Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

annpan Μια χαρα ολα...! Τις επομενες ουτε θα τις καταλαβεις...

Ντινα στον προγεννητικο ειχα κανει εξετασεις αιματος για θυροειδη, αλλα δεν ηξερα οτι ενας υπερηχος ή η ψηλαφηση μπορει να δειξει κατι παραπανω...:shock::shock: Τοτε γιατι να γινετε εξεταση αν δεν ειναι αξιοπιστη;

Ευχαριστώ!

Είχα και εγώ την ίδια απορία, και μου είχε απαντήσει ο γιατρός το εξής ότι ακολουθούν το πρωτόκολο δηλαδή δεν πάνε κατευθείαν -για παράδειγμα-σε μαγνητική, θα προηγηθεί η αξονική, ειδικά όταν είναι στο δημόσιο (αυτό είναι δικό μου σχόλιο). Σα να λέμε υπάρχει μία σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί. Τώρα δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει μόνο με το κόστος κάθε εξέτασης ή αν εξασφαλίζουν με αυτή τη διαδικασία την υγεία του ασθενούς και τη δική τους ασφάλεια (καθώς αν συμβεί κάτι άσχημο, πρέπει να είναι καλυμμένοι οι γιατροί ότι δηλαδή ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία).

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Annpan όλα καλά με το μωράκι σου!! Θα προσέχεις όπως έκανες μέχρι τώρα και θα συνεχίσουνε τα πράγματα να πηγαίνουνε καλά!! Καλά αποτελέσματα από την καμπύλη και με το καλό ο υπέρηχος την Τετάρτη!!!

Για το μήνυμα με τους βουλευτές, no comments……. :mad::-x:-x:-x

Όσο για το ότι είσαι μακρυά από τον σύζυγο και τα παιδιά σου, σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο…..αλλά σύντομα θα τελειώσουνε όλα αυτά και μάλιστα θα είσαστε με ένα μέλος επιπλέον!!;)

.............

Για το μάρσιπο αγκαλιάς!! Πήρα κι εγώ έναν κι όχι γιατί θέλω να το έχω συνέχεια πάνω μου για να κάνω χαζά πράγματα αλλά μπορώ να κερδίσω χρόνο με το να μαγειρέψω ταυτόχρονα!!!

Εγώ αν και παλιά έλεγα ότι δεν θα παίρνω το νωρό μου αγκαλιά για να μη μάθει….τον τελευταίο καιρό πιστεύω πως θα το παίρνω πολλές αγκαλιές γιατί θέλω να το χορτάσω!!

Όπως είπε και η Προσπ, για λίγο καιρό θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό….μετά τα παιδιά μεγαλώνουνε και…..

Εξάλλου με την αγκαλιά και τα χάδια ποτέ κανένα μωρό δεν έπαθε κακό!!!

....

Χθες με τον άντρα μου συναρμολογήσαμε την κούνια!!!!!:D:D Τέλεια είναι, και δεν το πιστεύω ακόμα....Τώρα μένει να έρθουνε τα σωστά κομμάτια της ντουλάπας να τελειώνουμε και μ'αυτό!!!

Ευχαριστώ, Ελένη μου!

Με γειά τα καινούρια έπιπλα. Αν δεν κάνω λάθος από το motherbaby δεν τα πήρες? Θέλω και εγώ να πάω κάποια στιγμή. Είδα το site και μου άρεσαν τα προϊόντα τους. Και πολύ καλές τιμές!

Όσο για το μάρσιππο, εγώ τον χρησιμοποίησα στα δύο μου παιδιά μέχρι που με έπιασε η μέση μου (από άλλη αιτία) και τώρα δεν νομίζω να μπορεσω να το χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω αν το ring sling μοιράζει διαφορετικά το βάρος, αλλά πλέον αφού δημιούργησα προηγούμενο με τη μέση μου το βλέπω λίγο δύσκολο.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός και είμαστε με μετάθεση στην Κύπρο. Εγώ ήρθα με τα παιδιά το καλοκαίρι για αμνιο -επειδή ήθελα να την κάνω εδώ και να δω και τους γονείς μου- και τελικά...έμεινα πίσω γιατί δεν πρόλαβα να φύγω επειδή ξεκίνησαν οι συσπάσεις, μετά νοσηλεία στο νοσοκομείο, περίδεση κτλ. Και τώρα δε με αφήνει η γιατρός μου να ταξιδέψω λόγω ταλαιπωρίας, αναταράξεων στο αεροπλάνο κτλ. Φυσικά τα παιδιά γυρίσανε πίσω γιατί δεν μπορούσα να τους αλλάξω σχολείο για τρεις μήνες και μετά πάλι αλλαγή μες στη μέση της χρονιάς. Εξάλλου εκεί έχουν τα πράγματά τους, τα παιχνίδια τους και το χώρο τους.

