Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

μαλιστα!!!πρεπει να βρω πληροφοριεσ για τισ παιδιατρουσ τησ περιοχησ λοιπον!!

μιλατε για ζυγαρια ξια το μωρο?παντωσ για αγορα δε λεει στο λητω που ειδα τιμεσ ηταν πανω απο 50 ευρω η φτηνοτερη!!κ κατι 120αρια παιζανε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφιερωμενο!! χαχα!!:tongue:

κανονικα ειναι δεκα λεπτα με δεκαπεντε εναλλαξ ανα μαστο σε καθε γευμα (οχι ενας μαστος σε καθε γευμα μονο).. αυτο ισχυει και για τις μερες με το πρωτογαλα (αφου η ποσοτητα ειναι ελαχιστη αλλα ιδανικη για τις αναγκες του μωρου..κατ εμε οποια περαιτερω ζητηση για γαλα απο το μωρο θα μου κινουσε υποψιες οτι στο μαιευτηριο του δινουν ζαχαρονερο η συμπληρωμα πισω απο την πλατη μου), το ιδιο θα εκανα και οταν ερθει το γαλα γιατι αν θηλαζεις σε καθε γευμα ξεχωριστα ανα στηθος τοτε δεν βοηθας στην αποσυμφορηση του αλλου..

αργοτερα στην εδραιωση εμπειρικα θα καταλαβεις ποτε θα μπορεις να θηλαζεις ανα γευμα και μαστο διοτι για καιρο πιστευω οτι θα πρεπει να δινεις και απο τα δυο.. θα υπαρξουν και φορες που το στηθος σου θα μοιαζει αδειο.. αυτο σημαινει οτι δεν εχει την ποσοτητα που ειχε ξεκινωντας το γευμα αλλα παραλληλα με τη ζητηση θα παραγει..

να θυμαστε οτι συνηθως τη νυχτα ο οργανισμος μας παραγει το περισσοτερο γαλα και για αυτο οι συνηθισμενες συμφορησεις γινονται νυχτα η πρωι..

και οταν το στηθος ειναι πρησμενο και γεματο το πρωτο γαλα που κατεβαινει με πιεση, εχει την ιδιοτητα του νερου χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι θρεπτικο και οσο το στηθος αδειαζει αυτο που βγαινει ειναι πιο λευκο το οποιο ειναι και το πιο λιπαρο.. αρα καλο ειναι για μενα να θηλασεις για ενα διαστημα μεγαλο παραλληλα και απο τα δυο στηθη μοιραζοντας χρονους και οπως σου εγραψα εμπειρικα θα καταλαβεις ποτε ειναι ο καιρος για ενα στηθος ανα γευμα..

αν εχεις πληγες δεν αλλαζει τιποτε.. εκει ειναι απλα θεμα αντοχων.. υπαρχουν γυναικες που εγκατελειψαν τον θηλασμο επειδη δεν αντεχαν τις πληγες οπου κατ με ειναι θεμα λιγων ημερων.. μετα οι θηλες σκληραινουν και δεν καταλαβαινουν τιποτα.. αλλωστε μαθαινουμε να βαζουμε το μωρο στο στηθος σωστα και περιποιουμαστε τις θηλες ειτε με φυσιολογικο ορο, εκθεση στον αερα, η και με αλοιφες λανολινης για οποες τις προτιμουν ακομη μπορουμε να κανουμε και χρηση ψευδοθηλων αποστειρωμενων αν η κατασταση ειναι αφορητη συνεπως ολα μπορουν να ξεπεραστουν και να γινουν υποφερτα..

marialena ποτε κανεις δεν ειναι ετοιμος για να γινει γονιος η για να θηλασει ακομη.. ολα ερχονται εκεινη τη στιγμη που πρεπει να γινουν..

η ενημερωση ομως ειναι οπλο και μας δινει το προβαδισμα να κανουμε επιλογες με την ευθυνη και την γνωση μας και οχι απο την παραπληροφορηση η τον αποπροσανατολισμο..

