Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ελενηηη καλημερα!!

ετοιμη καθ'ολα ετσι;;

Ηθελα να ηξερα τα ΙΚΑ της Αθηνας δεν εχουν προσωπικο;;;;:mad::-x

Λοιπον Ελενη θα ερθω και γω στο δικο σου το ΙΚΑ!!!!:D:D:D

Καλο μαγειρεμα.. εγω δεν ξερω τι να φτιαξω σημερα...εχω και μια βαρεμαρα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!

Κάνω ορισμένες δουλειές και τώρα κάθησα να σας διαβάσω. Έβαλα και ένα πλυντήριο με κάτι άλλα ρουχαλάκια και πραγματάκια του μπέμπη ώστε να μαζεύονται κι αυτά.

Αριστέα μου, ναι για τη δυσκοιλιότητα έλεγα εχθές, ότι ανησυχώ, επειδή ήδη είχα τεράστιο πρόβλημα όλους αυτούς τους μήνες και φοβάμαι πώς θα εξελιχθεί.. Είδωμεν!

Ντινάκι, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για τις συμβουλές!

Κι εγώ ενδιαφερόμουν για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, πήρα στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού, μου έδωσαν ένα τηλέφωνο σε ένα κοντινό Κέντρο, πήρα και μου είπαν ότι η μαία έχει βγει στη σύνταξη....! Και δεν την αντικατέστησε καμία άλλη! Βέβαια, κάνει μαθήματα και μια μαία που σας έχω αναφέρει ότι έχω γνωρίσει μέσω ενός φιλικού μου ζευγαριού που γέννησε πριν λίγους μήνες, αλλά δεν έχω ρωτήσει το κόστος.. Πάντως, λένε πως είναι χρήσιμα αυτά τα μαθήματα αλλά όλα είναι και σχετικά, λένε δηλαδή επίσης ότι την ώρα του τοκετού μπορεί πολλά από αυτά που μαθαίνουν να είναι δύσκολο να τα φέρει στο μυαλό της η επίτοκος.. Σίγουρα τα δωρεάν μαθήματα αν σας βολεύει και η απόσταση μην τα αφήνετε!

Μαριαλένα μου, κι εγώ αντιμετωπίζω πολύ συχνά το πρόβλημα να με πετάει έξω η σελίδα, ακόμη και όταν κάνω ανανέωση για να δω τα τελευταία posts, όχι μόνο όταν πάω να γράψω.. Είναι πολύ εκνευριστικό!!!!!!!!!!!!

Ελένη μου, καλά αποτελέσματα από τις εξέτάσεις!! Κι εγώ τις tena lady έχω πάρει, συγκεκριμένα τις maxi και θέλω να πάρω και τις maxi night αλλά δεν τις βρήκα την άλλη φορά που πήγα.. Από το φαρμακείο έχω τελειώσει κι εγώ και χαίρομαι όταν μαζεύονται όλα ένα-ένα! Πάνες ποιές πήρες τελικά; Εγώ πήρα για αρχή ένα πακέτο της pampers και είχα και ένα πακέτο της libero που μου είχαν δώσει στο Ιασώ. Κάτι λίγα πραγματάκια μου έχουν μείνει ακόμη πάντως, να πάω να πάρω, και δεν μπορώ και να μετακινηθώ αυτές τις ημέρες με τις &^%$απεργίες τους...

Ο λόξυγγας του μπέμπη είναι όλα τα λεφτά!! Εμείς τον έχουμε καθιερωμένο καθημερινά και τον έχω συνηθίσει! Το σαββ/κο που ήταν εδώ ο άντρας μου, έβαλε το αυτί του στην κοιλιά μου, εκεί που πίστευα ότι θα άκουγε το μπέμπη και άκουσε την καρδούλα του!!! Όταν έβαλα εγώ τα ακουστικά την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να τον εντοπίσω.. Αλλά πόσο χάρηκα που είδα τόσο ενθουσιασμένο τον άντρα μου, δεν περιγράφεται!

Κλείνω με ένα δωράκι-έκπληξη!!!!!!!! Σας στέλνω ένα λινκ που στέλνουν δωρεάν πιπίλα και μπιμπερό της ΜΑΜ, εγώ έστειλα τα στοιχεία μου και αναμένω.

http://www.varellas.eu/kouponi/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελενηηη καλημερα!!

ετοιμη καθ'ολα ετσι;;

Ηθελα να ηξερα τα ΙΚΑ της Αθηνας δεν εχουν προσωπικο;;;;:mad::-x

Λοιπον Ελενη θα ερθω και γω στο δικο σου το ΙΚΑ!!!!:D:D:D

Καλο μαγειρεμα.. εγω δεν ξερω τι να φτιαξω σημερα...εχω και μια βαρεμαρα!!

