άνθρωποι;;; :mad::-x Από πότε πρέπει ο θηλασμός να δέχεται τέτοια κριτική;; Το να κακοχαρακτηρίζουν μία μητέρα επειδή θηλάζει το παιδί της, είναι για μένα άκρως απαράδεκτο.. Το να έχει κάποιος μια άποψη και να θέλει να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα (όπως λες κι εσύ), ακόμη κι αν είναι διαφορετικό από το πρόγραμμα μιας άλλης μητέρας, είναι άκρως σεβαστό κατ' εμέ. Αντιδρώ όμως στο να μιλάνε άσχημα για μια μητέρα που είναι σε αυτή τη θέση, ειδικά μάλιστα όταν περιμένουν να φύγει για να τα πουν πίσω από την πλάτη της..!!!! :mad::-x Αχ, πόσο τα πήρα τώρα με αυτούς τους άσχετους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηδη εχουν αρχισει να μου λενε διαφορα... να φορας στο παιδι τετοια φορμακια, να το κοιμιζεις στην κουνια του μονο κ οχι διπλα σου, να μην το ταιζεις λεει ξημερωματα για να μην κακομαθαινει, να το αφηνεις να κλαιει ..... και που ειμαι ακομα!!

Η απαντηση μου ειναι ''ναι,ναι τι καλα που μου τα λες, ετσι θα κανω'' μεχρι να μου γυρισει το μυαλο βεβαια!!!

Στην πεθερα μου το ξεκοψα οτι θα κανω οτι με βολευει εμενα και το μωρο μου.. Γιατι κ εκεινη ειχε αρχισει να μου λεει τι της λενε φιλες τις κ γενικα διαφορες..

Μια καλή μου φίλη, έχει της χειρότερες αναμνήσεις ως νέα μαμά . Την είχαν τρελάνει με έπαιρνε τηλ και έκλαιγε!! Πολύ καλά έχεις κάνει και το έχει ξεκαθαρίσει από τώρα!! Απλά πιστεύω στην αρχή επέιδη και εμείς θα είμαστε με την αμφιβολία για το αν τα κάνουμε καλά, είμαι σίγουρη ότι θα μας τρελάνουν!!

weBzp2.png

qUMVp3.png

snowflake μετα απο 2 χρονια θηλασμου ισως κ αυτη η γυναικα να βαρεθηκε να κρυβεται και να θηλαζει διακριτικα..

Αλλα και παλι ειναι κατι φυσιολογικο ολο αυτο..

Κριμα παντως να αντιμετωπιζουν ετσι μια τετοια κατασταση.....

Αριστέα, κι εγώ ακούω διάφορα και προσπαθώ να μην τους δίνω και τόση σημασία..αλλά είναι εκνευριστικό.. Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψιλοαρπάζεται όταν θέλουν να μου κάνουν υποδείξεις επειδή οι άλλοι το έχουν ζήσει και συμπεριφέρονται λες και ξέρουν από πριν ότι επειδή εγώ δεν έχω την εμπειρία τους δεν θα τα ξέρω και τόσο καλά.. Εκεί τρελαίνομαι.. :shock:

Το άλλο που βλέπω να με ενοχλεί είναι να επεμβαίνουν και να μου λένε τι πραγματάκια πρέπει να πάρω για το μωρό. Να είναι όλα 100% μωρουδιακά, να γίνουμε σαν τσίρκο. Όταν είχα πει ότι θέλω να πάρω μια ραφιέρα από το ΙΚΕΑ και κάτι απλά καφέ καλαθάκια για να αποθηκεύω, έκαναν λες και δεν ξέρω εγώ ότι άκουσαν. Μα καλά, λένε, δεν θα πάρεις να έχει ζωάκια, αρκουδάκια και χίλια δυο άλλα πράγματα; Τόσα μωρουδιακά καλαθάκια υπάρχουν... Και άλλα τέτοια.. Να σας πω, τρελαίνομαι όταν βλέπω μωρουδιακά, είναι όλα σκέτη γλύκα, αλλά δεν μπορώ τις υπερβολές. Τώρα το καλαθάκι μας μάρανε, αν θα έχει πάνω όλη τη Ντίσνευ... Σε κάτι τέτοια θέματα, γίνομαι πολύ αντιδραστική...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά, Snowflake, είναι σοβαροί οι άνθρωποι;;; :mad::-x Από πότε πρέπει ο θηλασμός να δέχεται τέτοια κριτική;; Το να κακοχαρακτηρίζουν μία μητέρα επειδή θηλάζει το παιδί της, είναι για μένα άκρως απαράδεκτο.. Το να έχει κάποιος μια άποψη και να θέλει να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα (όπως λες κι εσύ), ακόμη κι αν είναι διαφορετικό από το πρόγραμμα μιας άλλης μητέρας, είναι άκρως σεβαστό κατ' εμέ. Αντιδρώ όμως στο να μιλάνε άσχημα για μια μητέρα που είναι σε αυτή τη θέση, ειδικά μάλιστα όταν περιμένουν να φύγει για να τα πουν πίσω από την πλάτη της..!!!! :mad::-x Αχ, πόσο τα πήρα τώρα με αυτούς τους άσχετους.

