Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ήρθα και εγώ!:D

Λοιπόν έχω να δηλώσω ότι εγώ παρόλο που είμαι σούπερ φοβιτσιάρα με τις ενέσεις και γενικά με τον πόνο ΔΕΝ πόνεσα καθόλου. Το μόνο που κατάλαβα ήταν ένα μικρό τσούξιμο όταν άρχιζε η μαία να βάζει το φάρμακο αλλά μόλις της είπα ότι τσούζει λίγο μάλλον το πίεζε πιο αργά γιατί μετά δεν κατάλαβα τίποτα:P:p:p.

Η πλάκα είναι ότι μόλις άνοιξε τα μπουκαλάκια έβγαλε μία ένεση με αρκετό πάχος -πόσο να πώ τώρα- πάντως φαινόταν η τρύπα της βελόνας!!!! Μιλάμε, τα χρειάστηκα! Της λέω "Τι είναι αυτό? Με αυτό θα μου κάνεις την ένεση? Θέλω αναισθησία??!!!!" Αλλά με καθησύχασε και μου λέει "Όχι, είναι μόνο για να τραβήξω το φάρμακο από το φιαλίδιο!" Η καρδιά μου πήγε και ήρθε μερικές βόλτες.

Τελικά όλα εντάξει! Ούτε μετά πονάει που διάβασα. Αύριο έχω και τη 2η δόση και μετα πάλι σε 3-4 εβδομάδες!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Μονο εσυ ξερεις ποσο δυσκολο ειναι αυτο που περνατε οικογενειακως...σε καταλαβαινω εν μερη και πρεπει να ειναι τρομερα στεναχωρο! Πως να μην βαλεις τα κλαματα? Εδω εγω που το διαβαζω ολο αυτο και ειμαι ετοιμη να τα μπιξω!!!!!

Υπομονη κοριτσαρα ολα θα πανε καλα και θα ενωθειτε πολυ γρηγορα και παλι!

Ματίνα να 'σαι καλά!! Ξέρεις με πιάνει πού και πού το παράπονο! Μετά το αφήνω να περνάει μέχρι να με ξαναπιάσει:?. Πρέπει να το βγάζω από μέσα μου γιατί θα σκάσω στο τέλος. Τώρα είμαι καλύτερα. :D

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Prosp καλησπέρα!

Η συμβουλή για τις αιμορροϊδες φαντάζομαι μπορεί να εφαρμοστεί και ενώ είμασατε έγκυες, ετσι δεν είναι? Ή μόνο μετά τη γέννα? Λέω να το δοκιμάσω γιατί δεν υποφέρονται!:confused::confused:

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Διαφημίσεις

annpan αρα ολα καλα!! αντε με το καλο να κανεις και τις υπολοιπες και να τις ξεχασεις σιγα σιγα

και τωρα καλε.. δεν ειναι φαρμακο για να μην μπορεις απλα θα υποστεις το παγωμα που στην αρχη ειναι αβολο..εγω το εκανα μετα τη γεννα στο σπιτι για καιρο.. η μονη ανακουφιση που βρισκα στο προβλημα γιατι εχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα..και ειναι ενα απο τα αγχη μου για την ερχομενη γεννα..

kyriak παω στο marks and spencer της Αιολου γιατι μενω Κολωνο.

Sofia ειμαι 33.. μικρη διαφορα..χαχα!! καλο μεσημερι, καλη ξεκουραση

Α, και κατι ηθελα να σας ρωτησω.. ποσο συχνα πινετε καφε, τσαγακι ή καμια κοκα-κολιτσα??? :rolleyes:

Αλκοολ?

Εγω τωρα δυο μερες πινω γαλλικο και νιωθω λιγες τυψεις..

Παντως, ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να πινω μεχρι δυο καφεδες τη μερα, πραγμα το οποιο ποτε δεν εκανα...

