Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Δημητρα μολις μπηκα στο γκρουπ...

καλα μιλαμε για φοβερη δουλεια!!!!!!!!!!

Merci!! το κατα δυναμιν χωρις εξειδικευση και υποστηριξη ειδικα χρηματικη.. μακαρι να μπορουμε και του χρονου γιατι ειχε απηχηση.. 35 παιδια καθε σκ ολο τον Αυγουστο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα... Αντε και του χρονου......!!!!

Κοριτσακι μου σ'αφηνω,,, παω να ετοιμαστω για τη βολτουλα μας!!

Θα τα πουμε μετα!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Μια χαρα... Αντε και του χρονου......!!!!

Κοριτσακι μου σ'αφηνω,,, παω να ετοιμαστω για τη βολτουλα μας!!

Θα τα πουμε μετα!!

καλα να περασετε!!!! και ευχαριστουμε για τα καλα λογια!!!

Μπραβο σας... Ποσα ατομα ασχολειστε με τη λεσχη;;

για την ωρα ουσιαστικα μονη μου.. η κυρια στη φωτο (η ξανθια) ειναι η γυναικα του προεδρου του εξωραιστικου η οποια ειχε την ιδεα να κανει τη βιβλιοθηκη αλλα κατα την γνωριμια μας εδωσα την ιδεα της λεσχης απασχολησης ωστε να συνδυαστει η δανειστικη με δραστηριοτητες για ολα τα παιδια..

οικονομικα στα στοιχειωδη (δηλαδη υλικα κατασκευων) μας καλυπτει ο εξωραιστικος και ολα τα υπολοιπα απο τη τσεπη μου..(σνακ Σαββατου, βιβλια κληρωσης, δωρα παιδιων και εξτρα πραγματα για τα καλλιτεχνικα)

βεβαια φετος που η ιδεα εγινε πιο γνωστη στους γονεις βλεπω δειλα συμμετοχη και απο γονεις κατι ενθαρρυντικο και ευπροσδεκτο αφου ειναι και ενα απο τα ουσιαστικα ζητουμενα.. οι γονεις να συμμετεχουν και να δημιουργουν με τα παιδια

γεια σασ ομορφουλεσ!!!ολα καλα?

χθεσ ειχα παει σε γαμο κ βαπτιση μαζι κ κουραστικα αρκετα!!!καλα ηταν ομωσ καιρο ειχα να βρεθω με πολυ κοσμο!!!

helen ουτε εγω εχω καθολου βοηθεια ουτε απο μαμα εχει την γιαγια στο σπιτι που τα εχει χασει κ τρεχει κ δε φτανει ουτε απο πεθερα ειναι αθηνα κ κραταει τα 2παιδακια τησ κουνιαδασ μου κ η αδερφη μου δουλευει!!!!!!!ολα μονη μου κ εγω μεχρι τωρα κ οπωσ φαινεται κ με τον μπεμπη τα δυο μασ θα μστε!!!!

ο γιατροσ μου απλα μου ειπε οτι απο εδω κ περα ξεκινα να περνει θεση δηλαδη αν το λεω κ σωστα βαζει το κεφαλακι του προσ τα κατω χαμηλα στη θεση που πρεπει γιανα βγει.....απλα εγω λογω του παλιου χειρουργιου δε θελει να πιεζομαι καθολου γιατι λεει οτι θα προσπαθησουμε στην αρχη για φυσιολογικο!!!αυτα!!!

εμεισ σημερα θα στησουμε την κουνια κ απο αυριο κ εγω θα αρχισω το πλησιμο για τα πραγματα του μπεμπη!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα Μαριαλενα!!

Καλη αρχη με τα πλυσιματα και εννοειται καλα κουραγια στο σιδερωμα!!! Αλλα προσοχη εσυ με τις δουλειες εε;;;)

καλως την Aristea.. σημερα ειχα..ρεπο απο δουλειες.. πληττω ομως τρελλα..χαχα!! ειναι μη συνηθισω.. αυριο ισως πεταχτω στο εξοχικο μια βολτα να παμε και σε μια φιλη μας να παιξουν τα παιδια μας..ετσι να κανω κατι..

