Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ελενακι μου καλησπερα! Τι κανετε μανουλα και μπεμπακι?????

Να το χρησιμοποιησεις το ring sling οταν το χρειαζεσαι δεν ειναι κακο σαν ιδεα αλλα εγω εχω τις αντιρρησεις μου ως προς το ολη μερα πανω μας τα μωρα!

Για την κουνουπιερα πρεπει να λες οχι την παντα....η παντα ειναι αυτη που την δενεις στα καγκελα της κουνιας για να προστατευει το μωρο να μην χτυπησει στο ξυλο. Η κουνουπιερα και το σιδερακι της ειναι ενα θεμα...στην πραξη θα το δω...δεν ξερω αν θα τα καταφερω κιολας...α αντρας μου ειναι ο μαστορας της υποθεσης οποτε το αφηνω πανω του! Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα την χρησιμοποιησουμε χειμωνιατικα την κουνουπιερα...θα δειξει!

και εγω αυτο υποψιαστηκα.. οτι μιλαει για τη κουνουπιερα..

εμεις ειχαμε αγορασει μια βαση απο το jumbo και μας παιδεψε ελαφρως αλλα ανελαβε ο συζυγος και τελειωσε εκει το ζητημα διοτι εγω δεν ειχα υπομονη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ειστε σιγουρες για ενα πραγμα...

μολις με το καλο παρετε τα μωρακια σας αγκαλια και γυρισετε σπιτι θα ανακαλυψετε συντομα πως οσες θεωριες ειχατε προ τοκετου ολες θα χουν καταργηθει..

ναι, ειναι περιεργο, πρωτογνωρο και ομορφο συναισθημα "κατι" να μεγαλωνει μεσα σου, αλλα μεχρι να αποκτησει οντοτητα και διαστασεις στα χερια μας η αποσταση ειναι πραγματικα μεγαλη..

τα λεω διοτι ακομη δεν μπορω να συνειδητοποιησω πως απο ενα σπερμα και ενα ωαριο βγαινει ενα τοσο τελειο πλασμα με οστα, σαρκα και πνευμα..

Αυτό είναι όλο το μεγαλείο της υπόθεσης.........

Εγώ για πρώτη φορά είδα ένα πράγμα 2 χιλιοστά που χτυπούσε η καρδούλα του κι αυτό έγινε άνθρωπος με χεράκι, ποδαράκια κι όλα τα υπόλοιπα και σε λίγο καιρό θα το κρατήσω στα χέρια μου και θα έχω ευθύνη γι'αυτό...

για αυτο λοιπον, κοιμησου οσο μπορεις τωρα.. θα με θυμηθεις!

χαχα.....έχουνε να πέσουνε ξενύχτια ε????:P:p

Χαλάλι!!!!!

Ελενακι μου καλησπερα! Τι κανετε μανουλα και μπεμπακι?????

Να το χρησιμοποιησεις το ring sling οταν το χρειαζεσαι δεν ειναι κακο σαν ιδεα αλλα εγω εχω τις αντιρρησεις μου ως προς το ολη μερα πανω μας τα μωρα!

Για την κουνουπιερα πρεπει να λες οχι την παντα....η παντα ειναι αυτη που την δενεις στα καγκελα της κουνιας για να προστατευει το μωρο να μην χτυπησει στο ξυλο. Η κουνουπιερα και το σιδερακι της ειναι ενα θεμα...στην πραξη θα το δω...δεν ξερω αν θα τα καταφερω κιολας...ο αντρας μου ειναι ο μαστορας της υποθεσης οποτε το αφηνω πανω του! Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα την χρησιμοποιησουμε χειμωνιατικα την κουνουπιερα...θα δειξει!

Καλά είμαστε Ματινάκι μου!!!!!!!! Εσείς??:D

Ναι για την κουνουπιέρα λέω....;) Όταν λέω ότι είμαι ξανθιά, κάτι ξέρω.....

Και προσπαθούσα να καταλάβω ποια πάντα λέει η Προσπ με κορδονάκια....χαχαχα.....Πως γίνεται λέω να την δένεις γύρω από τα κάγκελα και να είναι στον αέρα????:tongue::tongue::tongue:

Πάντως πάντα κι εγώ αυτή την κλασική έχω...

Όσο για την ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ (το γράφω με μεγάλα για να το βλέπω:tongue:) θα πάω να δω σε κανένα μαγαζί πως την έχουνε τοποθετήσει και κάπως θα τη βολέψω!!!;)

καλα βρε..ποσο νομιζετε οτι θα μπορειτε να φορατε τα sling?? στοιχηματιζω οχι για πολυ.. και εγω λεω τωρα οτι θα το κανω αλλα δεν παιρνω και ορκο..οσο βαραινουν ποναει και η πλατη η η μεση

Αχ...μην παιρνεις και ορκο!!!!! Εχω δει σου λεω να κουβαλανε παιδακια που μπορουν να περπατησουν και συγκεκριμενα το ενα παιδακι ειναι ηδη 3 ετων...αλλα πλεον δεν ξεκολλαει απο την μανα και κανει χερακια να το παρει αγκαλια, και απο το να της κοπουν τα χερια χρησιμοποιει το σλινγκ αντι να το κοψει λαου λαου στο παιδι! Εν παση περιπτωση οτι και να λεμε η καθεμια κρινει και πραττει....δεν υπαρχουν σε αυτα νομοι..!!!!