Dina, και μένα η γιατρός μου έχει πει μέχρι δύο την ημέρα, αλλά εγώ πίνω συνήθως έναν το πολύ. Όσο για την περιεκτικότητα σε καφεϊνη πρώτα είναι ο γαλλικός-παρόλο που είναι φιλτραρισμένος-μετά είναι ο στιγμιαίος και μετά ο ελληνικός. Το είδα πρόσφατα και στην τηλεόραση. Εγώ νόμιζα ότι ο γαλλικός είναι ο πιο ελαφρύς αλλά τελικά δεν είναι έτσι. Τώρα για 2 καφέδες δεν τρέχει και τίποτα. Α, και να αποφεύγετε τον ντεκαφεϊνέ γιατί είναι περισσότερο επεξεργασμένος.

Sofia με το καλό η άδεια!

Ευχαριστώ, Prosp, θα το εφαρμόσω άμεσα!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Εκτός από τα κιλά ανοίξατε και θέμα με τις ηλικίες, βλέπω???

:D Εγώ έχω κλείσει τα 34 και πάω αισίως στα 35!!!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί έχω το μεσημεριανό τηλεφώνημα στα παιδιά.

Τα λέμε μετά!

KOKmp2.png

PnX4p2.png

mxYqp2.png

Σοφια, με το καλο η αδεια..

Αννα, αφου ησουν ψυχραιμη αυτη τη φορα, οι επομενες θα ερθουν και δε θα ακουμπησουν, που λενε, αρα θα ειναι πιο χαλαρα.. Θυμησε μου, γιατι εισαι μακρια απο τα παιδακια σου?

Ο γαλλικος εχει περισσοτερη καφεϊνη??? Ε, αμαν πια!!! Ολο λενε και ξελενε!!! Εγω νομιζα ο νες εχει περισσοτερη.. Κι εγω περισσοτερο για τουαλετα, αλλα ενταξει,οπως και να το κανουμε, αυτη η εγκυμοσυνη, για μενα ηταν extreme make over! Εκοψα μαχαιρι καπνισμα, αλκοολ, αν και δεν επινα πολυ, κανα κρασακι, συνολικα να εχω πιει 4 ποτηρια απο το Φλεβαρη και κανα καφεδακι αναλογα με τα κεφια.. Που εγω επινα 2 νες σκετους αχτυπητους την ημερα στο χαλαρο.. Και σχεδον 2 πακετα τσιγαρα.. Ηθελα και παιδι μου, τρομαρα μου!! Τεσπα!!

Τον Αντ να δω τι θα τον κανω με το τσιγαρο.. που κι αυτος το εχει μειωσει δραστικα, κανει 5 ολη μερα, αλλα εμενα μου βρωμαει, χαχα, ποιος θα μου το ελεγε αυτο σε μενα το τζανκι και θα το πιστευα, μου βρωμαει , ουτε να με πλησιαζει δε θελω... σε σημειο που του εχω πει (σκληρο???) οτι αμα καπνιζει ουτε αγκαλια δε θα τον αφηνω να το παιρνει το παιδι.. Τοσα εχω διαβασει για τον αιφνιδιο θανατο ή πως το λενε.. υπερβαλλω το ξερω.. αλλα αμα ενοχλει εμενα που καπνιζα και 16 χρονια, τι να πει η νεογεννητη ψυχουλα μου που δεν θα μπορει να μιλησει κι ολας?? Α! Ο καθενας να κανει τα κουμαντα του! Χρεος μου ειναι να προστατευσω το μωρο μου...

Εγω 31, το Γεναρη, κλεινω τα 32!! Αλλα νιωθω μωρο παιδι!!! :mrgreen:

Αν δεν κανω λαθος, τη Δευτερα θα σας πω στανταρ, πρεπει να εχω βαλει 11 κιλα απο την αρχη..

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Ααα!! Και κατι ακομη.. εχετε κανει εσεις στον προγεννητικο ελεγχο και σε αυτες τις εξετασεις που κανουμε κατα καιρους την αντιστοιχη για θυρεοειδη? Εμενα ουτε που μου ζητησαν ποτε να την κανω..

Οταν θα γυρισει με το καλο ο Αντ θελω να παμε σε ενδοκρινολογο γιατι και αυτος και η πεθερα μου εχουν ενδειξεις και συμπτωματα υπαρξης, αλλα στις εξετασεις αιματος φαινονται οκ, αλλα χρειαζεται και υπερηχογραφημα για σιγουρια.. Και οι δυο μου οι φιλες στις εξετασεις ηταν καθαρες, στην ψηλαφηση και στο υπερηχογραφημα, να!!! κατι οζοι! Θα δειξει...