εγω θεωρω την αγορα της ζυγαριας πεταμενα χρηματα

επισης η ενοικιαση δεν ειναι ακριβη οπως σας εγραψα αλλα το μονο που θα προκαλεσει ειναι ενα μονιμο αγχος.. βαλε το μωρο σημερα να δουμε ποσα γραμμαρια πηρε.. και γιατι πηρε τοσα και οχι τοσα και το αγχος παει φουλ!!

τα μωρα πρεπει να ζυγιζονται μια φορα την εβδομαδα η καλυτερα ανα δεκαπεντε ημερες..

μολις επιστρεψετε στο σπιτι μιληστε με την παιδιατρο να ρθει στο σπιτι μια απο τις επομενες ημερες για να εκτιμησει τη κατασταση του μωρου και να σας δωσει την δικη της κατευθυνση συνεργασιας..

να ειστε θαρραλεες και ευθεις απεναντι τους.. οι παιδιατροι εχουν ελλειπη καταρτιση περι θηλασμου στο μεγαλυτερο ποσοστο, αρκετοι εξυπηρετουν φαρμακο-γαλακτοβιομηχανιες και χορηγουν φαρμακα πααααααρα πολυ ευκολα..

μην αφησετε το αγχος και το φοβο σας να σας κυριευσει.. να εξεταζετε και να διασταυρωνετε οτι σας προτινουν.. ειναι θεμα ασφαλειας και της υγειας του παιδιου αλλα και δικης σας.

Διαφημίσεις

prosperous ακριβως την ιδια αποψη εχω περι ζυγαριας..

Προκαλει αγχος,, δεν ειμαι για τετοια.....

Ελπιζω οταν θα γεννηθουν τα μωρα μας να εχεις ακομα χρονο κ ορεξη να μας γραφεις για το θηλασμο, κ τοτε οι αποριες θα ειναι περισσοτερες............:rolleyes::rolleyes:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

prosperous ακριβως την ιδια αποψη εχω περι ζυγαριας..

Προκαλει αγχος,, δεν ειμαι για τετοια.....

Ελπιζω οταν θα γεννηθουν τα μωρα μας να εχεις ακομα χρονο κ ορεξη να μας γραφεις για το θηλασμο, κ τοτε οι αποριες θα ειναι περισσοτερες............:rolleyes::rolleyes:

κατα τα γνωστα μου, μαλλον θα χω.. συνηθως παντα βρισκω χρονο για οτι με ενδιαφερει..

εμενα με ενδιαφερει να καλυψετε τις αποριες (που παντα θα υπαρχουν μεχρι την στιγμη που θα μπειτε στο τριπακι) για τις πρωτες ημερες.. αν δεν ξεκινησει καλα ο θηλασμος τις πρωτες ημερες (πρωτες δυο εβδομαδες πιστευω) συχνα οι μαμαδες το παρατανε..

σημασια δεν εχει ποσο θα θηλασει η καθε μια.. δεν ειναι αγωνας δρομου ποια θα κανει τη μεγαλυτερη αποσταση αλλα να ικανοποιηθει η καθε μια μας στο τελος για την προσπαθεια που εχει καταβαλει οσο και αν διηρκησε..

κατα τα γνωστα μου, μαλλον θα χω.. συνηθως παντα βρισκω χρονο για οτι με ενδιαφερει..

εμενα με ενδιαφερει να καλυψετε τις αποριες (που παντα θα υπαρχουν μεχρι την στιγμη που θα μπειτε στο τριπακι) για τις πρωτες ημερες.. αν δεν ξεκινησει καλα ο θηλασμος τις πρωτες ημερες (πρωτες δυο εβδομαδες πιστευω) συχνα οι μαμαδες το παρατανε..