Όταν παραπονιέμαι στη γιατρό μου λέει το κλασικό 'Έφτασες ως εδώ, γιατί να το διακινδυνεύσεις τώρα?' Ή αυτό που εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν το ακούω "Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες!" Όχι ότι έχει άδικο και το ξέρω ότι δεν τίθεται θέμα να το διακινδυνεύσω, αλλά όσο να'ναι νευριάζω:mad:...επειδή έχει δίκιο!!!!

Αααα!! Δεν ειχα ιδεα... :-( Καλη δυναμη και κουραγιο λοιπον... <3

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Μου είχε πει μία φορά η κόρη μου το εξής -από αυτά που λένε τα παιδιά και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ήμασταν στη φάση που είχα αρχίσει να νευριάζω -δε θυμάμαι για ποιο λόγο- οπότε την προειδοποίησα "Μου τελειώνει η υπομονή" και μου απαντά "Να σου δώσω λίγη από τη δική μου, έχω πολλη!!!!".

"......":shock:

Φτου, φτου μη τη ματιασω.. Πανεξυπνη ειναι!! :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ, Ελένη μου!

Με γειά τα καινούρια έπιπλα. Αν δεν κάνω λάθος από το motherbaby δεν τα πήρες? Θέλω και εγώ να πάω κάποια στιγμή. Είδα το site και μου άρεσαν τα προϊόντα τους. Και πολύ καλές τιμές!

Όσο για το μάρσιππο, εγώ τον χρησιμοποίησα στα δύο μου παιδιά μέχρι που με έπιασε η μέση μου (από άλλη αιτία) και τώρα δεν νομίζω να μπορεσω να το χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρω αν το ring sling μοιράζει διαφορετικά το βάρος, αλλά πλέον αφού δημιούργησα προηγούμενο με τη μέση μου το βλέπω λίγο δύσκολο.

Σ'ευχαριστώ κι εγώ για το με γεια!!!:P

Ναι από το motherbaby τα πήρα τα έπιπλα!!!

Κι εγώ στο ίντερνετ το βρήκα το μαγαζί και είχα μία ευκαιρία τον Ιούλιο και ήρθα Αθήνα οπότε πήγα και τα είδα από κοντά και τα έκλεισα τότε!!!;)

Ring sling είναι αυτό που πήρα.....θα δείξει πόσο θα χρησιμοποιηθεί και αν...:rolleyes:

Ξέρετε τι δεν ξέρω να κάνω??? Την πάντα της κούνιας.....:confused: Πως την τοποθετούμε μέσα στο σιδεράκι και πως μπαίνει στη κούνια?? Δεν θέλω να τη βάλω από τώρα αλλά είναι μία απορία....

Μου έχουνε στείλει το σιδεράκι και είναι 2 κομμάτια....κάπως ενώνονται αλλά δεν ξέρω πως....

Μιλάμε ότι είμαι εντελώς ξανθια...:tongue::tongue:

Xaxaxa!!! :D:D:D:D

Τοτε εκανε την καλυτερη δουλεια, Αννα ;)

Μεγεια τα επιπλα Ελενη.. Αντε με το καλο ναρθουν και τα σωστα κομματια της ντουλαπας.. ;)

Ποσο καταλαβαινω αυτο που ειπες το " Δεν το πιστευω.." ξερετε, πριν απο κανα τριμηνο, ελεγα μεταξυ αλλων, Τι μουφα αυτη η περιοδος, υποτιθεται ειναι η πιο ευτυχισμενη της ζωης σου.. Βλακειες..!!" Ε, ναι! Το ομολογω οτι το ελεγα... :roll:

Σημειωτεο οτι ειχα και εχω πανευκολη εγκυμοσυνη.. Ηθελα να δω το μωρο το ιδιο να το νιωσω , να το μυρισω, να το αγκαλιασω..

Αλλα με το που αρχισε να κλωτσαει και να φερνει τουμπες και να κανει την παρουσια του αισθητη και να καθομαι εγω καθηλωμενη στο κρεβατι περιμενοντας μια μικρη κλωτσιτσα.. ε ναι τοτε αναθεωρησα... Και ειδικα τωρα που το παιδι μεγαλωνει μερα με τη μερα και δυναμωνει και μερικες φορες πεταγομαι απο τις ξεγυρισμενες που μου δινει, καθομαι και ταξιδευω... Παλι θελω να το μυριζω και να το αγκαλιαζω και να το ταϊζω, αλλα τωρα ειναι αλλιως..

Δεν ειναι απλα μια ιδεα, οπως ηταν στο πρωτο τριμηνο, ααχχχχ.....