Ελα ειναι Κυριακη σημερα, η μερα πρεπει να ειναι χαλαρη!!

Απο αυριο παλι δε θα καθεσαι στον κ$λο σου εεε;;; χαχαχα!!!

Καλα κανεις, τι να κανεις; να κλεινεσαι με ενα παιδακι μεσα στο διαμερισμα;

Εξαλλου ο καιρος σε λιγο δε θα ειναι για πολλες μετακινησεις.. Και οχι μονο ο καιρος χαχαχα!!!

Ελενη μου ευτυχως τελειωσε.... Ηταν τοσο ενοχλητικο, σαν να εριχναν τοιχο μεσα στο σπιτι μας!!!!!!:shock:

Δεν εχεις κοντα μαμα-πεθερα;; Μπραβο σου που τα καταφερνεις μονη σου... Οταν θα εχεις το μωρο, θα μπορεις; Μακαρι να ειναι ησυχος ο μπεμπινος και να σε αφηνει να κανεις δουλειτσες..

Εγω σημερα πηγα ΙΚΕΑ με τη μανα μου..

Πηραμε 2 10δες πετσετακια, εναν υπνοσακο, ενα σετ με 3 σελτεδακια και μια κουβερτουλα βαμβακερη..αυτα για το μωρο...(δεν ειχε κ πολλα)

Πηρα κ υφασμα για να μου ραψει η καλη μαμα κουρτινα για το υπνοδωματιο μας με 9?/μετρο,, μια χαρα!!

Αριστέα μου με γεια τα πραγματάκια!!!!!:P

Ευτυχώς τέλειωσαν και οι γείτονες!!!:rolleyes:

Όσο για το αν έχω κοντά μαμά - πεθερά:

Η πεθερά μου μένει σε άλλη πόλη!! Προσφέρθηκε να έρθει για κανένα μήνα να μείνει μαζί μας για να βοηθήσει αλλά προτίμησα όχι!! Γιατί δεν θα έχω το θάρρος να της πω να κάνει δουλειές οπότε θα αγχωθώ διπλά για να τα ετοιμάζω όλα και να έχω και τον μπέμπη....;) Θέλω όμως και να κυκλοφορώ όπως θέλω μέσα στο σπίτι μου και να ζήσω όλο αυτό το γεγονός με τον άντρα μου!! Θέλω με λίγα λόγια να φύγουμε από το σπίτι 2 και να γυρίσουμε 3!!!;)

Όσο για τη μαμά μου...δυστυχώς εδώ και δυόμιση χρόνια δεν υπάρχει πια....και είναι το μοναδικό άτομο που θα ήθελα να έχω όλο αυτό το διάστημα αλλά και μετά τη γέννα, δίπλα μου....Δε γίνεται όμως οπότε έχω τον άντρα μου και δεν ξέρω αλλά μου έχει βγει μία αρνητικότητα και δεν θέλω "να πάρει καμία άλλη γυναίκα τη θέση της" όσο καλοπροαίρετα κι αν το κάνουνε....!!

Εξάλλου μου έμαθε πολύ καλά πως είναι μία άψογη μαμά και θα προσπαθήσω να γίνω κι εγώ μία τέτοια...τόσο καλή αποκλείεται αλλά ακολουθώ τα βήματά της!!!:D

μπειτε στην ομαδα μου ΔΕΗ - ΧΑΛΙΩΤΗ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ) στο fcb και γινετε μελη για νατις δειτε κιολας μερικες που αφορουν τη λεσχη!!

Προσπ, που θα το βρω αυτό?? Έψαξα αλλά ως ξανθιά όπως είπα ότι είμαι δεν το βρήκα...:confused::confused:

helen ουτε εγω εχω καθολου βοηθεια ουτε απο μαμα εχει την γιαγια στο σπιτι που τα εχει χασει κ τρεχει κ δε φτανει ουτε απο πεθερα ειναι αθηνα κ κραταει τα 2παιδακια τησ κουνιαδασ μου κ η αδερφη μου δουλευει!!!!!!!ολα μονη μου κ εγω μεχρι τωρα κ οπωσ φαινεται κ με τον μπεμπη τα δυο μασ θα μστε!!!!