σημασια δεν εχει ποσο θα θηλασει η καθε μια.. δεν ειναι αγωνας δρομου ποια θα κανει τη μεγαλυτερη αποσταση αλλα να ικανοποιηθει η καθε μια μας στο τελος για την προσπαθεια που εχει καταβαλει οσο και αν διηρκησε..

Σε ευχαριστούμε πολύ Προσπ!!

Baby-Kisses.jpg_thumb.jpg

Στο jumbo τις chicco κάνει 40 ευρο!!!

Αυτη εδώ!!

preview_chicco_pepiake_elektronike_zugaria_baby_comfort2.jpg

Την κοιτούσα αλλά δεν με άφηνε η μητέρα μου να την πάρω . Για τον λόγο που λέτε και εσείς!!

Κυριακή τέλειο θέμα!! Θέλουμε φώτο!!!! :D

weBzp2.png

qUMVp3.png

Προσπ εγώ γενικά όταν αδιαθετώ έχω πολύ αίμα τις πρώτες 3-4 μέρες!! Να σκεφτείς ότι πολλές φορές φορούσα 2 σερβιέτες νυχτός και πάλι λέρωνα γιʼαυτό σκέφτηκα να πάρω ΤΕΝΑ….μάλλον θα έχω μεγάλη ροή….;)

Κυριακή κι εγώ τις Maxi πήρα!!!!! Όσο για το λινκ με το μπιμπερό που έβαλες κι εγώ το παρέλαβα σήμερα!!!!:D Βασικά μου αφήσανε από την κούριερ χαρτάκι χθες και πήγε ο άντρας μου σήμερα και το πήρε!!!!! Από πάνες που με ρωτάς πήρα pampers γιατί στο καρφούρ Μαρινόπουλος που πήγα δεν βρήκα άλλη μάρκα σε μέγεθος 1,2…..οπότε πήρα τρία πακέτα το Νο 1 κι ένα το Νο 2….μου έχουνε στείλει από την Babylino κι ένα πακέτο Νο3….χαχα….όπως βλέπεις μου λείπουνε τα υπόλοιπα νούμερα!!!!:tongue:

Το θέμα του δωματίου σας είναι άψογο!!!!!! Μπράβο στη μανούλα, τον πατερούλη και στα χεράκια του θείου!!!!!!!!! Με το καλό να έρθει και ο πρίγκιπάς σας τώρα!!!!!:P:p

Αριστέα και Κυριακή άμα είναι να έρθετε στο ΙΚΑ μου να συννενοηθώ μήπως βγάλω και τίποτα….χιχιχιχι…:tongue::rolleyes:

Εσύ Αριστέα πως πήρες και την πιπίλα και το μπιμπερό? Πονηρούλααααααα……έστειλες δύο φορές αίτηση??? Χαχα…:rolleyes:

Εγώ είχα κάνει αίτηση στην Babylino κι όπως σας είπα παρέλαβα ένα πακέτο πάμπερς, σερβιέτες, βαμβάκι, εκπτωτικά κουπόνια και δεν θυμάμαι τι άλλο!! Είχα κάνει και στο Babyspace και μου έστειλαν μία κρέμα και διάφορα διαφημιστικά!! Σε άλλα δεν έκανα γιατί δεν ξέρω αν στέλνουνε δείγματα!! Αν είναι θα μάθω από σας και θα στείλω…;)

Ντινάκι θέλω να τα έχω όλα έτοιμα γιατί αγχώνομαι πολύ!! Αλλιώς χρόνος υπάρχει!! Τώρα μένει να συγυριστεί το σπίτι αλλά αν δεν έρθει το υπόλοιπο της ντουλάπας το σπίτι θα συνεχίσει να είναι βομβαρδισμένο!!!!!:rolleyes:

Τον Παρλιάρο τον είδα κι εγώ σήμερα στο μάστερ σεφ όπως και την τούρτα πραλίνα…γιαμ γιαμ γιαμ……….γιʼαυτό τσάκισα μία ολόκληρη σοκολάτα!!!!!!:cool:

Μαριαλένα για την παιδίατρο δεν ξέρω πότε πρέπει να έρθει αλλά έχω σκοπό να την πάρω μέσα Οκτώβρη να συνεννοηθούμε..;)

Ματινάκιιιιιιιιι χρόνια σας πολλά! Να είσαστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι και με το καλό να έρθει ο μπέμπης σας να σας γεμίσει τη ζωή!!!!!!!:D:D

Ζυγαριά ούτε κι εγώ πήρα!!!!!! Θα έχει η παιδίατρος!!!!!

