Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Νοέμβριος 2011

Recommended Posts

Ντινα μου εγω καφε δεν επινα ποτε.. (ουτε καπνιζα)

Τσαι πινω μονο ζεστο, αρα το χειμωνα..

Αλκοολ δεν εχω πιει καθολου το διαστημα της εγκυμοσυνης εκτος απο 2 γουλιες (ουτε καν ποτηρι) για το καλο..

Αναψυκτικα θα ηθελα να πινω, τα αποφευγω ομως, αντε να πιω ενα το 15ημερο...

Κι εγώ τα ίδια με την Αριστέα! Μα ακριβώς τα ίδια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

2310

• _marjio

1778

• Dina:)

1305

• caramello

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κυριακη καλησπερα!

Εχω δει και γω οτι τα φορμακια του mothercare ειναι ποιοτικα.. Να σκεφτεις οτι αυτα που μου εφερε η αδελφη μου μετα απο χρηση 2 παιδιων και ειναι μια χαρα!!!!

Δε σε βολευει να σιδερωνεις καθιστη;

εγω ετσι κανω οταν ειναι πολλα, χαμηλωνω τη σιδερωστρα και καθομαι στο κρεββατι!!

7w9qp3.png                       25/11/11 14/05/14                         

εχω καποια προσπεκτους απο την LLL Και το μαιευτηριο Ελενα Βενιζελου σχετικα με τη προωθηση του θηλασμου οπου αναφερονται σε γενικες γραμμες μεθποδοι θηλασμου και οδηγιες γενικοτερα

οποια απο εσας ενδιαφερεται ας μου στειλει με πμ την ταχυδρομικη της διευθυνση να της τα στειλω...

ισως να βοηθησουν..

Prosp, ευχαριστούμε!! Σου στέλνω κι εγώ πμ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ τα ίδια με την Αριστέα! Μα ακριβώς τα ίδια!!

χαχαχαχα!!!! ουτε καπνισμα ουτε καφες;;; σε οποιον το λεω γελαει, κ η επομενη ερωτηση ειναι :''καλα πως ξυπνας το πρωι;;'' Ριχνω παγωμενο νερο στο προσωπο μου....!!:D:D Ποτε δε μου αρεσε η γευση του καφε, μονο η μυρωδια!!Α αυτο να λεγετε!!!!

Κυριακη καλησπερα!

Εχω δει και γω οτι τα φορμακια του mothercare ειναι ποιοτικα.. Να σκεφτεις οτι αυτα που μου εφερε η αδελφη μου μετα απο χρηση 2 παιδιων και ειναι μια χαρα!!!!

Δε σε βολευει να σιδερωνεις καθιστη;

εγω ετσι κανω οταν ειναι πολλα, χαμηλωνω τη σιδερωστρα και καθομαι στο κρεββατι!!

Καλησπέρα Αριστέα μου! Και εμένα μια φίλη μου αυτό μου είχε τονίσει, ότι τα συγκεκριμένα δεν έχουν πάθει τίποτα μετά από πολλέέέές χρήσεις που τους έκανε!

Δυστυχώς δεν βολεύομαι καθόλου καθιστή όταν σιδερώνω.... Αυτό που κάνω είναι να κάνω πολλά διαλείμματα και να κάθομαι. Οπότε, τελειώνω τα πλυντήρια μετά από πολλές ώρες! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!! ουτε καπνισμα ουτε καφες;;; σε οποιον το λεω γελαει, κ η επομενη ερωτηση ειναι :''καλα πως ξυπνας το πρωι;;'' Ριχνω παγωμενο νερο στο προσωπο μου....!!:D:D Ποτε δε μου αρεσε η γευση του καφε, μονο η μυρωδια!!Α αυτο να λεγετε!!!!

Μα ακριβώς το ίδιο κι εγώώώ!! Και ο άντρας μου είναι έτσι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α, και κατι ηθελα να σας ρωτησω.. ποσο συχνα πινετε καφε, τσαγακι ή καμια κοκα-κολιτσα??? :rolleyes:

Αλκοολ?

Εγω τωρα δυο μερες πινω γαλλικο και νιωθω λιγες τυψεις..