ο γιατροσ μου απλα μου ειπε οτι απο εδω κ περα ξεκινα να περνει θεση δηλαδη αν το λεω κ σωστα βαζει το κεφαλακι του προσ τα κατω χαμηλα στη θεση που πρεπει γιανα βγει.....απλα εγω λογω του παλιου χειρουργιου δε θελει να πιεζομαι καθολου γιατι λεει οτι θα προσπαθησουμε στην αρχη για φυσιολογικο!!!αυτα!!!

εμεισ σημερα θα στησουμε την κουνια κ απο αυριο κ εγω θα αρχισω το πλησιμο για τα πραγματα του μπεμπη!!!!!

Με το καλό να στήσετε την κούνια Μαριαλενάκι!!!!:P:p

Α λόγω ιστορικού δηλαδή σου είπε τέρμα οι δουλειές του σπιτιού!!!;)

Μια χαρά θα τα βγάλουμε πέρα με τους μπέμπηδές μας....τόσες γυναίκες δεν έχουνε βοήθεια και τα καταφέρνουνε βρε!!!!;)

Εγώ έχω τον πατέρα μου και τα αδέρφια μου στην ίδια πόλη αλλά έχουνε την οικογένειά τους και πόση βοήθεια να ζητήσω πια??? Δεν θα ζητήσω....εκτός από τον πατέρα μου αργότερα, που θα κρατάει το παιδί όταν θα χρειάζεται!!!;)

Καλησπέρα σε όλες!!!!:D

Ουφ...είπα να κάνω μία λίστα για όσα μου έχουνε μείνει να πάρω ακόμα!!! Από φαρμακείο....και γενικά να κάνω ένα πρόγραμμα..

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!:P

Ελενη θα ειναι λιγο δυσκολο να το ζεις ολο αυτο και να μην ειναι η μανουλα σου να σε στηριζει και να σε καμαρωνει... Αλλα πιστευω με καποιο τροπο σε βλεπει και χαιρεται!!!!:D Θα γινεις σιγουρα καλη μαμα αφου ειχες και το σωστο προτυπο! Ολα καλα θα πανε!

Οσο για το θεμα πεθερα κ συγκατοικηση εστω και για ενα μηνα, δεν θα το εκανα! Καλη η πεθερα, δε λεω, αλλα αυτο που λες...Φευγουμε 2 και γυρναμε 3,,, και μονο 3..........!!!

Να μπεις απο την αρχη σε ενα προγραμμα!;)

Διαφημίσεις

Ελενη θα ειναι λιγο δυσκολο να το ζεις ολο αυτο και να μην ειναι η μανουλα σου να σε στηριζει και να σε καμαρωνει... Αλλα πιστευω με καποιο τροπο σε βλεπει και χαιρεται!!!!:D Θα γινεις σιγουρα καλη μαμα αφου ειχες και το σωστο προτυπο! Ολα καλα θα πανε!

Οσο για το θεμα πεθερα κ συγκατοικηση εστω και για ενα μηνα, δεν θα το εκανα! Καλη η πεθερα, δε λεω, αλλα αυτο που λες...Φευγουμε 2 και γυρναμε 3,,, και μονο 3..........!!!

Κι εγώ είμαι σίγουρη πως με βλέπει και χαίρεται γι'αυτό που μου συμβαίνει....!!!:D Ακόμα κι έτσι, είναι δίπλα μου!!!!!!

Μπράβο βρε Αριστέα, πες τα!! Καλή είναι η πεθερά μου!! Ήρεμη και ήσυχη και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της αλλά άλλο είναι να μένει κοντά και να έρχεται για όσες ώρες θέλει στο σπίτι κι άλλο να είμαστε μέσα στο ίδιο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο....;)

Προσπ, τη βρήκα τη σελίδα στο FB!!!!!!!!!!!!!:P

Μπορεί να αργώ αλλά τα πιάνω τελικά...:tongue::tongue:

Άψογη δουλειά!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!:P

helen λυπαμαι για την απωλεια σου.. ειναι αξεπεραστο γεγονος πιστευω να μην ζουν οι γονεις ενος ανθρωπου ειδικα οταν εχει πρωτυπα και καλες αναμνησεις..το θεμα ειναι να υπαρχει καλη και δυνατη σχεση με τον συζυγο σου και βεβαια να τα πηγαινεις καλα με την οικογενεια του που φυσικα ειναι θεμα τυχης και αυτο..