Χθες ρώτησα μία κοπέλα που γέννησε τώρα πρόσφατα στο νοσοκομείο που θα γεννήσω κι εγώ, πρώτα ο Θεός….Μου είπε ότι τα μωρά πλέον δεν τα κρατάνε μέσα οι μαίες (μάλλον μείωσαν προσωπικό) κι αυτό με συμφέρει γιατί θα το έχω συνέχεια δίπλα μου!!!!!! Το πρώτο φορμάκι το βάζουνε αυτοί και μετά πρέπει να έχω δικά μου (αυτό το ήξερα όμως) και μου είπε πως τις πρώτες μέρες βγάζει το στήθος ένα κίτρινο πράγμα (πρωτόγαλα ήθελε να πει) κι έτσι «αναγκαστικά» του έδινε και ξένο το οποίο ετοίμαζαν οι μαίες κι όποια μανούλα θέλει πηγαίνει και παίρνει και ταΐζει το μωρό της!!!!!

Με όσες γυναίκες έχω μιλήσει που είναι ήδη μανούλες αλλά και μεγάλες γυναίκες μου λένε να μην είμαι σίγουρη ότι θα θηλάσω για τους γνωστούς λόγους που κατά καιρούς έχει αναφέρει η Προσπ!!!! Ειλικρινά δεν έχω βρει ούτε μία να είναι ενημερωμένη για το θηλασμό και ούτε μία να έχει θηλάσει αποκλειστικά και να μην έχει δώσει ξένο γάλα!!

Αν δεν είχα μπει εδώ, κι εγώ έτσι θα έκανα!!!

Για ακόμα μία φορά, Προσπ σε ευχαριστώ πολύ για την όλη ενημέρωση!!!!!:P

Καλησπερα Ελενη μου...

Οταν ειχα στειλει για τα δωρα απο το φαρμακειο Βαρελλα ειχα τικαρει και πιπιλα και μπιμπερο... και λεω οτι γινει... και τα εστειλαν κ τα 2 δωρακια!!;)

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολυ για τα καλά σας λόγια περί του δωματίου! Θα σας περάσω φώτος σύντομα! ;)

Πάντως όλο κάτι βρίσκω να αγχώνομαι.. τώρα έχω αγχωθεί με τις δουλειές του σπιτιού.. έλεος πια κι εγώ.. και να πω ότι δεν έχω κάνει τόσες άλλες δουλειές που είναι έτοιμες, όπως οι περισσότερες αγορές?! πολύ λίγα μου έχουν μείνει και όλα ψιλοπράγματα. Να γιατί αγχώνομαι με τις δουλειές, για να έχω έναν λόγο..!

Prosp μου, σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες στις απορίες μου!! Ειλικρινά, πόσες φορές έχω σκεφτεί το πόσο τυχερές είμαστε που μας λες τόσο σημαντικές πληροφορίες για το θηλασμό! Καμία σχέση το τι πίστευα πριν, με το τι πιστεύω τώρα και αυτό χάρη σε σένα και σε όλη την καθοδήγησή σου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Για τη ζυγαριά, δεν θα μπω ούτε κι εγώ στο τρυπάκι αυτό... μόνο άγχος θα είναι.. Ευτυχώς το θέμα-παιδίατρος το έχω τακτοποιήσει, έχω μιλήσει με την παιδίατρο που έχει και μια φίλη μου και μου άρεσε πολύ που ήταν αναλυτική στο τηλέφωνο και είχε όρεξη να μου λύσει όλες τις απορίες που είχα και είναι έτσι και στην πράξη μου λέει η φίλη μου κι αυτό είναι καλό. Βέβαια, θα είμαι αρκετά επιφυλακτική στο θέμα θηλασμός, και κυρίως στο μαιευτήριο με τόσα που ακούω... Μα καλά, βρε Ελένη, πόσοι άσχετοι κυκλοφορούν και λένε τόσες κοτσάνες, και το παίζουν και ειδικοί;;; έλεος δηλαδή...