Και δυστυχώς δεν μπορώ πάντα να εκφράσω την άποψη μου, γιατί όλες αυτές οι κατίνες (sorry) είναι καθημερινές πελάτισσες!!!

Απλα του είπα ότι δεν μ'αρεσει το κουτσομπολιο στο μαγαζι μου!! :mad::mad::mad:

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

Και δυστυχώς δεν μπορώ πάντα να εκφράσω την άποψη μου, γιατί όλες αυτές οι κατίνες (sorry) είναι καθημερινές πελάτισσες!!!

Απλα του είπα ότι δεν μ'αρεσει το κουτσομπολιο στο μαγαζι μου!! :mad::mad::mad:

Καλά τους είπες!!! Είναι σίγουρα και η θέση σου λεπτή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω σας το εχω ξαναπει.. ακομη και οι πιο αγαπημενοι συγγενεις και φιλοι θα εχουν κατι να πουν (οχι ντε και καλα με προθεση κακη) για το πως και τι πρεπει να κανετε με το παιδι σας ειτε εχουν εμπειρια ειτε οχι..

εσεις μπαινακης - βγαινακης διοτι δεν θα οδηγησει σε κανενα καλο αποτελεσμα..

σχετικα με το δημοσιο θηλασμο..

ειμαι υπερ του δημοσιου θηλασμου, εχω κανει αρκετες φορες αλλα προσπαθουσα να σεβομαι και τον περιγυρο μου οχι για να μην δεχομαι σχολια αλλα για να μην προκαλω την αισθητικη των γυρω ειτε επειδη ηθελα να το κανω ειτε επειδη ειχαν αλλη νοοτροπια.. τουτεστιν, αν η μικρη ηθελε στηθος καταλαβαινα πριν μου σηκωσει τη μπλουζα οτι προκειται να το κανει συνεπως της εξηγουσα οτι επρεπε να περιμενει για αυτο λιγο ακομη ειτε απομακρυνομουν σε καποιο σημειο πιο διακριτικο.. παντως δεν αφηνα τα παντα στην κριση της.. αλλωστε στην ηλικια των 2 ετων ο θηλασμος ειναι πλεον μια συνηθεια η οποια ναι μεν διατροφικα εξακολουθει να προσφερει αλλα στην πραξη η αναγκη ειναι περισσοτερο συναισθηματικη αρα μπορει η μητερα και να επιβαλλει μια αναμονη..

προσωπικα δεν ειχα σκοπο να θηλασω τοσους μηνες αλλα μετα ειδικα το ετος α) ειναι μια συνηθεια που παει μονη της δεδομενα και σχεδον μηχανικα β) δεν κοβεται τοσο ευκολα..

κατ εμε η το κοβεις μεχρι τον 8ο μηνα που εχουν μπει οι στερεες, η το πολυ ετος.. απο το ετος και μετα το παιδι ναι μεν καταλαβαινει αλλα ειναι τετοια η φαση αναπτυξης που ο αποθηλασμος ειναι δυσκολακι αλλα οχι ακατορθωτο.. μετα τους 18 μηνες τα πραγματα ειναι καλυτερα γιατι το επικοινωνιακο επιπεδο ειναι αυξημενο και με μπλα μπλα και προσπαθεια κατι μπορει να επιτευχθει.. ολα βεβαια εχουν να κανουν: α) με την ετοιμοτητα της μανας και β) με την ετοιμοτητα του παιδιου..