εγω κοριτσια (ισως καποιες να το ξερατε αλλες οχι, μαλλον θα σας κουφανω αλλα ετσι ειναι τα πραγματα κατ επιλογην μου) μενω με τον ανδρα μου και μαζι με την κουνιαδα μου στο πατρικο τους.

Ειναι ανυπαντρη, 63 ετων, δεν εχει ζησει ποτε μονη της εκτος του οικογενειακου περιβαλλοντος που εμαθε να ζει, και εφοσον ημουν σε σχεση με τον αδελφο της και εκατσε να "φυγει" η μητερα τους στον 4ο χρονο της σχεσης μας, ενω ο πατερας τους ειχε φυγει ηδη χρονια πριν, σεβομενη την αδυναμια του προς εκεινη (ειναι μικροτερος της 17 χρονια και την εχει σαν μητερα του περισσοτερο) συν οτι οικονομικα (και ηταν καλες εποχες τοτε) δεν θελαμε να καβατζωθουμε με ενοικια η δανεια στεγαστικα αποφασισαμε να συνεχισουμε τη σχεση μας με γαμο και συμβιωση μαζι της.

Παροτι ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δεν εχει κακες προθεσεις δεν παυει να χει παραξενιες και προβληματα τα οποια ως επι το πλειστον τα ηξερα εξ αρχης αφου και πριν συγκατοικουσαμε κατα μια εννοια αλλα πιστευα η οτι θα ξεπερνιοντουσαν η οτι δεν θα με επηρεαζαν παρ αυτα παροτι αγαπιομαστε και υπαρχει μια αδυναμια καθως με βλεπει σαν κορη της και εγω σαν μανα μου παντα εχουμε διαφωνιες και αντιλογιες για διαφορα θεματα που περισσοτερο αφορουν κολληματα της ηλικιας της και καθημερινες χαζες λεπτομερειες που καλως η κακως οι εκτος του σπιτιου μας δεν τα αντεχουν ποσο μαλλον και εγω ωρες ωρες αλλα μετα απο τοσα χρονια που εχουμε συγκατοικησει (δεκα στο συνολο) και με τοσες δυσκολιες που χουμε περασει ολοι μαζι σε διαφορα επιπεδα μου ειναι αδυνατον να την αφησω εξω απο τη ζωη μας, μεγαλωνει κιολας και τα θεματα υγειας χτυπουν και τη πορτα.

Τα καλα ειναι τα εξης:

α) λατρευει το παιδι μου σε τραγικα υπερβολικο βαθμο (καμια φορα -συχνα πια- αποτελει και προβλημα ενιοτε καθως την κακομαθαινει και δεν μπορει την πειθαρχησει ουτε στιγμη και αυτο πλεον ειλικρινα ειναι ενα θεμα προς επιλυση και υπομονη αφου δεν επιδεχεται παρατηρησεις, διορθωσεις και τεχνικες περισσοτερο απο αδυναμια)

β) παιζει με το παιδι λες και ειναι συνομιληκα συνεπως κανει πολυ καλο baby sitting απο οτι θα ηλπιζα ποτε

γ) δεν ειναι κακοπροαιρετη.. αντιθετα προσπαθει να ειναι τοσο βοηθητικη σε βαθμο να κουραζει τον αλλον απο την ασταματητη προσφορα της (θα επιθυμουσα να χε μετρο αλλα εχω ατυχησει σε αυτο..)

εντωμεταξυ ο ανδρας μου δεν εχει αλλους συγγενεις στενους περαν απο εκεινη συνεπως καταλαβαινετε και γιατι προσπαθω πολυ να φροντιζω για αυτο το ατομο..

βεβαια μην βιαστειτε.. δεν συμφωνουμε σε θεματα νοικοκυριου παντα και ειναι πολυ αργη σε οτι κανει συνεπως οταν εργαζομαι περαν του παιδιου περιοριζομαι σε ενα φαγητο και ενα πλυσιμο πιατων και οταν δεν εργαζομαι σχεδον ολα περνουν απο τα δικα μου χερια καθαρα κατ επιλογην για να γινονται οπως θελω και στους χρονους που θελω και ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που βοηθα και ο ανδρας μου οποτε χρειαζομαι..

