Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

για pampers ειχα κανει εγγραφη στο pampers village, καπου στο τελος εχει ενα πεδιο που τικαρεις αν θες να λαμβανεις δειγματα κ κουπονια...

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι..

Συμπληρωσα κι εγω το κουπονακι... :tongue: Μπραβο κοριτσια με τα μαθηματα ανωδυνου, να ξεκινησετε κι εσεις, ελπιζω να μεινετε ικανοποιημενες..

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ηδη στη Λαμια παρακολουθουν το προγραμμα 50 εγκυουλες.. εντυπωση μου κανει... θεωρω οτι η ενημερωση σε αυτα τα θεματα ειναι ελλειπης..

Σημερα δεν καναμε κατι ιδιαιτερο, θεωριες για πραγματα που χρειαζεται το μωρο, τη ζωη του στην κοιλια, τα ηξερα τα περισσοτερα..

Μιλησα φυσικα και για την ομορφη παρεα μας...:mrgreen:

Κυριακη, θυμησε μου, τι ζωγραφιες κανατε στο παιδικο? Με το καλο να ερθουν και τα επιπλα του μωρου τη Δευτερα...

Ελενη, εισαι καθ'ολα ετοιμη... Αν δεν ησουν 3 εβδομαδες μεγαλυτερη απο μενα στην εγκυμοσυνη, θα ανησυχουσα με την ολιγωρια μου... :D παιδακι μου, εσυ τα εχεις κανει ολα!!! ΕΥΓΕ!!!

Που χαθηκε το Ματινακι??? ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΤΙΝΑ ΜΑΣ!!!!

635862vdcspzwafq.gif

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Παω να ξαπλωσω λιγακι, να ισιωσω την κορμαρα μου!! :tongue:

Η εικονιτσα που εβαλα για τη Ματινα ειναι για νιοπαντρους!! χαχαχα!!! (εχω ξεφυγει τελειως) Αλλα απαστραπτει υπεροχα, δε νομιζετε?? Οποτε θα την αφησω, και θα προσθεσω και αυτην...

anniversary006.gif

;)

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

ειναι και θεμα προσωπικου στο ΙΚΑ πλεον.. αφου ολα παν κατα διαολου... εντυπωση δεν μου κανει.. αλλα και το 2008 παλι δεν εκαναν και δεν επεμεινα κιολας..

τωρα μπριζωθηκα και αρχισα και επαιρνα τηλεφωνα σε αλλα οικεια ΙΚΑ

mambottle3.jpg

αυτο ειναι το μπιμπερο,, το μικρο στελνουν

leto309347large_150x130.jpg

και καπως ετσι ειναι η πιπιλα (ροζ με μια καρδουλα επανω)

Πολύ ωραία Αριστέα μου!!

Μπήκα και στη σελίδα της pampers και έκανα εγγραφή! :-)

Έχεις λάβει κάτι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

οχι δε μου εχουν στειλει τπτ.. εχω γραφτει πριν καμια εβδομαδα,οποτε μαλλον ειναι νωρις...

μακαρι να στελνουν παντως συχνα κουπονια..κατι ειναι κ αυτο!!

Κυριακη, θυμησε μου, τι ζωγραφιες κανατε στο παιδικο? Με το καλο να ερθουν και τα επιπλα του μωρου τη Δευτερα...

Ντινάκι, ζωγραφίσαμε τον μικρό πρίγκιπα!! Υπάρχει στο βιβλίο του ένα σκίτσο που είναι ξαπλωμένος σε ένα καταπράσινο τοπίο, μαζί με λουλουδάκια, την αλεπουδίτσα και διάφορα άλλα της φύσης και κάναμε αυτό! Από πάνω (ο κουνιάδος μου τα έκανε όλα) μας ζωγράφισε τον ουρανό με ήλιο, συννεφάκια και πουλάκια! Βγήκε πολύ καλό είναι η αλήθεια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα επιπλάκια! Όλα με υγεία και χαρά σε όλες μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρεπει να ειναι τελειο το δωματιο του μπεμπη σας!!

Το θεμα που διαλεξατε ειναι τελειο, γεια στα χερια του κουνιαδου..!

Ντινάκι, ζωγραφίσαμε τον μικρό πρίγκιπα!! Υπάρχει στο βιβλίο του ένα σκίτσο που είναι ξαπλωμένος σε ένα καταπράσινο τοπίο, μαζί με λουλουδάκια, την αλεπουδίτσα και διάφορα άλλα της φύσης και κάναμε αυτό! Από πάνω (ο κουνιάδος μου τα έκανε όλα) μας ζωγράφισε τον ουρανό με ήλιο, συννεφάκια και πουλάκια! Βγήκε πολύ καλό είναι η αλήθεια!

Σε ευχαριστώ πολύ για τα επιπλάκια! Όλα με υγεία και χαρά σε όλες μας!

ΟΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! Μπραβο βρε παιδια!! αντε να το χαρειτε με το μπεμπε μεσα!!!

οι εταιρειες κουπονια για πανες στελνουν αλλα οχι πολυ συχνα, μπορει μια στο τριμηνο και μιλαμε για 4-6 κουπονια.. τις προσφορες να κυνηγατε των σουπερ μαρκετ καλυτερα (μερικες κανουν και προσφορες μαζι με τη χρηση των κουπονιων και ερχεται τζαμπα)...