Καλο απογευματακιιιι.....

<3

Mothers are angels in training...

jwLhp2.png2424597ta5uajf0xr.gif

BASTAAA!!!46004w58epfhi7j.gif

Διαφημίσεις

Αργησα λιγο αλλα επεστρεψα...καλε λιγο ελειψα και γραψατε τοσα πολλα!

Απο που να αρχισω παλι που λιγο διαβαζω και ξεχναω?

Εγω πριν την εγκυμοσυνη και καφε επινα και καπνιζα! Εχω κοψει εδω και τρια χρονια τον νες και επινα πριν την εγκυμοσυνη μονο διπλο εσπρεσο το πρωι και αν τελειωνε επινα και το απογευμα εναν...αν οχι συνεχιζα τον ιδιο! Απο τοτε που εμεινα εγκυος εκοψα τελειως τον καφε και το τσιγαρο ενω αρκετο καιρο πριν το τσιγαρο το ειχα ελλατωσει σε σχεδον 5 την μερα απο ολοκληρο πακετο που εκανα επι 10ετιας!!!! Μια φορα εχω πιει ντεκαφεινε καπουτσινο και 2 με 3 φορες μπυρα σε ποτηρακι του κρασιου! Αλλου ειδους αλκοολ οχι! Κοκα κολα αν εχω πιει καμια γουλια κανα 2 φορες απο του αντρα μου το ποτηρι που κι αυτος πινει σπανια! Παντως δεν νομιζω τελικα οτι κανει κακο στο παιδι η κοκα-κολα τοσο,περισσοτερο επειδη ειναι παχυντικη την απαγορευουν! Ο καφες οk δεν επιτρεπεται λογω υψηλης περιεκτικοτητας σε καφεινη που επηρεαζει το νευρικο συστημα του παιδιου οπως και το αλκοολ!

Οσο για την ηλικια...εγω ειμαι 32! Ολοι μου λενε βεβαια οτι φαινομαι μικροτερη....τεσπα δεν με ενδιαφερει κιολας! Υγεια να εχουμε!

Ααα!! Και κατι ακομη.. εχετε κανει εσεις στον προγεννητικο ελεγχο και σε αυτες τις εξετασεις που κανουμε κατα καιρους την αντιστοιχη για θυρεοειδη? Εμενα ουτε που μου ζητησαν ποτε να την κανω..

Οταν θα γυρισει με το καλο ο Αντ θελω να παμε σε ενδοκρινολογο γιατι και αυτος και η πεθερα μου εχουν ενδειξεις και συμπτωματα υπαρξης, αλλα στις εξετασεις αιματος φαινονται οκ, αλλα χρειαζεται και υπερηχογραφημα για σιγουρια.. Και οι δυο μου οι φιλες στις εξετασεις ηταν καθαρες, στην ψηλαφηση και στο υπερηχογραφημα, να!!! κατι οζοι! Θα δειξει...

Καλο απογευματακιιιι.....

<3

Ντινακι λογω της μαμας μου που εχει θεμα με τον θυρεοειδη κανω καθε 6 μηνες αιματολογικες εξετασεις και μονο τον τελευταιο χρονο δεν εκανα υπερηχο....ολα τα χρονια απο τα 25 μου και μετα κανω εξετασεις! Μονο τωρα στην εγκυμοσυνη ξεχαστηκα...το γνωστο αλτσχαιμερ....αλλα ουτε ο γιατρος μου εγραψε ποτε! Απο μονη μου του το ειπα και πηγα και τις εκανα! Παντως αυτο με τον υπερηχο με ανησυχησε λιγο τωρα που το λες! Μηπως να πηγαινα να εκανα εναν προληπτικα? Μαλλον ναι! Η κληρονομικοτητα εχει περισσοτερες πιθανοτητες υπαρξης προβληματος στον θυρεοειδη!

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Εύχομαι και για σένα ότι καλύτερο! Με το καλό το μωράκι σου! Μη ζητάς συγνώμη!

