Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Τωρα ξεμπερδεψαμε απο το νοσοκομειο.. Δε λεω.. ναι, οντως, το νοσοκομειο εχει καλη φημη στα μαιευτικα, παραπονα δεν εχω ακουσει, αντιθετως, αλλα οπως και να το κανουμε, δεν ξερω για τις αλλες πολεις, την εχει την παρακμη του! Δηλαδη, ΕΛΕΟΣ!!!!!! ... Κοσμος εμπαινε,κοσμος εβγαινε, μια ωρα και παραπανω μετα απο το ραντεβου που ειχα κλεισει μπηκαμε, ο χωρος δεν αεριζοταν σωστα, γενικα παρακμη.. Αλλα το παιδακι μου ειναι καλα, αυτο με νοιαζει.. Και επισης μου ειπε οτι αν το επιτρεψει οφθαλμιατρος θα ξεκινησουμε με φυσιολογικο... Θετικο αυτο... /QUOTE]

Ντίνα, εγώ την πρώτη επαφή με δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να έχω γιατρό να με παρακολουθεί την πήρα λίγο μετά που έκανα την περίδεση (τότε με την κοπέλα που ήταν δίπλα μου και γέννησε στο φορείο στο διάδρομο!!!) και ήταν πραγματικά....μπρρρρρρ! Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι ότι το παιδάκι σου είναι καλά και αν έχεις βρει κάποιον να σε παρακολουθεί (δε θυμάμαι αν βρήκες) θα είναι ακόμα καλύτερα-για σένα! Πολύ θετικό το ότι σου είπε πως θα ξεκινήσετε με φυσιολογικό...αν θυμάμαι καλά και ο οφθαλμίατρος σου είχε πει ότι η πίεση του ματιού ήταν εντάξει, έτσι δεν είναι;:)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Εχεις κοιταχτει στον καθρεπτη για τη μαυρη γραμμη; Γιατι κ γω νομιζα οτι δεν την ειχα αλλα οταν κοιταχτηκα ειδα οτι εχει ξεκινησει απο το ''πιτσι'' μεχρι λιγο πιο κατω απο τον αφαλο, θα ανεβει κ πιο πανω;;

Αχ prosperous κ γω νοιωθω πολυ βαρια, αφου για να σηκωθω απο το κρεβατι σε λιγο καιρο θα θελω γερανο.. Υπομονη!!;)

Αριστέα, καλησπέρα! Ξέρεις πόσες φορές έχω επικαλεστεί έναν γερανό:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:???? χιχι...και πού είμαστε ακόμα:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Μαριαλένα, όταν είναι για το στήσιμο των επίπλων, εγώ απλώς...φεύγω! Όχι τίποτα άλλο...αλλά με πιάνουν τα γέλια και ο άντρας μου νευριάζει :tongue:. Με το καλό να την εγκαινιάσει το μωράκι σας!!!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Σας λέω τα νέα μου και μετά θα διαβάσω τα δικά σας γιατί όλο κάτι συμβαίνει και δεν προλαβαίνω αυτές τις μέρες!

Να σας πω πρώτα ότι από το Σάββατο το απόγευμα ήμουν με συσπάσεις (που ευτυχώς σταμάτησαν με ενισχυμένη δόση φαρμάκων) και απο χθες νιώθω το μωρό να έχει κατέβει τόσο χαμηλά, που δεν μπορώ ούτε να ξαπλώσω καλά (μόνο ανάσκελα και με τα πόδια σε ...μεγάλη απόσταση μεταξύ τους) ούτε να κάτσω σε καρέκλα γιατί δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή κίνηση προς τα εμπρός-αφού να φανταστείτε σχεδόν ξαπλώνω στον καναπέ για να φάω και τέλος πάντων νιώθω λαχανιασμένη μόνο και μόνο που είμαι ξαπλωμένη και δεν κάνω τίποτα. Αφού σήμερα είχα τέτοια δυσφορία και ενίοτε και πόνο που φοβήθηκα και πήρα τη γιατρό η οποία μου είπε πως έχει κατέβει τόσο χαμηλά επειδή είναι το τρίτο και πως αν συνεχίσουν οι πόνοι να της ξανατηλεφωνήσω.

Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα...εξελίξεις :confused:. Σε αυτήν την κατάσταση ήμουν μετά την 34η εβδομάδα στις άλλες εγκυμοσύνες.

Σας διαβάζω και επανέρχομαι!:D

βρε annpan μακαρι να ειναι περαστικες οι συσπασεις.. κατσε φρονιμη οσο γινεται και περιμενε παρατηρωντας.. γιατι αλλο 34η εβδομαδα και αλλο τοσο νωρις.. τα φαρμακα σου να παιρνεις και κλωσσα τα αυγα σου οπως λεει και το αφεντικο μου!

εγω ειχα τη μαυρη γραμμη εντονη στη κορη μου, εδω σε αυτη τη κυηση ισα που φαινεται.. δεν εχει καμια ουσιαστικη υπαρξη το ολο φαινομενο..

