Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου... Εμενα ο σερβερ δε με εχει πεταξει ποτε εξω.. και μου κανει εντυπωση που το παθαινετε συχνα.. Να φταιει η ιστοσελιδα αυτη αραγε ή ο παροχος δικτυου? Παντως, οντως, Κυριακη, κανε αντιγραφη και αμα κολλησει κανεις ενα επικολληση μετα και ουτε γατα ουτε ζημια... ;)

Αριστεα, σοβαρα μιλας για την τουαλετα?? Φτου φτου..;)

καλε εγω καμια σχεση... τα ξερετε να μην τα ξαναλεω.. ουτε το nujol κανει δουλεια τελευταια.. Με ρωτησες γιατι πηγα σημερα ΙΚΑ. Πηγα να καταθεσω αποδειξη απο τα γυαλια μυωπιας που πηρα για να παρω τα λεφτα που δικαιουμαι επιστροφη.. Εχω ραντεβου για το επιδομα τοκετου στις 4/10.. Ελπιζω να μην ειναι χρονοβορα διαδικασια...

Θυμαστε που σας ελεγα για μαθηματα ανωδυνου τοκετου και θηλασμου απο το ΙΚΑ? Σημερα πηγα να παρω πληροφοριες και μπηκα ηδη σε τμημα με αλλες δυο εγκυουλες.. αυτες γεννανε στις 14/11 πρωτα ο θεος.. εχουν ηδη κανει δυο μαθηματα και θα παω εγω μονη μου αυριο να αναπληρωσω αυτα που εκαναν.. σημερα καναμε αναπνοες κοιλιακες και θωρακικες για να αντιμετωπιζουμε τις συσπασεις της μητρας.. Επισης, θελω να τονισω οτι το κεντρο εδω εχει και γυναικολογο του ΙΚΑ , οχι τον βλακα που σας ελεγα, εναν νεοτερο γιατρο, εχει ενα μηνα που υπεγραψε συμβαση, στον οποιο θα παω αυριο να μου γραψει με παραπεμπτικο τις εξετασεις και τα φαρμακα μου που μου εγραψαν στο νοσοκομειο... Η υπευθυνη των μαθηματων ανωδυνου τοκετου ειναι μια μαια, συμπαθεστατη γυναικα, πολυ προσιτη και επικοινωνιακη, η οποια μου ειπε οτι ολες οι υπηρεσιες ειναι δωρεαν και οταν με το καλο γεννηθει το παιδακι μου θα μπορω να πηγαινω εκει και να κανω ολα τα εμβολια εκει δωρεαν επισης. (το κεφαλαιο ΕΜΒΟΛΙΑ ειναι ενα αλλο μεγαλο κεφαλαιο με το οποιο εχω πολλες ενστασεις βεβαια, αλλα θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα...;))

Ψαξτε κι εσεις να δειτε αν υπαρχει αντιστοιχος φορεας εκει στην περιοχη σας. Ειναι του ΙΚΑ και πραγματι, μπορει και να αξιζει τον κοπο.. Δεν εχετε τιποτα να χασετε. Ονομαζεται ΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ..:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η δικη μου μαυρη γραμμη ξεκιναει απο το πιτσι, περικυκλωνει τον αφαλο, τον μαυριζει λιγακι, και ανεβαινει και πανω μεχρι κατω απο το στηθος.. αλλα εχει τριχουλες εκει οποτε δε φαινεται πολυ καλα.. Εχω διαβασει οτι στις ανοιχτοχρωμες γυναικες δε φαινεται οποτε, Ελενη, μην ανησυχεις.. Αν και στην Προσπ, φαινοταν στην πρωτη εγκυμοσυνη ενω τωρα λιγο... δεν ξερω.. Ειπαμε, καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη..

Αννα, να ξεκουραζεσαι οσο χρειαζεται και λιγο παραπανω... :D Δεν ειναι καιρος για πειραματακια..

