Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Καλα, αυτη που εβαφε τα νυχια της με το μωρο διπλα, επιεικως απαραδεκτη...:shock:

Και μια που το εφερε η κουβεντα ειδα τυχαια αυτη τη διαφημιση ringsling στο facebook.. στην τιμη δεν περιλαμβανεται ΦΠΑ.. http://www.myrockinbaby.gr/

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οταν ανοιξα την τσαντα για να δω τα ρουχαλακια που μου εδωσε η συνυφαδα μου απο το πρωτο της παιδι, ειδα αρκετα εσωρουχα απο τζαμπο, φορμακια απο το Motherbaby στο περιστερι, φορμακια απο το mothercare και πιανοντας τα και μονο καταλαβα την διαφορα σε ποιοτητα....ο μικρος της ειναι τωρα 19μηνων και αυτα τα ρουχα δεν τα εχει φορεσει αλλο παιδι...του τζαμπο ειναι σαν τζιβα ενω τα αλλα δεν συγκρινονται καν! Πιο πολυ μου αρεσουν του mothercare αλλα και του Motherbaby ειναι πολυ ωραια!

Οπως και του Ηρα ειναι πολυ ωραια...μαλλον απο κει θα παρω τα εσωρουχακια γιατι ειναι και πιο φθηνα! Εχω και καρτα μελους που εχουν 10% εκπτωση σε περιοδο μη εκπτωσεων...οσα μπορεις να κερδισεις καλο ειναι!!!!!!!

Α! Κατι ασχετο...το μεσημερι μιλουσα με μια φιλη μου στο τηλ.και ετσι οπως ηρθε η συζητηση μου ειπε οτι στον αφαλο του μωρου της για να ξεραθει και να πεσει πιο γρηγορα, η παιδιατρος της ειπε να μην βαζει οινοπνευμα αλλα μπενταντιν! Το εχετε ξανακουσει αυτο?

Να σου πω, Ματινακι, εμενα το Betadin πιο λογικο μου φαινεται... Μα το οινοπνευμα δεν τσουζει ρε παιδια? Μονο που το σκεφτομαι μου σηκωνεται η τριχα!!:shock:

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ναι σωστα, ολα καλα κι ολα ωραια με αυτα τα τυπου μαρσιπο....το θεμα για μενα ειναι να μην ειναι ολη την μερα κρεμασμενο το μωρο πανω στην μαμα επειδη ειναι ευκολια...οταν χρειαζεται μονο! Εχω τρομερη ενσταση για τα ring sling! Συγνωμη προσπακι μου...βεβαια δεν γνωριζω τι ειδους χρηση του κανεις αλλα οταν ειδα κιολας φωτο στο φεις με μια μαμα που εκανε μανικιουρ με κρεμασμενο το μωρο πανω της και με ολα τα υλικα του μανικιουρ ακομα και την σκονη απ τα νυχια να τα εισπνεει το μωρο τρελαθηκα! Ακομα και οι κοπελες που κανουν μανικιουρ πεντικιουρ φορανε μασκα οταν χρησιμοποιουν τον τροχο! Ημαρτον δηλαδη!

Εκτος αυτου θεωρω οτι το μωρο εγω προσωπικα θελω να ειναι ανεξαρτητο και οχι κρεμασμενο συνεχεια πανω μου γιατι μεγαλωνοντας δεν κοβεται ευκολα....εχω δει περιπτωσεις που δεν ξεκολλανε απο την μαμα τα παιδια και στην τελικη ειναι σε ηλικια που δεν θα επρεπε να ειναι τοσο κολλημενα πανω τους! Αν το εχεις το μωρο συνεχεια πανω σου και συνεχιζεις και το εχεις μεχρι οσο αντεχεις το βαρος του πως να ξεκολλησει το παιδι?Δηλαδη ξερω γυναικες που συνεχιζουν και τα κουβαλανε ενω εχουν παει 3 χρονων...οσο για τον θηλασμο και γω συμφωνω για το 6μηνο αποκλειστικα...μετα οταν αρχιζουν οι στερεες τροφες νομιζω δεν χρειαζεται τοσος ζηλος...οχι οτι ειναι κακο απλα οτι ειχε να παρει το παιδι το πηρε το 1ο εξαμηνο ή κανω λαθος????? Αλλα παιδια ουτε καν θηλαζουν για λιγο...τεσπα στην πραξη ειναι αλλιως!!!!!

Ματινακι, καλα τα γραφεις περι του ring sling αλλα απο τη δικη μου σκοπια το βλεπω χρησιμο οταν δεν εχεις χερια...