Ειναι το παιδακι μας το λατρεμενο.. Με επιασε το συγκινησιακο μου.. :tongue:

Μεγεια τα επιπλα Ελενη.. Αντε με το καλο ναρθουν και τα σωστα κομματια της ντουλαπας.. ;)

Ποσο καταλαβαινω αυτο που ειπες το " Δεν το πιστευω.." ξερετε, πριν απο κανα τριμηνο, ελεγα μεταξυ αλλων, Τι μουφα αυτη η περιοδος, υποτιθεται ειναι η πιο ευτυχισμενη της ζωης σου.. Βλακειες..!!" Ε, ναι! Το ομολογω οτι το ελεγα... :roll:

Σημειωτεο οτι ειχα και εχω πανευκολη εγκυμοσυνη.. Ηθελα να δω το μωρο το ιδιο να το νιωσω , να το μυρισω, να το αγκαλιασω..

Αλλα με το που αρχισε να κλωτσαει και να φερνει τουμπες και να κανει την παρουσια του αισθητη και να καθομαι εγω καθηλωμενη στο κρεβατι περιμενοντας μια μικρη κλωτσιτσα.. ε ναι τοτε αναθεωρησα... Και ειδικα τωρα που το παιδι μεγαλωνει μερα με τη μερα και δυναμωνει και μερικες φορες πεταγομαι απο τις ξεγυρισμενες που μου δινει, καθομαι και ταξιδευω... Παλι θελω να το μυριζω και να το αγκαλιαζω και να το ταϊζω, αλλα τωρα ειναι αλλιως..

Δεν ειναι απλα μια ιδεα, οπως ηταν στο πρωτο τριμηνο, ααχχχχ.....

Ειναι το παιδακι μας το λατρεμενο.. Με επιασε το συγκινησιακο μου.. :tongue:

Σ'ευχαριστώ Ντινάκι μου!!!:P

Έτσι ακριβώς σκεφτόμουνα κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης!! Πέρασα τόσα μέχρι να την πετύχω και από το φόβο μου μην πάει κάτι στραβά ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω μετά από 9 μήνες!!!! Μόνο άγχος είχα.....Μετά όμως που άρχισε να κλωτσάει και να το νιώθω άρχισα να το απολαμβάνω αυτό το γεγονός!! Είχα περισσότερο έλεγχο στο έμβρυο αφού το ένιωθα και δεν χρειάζονταν να προσπαθώ με σπιτικούς υπερήχους να ακούω την καρδούλα του!!

Τώρα ξανα έχω άγχος.....πέρασε τόσος καιρός και φτάνουμε στο τέλος και θέλω να πάνε ΟΛΑ καλά!!!!!

Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να πετάω τώρα που έχω την κούνια αλλά....λόγω του άγχους επιφυλάσσομαι.....

Όντως δεν το πιστεύω ότι σε λιγότερο από δύο μήνες εδώ μέσα στο σπίτι θα υπάρχει ένα μωρό να μου γεμίσει και να μου αλλάξει τη ζωή...

Το σκέφτομαι πάρα πολλές φορές και φέρνω εικόνες στο μυαλό μου από το μέλλον και θέλω να κλάψω γι'αυτό το Θείο δώρο.......

Oυουουυουου....ηρθαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαζευτηκατε βλεπω ε??? Παλι δεν σας προλαβαινω...ποσα γραψατε παλι????

Προσπ μου εννοειται και η αγκαλια ειναι οτι καλυτερο για το παιδι απλα ξεχασα να πω προηγουμενως οτι σε καποιες φασεις νιωθω οτι απο καποιες μητερες κατανταει ακρως εγωιστικο το ζητημα του σλινγκ...τι εννοω μ'αυτο? Οτι εχουν μονιμως τα μωρα προσκολλημενα πανω τους σε σημειο που περνωντας ο καιρος δενονται πολυ περισσοτερο με την μητερα τα μωρα και δεν πανε ουτε στον μπαμπα τους να κατσουν για λιγο και κλαινε γιατι θελουν την μανα τους! Χθες που ειχαμε παει για καφε με τους κουμπαρους μας, καποια στιγμη με ρωτησε η κουμπαρα μου αν θελω να μου παρει ring sling και της ειπα "οχι μωρε" γιατι ξερω οτι ειναι και πανακριβα εκει που τα παιρνει...μας ειπαν οτι θα μας παρουν και το παρκοκρεβατο και δεν θελω να τους βαλω σε τοσα εξοδα...εχουν και μικρο παιδι και εναν μισθο οπως κι εμεις....με αυτα που εγραψα δεν παει να πει οτι δεν θα παρω....αλλα με μετρο οπως ειπες κι εσυ προσπ αυτο εννοουσα...δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα παιρνω τον μπεμπακο μου αγκαλια....απλα δεν θα τον εχω κρεμασμενο πανω μου.Σιγουρα το κορμακι τους θελει και ευθυγραμμη σταση και οχι κουλουριασμενα για πολυ οπως ειναι στα σλινγκ! Θεωρω εγω δεν ξερω αν εχω δικιο!