κοριτσια, αν δεν εχετε βοηθεια απο αλλους μην ντρεπεστε να βρειτε μια γυναικα να σας κανει τα χονδρα.. σιγουρα κανεις δεν θα τα κανει οπως θελετε αλλα για την ωρα ειναι αρκετα και καποιος πρεπει να σας αποφορτισει..

Διαφημίσεις

Σχετικά με τα όσα έπονται του τοκετού, εγώ μάλλον ήμουν τυχερή γιατί εκτός του ότι γέννησα και τις δύο με επισκληρίδιο και δεν ένιωσα τις ωδίνες, μου είχε κάνει και τις δύο φορές περινεοτομή η γιατρός εγκαίρως και δε σκίστηκα περισσότερο από όσο έπρεπε. Και τις δύο φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα ράμματα, ούτε καν πόνο ή τράβηγμα -βέβαια έπαιρνα παυσίπονα, νομίζω μία φορά την ημέρα αν θυμάμαι καλά-και στηνέ τουαλέτα μετά τις πρώτες δύο-τρεις μέρες δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια, πρόσεχα όσο και στην εγκυμοσύνη να μη ζοριστώ -πιο πολύ από δικό μου φόβο- αλλά γενικά μετά τον τοκετό ήμουν πάρα πολύ καλά.

Τώρα σχετικά με το σώμα, η γιατρός μού είχε πει πως το σώμα χρειάζεται σχεδόν όσο κράτησε η εγκυμοσύνη για να επανέλθει. ΜΗΝ τρομάξετε δε μιλάω τόσο για τα κιλά, όσο για την ολική επαναφορά στην προ εγκυμοσύνης κατάσταση. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα επανέλθει στα κιλά μου εντός 40 ημερών όμως μετά από 6-7 μήνες ήμουν όπως πριν την εγκυμοσύνη (επίπεδη κοιλιά-σώμα χωρίς χαλάρωση κτλ). Στη δεύτερη, όμως παρόλο που είχα πάρει λιγότερα κιλά ταλαιπωρήθηκα πιο πολύ να επανέλθω-σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι είχα ήδη ένα παιδί και δεν είχα το χρόνο να γυμναστώ όσο συχνά ήθελα.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά και τα κιλά να μην είχα χάσει μετά τις γέννες και το σώμα να μην είχε επανέλθει τελικά το πιο σημαντικό από όλα είναι τα μωρά μας που με την ύπαρξή τους μας κάνουν να ξεχνάμε τα όποια ελαττώματά μας. Εξάλλου, όταν σε αγκαλιάζει το παιδί σου ή όταν σου λέει σε αγαπώ είναι η μεγαλύτερη ανταπόδωση που θα μπορούσε μία μητέρα να έχει.:-)

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

βρε annpan μακαρι να ειναι περαστικες οι συσπασεις.. κατσε φρονιμη οσο γινεται και περιμενε παρατηρωντας.. γιατι αλλο 34η εβδομαδα και αλλο τοσο νωρις.. τα φαρμακα σου να παιρνεις και κλωσσα τα αυγα σου οπως λεει και το αφεντικο μου!

Μακάρι, prosperous, από το στόμα σου ...και στου μπέμπη το αυτί!! Σκωτσέζικο ντους μου κάνει αυτό το παιδί. Εκεί που είμαστε όλοι ήρεμοι...τσουπ βγαίνει και κάνει δηλώσεις, για να μην ξεχνιόμαστε!!:rolleyes:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

annpan ειναι αυτο που επισημαινω διαρκως και θα επιμεινω.. σε καθε γυναικα η γεννα της και η επαναφορα της ειναι εντελως υποκειμενικη και ξεχωριστη κατασταση..

εγω ας πουμε προσεχα παααρα πολυ τη διατροφη μου στη κορη μου και δεν ειχα θεματα με τις αιμορροειδες σε ολη την εγκυμοσυνη ουτε με τη δυσκοιλιοτητα.. μετα τη γεννα ομως και εβγαλα πολλες και μονιμες αιμορροειδες και δεν ενεργουμουν οπως επρεπε.. ηθελα το χρονο μου για να προσαρμοστω και να ξεπερασω η να συνηθισω τη νεα κατασταση..

εγω στα κιλα μου γυρισα μετα απο μηνες και επειδη θηλασα σχεδον 2 χρονια (πιστευω οτι στο μεταβολισμο μου επαιξε ρολο, δεν ισχυει για ολους τους οργανισμους) γυρισα σε κιλα που ημουν στο..λυκειο!!

τωρα αυτα τα κιλα τι θα απογινουν.. θα σας πω πρωτα ο Θεος του χρονου τετοια..σεζον!! χαχα!

