Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα μας!!!

Καλα να περασεις Ντινα...

Σημερα εχει ενας γειτονας μαστορεματα και με εχει ξυπνησει απο τις 8:00:shock: Ελπιζω να τελειωσουν και να μη συνεχιστει κ αυριο γιατι τα νευρα μου...........

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσεσ!!!τι κανουν τα μπεμπακια??

χθεσ ειχα το ραντεβου με τον γιατρο μου καναμε κ το βιοφυσικο προφιλ ολα καλα ειναι!!ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα εφτασε κ 2100!!ολα καλα!!το μονο που μου ειπε ειναι οτι εχω κανει φυσημα στην καρδια ενα μικρο οπωσ το ανεφερε αλλα δεν μασ ανυσηχει γιατι ειναι λεει απτην εγκυμοσηνη!!!επισισ μου ειπε οτι αν πανε ετσι οπωσ θελει μπορει να ξεκινησουμε κ με φυσιολογικο τοκετο αλλα δεν θελει να πιεστω λογο του χειρουργιου που εχουμε κανει οποτε θα το δουμε προσ το τελοσ αυτο!!!

επισισ μου ειπε απο δω κ περα να μην κανω τιποτα ουτε δουλειεσ σπιτιου γιατι ξεκιναει να περνει θεση ο μπεμπησ κ θα βρισκετε το κεφαλακι χαμηλα στα κοκαλα τησ λεκανησ!!!αυτα!!!!!!!

πηραμε κ τισ κουνιεσ μασ κ την αλαξιερα μασ ποθ ειχαν ερθει κ πηραμε κ το καροτσακι μασ!!!μαλλον αυριο θα τα βγαλουμε απτισ κουτεσ για να τα φτιαξουμε!!!!

οσο για κουνουπιερα κ σιδερο τησ εμενα μου το δωσε κ η κουνιαδα μου!!τωρα το πωσ στινετε δε ξερω καθολου!!!!

Μαριαλενα καλημερα,,,

μια χαρα ο μπεμπης σου.. Οποτε μαλλον ξεκινατε για φυσιολογικο και απλα αν δει οτι επιβαρυνεσαι θα σου κανει καισαρικη;;;; Αντε μια χαρα!!!!!

Καλοριζικα και τα πραγματα για το μωρο σας..Με το καλο να ερθει στη ζωη σας!

σοφια κ ματινα εγω περνω χαπι γιατο θυροιδη μου εδω κ λιγα χρονια δεν εχω οζουσ εχω απλα μια φλεγμονη απτην αρχη τησ εγκυμοσυνησ κανω καθε τοσο εξεταση κ χρειαστικε να ανεβασω λιγο την δωση τοθ χαπιου!!αν εχεισ οζουσ πρει να κανεισ κ υπεριχο για να μπορεσεισ να δεισ τουσ οζουσ!ξερω ομωσ οτι ακομη κι αν δεν εχεισ απο πριν μπορει να κανεισ θυροιδει στην εγκυμοσηνη!!α κ να κανετε κ εξεταση για τα αντισωματα του!εγω αυτα ειχα αρκετα ανεβασμενα!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια νασται καλα!!ναι ξεκιναμε αν ολα πανε καλα κ αντεχει η μητρα μου οπωσ μου ειπε κ ο γιατροσ μου με φυσιολογικο κ βλεπουμε πωσ θα μασ παει!!!!μου ειπε ομωσ μεχρι 3με4 ωρεσ αποκει κ μετα αν δε προχωραμε δε θελει να με πιεσει!!!

α δε σασ ειπα ο μπεμησ μου ηταν μπρουμιτα κ δεν τον ειδαμε!!!!!!!σνιφ σνιφ!!!!αυτεσ τισ 3φορεσ που εχουμε παει ολο καπωσ καθετε κ δε μπορουμε να τον δουμε καλα τωρα δεν το ειδαμε καθολου!!!!