της pampers εγω το χα λαβει μετα τη γεννα και της Libero το δινουν στο Ιασω ουτως η αλλως..

στο μαιευτηριο θα περασουν και απο εταιρειες ενοικιασης θηλαστρων και ζυγαριων.. τα κανουν ψιλοτσουρεκια βασικα.. νομιζω 30 ευρω ηταν η ζυγαρια το μηνα πριν τρια χρονια..δεν ξερω τωρα, εγω ομως ετυχε να εχω επειδη μου την εδωσε μια φιλη και ετσι ουτε καν προβληματιστηκα αν θα επρεπε να ενοικιασω η οχι.. τωρα δεν σκεφθομαι να ενοικιασω αφου θα πρεπει να ερχεται και η παιδιατρος στο σπιτι και ετσι λιγο και με την πειρα μου θα καταλαβαινω αν παμε καλα στην αυξηση του βαρους..

παντως προκαταβολικα το λεω γιατι ολες την παταμε τον πρωτο καιρο..

ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΤΕ με την αυξηση βαρους του μωρου, διαβαστε σχετικα απο τωρα, αλλα μην κολλησετε στην διαφορα μερικων γραμμαριων.. γιατι εκει ειδικα για οσες θηλαζουν ξεκιναει και ο αποπροσανατολισμος των παιδιατρων και καταληγουν στα συμπληρωματα..

το πρωτο που πρεπει να θυμαστε ειναι οτι φευγοντας απο το μαιευτηριο το μωρο μπορει να εχει χασει μεχρι και το 20% του βαρους που γεννηθηκε κατι το οποιο θα αναπληρωσει στις επομενες μερες συντομα..

Διαφημίσεις

Ξάπλωσα για λίγη ώρα και ξεκουράστηκα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ζωγραφιές. Έγιναν ωραίες, ναι! Τώρα μένει η καθαριότητα (το πιο βαρετό...)

Από εκείνη τη μέρα μία η Props με τα κέικ και τα γλυκά και μία η Αριστέα με την τούρτα σοκολάτα, μου κάνατε ζημιά...! Πήγα και πήρα μια μερέντα, το μεγάλο μέγεθος παρακαλώ, και τρώω σχεδόν καθημερινά! Και τώρα! Σήμερα στο Master Chef ήταν ο Παρλιάρος και είχε πάει μια καταπληκτική τούρτα πραλίνα...!!! :shock::shock: Τρελάινομαι για την πραλίνα, είναι η αγαπημένη μου..... Να είχα τώρα μία... εεεε...ένα, ήθελα να πω, κομματάκι!!! :tongue::tongue: Ευτυχώς, την κάνει και η μερέντα τη δουλειά της!

Με τη ζυγαριά, κι εγώ δεν είχα σκεφτεί να πάρω... Πρέπει τελικά να έχουμε στο σπίτι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α, θέλω να ρωτήσω και κάτι για το θηλασμό. Από ότι έχω καταλάβει, όταν μπει ένα πρόγραμμα στη γαλουχία και το μωράκι πίνει κανονικά, πρέπει να αλλάζουμε στήθος ανά γεύμα, έτσι δεν είναι;

Η απορία μου έγκειται στο εξής: στην αρχή-αρχή, τα πρώτα 24ωρα, όταν δίνουμε ακόμη το πρωτόγαλα, πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε στήθος; Και κυρίως, όταν πια κατέβει το γάλα, που εκεί από ότι καταλαβαίνω παίζεται και το όλο θέμα, για να μην υπάρχουν προβλήματα με τους μαστούς (πετρώματα, ερεθισμοί), πόσο συχνά κάνουμε εναλλαγές; Σε κάθε γεύμα; Ανά κάποια λεπτά; Αν πονάμε ή αν έχουμε πληγές; Κάθε πότε;

Prosp για σένα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ματινα να ζησετε!!!!τα καλυτερα!!!κ με το καλο το μπεμπε!!!

κυριακη θαναι πολυ τελειο μπραβο ,μπραβο στον κουνιαδο σου!!τελειωσεσ δηλαδη?μηπωσ να αναιβασεισ καμια φοτο να το δουμε?μηπωσ οποια το τελειωνει να το αναιβαζει κ μια φωτο?!

καλα με τον θυλασμο παρολου που εχω διαβασει 2βιβλια νιωθω πωσ δε θα ξερω πωσ να συμπεριφερθω κ τι να κανω!!!!ελπιζω οπωσ λεει κ μια γνωστη μου ναχει προνοησει η μαμα φυση για μασ!!

κατσε γιατι με μπερδεψατε με την ζυγαρια κ τα γλυκα,για τι ζυγαρια μιλατε?

κ η καινουργια μου απορια ειναι ποτε πρεπει να δει το παιδι παιδιατροσ μετα το μαιευτηριο??

χαχαχα γεια σου ρε Κυριακη πολυ γελασα με τη ''ζημια'' που σου καναμε...

την ειδα κ γω αυτη την τουρτα σημερα ηθελα να ειχα μια κανατα απο το σοκολατενιο γλασο που εριχναν απο πανω...αααχ!!! αδυναμιες!!!

Μαριαλενα καλησπερα!!

νομιζω μεσα στις πρωτες 10 μερες πρεπει να ερθει παιδιατρος στο σπιτι! απ'οτι εχω διαβασει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...