Και, βρε κοριτσια, οσο για τις δουλειες του σπιτιου, εγω στη θεση σας, δε θα ντρεπομουν την πεθερα μου, ουτε θα αισθανομουν υποχρεωμενη.. Θα της ζητουσα ευγενικα να ερθει οποτε μπορει για να με βοηθησει στις δουλειες του σπιτιου και μετα το περας των εργασιων θα της μαγειρευα και φαγητο νοστιμο να φαει για το ευχαριστω, και αντε να της επαιρνα και κανα δωρακι, συμβολικο, οχι ποιος ξερει τι, για την προσφορα και την παρουσια της.. Νομιζω οι καιροι ειναι δυσκολοι για να προσλαβετε κυριες ειδικα για αυτη τη δουλεια.. Φυσικα, ο καθενας κανει κουμαντο ο ιδιος στο σπιτι του.. Το θεμα ειναι να μην κουραζεστε εσεις και να μην σκυβετε, γιατι αμα ζοριζομαι εγω που ειμαι και η πιο μικρη σε εγκυμοσυνη, φανταζομαι εσεις που ειστε και σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη απο μενα ποσο δυσκολο θα σας ειναι...

αν θυμάμαι καλά και ο οφθαλμίατρος σου είχε πει ότι η πίεση του ματιού ήταν εντάξει, έτσι δεν είναι;:)

Θα παω αυριο σε εναν ιδιωτη οφθαλμιατρο να τον ρωτησω για τη βυθοσκοπηση, αν πρεπει να κανω καμια προετοιμασια , πχ να μη φοραω φακους για 2 μερες ή να αγορασω καποιο ειδικο κολλυριο το οποιο θα χρειαστουμε για την εξεταση.. Και θα κλεισω ραντεβου για το συντομοτερο δυνατον!!!

Στο νοσοκομειο με παρακολουθει η προϊσταμενη της μαιευτικης κλινικης , για την οποια ακουμε καλα σχολια γενικα.. Ας ελπισουμε το ιδιο να διαπιστωσω και εγω...

Κυριακη, οσον αφορα το γιατρο σου, προτεινω να σκεφτεις παργματικα τι θελεις απο αυτον και να το συζητησεις και με τον αντρα σου οταν ερθει με το καλο.. Θα μπορουσες να πας στο γιατρο που πηγες τις προαλλες και σου ενεπνευσε εμπιστοσυνη?

Μαριαλενα, μεγεια τα επιπλακια , με το καλο τωρα ναρθει και το παιδακι σας..:D

Για τις μανουλες σας, Κυριακη και Ελενη, το μονο που μπορω να πω ειναι να ειστε καλα να τις θυμαστε και να κρατησετε ζωντανη τη μνημη τους, οπως αλλωστε κανετε να υποθεσω..

Αυριο ξεκιναω και το πρωτο μου μαθημα, ιδιαιτερο με τον πιτσιρικα μου το μαθητουλη μου.. Ποσο μου λειπει η δουλεια μου, δε φανταζεστε... :-( Αλλες χρονιες, εφευγα απο το σπιτι στις 8 το πρωι και γυρνουσα για μεσημεριανο στις 2, εφευγα στις 4 και γυρνουσα το αργοτερο 8.. αλλα το χρημα ερεε στο σπιτι.. τωρα ..αντε να μην πω.. καταραμενη ανεργια... Ας οψεται το μωρο μου που για χαρη του ολα τα πουλαω.. Αααχ...

Καλη σας νυχτα γλυκουλες μου!! :D

Ελενη καλα ολα;;

Εχεις κοιταχτει στον καθρεπτη για τη μαυρη γραμμη; Γιατι κ γω νομιζα οτι δεν την ειχα αλλα οταν κοιταχτηκα ειδα οτι εχει ξεκινησει απο το ''πιτσι'' μεχρι λιγο πιο κατω απο τον αφαλο, θα ανεβει κ πιο πανω;;;)

Όλα καλά Αριστέα μου!!!!!!:D

Ναι έχω κοιταχτεί άπειρες φορές στον καθρέπτη για να βρω αυτή τη γραμμή αλλά πουθενά...:rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια! Σας λέω τα νέα μου και μετά θα διαβάσω τα δικά σας γιατί όλο κάτι συμβαίνει και δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες!