Να ειστε σιγουρες για ενα πραγμα...

μολις με το καλο παρετε τα μωρακια σας αγκαλια και γυρισετε σπιτι θα ανακαλυψετε συντομα πως οσες θεωριες ειχατε προ τοκετου ολες θα χουν καταργηθει..

ναι, ειναι περιεργο, πρωτογνωρο και ομορφο συναισθημα "κατι" να μεγαλωνει μεσα σου, αλλα μεχρι να αποκτησει οντοτητα και διαστασεις στα χερια μας η αποσταση ειναι πραγματικα μεγαλη..

τα λεω διοτι ακομη δεν μπορω να συνειδητοποιησω πως απο ενα σπερμα και ενα ωαριο βγαινει ενα τοσο τελειο πλασμα με οστα, σαρκα και πνευμα..

Διαφημίσεις

εγω "παντα" βαζω την κλασσικη που δενει με κορδονια γυρω απο τα στελεχη της κουνιας.. το λικνο εγω θα το στησω μετα το πρωτο δεκαημερο του Οκτωβρη, καπου εκει αφου στις 26 θα μου κοψει την περιδεση και θα βαλω και παντα και θα τη στολισω με τις κουδουνιστρουλες και τα υφασματινα ζωακια..

γαι θυροειδη εγω ειχα κανει εξετασεις το 2005 πριν παντρευτω και επειδη οι τιμες ηταν καλες δεν μου ζητηθηκε ποτε να ξανακανω.

καλα βρε..ποσο νομιζετε οτι θα μπορειτε να φορατε τα sling?? στοιχηματιζω οχι για πολυ.. και εγω λεω τωρα οτι θα το κανω αλλα δεν παιρνω και ορκο..οσο βαραινουν ποναει και η πλατη η η μεση

Όντως δεν το πιστεύω ότι σε λιγότερο από δύο μήνες εδώ μέσα στο σπίτι θα υπάρχει ένα μωρό να μου γεμίσει και να μου αλλάξει τη ζωή...

για αυτο λοιπον, κοιμησου οσο μπορεις τωρα.. θα με θυμηθεις!

Σ'ευχαριστώ κι εγώ για το με γεια!!!:P

Ναι από το motherbaby τα πήρα τα έπιπλα!!!

Κι εγώ στο ίντερνετ το βρήκα το μαγαζί και είχα μία ευκαιρία τον Ιούλιο και ήρθα Αθήνα οπότε πήγα και τα είδα από κοντά και τα έκλεισα τότε!!!;)

Ring sling είναι αυτό που πήρα.....θα δείξει πόσο θα χρησιμοποιηθεί και αν...:rolleyes:

Ξέρετε τι δεν ξέρω να κάνω??? Την πάντα της κούνιας.....:confused: Πως την τοποθετούμε μέσα στο σιδεράκι και πως μπαίνει στη κούνια?? Δεν θέλω να τη βάλω από τώρα αλλά είναι μία απορία....

Μου έχουνε στείλει το σιδεράκι και είναι 2 κομμάτια....κάπως ενώνονται αλλά δεν ξέρω πως....

Μιλάμε ότι είμαι εντελώς ξανθια...:tongue::tongue:

Ελενακι μου καλησπερα! Τι κανετε μανουλα και μπεμπακι?????

Να το χρησιμοποιησεις το ring sling οταν το χρειαζεσαι δεν ειναι κακο σαν ιδεα αλλα εγω εχω τις αντιρρησεις μου ως προς το ολη μερα πανω μας τα μωρα!

Για την κουνουπιερα πρεπει να λες οχι την παντα....η παντα ειναι αυτη που την δενεις στα καγκελα της κουνιας για να προστατευει το μωρο να μην χτυπησει στο ξυλο. Η κουνουπιερα και το σιδερακι της ειναι ενα θεμα...στην πραξη θα το δω...δεν ξερω αν θα τα καταφερω κιολας...ο αντρας μου ειναι ο μαστορας της υποθεσης οποτε το αφηνω πανω του! Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα την χρησιμοποιησουμε χειμωνιατικα την κουνουπιερα...θα δειξει!

θυμιζω, οποια ενδαφερεται να της αποστειλω υλικο σχετικα με τον θηλασμο να μου στειλει με πμ την διευθυνση της.. οσες ηδη το κανατε απο εβδομαδα θα φροντισω να σας τα στειλω ταχυδρομικα!! και σε καλη μερια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...