Μακάρι, prosperous, από το στόμα σου ...και στου μπέμπη το αυτί!! Σκωτσέζικο ντους μου κάνει αυτό το παιδί. Εκεί που είμαστε όλοι ήρεμοι...τσουπ βγαίνει και κάνει δηλώσεις, για να μην ξεχνιόμαστε!!:rolleyes:

εχει αποψη.. τι νομιζες???!!!!!χαχα!!

υπομονη κοριτσι μου..ολα καλα θα πανε!!

annpan ειναι αυτο που επισημαινω διαρκως και θα επιμεινω.. σε καθε γυναικα η γεννα της και η επαναφορα της ειναι εντελως υποκειμενικη και ξεχωριστη κατασταση..

εγω στα κιλα μου γυρισα μετα απο μηνες και επειδη θηλασα σχεδον 2 χρονια (πιστευω οτι στο μεταβολισμο μου επαιξε ρολο, δεν ισχυει για ολους τους οργανισμους) γυρισα σε κιλα που ημουν στο..λυκειο!!

τωρα αυτα τα κιλα τι θα απογινουν.. θα σας πω πρωτα ο Θεος του χρονου τετοια..σεζον!! χαχα!

Ακριβώς! Και όχι μόνο από γυναίκα σε γυναίκα είναι διαφορετικά, αλλά και στην ίδια γυναίκα από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη!!!

Καλά να μαστε και εδώ θα είμαστε να τα λέμε :D:D!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

(κάθε φορά που πατάω απάντηση, φοβάμαι ότι θα κολλήσει ο σέρβερ και δεν θα ανοίξει η σελίδα...)

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα γλυκά σας λόγια! Και εμένα μου λείψατε και είχα πολλά νεύρα που δεν μπορούσα να μπω στη σελίδα...!!! Όλες να είμαστε καλά και τα μωράκια μας με το καλό να γεννηθούν υγιή και να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας! Αριστέα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές για το γιατρό..

Annpan μου, να ξεκουράζεσαι περισσότερο.. Και όπως σου είπε και η γιατρός, να παρακολουθείς την κατάσταση και να της τηλεφωνήσεις αν έχεις συχνά πονάκια.. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα και γενικά να προσπαθείς να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη.. Πάνω από όλα όμως η ξεκούραση. Κι εγώ έχω ενίοτε συσπάσεις, αλλά μιλώντας τις προάλλες με μία μαία που εμπιστεύομαι, μου είπε και η ίδια να μην ανησυχώ παρά μόνο αν αισθάνομαι κάποιον πόνο ή αλλάξει κάτι στη συχνότητα. Επεσήμανε δε ότι η ξεκούραση κάνει θαύματα! Οπότε, ξεκουράσου όσο περισσότερο γίνεται!

Για τη μαύρη γραμμή που αναφέρατε, εγώ την έχω έντονη από τον αφαλό και πάνω και φτάνει αρκετά ψηλά, σχεδόν μέχρι εκεί που τελειώνει το φούσκωμα. Κάτω από τον αφαλό (και μέχρι το πίτσι που λέει και η Ματίνα! χιχιχι) δεν είναι τόσο εμφανής. Ούτε εμένα έχει πεταχτεί ο αφαλός μου, αλλά είναι πια επίπεδος με την κοιλιά. Όταν βήχω πάντως, έχω προσέξει και είναι πολύ αστείο ότι βγαίνει προς τα έξω!

Τα περί εντέρου τα ΦΟΒΑΜΑΙ πάρα πολύ, λόγω προβλημάτων που ήδη έχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

περι εντερου Κυριακη μου μην αγχωνεσε.. προσεχε τωρα οσο μπορεις και ισως εκπλαγεις αν σου τυχει και μετα τη γεννα να μην εχεις ιδιαιτερα προβληματα. Υπαρχει και αυτη η μερια του νομισματος!!

οταν γραφεις μια απαντηση πριν κανεις send πρωτα κανε copy το κειμενο σου ωστε αν σε πεταξει ο σερβερ, να ξαναμπεις και να κανεις paste την απαντηση σου και ετσι θα την κρατησεις οπως ητν εγραψες και δεν θα παει τιπιτε χαμενο.. και εμενα μου το κανει συχνα και με αυτη τη μεθοδο κραταω τις μακροσκελης απαντησεις μου..;)

(ποσο χαιρομαι για την παρεα που εχουμε φτιαξει...)(ασχετο)

annpan να κατσεις να κανεις παρεα στο κρεββατακι σου.......!!

Ξεκουρασου αφου ετσι πρεπει να γινει!

Μακαρι να μη σε ξαναπιασουν τετοιες συσπασεις και να ηρεμησεις...

Κυριακη μου τα περι εντερου εννοεις για μετα τη γεννα;

εγω ευτυχως δεν εχω καθολου δυσκοιλιοτητα (ισα-ισα παω πιο συχνα απ'οτι πριν την εγκυμοσυνη) αλλα πολυ φοβαμαι μηπως με πιασει μετα!!:confused:

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...