Να σας πω πρώτα ότι από το Σάββατο το απόγευμα ήμουν με συσπάσεις (που ευτυχώς σταμάτησαν με ενισχυμένη δόση φαρμάκων) και απο χθες νιώθω το μωρό να έχει κατέβει τόσο χαμηλά, που δεν μπορώ ούτε να ξαπλώσω καλά (μόνο ανάσκελα και με τα πόδια σε ...μεγάλη απόσταση μεταξύ τους) ούτε να κάτσω σε καρέκλα γιατί δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή κίνηση προς τα εμπρός-αφού να φανταστείτε σχεδόν ξαπλώνω στον καναπέ για να φάω και τέλος πάντων νιώθω λαχανιασμένη μόνο και μόνο που είμαι ξαπλωμένη και δεν κάνω τίποτα. Αφού σήμερα είχα τέτοια δυσφορία και ενίοτε και πόνο που φοβήθηκα και πήρα τη γιατρό η οποία μου είπε πως έχει κατέβει τόσο χαμηλά επειδή είναι το τρίτο και πως αν συνεχίσουν οι πόνοι να της ξανατηλεφωνήσω.

Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα...εξελίξεις :confused:. Σε αυτήν την κατάσταση ήμουν μετά την 34η εβδομάδα στις άλλες εγκυμοσύνες.

Σας διαβάζω και επανέρχομαι!:D

Annpan μου να προσέχεις πολύ και να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς!!!!!!!! Μην κάνεις τίποτα!!!!!! Κοίτα τον εαυτό σου και το μωράκι σου!!!!! Είναι νωρίς ακόμα για τέτοια!!!!!!

Αν ξεκουράζεσαι και ξαπλώνεις όλα θα πάνε καλά!!!!!!!;)

εγω ευτυχως δεν εχω καθολου δυσκοιλιοτητα (ισα-ισα παω πιο συχνα απ'οτι πριν την εγκυμοσυνη) αλλα πολυ φοβαμαι μηπως με πιασει μετα!!:confused:

Κι εγώ το ίδιο!!!!!!!:D Φτου - φτου δεν ξέρω τι θα πει δυσκοιλιότητα!!!!

Λες να μας πιάσει μετά?? Γιατί?? Αυτό είναι άδικο!!!!!!:( Ελπίζω να συνεχίσουμε να μην έχουμε πρόβλημα σ'αυτό το θέμα!!!!!

Εχω διαβασει οτι στις ανοιχτοχρωμες γυναικες δε φαινεται οποτε, Ελενη, μην ανησυχεις..

Α έτσι?? Τότε μπορεί να έχει βγει και να μη φαίνεται!!!!!;)

Καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!

Ψαξτε κι εσεις να δειτε αν υπαρχει αντιστοιχος φορεας εκει στην περιοχη σας. Ειναι του ΙΚΑ και πραγματι, μπορει και να αξιζει τον κοπο.. Δεν εχετε τιποτα να χασετε. Ονομαζεται ΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ..:D

καλημερα ο κεντρο προστασιας Μανας και Παιδιου του ΙΚΑ ηταν ανεκαθεν αρμοδιο για τις εγκυμονουσες και για τα παιδια σχετικα με εμβολιασμους..

καποτε δεν επιτρεποταν γυναικολογος του ΙΚΑ που δεν υποκειται στο συστημα του κεντρου προστασιας μανας παιδιου να δεχεται για εξεταση η αλλες διαδικασιες εγκυους.. απο το 2008 ομως επιτρεπουν να εξυπηρετουν ολοι οι γυναικολογοι και εκτος απο το κεντρο προστασιας..