Ελένη, κι εγώ στην περίοδο έχω αρκετό αίμα τις πρώτες μέρες και μου κρατάει γενικά η περίοδος και αρκετές μέρες. Εγώ λογικά θα πάρω και ένα πακέτο Maxi Night της Tena.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Ελενη μου...

Οταν ειχα στειλει για τα δωρα απο το φαρμακειο Βαρελλα ειχα τικαρει και πιπιλα και μπιμπερο... και λεω οτι γινει... και τα εστειλαν κ τα 2 δωρακια!!;)

Κι εγώ τα τίκαρα και τα δύο! Είδα ότι τα έπαιρνε, χωρίς να καταργεί το ένα το άλλο και το άφησα έτσι! Μακάρι να έρθουν και τα δύο!! Περιμένω!!

Ελένη, σε τι χρώμα εσένα ήρθε που δήλωσες μπέμπη;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Ελενη μου...

Καλησπέρα Αριστέα!!!!!:D

Α, δεν ήξερα ότι μπρούσα να τα πατήσω και τα δύο!!!

Εεεεεεεεεεεεεεε όταν λέω ότι είμαι ξανθιά!!!!! :tongue::tongue:

Μα καλά, βρε Ελένη, πόσοι άσχετοι κυκλοφορούν και λένε τόσες κοτσάνες, και το παίζουν και ειδικοί;;; έλεος δηλαδή...

Ελένη, κι εγώ στην περίοδο έχω αρκετό αίμα τις πρώτες μέρες και μου κρατάει γενικά η περίοδος και αρκετές μέρες. Εγώ λογικά θα πάρω και ένα πακέτο Maxi Night της Tena.

Υπάρχουν και ΤΕΝΑ Night????? Θα το κοιτάξω!!!!;)

Δεν ξέρω βρε Κυριακή, σου λέω ούτε μία δεν έχω βρει να έχει άποψη στον θηλασμό!!!!! Δεν φταίνε όμως αυτές, απλά δεν είχανε το σωστό άτομο να τις ενημερώσει όπως έχουμε εμείς την Προσπ....:D

Κι εγώ αν δεν είχα διαβάσει τόσα εδώ θα πίστευα ότι κι αν μου έλεγάν παιδίατρος, μαίες κλπ.....:confused:

Επίσης στο νοσκομείο θα μου δείξουνε οι μαίες πως να θηλάσω!! Νόμιζα πως αυτό το έκανα μόνο στην κλινική αλλά γενικά για τις μαίες άκουσα καλά λόγια!!!! Αυτές κάνουνε την περισσότερη δουλειά και στη γέννα...

Κι εγώ τα τίκαρα και τα δύο! Είδα ότι τα έπαιρνε, χωρίς να καταργεί το ένα το άλλο και το άφησα έτσι! Μακάρι να έρθουν και τα δύο!! Περιμένω!!

Ελένη, σε τι χρώμα εσένα ήρθε που δήλωσες μπέμπη;

Μου ήρθε το μικρό μπιμπερό σε γαλάζιο!!!!!!!:P:p

Σου στέλνω ΠΜ για το πως θα με βρεις στο FB γιατί δε νομίζω να έχουμε γίνει φίλες εκεί...Και θέλω να δω το δωμάτιο όταν θα το βάλεις!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...