απο τη δικη μου μερια οι γονεις μου ζουν χωριστα αλλα δεν ειναι χωρισμενοι και εχω τη μητερα μου η οποια ζει σε αλλο προαστιο, εργαζεται και δεν ερχεται συχνα οσο θα ηθελα και με εκεινη εχω καλες σχεσεις αλλα δεν μπορω να στηριζομαι σε θεματα βοηθειας σπιτιου μονο κατ εξαιρεση..

σε γενικες γραμμες αυτη ειναι η οικογενειακη μου κατασταση.. λιγο παραλογη για αρκετους ανθρωπους συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα αλλα για την ωρα οσο και να με εχει κουρασει ψυχικα σε καποια θεματα, πρακτικα μονο με εχει ωφελησει..

αυτααααααααααααααααααα..

Γεια σας κοριτσια... :)

Γυρισαμε σπιτακι μας... ;) Σε λιγο θα μπω για μπανακι.. Δε διαβασα τα νεα σας ακομη, θα επανελθω για σχολιασμο αργοτερα..

Σας επισυναπτω ενα αρθρο που μου εστειλε ο αντ μεσω μέιλ.. http://kids.in.gr/pregnancy/health/article/?aid=1231127057

χαχα.. τα λεμε σε λιγο.. πολλα φιλια..:D

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

οταν γεννησα τη κορη μου, επειδη ειχα φαει κολλημα με το μωρο δεν ηθελα στην επιστροφη του σπιτιου να μοιραστω με κανεναν αλλο αυτη τη στιγμη της επιστροφης στο σπιτι με το νεο μας μωρο εκτος απο τον ανδρα μου.. ετσι ζητησα απο τη κουνιαδα μου να μην ειναι σπιτι για καποιες ωρες και ετσι ειχα τη χαρα να το ζησουμε εντελως προσωπικα..

βεβαια εγω το βιολι αυτο το συνεχισα για τρεις μηνες επιπλεον οπου και λογω προσαρμογης θηλασμου και απο κολλημα οπως ειπα και πριν εκτος απο τον ανδρα μου δεν αφηνα κανεναν αλλο να ασχοληθει με το μωρο.. η κουνιαδα μου παροτι ζει μαζι μας στο ιδιο σπιτι αντε να το χε κρατησει αγκαλια λιγα λεπτα στην ημερα και μονο τρεισιμιση μηνες μετα που επρεπε να κανω προβες απουσιας μαζι με τη μανα μου τις εβαλα και ασχοληθηκαν με το μωρο..

βεβαια τα χρονια περασαν, ο καθενας εχει αποδειξει τι μπορει να κανει και τι οχι συνεπως πλεον δεν τιθεται και λογος να επαναληφθει αυτη η σταση απο μενα..αλλωστε και οι συνθηκες ειναι διαφορετικες και καποιοι πρεπει να ασχολουνται και να φροντιζουν την κορη μου οσο εγω θα εχω την αρχικη πληρη φροντιδα του νεογεννητου..

με λιγα λογια, αναλογα με τις συνθηκες βαζουμε και νερο στο κρασι μας..

και δοξα το Θεο που σε ενα ποσοστο 99% δεν εχει αμφισβητησει μπροστα μου τουλαχιστον ποτε τις πραξεις μου και τις αποφασεις μου οσον αφορα τη διαχειριση του παιδιου μου ωστε να πρεπει να γινει αυτο λογος προστριβης και μεγαλων παρεξηγησεων.. για την ωρα βεβαια..

καλως την Dina.. λοιπον τα περισσοτερα ας πουμε οτι ισχυουν.. εγω παντως λιγο πολυ τα εζησα.. ειδικα αυτο με τη πυζαμα..χαχα!!