για τους εμβολιασμους (δωρεαν) επισης το ιδιο ισχυει..καποτε τα εκαναν μονο εκει ενω πλεον και καθε παιδιατρος σε οποιοδηποτε καταστημα ΙΚΑ μπορει να τα συνταγογραφησει και να τα κανει..

βεβαια εδω στην Αθηνα ισχυουν αυτα, εκτος Αθηνων δεν ξερω τι παιζει..

επισης εδω στο κεντρο ΔΕΝ κανουν μαθηματα ανωδυνου τοκετου.. ρωτησα και μου το επιβεβαιωσαν..

ειναι μεγαλη η ζητηση και δεν υπαρχει προσωπικο..

Διαφημίσεις

κοριτσια και δυσκοιλιοτητα να σας πιασει μετα δεν θα κρατησει για αρκετο καιρο μεχρι να ξαναμπειτε σε ρυθμο..

το θεμα ειναι αν βγαλετε αιμορροειδες απο τη γεννα να ξαναφυγουν..αλλα αφηστε το για τοτε.. αν κατσουμε και κανουμε λιστα με ποσα πραγματα θα πρεπε να σας αγχωσουν θα το ξανασκεφτοσασταν...

Ωστοσο.. και εμενα το duphalac...Λιγα πραγματα πια κανει.. τι σαλατες, τι ακτινιδια, τι νερα.. παω καθε δυο η τρεις μερες και τωρα που ο μπεμπης μεγαλωνει σε ογκο η κοιλια τσιτωνει και ενοχλει πιοοοοοοο πολυ...

Καλημερα, κοριτσαρες... Πως μου ειστε? Μουντη η μερα σημερα ε ?? Και συννεφιασμενη... Δεν πειραζει.. Ας χειμωνιαζει σιγα σιγα σιγα... Ωρα του ειναι... Οκτωβρης μπαινει...

Εκλεισα και ραντεβο για βυθοσκοπηση αυριο.. Αντε να δουμε τι θα πει ο ειδικος... :rolleyes:

Παω να ετοιμαστω για τα μαθηματα στο Κεντρο.. Τα λεμε μετα... ;)

Καλημερα, κοριτσαρες... Πως μου ειστε? Μουντη η μερα σημερα ε ?? Και συννεφιασμενη... Δεν πειραζει.. Ας χειμωνιαζει σιγα σιγα σιγα... Ωρα του ειναι... Οκτωβρης μπαινει...

Εκλεισα και ραντεβο για βυθοσκοπηση αυριο.. Αντε να δουμε τι θα πει ο ειδικος... :rolleyes:

Παω να ετοιμαστω για τα μαθηματα στο Κεντρο.. Τα λεμε μετα... ;)

αντε καλο μαθημα και να μας πεις τι εκανες!! θελω και εγω βασικα να κανω τιποτε με τις αναπνοες παροτι ηδη εχω ζησει το θεμα γιατι οταν δεν ξερεις σφιγγεσαι λαθος..με επιπτωσεις..

καλημερα κοριτσια!!!χθεσ προσπαθουσα να γραψω κ καθε φορα με πεταγε εξω!!!

αποψε δε κοιμηθηκα καθολου χαλια πηγε το βραδυ!!!εχυσα κ ενα ποτηρι νερο πανω στο κομωδινο πεταχτηκα για να τα μαζεψω γιατι ηταν κ το τηλεκοντρολ κ το τηλεφ εκει ο αντρασ μου φοβηθηκε γιατι κοιμοταν κ δε καταλαβε τι εγινε!!!!ειχαμε σοου!!!!!κατα τα αλλα μια χαρα!!!

ουτε εγω ξερω τιποτα για ανασεσ κ πωσ πρεπει να σπρωχνεισ να μασ πεισ τι εμαθεσ!!!!

οσο για την δυσκιλιοτητα μετα απο παρακαλια μου στο γιατρο μου μειωσε τα χαπια του σιδιρου απο 3 σε ενα κ κατι γινετε τωρα!!!!!!!!μη μου το θυμιζετε αυτο το πραγμα!!!ολα καλα στην εγκυμοσυνη δε μπορω να πω αυτο ομωσ το θεμα με κουρασε πολυ ολο το καλοκαιρι!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!