Πάμε όλες στο ΙΚΑ της Ελένης!!! :D:p

Κι εγώ βαριέμαι για το μαγείρεμα, λέω πάντως να φτιάξω μακαρόνια ολικής άλεσης (που μου αρέσουν πάρα πάρα πολύ) με σάλτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!!

Την Δευτερα 10.00 το πρωι μου ειπαν απο το ΙΚΑ Αιγαλεω να μαι εκει για να μου παρουν το ιστορικο και να κανω μαθηματα ανωδυνου τοκετου.. μιλησα με τη μαια (μεγαλη σε ηλικια ακουστηκε αλλα ας παει και το παλιαμπελο...)

συνεπως αν εχεις χρονο, διαθεση και βιβλιαριο ασθενειας ΙΚΑ και μαζι με ολο τον φακελο σου (υπερηχους κλπ) πες μου να σου πω που θα βρεθουμε!!!

Καλημέρα κορίτσια, εγώ τρώω ένα μαφινς :tongue: και διαβάζω τα πολλά νέα σας!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά!! Πλησιάζει ο καιρός και με πιάνει τρέμουλο! :shock:

Εγω δυστυχώς έχω τέβε και δν έχω την δυνατότητα της μαίας!

Μάλλον θα κανω μαθήματα με την μαία του γιατρού μου!! 200 ευρώ το πακέτο!! Αξίζει λέτε? 5 επισκέψεις σπίτι και 2 μετά την γέννα!!

Κάθε μέρα μετράω την πίεση μου μέχρι 14/07 το υψηλότερο!

Τι ωραία που θα ηταν να μέναμε όλες Αθήνα να βρισκόμασταν ε?

Το Ματινακι που είναι εξαφανισμένο!!

Είχε και επέτειο χθες , να ζήσετε Ματίνα!! Πάντα ευτυχισμένοι !!

happy_anniversary-12739.jpg

weBzp2.png

qUMVp3.png

Διαφημίσεις

ναααιιι. της ευχηθηκα στο fcb.. να ζησετε Ματινα!!

Οντως καλα θα ταν να μασταν κοντα..

δεν εχω κανει τα μαθηματα ανωδυνου αλλα για τις ιδιωτικες μαιες εχω ακουσει διαφορα κουλα λεφτα για το πακετο τους.. και τα 200 λιγα δεν ειναι πιστευω..

Ναι αλλά που αλλού θα μπορούσα να κάνω μαθήματα? :confused:

και εμένα πολλά μου φαίνονται!!

ειδικα εκει που εισαι ουτε ξερω και ουτε πιστευω οτι θα βρεις κατι οικονομικοτερο αφου δεν εχεις ΙΚΑ (με προυποθεση οτι θα εκανε και αυτο μαθηματα γιατι δεν κανουν ολα.. πχ στων Αθηνων δεν κανει τελικα κανενα..)

Κυριακη δε θα το πιστεψεις.........

Σημερα παρελαβα το πακετο απο το φαρμακειο Βαρελλας...

Μου εστειλαν μια πιπιλα ροζ και ενα μπιμπερο ροζ αντικολικο και καλα!!!! (κ διαφημιστικa mam)

Ειχα στειλει mail πριν απο κανα μηνα περιπου..

Αφου να φανταστεις σημερα που τα πηρα υα ειχα ξεχασει!!!:tongue:

Εχω στειλει και στην pampers k libero αν θυμαμαι καλα!!

ΑΑΑ! γι'αυτο χαθηκε το Ματινακι μας!!!!

Να ζησετε κοριτσι μου παντα αγαπημενοι.. με το καλο να ερθει ο γιος σας και του χρονου να το γιορταζετε και οι 3!!!!!!!!!

Αχ, μου πεφτει κομματακι μακρυα το Αιγαλεω αλλιως θα σας ελεγα εγω, απροσκλητη θα ερχομουν χαχαχα!!!;)

snowflake και γω ωρες ωρες που σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος κατι παθαινω αλλα ετσι ειναι αυτα..αγχος γιατι δεν ξερουμε τι μας περιμενει....

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ΚΥΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!!

Την Δευτερα 10.00 το πρωι μου ειπαν απο το ΙΚΑ Αιγαλεω να μαι εκει για να μου παρουν το ιστορικο και να κανω μαθηματα ανωδυνου τοκετου.. μιλησα με τη μαια (μεγαλη σε ηλικια ακουστηκε αλλα ας παει και το παλιαμπελο...)

συνεπως αν εχεις χρονο, διαθεση και βιβλιαριο ασθενειας ΙΚΑ και μαζι με ολο τον φακελο σου (υπερηχους κλπ) πες μου να σου πω που θα βρεθουμε!!!

Καταπληκτικόόόό!!!!! Για το Αιγάλεω δεν το είχα σκεφτεί!!!