Όσο για το ring sling Ματινάκι εννοείται πως με τίποτα δεν είμαι της άποψης να το χρησιμοποιώ όλη την ημέρα αλλά:

Αν καταφέρω να θηλάσω αποκλειστικά, ειδικά τις πρώτες μέρες έχω διαβάσει ότι μπορεί να θηλάζουμε 18 ώρες το 24ωρο....άρα πότε θα μαγειρεύω, θα κοιμάμαι, θα κάνω μπάνιο?? Οπότε τουλάχιστον το μαγείρεμα και το να τρώω αν τυχαίνει να πρέπει να τα κάνω την ώρα που θηλάζω θα χρησιμοποιώ το ring sling....Για μαγείρεμα πιο πολύ!!

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα με βολέψει....κι εγώ αλλού το διάβασα ότι το έκανε κάποια κοπέλα γι΄αυτό το πήρα!!

Αν τα ωράρια του μπέμπη στο φαγητό του είναι διαφορετικά και με βολεύουνε, μάλλον δεν θα το χρησιμοποιήσω καθόλου!!

Προσπ μου σου στέλνω ΠΜ...;)

Καλά είμαστε Ματινάκι μου!!!!!!!! Εσείς??:D

Ναι για την κουνουπιέρα λέω....;) Όταν λέω ότι είμαι ξανθιά, κάτι ξέρω.....

Και προσπαθούσα να καταλάβω ποια πάντα λέει η Προσπ με κορδονάκια....χαχαχα.....Πως γίνεται λέω να την δένεις γύρω από τα κάγκελα και να είναι στον αέρα????:tongue::tongue::tongue:

Πάντως πάντα κι εγώ αυτή την κλασική έχω...

Όσο για την ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ (το γράφω με μεγάλα για να το βλέπω:tongue:) θα πάω να δω σε κανένα μαγαζί πως την έχουνε τοποθετήσει και κάπως θα τη βολέψω!!!;)

χαχχαχ....δεν πειραζει καταλαβαμε εμεις τι θες να πεις...ειπες την λεξη κλειδι "σιδερακι" οποτε βοηθησες αρκετα!

Εμας στο λητω που πηραμε το σετ της κουνιας πηραμε ξεχωριστα το σιδερακι και ειχε 2 μεσα ενα ισιο και ενα καμπυλωτο στο πανω μερος που γινεται στρογγυλη η κουνουπιερα, στον ουρανο δηλαδη! Φαντασου τι θεμα θα εχει αυτη για να συναρμολογηθει!!!!

Διαφημίσεις

χαχχαχ....δεν πειραζει καταλαβαμε εμεις τι θες να πεις...ειπες την λεξη κλειδι "σιδερακι" οποτε βοηθησες αρκετα!

Εμας στο λητω που πηραμε το σετ της κουνιας πηραμε ξεχωριστα το σιδερακι και ειχε 2 μεσα ενα ισιο και ενα καμπυλωτο στο πανω μερος που γινεται στρογγυλη η κουνουπιερα, στον ουρανο δηλαδη! Φαντασου τι θεμα θα εχει αυτη για να συναρμολογηθει!!!!

Εγώ πήρα κουνουπιέρα από το motherbaby και το σιδεράκι μου το στείλανε έτσι όπως λες.....έχει 2 μέσα, ένα ίσιο κι ένα καμπυλωτό!!:rolleyes:

Της κουνουπιέρας θα γίνει........χαχαχαχα..:tongue::tongue:

Κοριτσακια μου θα σας αφησω...παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι ολο το απογευματακι σιδερωνα και τωρα ειμαι καθιστη και κουραστηκε η μεση μου! Ισως να μπω αργοτερα αλλιως θα τα πουμε απο αυριο!!!!!!

Φιλακια και καλο βραδυ!!!!!!

Sweet-Dreams-Glitter.gif

Εγώ πήρα κουνουπιέρα από το motherbaby και το σιδεράκι μου το στείλανε έτσι όπως λες.....έχει 2 μέσα, ένα ίσιο κι ένα καμπυλωτό!!:rolleyes:

Της κουνουπιέρας θα γίνει........χαχαχαχα..:tongue::tongue:

χαχαχαχα....καλοοοοοο!

Φιλακια πολλα και χαδακια στην κοιλιτσα....σε ολες σας δηλαδη!!!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω...παω να ξαπλωσω λιγακι γιατι ολο το απογευματακι σιδερωνα και τωρα ειμαι καθιστη και κουραστηκε η μεση μου! Ισως να μπω αργοτερα αλλιως θα τα πουμε απο αυριο!!!!!!

Φιλακια και καλο βραδυ!!!!!!

Sweet-Dreams-Glitter.gif

Καληνύχτα κοριτσάκι και καλή ξεκούραση!!!!!!!:D

Βγαίνω κι εγώ!!!!

Φιλάκια!!!

ok helen..

παω και εγω να ξαπλωσω αφου καταφερα να βαλω για υπνο την κορη μου.. με εχει πεθανει η μεση αφου σκουπισα και σφουγγαρισα το σπιτι το απογευμα (αχ αυτα πρεπει να τα κοβω σιγα σιγα και να καβατζωνω αλλον..)

καλο βραδακι!!

Διαφημίσεις

Αυτό είναι όλο το μεγαλείο της υπόθεσης.........

Εγώ για πρώτη φορά είδα ένα πράγμα 2 χιλιοστά που χτυπούσε η καρδούλα του κι αυτό έγινε άνθρωπος με χεράκι, ποδαράκια κι όλα τα υπόλοιπα και σε λίγο καιρό θα το κρατήσω στα χέρια μου και θα έχω ευθύνη γι'αυτό...

Έτσι είναι. Η ελπίδα, το άγχος, η προσμονή, η συγκίνηση! Όσα παιδιά και να κάνει κάποιος η εμπειρία του θαύματος αυτού είναι μοναδική κάθε φορά.

Σας φιλώ και εγώ.

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά:D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...