δηλαδη αν εγω εχω το μωρο και ενα μεγαλυτερο παιδι και πρεπει να ασχολουμαι και με το παιδι και με το μωρο (πχ θηλασμος η απλη αγκαλια) τοτε το σλινγκ κανει τη δουλεια του για καποια ωρα της ημερας καλα..

προσωπικα στην κορη μου ως μοαναχοπαιδι μια που το αγορασα και μια που το χρησιμοποιησα για να μου φυγει ο καημος μεσα στο σπιτι αλλα επειδη δεν ειχα λογο να το κανω εντατικα απλα το βαλα στην ακρη γιατι ειχα ΟΛΟ το χρονο διαθεσιμο για να την κραταω αγκαλια, να θηλαζω και να μοιραζω τον εαυτο μου σε ενα παιδι και στο σπιτι..

τωρα που θα ειναι δυο και το μεγαλο ειναι μονο 2,5 ετων και εχω και τις υποχρεωσεις του σπιτιου υποθετω οτι θα μου ειναι περισσοτερο χρησιμο αλλα οχι για ψυλλου πηδημα που λεει και ο λαος..δεν ειμαι του club να κυκλοφορω στους δρομους με το sling..

εξω οταν θα αρχισω να το βγαζω το μωρο θα ειναι πανω απο μηνα συνεπως θα χρησιμοποιω τον μαρσιπο αν επιλεξω να κυκλοφορω με τη μικρη μαζι και χωρις αυτοκινητο..

για το θεμα αγκαλιας..

υπαρχει η ρηση: το παιδι γεννιεται απο την κοιλια, ο ανθρωπος απο την αγκαλια ητοι σημαινει πως δεν ειναι κακο να αγκαλιαζουμε συχνα τα παιδακια μας ειδικα οταν ειναι βρεφη και εχουν βγει απο την ασφαλεια της κοιλιας μας φερονται σα να ειναι σε αυτη για αρκετο καιρο αρα εκτος απο την τροφη και την συντηρηση το επομενο που ζητουν σαν μεσο επικοινωνιας ειναι η αγκαλια..

σιγουρα η συνηθεια της αγκαλιας ερχεται και αναλογει βαση:

α) χαρακτηρα γονεων.. ξερω αρκετους γονεις που κατ επιλογιν δεν τα αγκαλιαζουν καθολου, παρα μονο οταν θεωρουν οτι ειναι αναγκη και βλεπουμε μωρα να μεγαλωνουν σε ενα λικνο, σε μια καλαθουνα, σε ενα ριλαξ, σε ενα παρκο με μικρη σωματικη επαφη με τους γονεις τους.

β) με τις συνθηκες διαβιωσης της καθε οικογενειας..πχ μια μητερα που ειναι μονη χωρις βοηθεια η εχει επιπλεον και αλλο η αλλα παιδια να φροντισει η καποια αλλα προβληματα να ζει τοτε συχνα αναγκαζεται να μην μπορει να αφιερωνει προσωπικο χρονο στο μωρο περαν των αναγκαιων.

επισης ειναι περισσοτερο στην αδυναμια πιστευω του γονιου να βοηθησει το παιδι του να απαγγιστρωθει απο εκεινον μεγαλωνοντας και αυτο θελει δουλεια και μπλα μπλα διοτι ακομη και γονεις με πιο αυστηρη τακτικη στο θεμα αγκαλιας (δηλαδη να μην παιρνουν αγκαλια το παιδι τους συχνα) μηνες μετα η ακομη και χρονο συνανταμε το παιδι να ειναι πιο προσκολλημενο σε αυτους παρα τη θεληση τους αλλα ξεκινοντας απο την αναγκη του να τους εχει κοντα του περισσοτερο.. και στις ηλικιες των 2 και 3 που ειναι διαδραστικες και ζωηρες ηλικιες, δεν εκφραζεται τοσο ηπια απο μερους τους και υπαρχουν γονεις που τελικα συγχιζονται μεχρι που ξεβολευονται κιολας..

τελος επι του θεματος να πω δυο πραγματα:

α) ειναι λιγος ο καιρος που τα παιδια μας θα ειναι δεκτικα για συχνες αγκαλιες και χαδια (εμενα πχ η κορη μου παροτι μεγαλωσε μεσα σε μια αγκαλια απο τα 2 και μετα κανουμε ταμα μπας και κατσει να την χαιδολογησουμε και αυτο ειναι αποδειξη των λογων μαμαδων φιλων μου με προηγουμενη εμπειρια..)

β) για ολα χρειαζεται ενα μετρο στα πλαισια που αυτο το οριζει το καθε ζευγαρι γονιων..

Διαφημίσεις

Θυμησε μου, γιατι εισαι μακρια απο τα παιδακια σου?

Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός και είμαστε με μετάθεση στην Κύπρο. Εγώ ήρθα με τα παιδιά το καλοκαίρι για αμνιο -επειδή ήθελα να την κάνω εδώ και να δω και τους γονείς μου- και τελικά...έμεινα πίσω γιατί δεν πρόλαβα να φύγω επειδή ξεκίνησαν οι συσπάσεις, μετά νοσηλεία στο νοσοκομείο, περίδεση κτλ. Και τώρα δε με αφήνει η γιατρός μου να ταξιδέψω λόγω ταλαιπωρίας, αναταράξεων στο αεροπλάνο κτλ. Φυσικά τα παιδιά γυρίσανε πίσω γιατί δεν μπορούσα να τους αλλάξω σχολείο για τρεις μήνες και μετά πάλι αλλαγή μες στη μέση της χρονιάς. Εξάλλου εκεί έχουν τα πράγματά τους, τα παιχνίδια τους και το χώρο τους.

Όταν παραπονιέμαι στη γιατρό μου λέει το κλασικό 'Έφτασες ως εδώ, γιατί να το διακινδυνεύσεις τώρα?' Ή αυτό που εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν το ακούω "Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες!" Όχι ότι έχει άδικο και το ξέρω ότι δεν τίθεται θέμα να το διακινδυνεύσω, αλλά όσο να'ναι νευριάζω:mad:...επειδή έχει δίκιο!!!!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

να σας πω την αληθεια τα περι φροντιδας αφαλου τα θυμαμαι λιγο θολα..

μαλλον στις αρχες εβαζα betandin και εγω και μια σκονη για να βοηθα στην επουλωση.. μετα για καιρο θυμαμαι οτι με μια μπατονετα βρεγμενη με οινοπνευμα καθαριζα τον αφαλο και εβαζα και λιγη απο τη σκονη (αυτο για ενα διαστημα)

Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός και είμαστε με μετάθεση στην Κύπρο. Εγώ ήρθα με τα παιδιά το καλοκαίρι για αμνιο -επειδή ήθελα να την κάνω εδώ και να δω και τους γονείς μου- και τελικά...έμεινα πίσω γιατί δεν πρόλαβα να φύγω επειδή ξεκίνησαν οι συσπάσεις, μετά νοσηλεία στο νοσοκομείο, περίδεση κτλ. Και τώρα δε με αφήνει η γιατρός μου να ταξιδέψω λόγω ταλαιπωρίας, αναταράξεων στο αεροπλάνο κτλ. Φυσικά τα παιδιά γυρίσανε πίσω γιατί δεν μπορούσα να τους αλλάξω σχολείο για τρεις μήνες και μετά πάλι αλλαγή μες στη μέση της χρονιάς. Εξάλλου εκεί έχουν τα πράγματά τους, τα παιχνίδια τους και το χώρο τους.

Όταν παραπονιέμαι στη γιατρό μου λέει το κλασικό 'Έφτασες ως εδώ, γιατί να το διακινδυνεύσεις τώρα?' Ή αυτό που εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν το ακούω "Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες!" Όχι ότι έχει άδικο και το ξέρω ότι δεν τίθεται θέμα να το διακινδυνεύσω, αλλά όσο να'ναι νευριάζω:mad:...επειδή έχει δίκιο!!!!

εχεις πολυ δικιο και σκεφτομαι τη θεση σου συχνα..δεν ειναι και η καλυτερη αλλα οντως δεν μπορεις να κανεις και πολλα αυτη τη στιγμη.. απλα μεγααααλη υπομονη..

οντως δεν μπορεις να κανεις και πολλα αυτη τη στιγμη.. απλα μεγααααλη υπομονη..

Μου είχε πει μία φορά η κόρη μου το εξής -από αυτά που λένε τα παιδιά και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ήμασταν στη φάση που είχα αρχίσει να νευριάζω -δε θυμάμαι για ποιο λόγο- οπότε την προειδοποίησα "Μου τελειώνει η υπομονή" και μου απαντά "Να σου δώσω λίγη από τη δική μου, έχω πολλη!!!!".

"......":shock:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Μου είχε πει μία φορά η κόρη μου το εξής -από αυτά που λένε τα παιδιά και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Ήμασταν στη φάση που είχα αρχίσει να νευριάζω -δε θυμάμαι για ποιο λόγο- οπότε την προειδοποίησα "Μου τελειώνει η υπομονή" και μου απαντά "Να σου δώσω λίγη από τη δική μου, έχω πολλη!!!!".

για αυτο συνηθιζω να λεω.. "¨τα παιδια ειναι ενα συνεχες, μεγαλο σχολειο.."