Καλησπέρα και καλό ΣΚ...:P

Ντινάκι καλά να περάσεις!!!!!:D

Αριστέα τέλειωσε τελικά ο γείτονας???:tongue:

Μαριαλένα μια χαρά είναι ο μπεμπούλης σου ο ναζιάρης!!!:P Θα τον δείτε μια και καλή όταν γεννηθεί!! Εκεί δεν θα μπορεί να κάνει ότι θέλει...θα φιλάς και θα κοιτάς το μουτράκι του όσο θέλεις!!!;)

Ώστε να μην κάνεις καμιά δουλειά στο σπίτι ε?? Γιατί?? Τι κι αν είναι κοντά στα κόκκαλα της λεκάνης???:confused: Εγώ δεν έχω βοήθεια και δε γίνεται να μην κάνω τίποτα!! Σκέφτηκα να πάρω μία φορά μία γυναίκα για να κάνει τα χοντρά αλλά ακόμα το αποφεύγω....Ουφ....Εμένα δε μου είπε κάτι τέτοιο ο γιατρός!! Το ξέρω ότι πρέπει να προσέχουμε πολύ.....Θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά!!

Καλά να περάσετε μανούλες και φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!:P

Σιγη σημερα στο καφε μας...

Ελενη μου ευτυχως τελειωσε.... Ηταν τοσο ενοχλητικο, σαν να εριχναν τοιχο μεσα στο σπιτι μας!!!!!!:shock:

Δεν εχεις κοντα μαμα-πεθερα;; Μπραβο σου που τα καταφερνεις μονη σου... Οταν θα εχεις το μωρο, θα μπορεις; Μακαρι να ειναι ησυχος ο μπεμπινος και να σε αφηνει να κανεις δουλειτσες..

Εγω σημερα πηγα ΙΚΕΑ με τη μανα μου..

Κοσμος;κοσμος; πανικος!!! Κριση σου λεει μετα.. Που να δειτε τι γινοταν στην ουρα για τα χοτ ντογκ..(εννοειται δεν σκεφτηκα στιγμη να περιμενω!)

Πηραμε 2 10δες πετσετακια, εναν υπνοσακο, ενα σετ με 3 σελτεδακια και μια κουβερτουλα βαμβακερη..αυτα για το μωρο...(δεν ειχε κ πολλα)

Πηρα κ υφασμα για να μου ραψει η καλη μαμα κουρτινα για το υπνοδωματιο μας με 9?/μετρο,, μια χαρα!!

Αυτα τα νεα μου τα σημερινα!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μπεμπινια ακομα καλυτερα!;)

Φιλια σε ολες!

καλως τις κοπελιες!

aristea μεγια τα καινουργια σας..

εγω σημερα μεχρι τις 10.30 εκανα σιδερο, μαγειρεμα και κατι συμμαζεματα και αφου κοιμηθηκα σχεδον μια ωρα πηρα μετα τη μικρη και πηγαμε στο Θησειο οπου συναντησαμε τον μπαμπα μας και απο εκει γυρισαμε σπιτι, φαγαμε και αφου μου πηρε καμποση ωρα την επεισα και κοιμηθηκαμε καμια ωρα (εκεινη παραπανω), αργα το απογευμα πηγαμε στο Kidom του Allou και φαγαμε γυρω στη μιαμιση ωρα εκει.. βεβαια λογω ηλικιας και πολυκοσμιας δεν εκανε και πολλα πραγματα (carousel και κατι παπακια στη λιμνη και κανα δυο παιχνιδια με τα κερματα..ηθελε η καημενη να μπει σε κατι αεροπλανακια αλλα φοβομουν πως αν τρομαξει θα χτυπιεται να κατεβει και δεν θα μπορουν) και αφου τσιμπησαμε και τα βρωμικα μας μολις επιστρεψαμε.. σε κανα μισαωρο θα την κανουμε μπανιο και με αυτα και αλλα εντεκα με εντεκαμιση υπολογιζω θα εχει αποκοιμηθει..

παλευω να γυρισω στο χειμερινο ωραριο υπνου αλλα τελευται μου κοιμαται αργα για μεσημερι και μετα κανει τη κουκουβαγια..