Και εγώ αργώ να απαντήσω γιατί σας γράφω απ' τη δουλειά και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ πάντα! Από αρχές του Οκτώβρη όμως που θα σταματήσω και θα είμαι σπίτι θα είμαι πιο συχνά κοντά σας.

Πολλές φορές θέλω να σας απαντήσω σε ερωτήματα λόγω πείρας, να όπως οι ενέσεις που εγώ στην κόρη μου έκανα συχνά, μέρα παρά μέρα μετά τον πέμπτο μήνα, και δεν προλαβαίνω. Πάντως σας βρίσκω πολύ κατατοπισμένες!!!

Όσο για το βραβείο πάχους μάλλον εγώ το παίρνω.... στους αριθμούς προηγούμαι!!! Ηλικία και βάρος σας σκίζω... Ντρέπομαι να το πω...! Αλλά είμαι πάνω από 80 κιλά!!! Μην με ρωτήσετε πόσα.... 15 έχω πάρει!!!Αλλά ξεκίνησα ήδη χοντρούλα!!! Ευτυχώς που όλες οι εξετάσεις είναι καλές! όμως πρέπει να προσέξω γιατί...

Σοφακι κοντευει ο καιρος για την αδεια σου! Με το καλο!!!!!

Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο λεει μια παροιμια οποτε μην παιρνετε ορκο οτι εχετε το βραβειο παχους στο χερι....εγω 3 πηρα σε εναν μηνα και οχι μηνα που τα παιρνεις τοσο μα τοσο ευκολα! Απο δω και περα να δεις ποσα θα παρω....και δεν εκανα κατι διαφορετικο για να πω οτι δικαιως τα πηρα....οσο ετρωγα πριν τα παρω ετρωγα και αφου τα πηρα και συνεχιζω να τρωω με τον ιδιο ρυθμο....μεχρι και τα γλυκα ειχα κοψει...για πες μου εσυ πως τα πηρα??????????

προδερμ η persil σε σκονη για το πλυντηριο χρησιμοποιω αλλα δεν βαζω μαλακτικο (δεν βοηθαει στο σιδερωμα αλλα δεν θελω να επιβαρυνω το ρουχο του νεογνου με αρωματα) και σε μικρες ποσοτητες αν ειναι ελαφρως λερωμενα.

υγρο πλυντηριου δεν χρησιμοποιω διοτι δεν ξεπλενονται ευκολα, μυριζουν εντονα και γραδιαζουν τα λευκορουχα.

στο χερι πλενω αρκετα γενικως διοτι ειτε σαν βρεφη το γαλα αφηνει κιτρινιλες η τα κακακια να υπαρχει διαρροη απο την πανα και μεγαλυτερα λερωνονται απο φρουτοκρεμες οπου τα φρουτα συνηθως βαφουν και ακομη πιο μεγαλα απο αλλες δραστηριοτητες συνεπως η προπλυση για μενα ειναι αναποφευκτη.. αποτελεσματικο ειναι το σαπουνι Μασσαλιας και το Αρκαδι σε σκονη αν και ειναι δυσκολοδιαλυτο οπου εγω βαζω ποσοτητα στη λεκανη οσο ενα μπρικι χλιαρο νερο και τη σκονη απο το αρκαδι που θελω και το λιωνω με το χερι μου και μετα βαζω τα ρουχα μεσα ενω τοπικα καθαριζω τους επιμονους λεκεδες με εξτρα σαπουνι..

ειναι θεμα συνηθειας και εχει να κανει και με το ποσο μπορει και θελει να ασχολειται η καθε μητερα..

εγω πχ πλεον της κορης μου τα ρουχα που ναι πανω απο 2,5 ετων ειτε τα βαζω ενα γεματο πλυντηριο μονα τους ειτε μαζι με κλινοσκεπασματα δικα μας αλλα τα βρακακια της τα πλενω στο χερι η μαζι μονο με τα δικα της ρουχα.. ειδικα για τα κοριτσια πρεπει το θεμα της υγιεινης να ειναι πιο προσεκτικο θεωρω..

παντως ποσοτητα σε απορρυπαντικα και μαλακτικα δεν χρησιμοποιω ιδιαιτερα..

να μου πειτε και εμενα πιο ειναι αυτο που μυριζει μωρο διοτι δεν καταλαβα ποτε μου..