Διαφημίσεις

μετα για καιρο θυμαμαι οτι με μια μπατονετα βρεγμενη με οινοπνευμα καθαριζα τον αφαλο και εβαζα και λιγη απο τη σκονη (αυτο για ενα διαστημα)

Εγώ και στα δύο παιδιά έβαζα οινόπνευμα σε γάζα μέχρι να πέσει ο αφαλός, μετά από υπόδειξη της παιδιάτρου. Κανένα από τα δύο δεν είχε δείξει ότι πονάει. Τώρα μάλλον για betadine το βλέπω.

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Αριστέα μου με γεια τα πραγματάκια!!!:P:p

Αχ βρε Ντινάκι τι μου κάνεις με τη μερέντα..:rolleyes:

Annpan όλα καλά με το μωράκι σου!! Θα προσέχεις όπως έκανες μέχρι τώρα και θα συνεχίσουνε τα πράγματα να πηγαίνουνε καλά!! Καλά αποτελέσματα από την καμπύλη και με το καλό ο υπέρηχος την Τετάρτη!!!

Για το μήνυμα με τους βουλευτές, no comments……. :mad::-x:-x:-x

Όσο για το ότι είσαι μακρυά από τον σύζυγο και τα παιδιά σου, σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο…..αλλά σύντομα θα τελειώσουνε όλα αυτά και μάλιστα θα είσαστε με ένα μέλος επιπλέον!!;)

Γράψατε τόσα πολλά…….:rolleyes:

Εγώ ειδικά στο πρώτο τρίμηνο δεν ήπια ούτε καφέ, ούτε αναψυκτικό ούτε τίποτα!! Μετά ρώτησα το γιατρό για ντεκαφεϊνέ και μου είπε πως μπ[ορώ να πίνω έναν την ημέρα κι έτσι έπινα έναν φραπέ κάθε μέρα στη δουλειά!!

Προχθές που πήγα για καφεδάκι με την κουμπαρούλα μου ήπια έναν διπλό ελληνικό!! Τον καταευχαριστήθηκα!!! Καιρό τώρα ήθελα να πιω……ε και δε νομίζω να έκανα κακό που ήπια τώρα!!

Κόκα κόλα μπορεί καμιά γουλιά όταν πίνει ο άντρας μου!! Γενικά την αποφεύγω από την αρχή!! Όσο για το αλκοόλ, ζήτημα αν έχω πιει δύο ποτηράκια κρασί….

Για το μάρσιπο αγκαλιάς!! Πήρα κι εγώ έναν κι όχι γιατί θέλω να το έχω συνέχεια πάνω μου για να κάνω χαζά πράγματα αλλά μπορώ να κερδίσω χρόνο με το να μαγειρέψω ταυτόχρονα!!!

Εγώ αν και παλιά έλεγα ότι δεν θα παίρνω το νωρό μου αγκαλιά για να μη μάθει….τον τελευταίο καιρό πιστεύω πως θα το παίρνω πολλές αγκαλιές γιατί θέλω να το χορτάσω!!

Όπως είπε και η Προσπ, για λίγο καιρό θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό….μετά τα παιδιά μεγαλώνουνε και…..

Εξάλλου με την αγκαλιά και τα χάδια ποτέ κανένα μωρό δεν έπαθε κακό!!!

Από κιλά, τουλάχιστον μέχρι πριν δύο εβδομάδες που μετρήθηκα στο γιατρό, είμαι στα +7....

Χθες με τον άντρα μου συναρμολογήσαμε την κούνια!!!!!:D:D Τέλεια είναι, και δεν το πιστεύω ακόμα....Τώρα μένει να έρθουνε τα σωστά κομμάτια της ντουλάπας να τελειώνουμε και μ'αυτό!!!

Για τον αφαλό κι εγώ μπεταντίν θυμάμαι ότι βάζανε οι νύφες μου!! Θα μου πούνε και στο νοσοκομείο τι να βάζω!!!;)

Ουφ. δεν θυμάμαι κάτι άλλο να αναφέρω...

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!

annpan Μια χαρα ολα...! Τις επομενες ουτε θα τις καταλαβεις...

Ντινα στον προγεννητικο ειχα κανει εξετασεις αιματος για θυροειδη, αλλα δεν ηξερα οτι ενας υπερηχος ή η ψηλαφηση μπορει να δειξει κατι παραπανω...:shock::shock: Τοτε γιατι να γινετε εξεταση αν δεν ειναι αξιοπιστη;

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Καλα μιλαμε δεν υπηρχε καλυτερη απαντηση!!!

χαχαχαχα!!!!!!! Ειναι πανεξυπνα και ετοιμολογα τα παιδια!!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...