τεσπα, αυριο θα βαλω και το τελευταιο πλυντηριο που αφορα παιδικα ρουχα και το τελευταιο σιδερο θα αφορα τα ρουχα της κορης μου..

μετα τελος..και αναμονη (θα φροντισω να ασχοληθω με της παιδικης λεσχης τις χριστουγεννιατικες καρτες για να μου μεινει για τοτε μονο η αποστολη στα μελη)

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!!

prosperous εχτες ημουν σιγουρη οτι ειχες μια πολυ γεματη μερα μιας κ δε μπηκες αρκετα!! Τελειωσες δηλαδη με πλυσιματα και σιδερωματα;;; Μια χαρα σε βρισκω!

Εγω ακομα να ξεκινησω.. Ειπα μολις μπει ο Οκτωβρης......;)

Σημερα ξυπνησαμε νωρις, εχει ρεπο ο Νικ και εχω βαλει απο νωρις το φαγητο για να παμε πρωινη βολτα σε λιγο!!!!

Καλημερα μανουλες!!!!!

prosperous εχτες ημουν σιγουρη οτι ειχες μια πολυ γεματη μερα μιας κ δε μπηκες αρκετα!! Τελειωσες δηλαδη με πλυσιματα και σιδερωματα;;; Μια χαρα σε βρισκω!

Σημερα ξυπνησαμε νωρις, εχει ρεπο ο Νικ και εχω βαλει απο νωρις το φαγητο για να παμε πρωινη βολτα σε λιγο!!!!

καλημερα!!!

χαλαρη ημερα βασικα απο τις 12 και μετα.. μαλιστα μπορω να πω οτι παροτι η κορη μου ειχε ξυπνηματα 3 φορες τη νυχτα ηταν απο τις πιο συνετες της βραδιες ΑΛΛΑ εγω παλι δεν κοιμηθηκα γιατι ειχα εξαψεις και καουρες.. μεχρι τις 3!!!

ελεος..χαχα!!

σημερα θα σιδερωσω τα χειμωνιατικα της κορης μου, θα βαλω και ενα μικρο πλυντηριο χρωματιστα 3-6 του μπεμπη και ΤΕΛΟΣ.. το καροτσι και το καθισμα φαγητου θα τα πλυνει ο συζυγος αργοτερα..εγω ολοκληρωσα με αυτα και πλεον θα χω τα καθημερινα..

σημερα εχω και φαγητο απο εχθες και βρηκα ευκαιρια να περασω καμποσες φωτο απο το χειμωνα που χω στη φωτογραφικη..

μπειτε στην ομαδα μου ΔΕΗ - ΧΑΛΙΩΤΗ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ) στο fcb και γινετε μελη για νατις δειτε κιολας μερικες που αφορουν τη λεσχη!!

Καλημερα μανουλες!!!!!

καλημερα!!!

χαλαρη ημερα βασικα απο τις 12 και μετα.. μαλιστα μπορω να πω οτι παροτι η κορη μου ειχε ξυπνηματα 3 φορες τη νυχτα ηταν απο τις πιο συνετες της βραδιες ΑΛΛΑ εγω παλι δεν κοιμηθηκα γιατι ειχα εξαψεις και καουρες.. μεχρι τις 3!!!

ελεος..χαχα!!

σημερα θα σιδερωσω τα χειμωνιατικα της κορης μου, θα βαλω και ενα μικρο πλυντηριο χρωματιστα 3-6 του μπεμπη και ΤΕΛΟΣ.. το καροτσι και το καθισμα φαγητου θα τα πλυνει ο συζυγος αργοτερα..εγω ολοκληρωσα με αυτα και πλεον θα χω τα καθημερινα..

σημερα εχω και φαγητο απο εχθες και βρηκα ευκαιρια να περασω καμποσες φωτο απο το χειμωνα που χω στη φωτογραφικη..

μπειτε στην ομαδα μου ΔΕΗ - ΧΑΛΙΩΤΗ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ) στο fcb και γινετε μελη για νατις δειτε κιολας μερικες που αφορουν τη λεσχη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...