Αριστέα και Κυριακή από το ένα αυτί να μπαίνουνε αυτά που σας λένε κι από το άλλο να βγαίνουνε!!!!!;)

Εγώ να δεις Κυριακή το πόσο αντιδραστική είμαι....ακόμα κι αν λένε πράγματα σωστά εγώ κάνω το αντίθετο απλά και μόνο γιατί δε ζήτησα τη γνώμη τους και θέλουνε να χώνουνε τη μύτη τους παντού!!! Αμ θα τους την κόψω εγώ....:tongue::tongue: Και καλά εγώ είμαι πρωτάρα και δεν ξέρω!! Νομίζουνε ότι δεν ξέρω......:mad:

Γκρρρρρρρρρ..και μόνο στη σκέψη του μπούρου - μπούρου μέσα στα αυτιά μου και τα "μην κάνεις το ένα, μην κάνεις το άλλο ή έτσι να το κάνεις" τα παίρνω πολύ άγρια και αν γίνει κάτι τέτοιο θα με δούνε έτσι όπως δε με έχουνε δει μέχρι τώρα!!!!

Ευτυχώς είμαι ετοιμόλογη κι έχω απάντηση για το κάθε τι που μου λένε!!!

Είπα προχθές σε μία γυναίκα σε ποιον γιατρό πάω στο νοσοκομείο και μου λέει: "Α αυτός που αντιπαθώ".....:mad::x Κι εγώ της είπα πως εγώ μια χαρά χαμογελαστό τον έχω δει κι ότι δεν έχω σκοπό να πιω καφέ μαζί του αλλά με ενδιαφέρει σαν γιατρός να είναι καλός και το βούλωσε!!!!!;) Πάντως με τον καλό λόγο στο στόμα ήτανε, δεν μπορείτε να πείτε...:rolleyes::rolleyes:

Νομίζουν ότι επειδή δεν έχω τη μαμά μου, θα μπούνε στα λημέρια μου και θα με κάνουνε ότι θέλουνε!!!! Αμ δεεεεεεε...........;) Τώρα αισθάνομαι πιο δυνατή και πιο έτοιμη από ποτέ!!! Κουμάντο στα παιδιά του ο καθένας και σ'όποιον αρέσω..!!!;)

Snowflake, τι να πεις για τον κόσμο γενικά!!!! Κοιτάνε τι κάνουνε οι άλλοι και τη δικιά τους καμπούρα δεν την βλέπουνε!!!! Η κάθε μάνα κάνει αυτό που θεωρεί σωστό για το παιδί της!! Η γνώμη των άλλων και το κουτσομπολιό τους περισσεύει!!!!!!

Τα πήρα τώρα................

Ακριβως Ελενη μου και γω αυτο λεω...

Ξερει πολυ καλα η καθε μαμα τι θα κανει με το παιδι της και ειναι και δικη της η ευθυνη(και του μπαμπα φυσικα)

Απο τωρα εχω πει στον αντρα μου οτι δε θα επιτρεψω σε κανενα να επεμβει στον τροπο που ανατρεφουμε το παιδι μας...

Ακριβως Ελενη μου και γω αυτο λεω...

Ξερει πολυ καλα η καθε μαμα τι θα κανει με το παιδι της και ειναι και δικη της η ευθυνη(και του μπαμπα φυσικα)

Απο τωρα εχω πει στον αντρα μου οτι δε θα επιτρεψω σε κανενα να επεμβει στον τροπο που ανατρεφουμε το παιδι μας...

Κι εγώ μία από τα ίδια!! Του το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό και το έχει πει και στους δικούς του!!

Αλλά επειδή ορισμένα που λέμε ξεχνιούνται "και καλά", θα υπάρχω εγώ να τους το θυμίζω όλους κάθε φορά που θα προσπαθούνε να το παίξουνε ξερόλες!!!!!;)

Δεκτές όλες οι συμβουλές, όταν τους ρωτάω και φυσικά όταν πραγματικά είναι συμβουλή κι όχι διδασκαλία!!!!;)

Μην αγχώνεσαι γι'αυτό!! Στο χέρι μας είναι όλα και τα μωράκια που έχουμε στην κοιλίτσα μας είτε το θέλουνε είτε όχι, είναι δικά μας και η ζωή τους και η αντροφή τους είναι δική μας ευθύνη!!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...