Παντως, ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να πινω μεχρι δυο καφεδες τη μερα, πραγμα το οποιο ποτε δεν εκανα...

Καφέδες και τσιγάρο όχι αλλά ανοίγει ο άντρας μου μετά το φαγητό κοκα-κόλα και πίνω μια γουλιά. Όμως μια και όχι κάθε μέρα, αλλά νομίζω είναι λάθος.

NQt5p2.png

Εγώ συνεχίζω με το σιδέρωμα, κάπου στη μέση είμαι, αλλά προσπαθώ να τα κάνω λίγα-λίγα γιατί κουράζομαι όρθια αν είμαι ώρα.. Πάντως έχω να πω ότι τα ρουχαλάκια της Mothercare είναι εξαιρετικά σε ποιότητα!!! Έχω τρελαθεί με το πόσο ποιοτικά είναι! Μπορεί να έχουν ξεφύγει κάπου στο κόστος, αλλά η ποιότητα τους εμένα με έχει ξετρελάνει! Και το βλέπω τώρα στο σιδέρωμα! Πάντως στα κορμάκια, δεν έχουν και τόση μεγάλη διαφορά από θέμα κόστους με τα άλλα καταστήματα και συμφέρουν οι 5αδες, 7αδες κ.ο.κ. και στα φορμάκια. Τα μεμονωμένα κομμάτια θεωρώ πολύ ακριβά, αλλά πήρα πολύ επιλεκτικά για να μην ξεφύγουμε στο κόστος.

Θέλω να πάρω μάρσιπο για τον πρώτο καιρό, που να μπορεί το μωράκι ακόμη και πολύ μικρό να κάθεται εκεί μέσα, θηλάζει (που το εύχομαι) ή δεν θηλάζει (που αντεύχομαι!). Οι ring-sling είναι αυτοί που κάνουν για αυτό το σκοπό;;

το ring sling βοηθαει περισσοτερο στον θηλασμο και πρεπει το μωρο να το χεις απο πολυ νωρις εκει για να μαθει αλλιως δεν θα προσαρμοστει.. ο μαρσιπος δεν διευκολυνει στον θηλασμο

σαφως και εχουν ποιοτητα τα Mothercare αλλα αυτο δεν τους επιτρεπει να αισχροκερδουν.. η διαφορα με τρια χρονια πισω ειναι αισθητη..

και συμφωνω οτι οι οικονομικες συσκευασιες ειναι πανω κατω σε πανομοιοτυπες τιμες.. ειδα και στα premaman και στα allouete.. δεν υπαρχει τραγικη διαφορα.. επισης το ξαναλεω τα marks and Spencer εχουν εξισου καλη ποιοτητα..

Σοφια καλησπερα!!

Αντε λιγο εμεινε για την αδεια!!!!

Μη συζητάς! Δεν ξέρεις πόσο το περιμένω! Σας διαβάζω και ζηλεύω!! Θέλω και εγώ να ετοιμάσω τα πράγματά μου για το μαιευτήριο και της μπεμπούλας μου. Θέλω να φτιάξω και τις ντουλάπες αλλά θα το κάνω πολύ προσεκτικά. Έχουμε και κάποια ηλικία!!!

NQt5p2.png

Διαφημίσεις

Καφέδες και τσιγάρο όχι αλλά ανοίγει ο άντρας μου μετά το φαγητό κοκα-κόλα και πίνω μια γουλιά. Όμως μια και όχι κάθε μέρα, αλλά νομίζω είναι λάθος.

Σοφια μου μαλλον για αυτο πιασαμε τα 15 κιλα..χαχα!!

εχω τον ανδρα μου που πινει πολυ coca cola και παροτι εγω δεν πινω και ουτε θα με δεις ποτε να ανοιγω κουτακι η μπουκαλι για να πιω, οταν ανοιγει εκεινος πινω λιγες γουλιες...

στην κορη μου ουτε αυτο δεν εκανα απο το αγχος και την προσοχη που δειχνα..εδω εχω ξεσαλωσει..

καφε γενικα δεν πινω αλλα λογω της δυσκοιλιοτητας ενας με τρεις σε ολη την εβδομαδα (βασικα ειναι γαλα με καφε) ισως καταναλωθουν μπας και βοηθηθω..