Ντινα αυτος ειναι καιρος,, αντε να πλησιαζουμε το Νοεμβρη σιγα σιγα!!

Νομιζα οτι πηγες στο ΙΚΑ για την αδεια... Εγω θα παω αυριο ελπιζω να μη μου πουν οτι ειναι νωρις και να τελειωνω με αυτο το θεμα... Αχ, και μετα εχω να παω ολα τα χαρτια στο γρ.προσωπικου μας στη Μαγουλα κ λεω να πω σε καποιον να με παει γιατι ειναι κ μια ωρα δρομος....να μην οδηγω...

Αντε μακαρι ο οφθαλμιατρος να σε βρει καλα και να σου δωσει το οκ..!!!!

prosperous αυριο που θα παω στο ΙΚΑ θα ρωτησω αν γινονται μαθηματα, και γω θα θελα να παρακολουθησω.. βοηθανε αραγε; αν δεν εχεις κανει μαθηματα και εχεις σωστη καθοδηγηση απο το γιατρο δε γινετε δουλεια;;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

ρωτα αλλα στον Αθηνων δεν κανουν ειπαν.. μπορει σε εσας ως αλλο υποκαταστημα να κανουν.. δεν εχεις να χασεις..

εγω επειδη δεν ηξερα τεχνικες απλα σφιγγομουν απο το φοβο μου και στο προσωπο με αποτελεσμα να μου σπασουν ολα τα αγγεια στη φατσα και ημουν πραγματικα τις πρωτες μερες σα να ειχα φαει μπουνιες..χαλι μαυρο.. κατα τάλλα δεν ειχα αλλο θεμα.. μια χαρα γεννησα και εσπρωξα..

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες!!!!!

Εγώ πήγα στο ΙΚΑ σήμερα και μου έκαναν λήψη κολπικού υγρού για τον στρεπτόκοκκο που σας είπα και μου έδωσαν ένα χαρτί που λέει ότι γίνονται στο κέντρο μάνας και παιδιού μαθήματα ανώδυνου τοκετού!!!!!:D Έχει τηλέφωνο από μία μαία, θα την πάρω να δω ποιες μέρες γίνονται!! Θα με βοηθήσει είπε στις αναπνοές!!!!

Την Πέμπτη έχω πάλι ΙΚΑ για τις καθιερωμένες εξετάσεις (αίματος και ούρων) και κάτι άλλες που μου έδωσαν από το νοσοκομείο!!

Επίσης πήγα και στο φαρμακείο και τέλειωσα και με αυτές τις αγορές!!!! Πήρα αμπούλες φυσ. ορού, γάζες, θερμόμετρο, αποφρακτήρα, μάσκες προσώπου, αντισηπτικό χεριών, καθαρό οινόπνευμα και από το μάρκετ άλλα δύο πακέτα πάμπερς!!!!!:D Αυτάααααα!!!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!

Α πήρα και σερβιέτες λοχείας!!!! Tena lady λέγονται!! Αυτές μου είπε η κοπέλα από το μάρκετ να πάρω....πιστεύω να πήρα τις σωστές αλλιώς θα τις φοράω δύο - δύο!!!;)

Αυτή τη στιγμή έχει λόξυγγα ο μπέμπης...χαχαχα....:D

Βγαίνω για να μαγειρέψω...καλό μεσημέρι και καλή όρεξη!!!!!!!!!

εγω παντως επιμενω οτι και οι σερβιετε που παιρνουμε οπως οι long για μεγαλη ροη την ιδια δουλεια κανουν.. αλλα εχουν καθιερωσει τις ΤΕΝΑ ως λοχειας.. το μονο που δεν ξερω αν σαν υλικο εχουν κατι διαφορετικο για τυχον μολυνσεις..

αντε και εσυ Ελενη οργανωνεσαι σιγα σιγα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...