Προσπ ειχα την εντυπωση οτι τα υγρα απορρυπαντικα διαλυονται και ξεβγαζονται πιο ευκολα απο τα απορρυπαντικα σε σκονη!

Βασικα χθες που πηγα για 2 πραγματακια σουπερ μαρκετ ειδα οτι εχει προσφορα ο Μαρινοπουλος το αριελ σκονη 70 μεζουρες 15,25 και ο Βασιλοπουλος το ιδιο ακριβως 13,29! Μεχρι προτινως επαιρνα υγρο αλλα τωρα ειπα να παρω σκονη για πιο οικονομια και αφου ειναι και αριελ γιατι οχι?Για το μωρο μαλλον θα παρω προδερμ σε σκονη ή το αριελ για μωρα...μου ειπε η συνυφαδα μου οτι το χρησιμοποιησε γιατι της το ειχαν δωσει στο Ιασω και ηταν πολυ ωραιο! Απο οικονομικης αποψης το εκοψε και παιρνει προδερμ!

Κι εγω μαλακτικο στα ρουχα και οτι εχει να κανει με το μωρο δεν θα χρησιμοποιησω!

το ring sling βοηθαει περισσοτερο στον θηλασμο και πρεπει το μωρο να το χεις απο πολυ νωρις εκει για να μαθει αλλιως δεν θα προσαρμοστει.. ο μαρσιπος δεν διευκολυνει στον θηλασμο

σαφως και εχουν ποιοτητα τα Mothercare αλλα αυτο δεν τους επιτρεπει να αισχροκερδουν.. η διαφορα με τρια χρονια πισω ειναι αισθητη..

και συμφωνω οτι οι οικονομικες συσκευασιες ειναι πανω κατω σε πανομοιοτυπες τιμες.. ειδα και στα premaman και στα allouete.. δεν υπαρχει τραγικη διαφορα.. επισης το ξαναλεω τα marks and Spencer εχουν εξισου καλη ποιοτητα..

Ναι σωστα, ολα καλα κι ολα ωραια με αυτα τα τυπου μαρσιπο....το θεμα για μενα ειναι να μην ειναι ολη την μερα κρεμασμενο το μωρο πανω στην μαμα επειδη ειναι ευκολια...οταν χρειαζεται μονο! Εχω τρομερη ενσταση για τα ring sling! Συγνωμη προσπακι μου...βεβαια δεν γνωριζω τι ειδους χρηση του κανεις αλλα οταν ειδα κιολας φωτο στο φεις με μια μαμα που εκανε μανικιουρ με κρεμασμενο το μωρο πανω της και με ολα τα υλικα του μανικιουρ ακομα και την σκονη απ τα νυχια να τα εισπνεει το μωρο τρελαθηκα! Ακομα και οι κοπελες που κανουν μανικιουρ πεντικιουρ φορανε μασκα οταν χρησιμοποιουν τον τροχο! Ημαρτον δηλαδη!

Εκτος αυτου θεωρω οτι το μωρο εγω προσωπικα θελω να ειναι ανεξαρτητο και οχι κρεμασμενο συνεχεια πανω μου γιατι μεγαλωνοντας δεν κοβεται ευκολα....εχω δει περιπτωσεις που δεν ξεκολλανε απο την μαμα τα παιδια και στην τελικη ειναι σε ηλικια που δεν θα επρεπε να ειναι τοσο κολλημενα πανω τους! Αν το εχεις το μωρο συνεχεια πανω σου και συνεχιζεις και το εχεις μεχρι οσο αντεχεις το βαρος του πως να ξεκολλησει το παιδι?Δηλαδη ξερω γυναικες που συνεχιζουν και τα κουβαλανε ενω εχουν παει 3 χρονων...οσο για τον θηλασμο και γω συμφωνω για το 6μηνο αποκλειστικα...μετα οταν αρχιζουν οι στερεες τροφες νομιζω δεν χρειαζεται τοσος ζηλος...οχι οτι ειναι κακο απλα οτι ειχε να παρει το παιδι το πηρε το 1ο εξαμηνο ή κανω λαθος????? Αλλα παιδια ουτε καν θηλαζουν για λιγο...τεσπα στην πραξη ειναι αλλιως!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...