τα κιλα τα εχασα μετα απο 4 μηνες στη δικη μου περιπτωση και πιο πολυ μολις γυρισα στη δουλεια πηρα τη κατιουσα επιτελους και κοιλια μου εμεινε ελαχιστη οπου αν γυμναζομουν εστω και δυο φορες την εβδομαδα δεν θα χα και καθολου

βασικα μετα το τοκετο ειδικα αν εχει γεννησει η γυναικα με φυσιολογικο τοκετο μιλαμε για μια απολυτη καταστροφη στο κατω γεννετικο συστημα..

η προσωπικη μου εμπειρια εχει ως εξης:

ο τοκετος ηταν πολυ κοντα στα αναμενομενα μου οσον αφορα τον βαθμο πονου και αυτο γιατι ειχα ηδη βιωσει (δυστυχως για κακο λογο) παρομοια εμπειρια και το μονο που με αγχωσε (διοτι ποτε δεν το χα διαβασει πουθενα η δεν μου το χαν πει) ηταν η στιγμη που μου ειπε η μαια πως οταν θα νοιωσω πιεση σαν να θελω να κανω κακα μου τοτε να της το πω..

μολις ενοιωσα αυτη τη πιεση στη λεκανη μου με γυρισαν για τις εξωθησεις..ειχε αρχισει να βγαινει το μωρο απο τον τραχηλο στον κολπο, εγω ομως αγχωθηκα επειδη ως χρονια δυσκοιλια και με αλλα θεματα γαστρεντερικα δεν ηξερα πως θα ανταπεξελθω και εκει λιγο εχασα τη μπαλα.. παρ αυτα γεννησα εντελως φυσιολογικα και χωρις επισκληριδιο μεσα σε μια ωρα απο την εισαγωγη μου..

για εμενα η αναρρωση ηταν το κακο πακετο καθως πονουσα απο:

α) υπερδιογκωμενες αιμορροειδες (εχω και ιστορικο συνεπως το κακο εγινε τεραστιο)

β) απο τα ραμματα καθως ειχα σχιστει μονη μου και ανορθοδοξα πριν βαλει χερι ο γιατρος αρα ειχα πιο βαθια ραμματα

γ) απο τα κοκκαλα της λεκανης τα οποια ενοιωθα σα σπασμενα..

μου πηρε τρεις μηνες να μπορεσω να καθησω νορμαλ ενω τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο δεν μπορουσα ουτε να κατσω ουτε να περπατησω χωρις αναλγητικα τα οποια επαιρνα φειδωλα γιατι δεν ηθελα να επιβαρυνω τον θηλασμο αρα υπεφερα απο πονους..

αλλες γυναικες με φυσιολογικο τοκετο απλα εχουν παραπονεθει οτι δεν μπορουσαν να κατσουν καλα για λιγες ημερες η για τις αιμορροειδες και ως εκει, αλλες για τιποτα..

απο την αλλη οσες εχουν κανει καισαρικη εχουν αλλα θεματα να αντιμετωπισουν φυσης επεμβασης αφου πρεπει να ειναι προσεκτικες για το ραμμα αλλα και αρκετες λενε για την επιδραση της επισκληριδιου μετα την επεμβαση.. και βεβαια υπαρχουν και γυναικες που δεν ειχαν δυσκολη αναρρωση..

και καπακι ερχεται η γαλουχια με τα διογκωμενα στηθη, η επιλοχειος καταθλιψη απο το μικροτερο ως το μεγαλυτερο βαθμο (αν και στην κορη μου πρεφα δεν πηρα απο κατι τετοιο) και οι ορμονικες διαταραχες απο την προσπαθεια επαναφορας του οργανισμου και ΒΕΒΑΙΑ σε ολα αυτα συντελει και το περιβαλλον (μαιευτηριο, συγγενεις, φιλοι και καμια φορα ενα πιο δυσκολο μωρακι)

αρα στο μεσο ορο ισχυουν ολα αυτα του αρθρου..

ειναι αξιοσημειωτο να πω για κανα δυο φιλες μου οι οποιες εκατσε να γεννησουν με καισαρικη προγραμματισμενη και καπακι την επομενη ειχαν κλεισει ραντεβου για μαλλι και νυχι στο κομμωτηριο του μαιευτηριου συνεπως εδω μιλαμε για μια .. αλλη ψυχολογια.. ο καθενας οπως γουσταρει βεβαια αλλα απο εμενα απεχει μακραν η λογικη αυτη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...