Έχω όμως ένα θέμα.... Τη Δευτέρα πρέπει να είμαι σπίτι γιατί θα παραλάβω τα έπιπλα.... Και είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει επειδή τους έχουμε πάρει 3-4 φορές για αλλαγή της ημερομηνίας λόγω του ότι δεν ξέραμε πότε ακριβως θα τελειώσουν οι ζωγραφιές στο δωμάτιο και τώρα έχει κλείσει οριστικά για τη Δευτέρα... Εγώ προτιμούσα τέλος αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν γινόταν καμία μέρα.. Κρίμα ρε γαμώτο.... Ήταν φοβερή αυτή η ευκαιρία να γνωριζόμασταν κιόλας...!!! πφφ....

Αν πάρω κι εγώ τηλέφωνο για να μιλήσω με τη μαία, να τη δω κάποια άλλη μέρα που θα βολεύει, σε ποιόν αριθμό πρέπει να καλέσω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καταπληκτικόόόό!!!!! Για το Αιγάλεω δεν το είχα σκεφτεί!!!

Έχω όμως ένα θέμα.... Τη Δευτέρα πρέπει να είμαι σπίτι γιατί θα παραλάβω τα έπιπλα.... Και είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει επειδή τους έχουμε πάρει 3-4 φορές για αλλαγή της ημερομηνίας λόγω του ότι δεν ξέραμε πότε ακριβως θα τελειώσουν οι ζωγραφιές στο δωμάτιο και τώρα έχει κλείσει οριστικά για τη Δευτέρα... Εγώ προτιμούσα τέλος αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν γινόταν καμία μέρα.. Κρίμα ρε γαμώτο.... Ήταν φοβερή αυτή η ευκαιρία να γνωριζόμασταν κιόλας...!!! πφφ....

Αν πάρω κι εγώ τηλέφωνο για να μιλήσω με τη μαία, να τη δω κάποια άλλη μέρα που θα βολεύει, σε ποιόν αριθμό πρέπει να καλέσω;

τη Δευτερα που θα παω θα τη ρωτησω ποτε θα ξανακανει μαθημα ανωδυνου συνεπως θα σου πω εγω.. ωστοσο τα τηλεφωνα ειναι 210-5618847 και ζητας τη μαια για τα μαθηματα ανωδυνου..

και εγω κατα τυχη επεσα μεσα στην ημερα που τα ξεκιναει..

Κυριακη δε θα το πιστεψεις.........

Σημερα παρελαβα το πακετο απο το φαρμακειο Βαρελλας...

Μου εστειλαν μια πιπιλα ροζ και ενα μπιμπερο ροζ αντικολικο και καλα!!!! (κ διαφημιστικa mam)

Ειχα στειλει mail πριν απο κανα μηνα περιπου..

Αφου να φανταστεις σημερα που τα πηρα υα ειχα ξεχασει!!!:tongue:

Εχω στειλει και στην pampers k libero αν θυμαμαι καλα!!

snowflake και γω ωρες ωρες που σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος κατι παθαινω αλλα ετσι ειναι αυτα..αγχος γιατι δεν ξερουμε τι μας περιμενει....

Αριστέα μου, έτοιμα τα μακαρονάκια μου!!! σλουρπ!

Για πες, πώς είναι τα πραγματάκια από τον Βαρελλά;; Με γειάάά!! Αχ τι ωραία! Κι εγώ θα τα περιμένω!

Εγώ είχα στείλει αν θυμάμαι καλά στη libero αλλά όταν με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν σε ποιό μαιευτήριο θα γεννήσω, μου είπαν ότι θα μου τα δώσουν όλα εκεί... Για την pampers, δεν ξέρω, νομίζω δεν είχα στείλει.. Πού στέλνουν;

Αχ έχω αρχίσει κι εγώ να έχω αγωνία, ελεγχόμενη προς το παρόν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΑΤΙΝΑΚΙ!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ για την επέτειό σας!!! Να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να δεχθείτε το μπέμπη σας!!!!!!!!!! Να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια!!!

:):):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τη Δευτερα που θα παω θα τη ρωτησω ποτε θα ξανακανει μαθημα ανωδυνου συνεπως θα σου πω εγω.. ωστοσο τα τηλεφωνα ειναι 210-5618847 και ζητας τη μαια για τα μαθηματα ανωδυνου..

και εγω κατα τυχη επεσα μεσα στην ημερα που τα ξεκιναει..

Τέλεια!! Δηλαδή, τώρα ξεκινάνε ε; Κρίμα να μην μπορώ τη Δευτέρα..:mad: Σου είπαν μήπως και τι διάρκεια έχουν;

Θα πάρω αύριο τηλέφωνο, τώρα που προσπάθησα δεν απαντάει κανείς. Να μου πεις οπωσδήποτε τις εντυπώσεις σου τη Δευτέρα!!

Πολύ καλό αυτό με το Αιγάλεω! Χάρηκα τώρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...