δεν καπνιζω.. το χω κοψει απο το 2006 που πρωτοεμεινα εγκυος μαχαιρι..

Μη συζητάς! Δεν ξέρεις πόσο το περιμένω! Σας διαβάζω και ζηλεύω!! Θέλω και εγώ να ετοιμάσω τα πράγματά μου για το μαιευτήριο και της μπεμπούλας μου. Θέλω να φτιάξω και τις ντουλάπες αλλά θα το κάνω πολύ προσεκτικά. Έχουμε και κάποια ηλικία!!!

αντε βρε παλι με την ηλικια.. με τσιγκλας να πειραζω και τον ανδρα μου ετσι!χαχα!!!!!

Θα μεινει χρονος για ολα...Και γω ξερεις ποσο πισω ειμαι;; Αλλα ειπαμε δεν αγχωνομαι, λιγα-λιγα για να γεμιζω τον ελ.χρονο(οπως ειπα και εχτες)

Σοφια μου μαλλον για αυτο πιασαμε τα 15 κιλα..χαχα!!

εχω τον ανδρα μου που πινει πολυ coca cola και παροτι εγω δεν πινω και ουτε θα με δεις ποτε να ανοιγω κουτακι η μπουκαλι για να πιω, οταν ανοιγει εκεινος πινω λιγες γουλιες...

στην κορη μου ουτε αυτο δεν εκανα απο το αγχος και την προσοχη που δειχνα..εδω εχω ξεσαλωσει..

καφε γενικα δεν πινω αλλα λογω της δυσκοιλιοτητας ενας με τρεις σε ολη την εβδομαδα (βασικα ειναι γαλα με καφε) ισως καταναλωθουν μπας και βοηθηθω..

δεν καπνιζω.. το χω κοψει απο το 2006 που πρωτοεμεινα εγκυος μαχαιρι..

Τελικά έχουμε πολλά κοινά...και εγώ το 2006 το έκοψα, και στα άλλα παιδιά ήμουν πολύ πιο προσεκτική!

Μήπως είσαι και 37 χρονών όπως ο δικός μου άντρας? Πλάκα κάνω!!!

Χα χα χα!!!!

NQt5p2.png

το ring sling βοηθαει περισσοτερο στον θηλασμο και πρεπει το μωρο να το χεις απο πολυ νωρις εκει για να μαθει αλλιως δεν θα προσαρμοστει.. ο μαρσιπος δεν διευκολυνει στον θηλασμο

σαφως και εχουν ποιοτητα τα Mothercare αλλα αυτο δεν τους επιτρεπει να αισχροκερδουν.. η διαφορα με τρια χρονια πισω ειναι αισθητη..

και συμφωνω οτι οι οικονομικες συσκευασιες ειναι πανω κατω σε πανομοιοτυπες τιμες.. ειδα και στα premaman και στα allouete.. δεν υπαρχει τραγικη διαφορα.. επισης το ξαναλεω τα marks and Spencer εχουν εξισου καλη ποιοτητα..

Σε ευχαριστώ Prosp μου για την απάντηση!!

Δυστυχώς, όλα σχεδόν στη χώρα μας, είτε έχουν ποιότητα είτε όχι, έχουν ξεφύγει στο κόστος.. Καμία σχέση το τώρα με το πως ήμασταν πριν κάποια χρόνια και σε ορισμένα είδη η ποιότητα έμεινε και αμετάβλητη, και σε άλλα έπεσε ενώ το κόστος ανέβηκε.. Τι να λέμε.. Και τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! :shock:

Για τα Premaman, τα βαμβακερά που εγώ δοκίμασα, δεν μπορώ να τα συγκρίνω με τα Mothercare.. Και θεωρώ ότι είναι και πιο ακριβά τα Premaman.. Δεν ξέρω από ποιότητα σε βελουτέ και άλλα είδη, αλλά αυτά τα βαμβακερά που έχω τα περίμενα καλύτερα με τόσα που δώσαμε κιόλας.. Η Alouette είναι καλή εταιρεία, πράγματι.

Marks and Spencer σε ποιό κατάστημα πας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...